Rengøringshjælp af ung nysgerrig skolepige

Jeg er ikke den store rengørings mand, så en dag satte jeg en annonce i den lokale avis, hvor jeg søgte en ung pige der ville gøre rent hos mig, 2 gange om måneden.

Først var der ikke nogle der reageret, så tænkte jeg ok men nu havde jeg da prøvet,

Der var gået 2 uger og havde næsten glemt alt om den annonce, da en 16 år pige ringede, hun virkede meget nervøs i telefonen, hun spurte om jeg stadig søgte en til at gøre rent, hun havde fundet en gammel avis og set min annonce, jeg svaret ja og spurte om hun ville snakke her i telefonen eller komme forbi og se det hun skulle gøre rent, jeg sagde at jeg var seriøs og hun måtte tage sin mor eller en veninde med, hvis det var hun var interesseret.

Vi aftalte en tid dagen efter og hun havde sin store søster med på 19

Vi snakkede og hun så huset som jeg gerne ville ha gjort rent, hendes søster ville ha at hun skulle

ha mere en det jeg ville give for at gøre rent, så efter en lille halv time gik de igen, uden det blev til noget, men ca. en uge sener ringede pigen igen, og spurte om jeg havde fundet en eller jeg stadig mangle en, hun var lige glad med sin søster, hun ville bare gerne tjene lidt ekstra og det var kun 2 gange om måneden, passede hende fint, så hun fik jobbet, og hun kom forbi 2 dage sener for at begynde,

Det var maj måned og sommeren var så småt begyndt at vise sig, så hun kom de fleste gange i ikke ret meget tøj, de første gange var der ikke meget snak, vi var begge  lidt generte, men efter et stykke tid snakkede vi mere og mere, mens hun gjorde  rent.

En dag begyndte hun at græde,  hendes kæreste var gået fra hende, 2 dage efter de havde været i seng sammen første gang, jeg viste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre, men trøstede hende lidt og holdt om hende, og der fik jeg et rigtig dejlig fornemmelse for hvor flot en krop hun havde, nogle dejlige små flotte former, hun fik ikke gjort meget rent den dag, men det var ok med mig, men 2 dage sener ringede hun på døren og spurte om hun måtte gøre det færdig som hun ikke fik gjort, den dag.

Jeg sagde det var ikke nødvendig, men hun ville gerne gøre det, så hun fik lov, det var varmt så jeg havde kun et par shorts på, så ville tage noget mere på, men det var ok med hende, hun havde det også varmt, så hun spurte om det gjorte noget hvis hun smed lidt af tøjet mens hun gjort rent.

SEX I DAG?

Sagde det var ok,  tænkte først gang hun sagde det at hun havde jo næsten ingen ting på i forvejen, men ok.

Jeg lage mig ind i min seng og så lidt tv, efter ca. 10 min, kom hun ind i til mig og spurte om hun måtte gøre rent herinde mens jeg så tv, der fik jeg næsten min sodavand galt i halsen, hun stod helt nøgen, jeg fik mumlet ja og hun gik i gang som om der ikke var noget galt.

Jeg kunne mærke min lille ven, røre lidt på sig, og da hun kom helt tæt på mig og bøje sig ned

med hendes røv næsten op i mit ansigt, forsøgte jeg at dække lidt over at min pik var blevet stiv og stod lige op i vejret,

Hun så det med det samme og grinte lidt,  når var der noget du kunne li at se, jeg var næsten mundlam, men fik mumlet ja meget, og blev helt rød i hovet over min udtagelse, og hun begyndte at små grine lidt, hun spurte om jeg havde kikket de andre gang, hun havde gjort rent, hun havde på fornemmeren  at jeg kikke på hendes røv osv. Mens hun havde gjort rent,  de dage hun ikke havde så meget tøj på, og jeg fik mumlet jo det var svært ikke at kikke for hun havde en meget flot krop,.

Hun stod tæt på mig, og kikke mig ind i øjne , mens hun var lidt rød i hovedet og spurte om jeg ville røre hendes røv, jeg var stadig mundlam, men rakte ud efter hendes røv, og det gav et lille gip i hende, da jeg rørte hendes røv, så jeg træk min hånd til mig igen, men hun tog så fat i min hånd og førte den tilbage på hendes røv, det var en dejlig lille fast røv, men pik var stiv og bevæget sig lidt i mine shorts, det så hun og lage hendes hånd på mine shorts og sagde med et smil at den vil da vist ud og lege lidt.

Så satte hun sig på hug for and mig på sengen, og begyndte at trække mine shorts af, jeg holdt lidt igen og fik mumlet at der jo var en stor alders forskel mellem os, hun smilte bare og sagde at hun jo kun ville ha min pik, ikke mig som kæreste, og tog mine bukser helt af.

