Mødte gammel flamme til min tantes fødselsdagsfest

Jeg skulle til min tantes 30 års fødselsdagsfest, det plejede altid, at være sådan nogle gamle nogle, som var der, men selv om jeg kun er 16, så hygger jeg mig altid i deres selskab.

Min kæreste og jeg var lige gået fra hinanden og det havde jeg været meget nede over, men jeg har accepteret hans valg. Den ene aften da jeg lå og legede med mig selv, kom jeg i tanke om en gammel flirt, Bjarke, han vil nok være 18 nu. Jeg havde været meget sammen med ham og vi havde pillet lidt, men vi havde valg at det kun skulle være det, og ikke mere. Da jeg fik kæreste på, stoppede han med at svare mig.

Jeg havde lige en time til at gøre mig klar, efter jeg havde været i bad, for Aage ville komme og hente mig kl. 17:30 for det skulle starte kl. 18:00 
Jeg gjorde mig klar til festen, jeg fandt min selvsiddende 80E bh og g-strengene der passede til og tog det på. Tog min sorte, lange, stropløse kjole og min røde højhælede på. Lidt efter gik jeg ud og ville gå i gang med makeuppen, men jeg fik en besked og ville lige læse den først. 
Det var min onkel, Aage, det skrev “Fuck jeg har helt glemt dig. Der er allerede kommet gæster, så jeg sender en hen for at hente dig. Undskyld”
Jeg svarede “Det gør ikke noget. Er glad for at du sender en, for har ikke penge til en taxa.”

Jeg gik ud og tog min mascara og lagde den på, puttede den ned i den taske, jeg skulle have med, fandt min røde læbestift og lagde den på, og puttede også den ned i tasken. Samme vej kom min mobil, nøgler og pung.

Klokken 17:55 holdte der en bil nede på vejen, den dyttede. Så straks var jeg ude af døren og var ved at falde ned af trapperne. Men kom helt ned uden en skramme. 
Da jeg kom ned så jeg at det var en ung fyr, lidt ældre end mig, der sidder i bilen. Pludselig bliver jeg i tvivl om det er til mig, men det er det, for døren bliver åbnet inde fra og fyren siger “Hop ind, så køre vi.”
Jeg gjorde som den unge mand sagde. Først sad jeg og kiggede rundt og undgik at kigge på manden. Han begyndte at snakke til mig, også blev jeg nød til at kigge på ham. Jeg hørte ikke hvad han sagde, sad bare og kiggede på ham, for han lignede en jeg havde set før. Han så slet ikke på mig, han kiggede bare på vejen. Også gik det op for mig hvem det var.
”Bjarke?” sagde jeg og blev rød i hovedet.
”Ja, hvor ved du det fra? Kender jeg dig?” spurgte han.
”Ja, vi har skrevet sammen en gang, men du stoppede med at svare mig.”
”Malene” sagde han overrasket “jeg har ledt efter dig over alt, tabte min mobil. Så jeg fik nyt nummer. Det er derfor jeg ikke har svaret.”
”Ja okay, kunne heller ikke rigtig forstå det, jeg havde jo ikke rigtig gjort dig noget.”
Han sad bare og smilte. 
”Hvor kender du enlig Aage og Mone fra?” spurgte jeg
”Min far er Aages chef.” 
”Mærkeligt. Det er godt nok en lille verden, vi lever i.”
”Du ser godt ud i aften”

Der var stilhed i 5 min også drejede han af ved restepladsen inden afkørselen til Aage og Mone. 
Jeg fik et chok men spurgte ham ikke hvorfor. Han gik ind i butikken mens jeg sad i bilen. Da han kom ud kunne jeg se at han havde lagt noget i sin lomme. Han gik og bøvlede med at åbne en pakke smøger. Han satte sig ind, og spurgte om, jeg ville havde en. Jeg sagde ja. Jeg skulle lige til at tage en da han sagde “Det koster et kys.” Jeg blev lidt sådan ’hvad-tror-du-selv-agtig’, men jeg sagde okay. Jeg lænede mig frem og ramte hans mund og begyndte at kysse ham, det var ikke bare et trunte kys, men et rigtig kys med tungen. Han blev overrasket, men kyssede mig igen. Jeg lagde min hånd på hans lår, eller jeg troede det var hans lår. Og der mærkede jeg det. Det var slet ikke hans lår, men hans pik. Han var tændt. Jeg var godt nok også selv tændt, efter jeg havde sat der og tænkt på nogle af de ting, vi havde lavet førhen. Han stoppede kysset og kiggede på mig med et smil i øjet. Jeg skulle til at sige noget, men han tog mig til ham igen og begyndte at kysse og pille. Jeg kyssede igen. Jeg åbnede hans lynlås og skulle til at ligge min der ned, men han stoppede med at kysse og sagde “Ikke nu, vi må se at skynde os. Ellers bliver de bekymret for os.” Jeg sad og kiggede lidt sørgeligt på ham, men sagde “Ja, du har ret. Men må jeg ikke få et kys mere?” I stedet for at svare så tænde han for bil og kiggede på mig og lænede sig hen mod mig. Vi kyssede igen.