Hun lage sig ned på sengen og gned sig op at mig stille og roligt, kom helt op til mig og viskede mig i mit højre øre efter hun havde bidt blidt i den, at hun kun havde prøvet det en gang før, og om jeg ville lære hende op, så hun er bedre klar til den næste kæreste hun en gang få.

Jeg mumlet ja og begyndte at kærtegne hendes vild flotte krop, fik hende lagt på ryggen, og så begyndte jeg at kysse og kærtegne hele hendes krop,, ente nede ved hense næsten glatte mis, hun havde lavet en fræk lille trekant, som jeg startede med at lege med, så begyndte jeg at slikke hende og hun vred sig og sagde at det var vild dejlig, og at jeg ikke måtte stoppe, jeg slikkede hende og efter noget tid begyndte jeg også at bruge mine finger, stak først en finger op, det følte helt vild dejlig, det var en dejlig krop og fisse hun havde, efter ca. en halv time stoppede jeg og kærtegne hendes krop igen langsomt op til hendes mund, efter jeg havde kysset hende lidt, sagde jeg at nu var det hendes tur til at sutte mig, det havde hun aldrig prøvet, så jeg sagde at hun bare skulle prøve stille og roligt  at lege med den, og først slikke på den med hendes tunge og sener tage den i munden, hun slikkede på den som det var en slikke pind, og kikkede op på mig som om hun ville spørge om det var ok, jeg sagde ikke noget anden at det var dejlig, og hun skulle blive ved jeg skulle nok sige til hvis det ikke var godt, efter lidt slikken, prøvede hun at tage den ind i munden, men træk sig lidt tilbage igen, jeg sagde bare rolig det er ok, tag din tid, der gik lidt tid og jeg var begyndt at tvivle på og hun kunne det , men lige før jeg fik stoppet hende og ville sige det var ok det er ikke alle der kan li at sutte, tog hun den helt ind i munden og begyndte at sutte, nej det var dejlig, og frækt at se hende prøve sig frem, nok det bedste blow jeg har fået til dagens dato.

Det var så godt at det følte som om der kun var gået 2 min, da jeg kom i munden på hende, jeg glemte helt at sig at jeg kom, jeg stønne bare mere og mere, hun fik et lille chok og træk sig, jeg træk hende op til mig og fik sagt undskyld, men hun sagde at det var ok det var ikke så slemt som hun troede, hun fik bare et lille chok, så jeg sagde at hun godt måtte sutte den ren og stiv igen, og hun gik i gang igen, der gik lidt før jeg var helt klar igen, men da den var rigtig stiv igen, sagde jeg stop, og sagde nu ville jeg kneppe hende, vi startede først alm. Missionær stilling, det var vild godt, for hun var dejlig stram, kunne godt mærke at hun ikke havde gjort det ret mange gange før, jeg var nød til at trække mig ud efter kort tid fordi eller var jeg kommet igen, men så sagde jeg at vi skulle prøve andre stillinger og hun var frisk, jeg skulle bare bestemme sagde hun, hun ville gøre alt jeg sagde, så jeg lagede mig på ryggen så hun kunne side oven på mig, det var lidt akavet da hun ikke havde prøvet anden missionær stillingen, alle stillinger var lidt akavet i starten, men gik stille og roligt bedre og bedre.

Vi prøvede lidt forskellige stillinger og sluttede af hvor hun lage på maven, den stilling er jeg bare vild med, så jeg kom langt op i hende, mens jeg stønne i hendes øre, hun var selv kommet lidt forinden, hvor hun gav nogle spjæt og stønnede lidt sjovt, når jeg tænker tilbage på den dag får jeg altid en smil på læben, og tænker på hendes måde at udtrykke hendes orgasme på.

Jeg oplærte hende 4 gange mere en den dag, inden hun fandt en kæreste, hun stoppede kort efter med at gøre rent.

Kort tid efter hun var stoppede, ringede det på døren og hun stod og kikkede på mig, sagde ikke noget, så jeg bød hende ind, hun fik mumlet at hun ikke viste hvordan hun skulle få det sagt, men hun troede at hun var gravid, hun havde ikke fået hendes mens. som hun plejede, så hun viste ikke hvad hun skulle gøre. Hun havde kun haft sex med hendes kæreste, hvor de brugte kondom, og hvis hun var gravid ville han sikkert skride, selvom det var sket før de mødtes. Jeg viste ikke hvad jeg skulle sige, men spurgte om hun havde taget en test, det havde hun ikke, så jeg trøstede hende og sagde at jeg ville købe en den næste dag og så skulle hun komme forbi, og så hjalp jeg hende med den. Hun var gravid, men vi aftalte ikke at sige det til nogle og bare lade som om det var hendes nye kærestes barm, et kondom er jo ikke 100% sikkert.

Vi hilser stadig på hinanden når vi tilfældigt mødes i byen eller supermarked, Jeg har altid et lille smil på læben, når jeg hilser på hendes kæreste og kigger ned i barnevognen.

porno med danske piger