Han havde ikke lynet hans lynlås, og jeg ved ikke, hvad han havde forventet. Men jeg sad lidt og kiggede der ned og op på ham, der ned og op på ham. Til sidste blev jeg vist rød i hovedet eller sådan dan noget, for han sagde “Jeg tror du skal tage en smøg mere, for at faldt ned. Og jeg skal nok lyne. “
Jeg kiggede på ham og blev mere flov. Jeg tog en smøg mere, rullede vinduet ned og mens jeg gjorde det, kunne jeg høre at han lynede lynlåsen.

Da vi nåede frem var kl. 18:39 Han kørte bilen ind i garagen. Vi gik ind i huset og Mone kiggede på mig, men smilede bare da hun så, at Bjarke gik lige bag ved mig. Jeg gik hen til hende, da jeg kom der hen sagde hun “Godt i kom nu, vi skal til at spise nu. Og jeg kan se at du har hilst på Bjarke.”
”Ja” sagde jeg “Det var ham der hentede mig.”
”Det var godt for i skal sidde ved siden” Sagde hun og smilede det største smil, jeg har set længe.

Vi satte os hen til bordet og så vidt som jeg kunne se, så skulle jeg sidde ved siden af Kurt og Bjarke. Kurt er den mand i dette selskab der taler mindst. Tror han hader at tale, han hilser på folk og det er det.
 Så bliver manden sat på boderne og alle begyndte at spise. Jeg sad og spiste med en hånd og lagde den anden hånd under bordet. Mone sad og stirrede på mig, tror hun synes det så mærkeligt ud. Men min hånd lå på mit lår og ikke Bjarkes, som jeg tror at hun tænkte.

SEX I DAG?

Lidt efter kom der vin, alkohol og dessert ud på bordene. Nogle af bordene blev fjernet, fordi nogen ville hjem til deres børn. Også der var blevet plads til at danse. 
Bjarke bød mig på vin, men jeg måtte sige nej tak, for var ikke blevet voksen nok til det. Så spurgte han, om han skulle blande en drink og jeg sagde endnu engang, nej tak. Jeg sagde til ham, at jeg lige ville forlade ham, for jeg skulle ud på det lille hus. Så der gik jeg ud og fik lagt en frisk makeup og gik ud igen, for ville ikke stå og stoppe for de andre gæster der skulle bruge det. 
Jeg gik op til slush-ice maskinen og tappede noget der og gik ned og satte mig ved siden af Bjarke. Kurt var gået, det gjorde han lige efter han havde spist desserten. Tror ikke han kan lide mennesker generelt.

Jeg drak lidt slush-ice også spurgte Bjarke, om vi skulle ud og danse og jeg sagde ja. 
Vi dansede til de næste 4 sange der blev spillet også kunne jeg ikke mere, jeg ville hen og sidde igen. Bjarke fyldte efter mig, tror ikke han kunne slippe mig af syne.

Da vi kom hen og sidde, sad der kun mig og ham ved bordet. De andre var ude og danse ellers så sad de og snakkede med nogle af de andre. Han lagde sin hånd på mit lår, og tog den anden hånd under mit hoved, og fik det vendt så jeg kiggede ham i øjne. Vi sad længe og kiggede hinanden ind i øjne, jeg ved ikke om nogle af de andre lagde mærke til det. Mens vi kiggede hinanden i øjne, så bevægede ham hånden længere og længere op. Til sidste nåede ham g-strengene. Han stoppede og kiggede bedende på mig. Jeg lagde min hånd på hans skød som et JA, tror han forstod det, han sad og legede uden på g-strengen i lidt tid. Han gav slip på mit hoved da jeg lagde min hånd på hans pik. Tror ikke han kunne koncentrere sig mere. Han rykkede sin røv lidt frem, sådan lidt bedende til at jeg skulle åbne. Jeg gjorde det ikke, det kunne jeg ikke. Var bange for, at alle ville opdage det.

Jeg kiggede på ham og spurgte “Kan vi ikke finde et andet sted?”
Han sad og tænkte lidt også svarede han “Vi kan tage hjem til dig, du bor jo selv. Min mor er hjemme, hun er syg, derfor er hun ikke med i dag.”
Jeg blev lidt skuffet fordi det ville tage en halv time bare at køre hjem til mig, men jeg sagde ja til tilbuddet. Han gik ud og fik startet bilen, mens jeg fandt Mone. 
”Hej MONE” sagde jeg mens jeg lod som om jeg var fuld. “Bjarke køre mig hjem, vil BARE sige det, for i ikke skulle bekymre jer om mig.. TAK FOR I AFTEN” 
Inden hun nåede at svare, vendte jeg mig og gik ud til bilen, der holdte ude ved vejen.

Jeg satte mig ind og kunne mærke hvor våd jeg var blevet. Jeg var sikker på, at jeg havde helt gennemblødte g-strenge nu. Da vi havde kørt i 10 min så kom restepladsen, som vi holdte på før, og endnu engang drejede han af der.
 Hans blære var ved at sprænge, sagde han, inden han forlod bilen endnu engang. Men jeg er sikker på at det ikke passet, han ville bare have en grund til at køre der op igen.

Mens han var væk, pillede jeg lidt ved mig selv, og jeg havde ret, jeg var drivvåd. Jeg pillede g-strengene af og lagde dem i taske, også kom han. Jeg kunne se, at han var meget påvirket af situationen, kunne ikke forstå, hvordan han kunne have pisset med sådan en ståtrold. 
Han satte sig ind i bilen og kiggede på mig lidt. Jeg kiggede tilbage og smilede frækt mens jeg pillede ved mine bryster. Han blev mere tændt, hvis det kunne lade sig gør. Han lænede sig over for at kysse mig. Og jeg kyssede igen.

Han stoppede og spurgte “vil du i bilen?”
”Hvad var det vi var ved på vej han til Aage og Mone?”
”Ja, okay. Ellers skal du sige det.”
”Ja ja. Men jeg vil gerne.”

Jeg åbnede hans bukser mens han kørte hans sæde helt tilbage. Ved ikke hvornår han har taget dem af, men nu havde han ingen underbukser på, og sikke et frækt syn, der kom mig i møde. Hans pik var meget større end jeg huskede den. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan få den helt i bund nu. Jeg lænede mig hen mod den og tog den i munden og legede samtidig med hans nosser. 
Han stønnede af fryd, jeg har jo forbedret min metode, siden sidst jeg gjorde det på ham. Og har fået noget tilbehør i tungen siden sidst. Han nød det meget, så meget at jeg kunne mærke at han allerede var ved at kommer. ’Du kan tro nej’ tænkte jeg, mens jeg kiggede op på ham, med de sødeste øjne jeg kunne lave.
”Hvis du bliver ved så kommer jeg!” sagde han. 
Jeg stoppede mit sutteri og mit legeri for at sig “det må du ikke endnu..” Han smilede bare og trak mit hoved op for at kysse mig. Han kysse mig så dejligt og lækkert, at jeg tror, jeg kunne blive afhænge af hans kys, hvis han bliver ved. Han sagde til mig at jeg skulle stige ud og sætte mig om bagved. Jeg gjorde som befalet. Jeg satte mig i midten mens han kørte sædet frem igen. Han tog fandt i det ene ben og løftede det op på sædet ved siden af ham, så fik han øje på min glatbarberede fisse. Han sad stille lidt og nød det han så, så tog han det andet ben op og skubbede kjolen op under røven på mig. Han sad lidt igen og stirrede på min fisse, der var som om hans øjne lige skulle tage nogle billeder, inden han måtte forsætte. 
Han satte sig med et knæ på hver side og lænede sig frem. Til at starte med så duftede han og pustede, men til sidste, så ramte hans tungespids min kilt. Uhh det varmede hele mit skød. 
Han slikkede på min kilt og legede med den. Han bevægede sig længere ned, han sprang lige så forsigtigt hullet over og sprang videre til stjerne. Tror han nød det. Jeg kunne ikke andet end, at stønne og håbe på, at der ikke var nogle der hørte mig. Han legede rundt om min stjerne. Han sprang igen hullet over på vej op. Han legede med min kilt og jeg kunne ikke ligge stille mere. Kunne mærke en finger ved mit røvhul og en ved min fisse. Jeg lå meget uroligt, mens han legede med min kilt. Da jeg var tæt på at komme, kunne jeg mærke, at han pressede begge fingre op på samme tid, det var mere ved jeg kunne holde til. Jeg kom i en fantastisk orgasme. Han blev bare ved med at slikke indtil jeg lå helt stille igen. Så stoppede han og kravlede op og kyssede mig. Det var det længste kys, jeg havde fået længe.

Jeg fik endelig taget mig sammen til at rette kjolen og sætte mig om foran. Han havde sat sig på røven igen. Jeg satte mig ind og spurgte ham, om jeg skulle forsætte hvor jeg slap, eller om vi skulle vente. Han mente, at vi skulle vente til vi kom hjem til mig. Han startede bilen og kørte videre.

Vi nåede frem og jeg vise ham parkeringspladsen, så han kunne stille sin bil natten over. Også gik vi op. Og det første vi gjorde da vi kom indenfor var at omfavne hinanden og begynde at kysse. Han pillede kjolen af mig. Jeg stod jeg kun i bh mens jeg åbnede hans skjorte og lod den falde på gulvet. Åbnede hans bukser og kyssede vej ned mod hans mave, mens jeg trak hans busker med ned. Han steg ud af bukserne og løftede mig op og kyssede mig.
Han løftede mig, så jeg sad rundt om han. Han bar mig ind i soveværelset, mens jeg sad over hans pik. Da vi kom ind i soveværelset, lagde han mig ned. Han lagde sig ved siden af mig og kyssede min mave, mens han hænder arbejdede med at få bh’en op. Da han havde fået den åbnet og pillet den af mig smilede han og begyndte at lege med mine bryster. Hvis der er noget jeg ikke kan have, så er det når folk slikker mig omkring vorten. Det gjorde han, og hvis det kunne lade sig gøre så blev jeg mere tændt.

Jeg fik os vendt så jeg kom over ham. Jeg kyssede ham hele vejen ned til hans tær. Da der var gået lidt kyssede jeg ham op af det andet ben, op til pikken og kyssede den på hovedet, tog den i munden og legede med den. Han nød den kunne jeg høre. Det gik ikke ret lang tid, så tog han fat i min og hev mig op og vendte os rundt.

Han kiggede mig dybt i øjne mens han kom op i mig, det var vildt frækt. Han bevægede sig stille og rolig, frem og tilbage, jeg nød det. Men pludselig satte han farten op. Vi stønnede helt vildt. Kunne høre på ham at der ikke var så langt igen. Viskede i hans øre “Du må ikke komme i mig.. Eller jo i røven, hvis du selv kan holde til det.” Han kiggede lidt skræmt på mig. Men han sagde ja til tilbuddet. Jeg fik vendt mig rigtig. Han satte hoved for hullet og spurgte “Er du sikker på det her?” 
”Ja” sagde jeg nærmest desperat. Og i det jeg sagde det pressede han. Orh det var dejligt. Længe lå han uden at gøre noget. Da vi var helt afslappet, begyndte han at bevæge sig igen. Tror han nød det lige så meget som jeg gjorde. I takt med tiden gik, jo mere fart kom der op. Vi lå nok sådan i 5 min også spurgte han igen “Er du sikker?” hvor jeg svarede “ja” også kom jeg. Og lidt efter kom han i et langt brøl.

Han tog den ud af mig. Også sagde jeg “Vil du med i bad? Ligesom i gamle dag?” 
”Ja det vil jeg gerne.”
Vi stod under bruseren i lang tid og bare nød hinanden og rørte hinanden. Da vi var færdige gik vi ind og lagde os i ske og vi faldt i søvn. Da jeg vågnede dagen efter, var han taget af sted og havde efterladt en note til mig..

Jeg håber du skriver til mig, så kan vi gøre det igen. Tak for en fantastisk aften/nat. 
Nedenunder havde skrevet hans nye nummer.

Og det var ikke sidste gang vi hyggede os.

porno med danske piger