Mors Kusine del.2

SPAR MANGE PENGE

Nu har jeg fuld kontrol over dig!” sagde hun. Jeg havde ingen mulighed for at svare, for min mund var helt og aldeles fuld af hendes ene bryst. Hun bevægede sig længere ned og…

Inger kiggede indenfor hos os sidst på eftermiddagen en torsdag, da hun lige ville tale med min mor. Det var ikke længe siden vi havde haft vort første dejlige sammenstød hjemme hos Inger. Men jeg kun jo kun meddele hende, som sandt var at de lige var taget på weekend i sommerhuset og at de havde sagt at de ville blive der hele weekenden. ”Ærgerligt, sagde hun, men det kan være at du har lyst til at komme over til mig for at spise aftensmad, jeg er også alene de næste par uger” Det ville jeg mægtigt gerne ellers ville den bare stå på en pizza fra den lokale, og de var sandt at sige noget kedelige. Vi aftalte at vi skulle mødes ved spisetid og jeg glædede mig allerede.

Jeg gik i en tur i bad og fik mig nettet og gjorde mig klar på alle mulige måder. Jeg troppede op ved spisetid, fuld af forventning. Men blev måske en anelse skuffet da jeg så Inger vimse rundt i køkkenet. Hun havde det samme tøj på som da hun besøgte mig tidligere, så jeg regnede med at hun ikke havde lyst til noget frækt den aften, eller også at der var russere på besøg. Eller den sidste og næsten helt ubærlige tanke, at hun skulle have mistet lysten og interessen for mig. Vi sad stille og roligt og spiste vor mad og snakkede om løst og fast, og jeg fornemmede absolut ingen tilnærmelser fra Ingers side. Da vi var færdige spurgte Inger om ikke jeg havde lyst til at blive lidt, så vi kunne sidde og se lidt TV sammen, hun savnede lidt selskab foran fjernsynet. Jeg indvilligede og placerede mig i sofaen lige ved siden af hende. Hun serverede kaffe og vi sad og småsludrede mens fjernsynet kørte i baggrunden. Der var en spændende film på, så jeg havde lidt svært ved at koncentrere mig om samtalen. Jeg tror godt Inger kunne fornemme det, og hun fortalte mig at hun trængte sådan til et bad. Men at jeg da bare kunne blive siddende og se filmen færdig, inden jeg gik hjem. Hun smuttede i bad og jeg sad og så film et stykke tid endnu. Der gik vel ca. en halv time så hørte jeg Ingers stemme oppe ovenpå kalde, hun spurgte om jeg ikke lige kiggede op. Jeg smuttede ovenpå og ind i badeværelset, men der var der ingen Inger. Jeg prøvede så soveværelset, jeg slog døren op og blev temmelig forbløffet over det syn der mødte mig her. Inger stod foran mig iført nogle meget højhælede lange sorte lakstøvler, der gik hende til midt på låret en langærmet sort bodystocking der var åben forneden og hvor der var lavet hul i den til hendes dejlige bryster. ”Nå, hvad siger du så?” spurgte hun. Jeg udbrød bare ”Wouw, hvor ser det bare forrygende frækt ud…” Hun vendte sig lidt om og bukkede sig lidt fremover, mens hun beholdt øjenkontakt med mig. ”Ser røven indbydende ud?” ”Ja, for fanden” var mit eneste svar. ”Kom herover, din frække fyr og rør ved mig” Det behøvede hun ikke at sige to gange. Jeg nærmest svævede hen over gulvet for at komme til at mærke hendes dejlige røv imellem mine dirrende hænder. ”Der tog du alligevel røven på mig” sagde jeg til hende ” Jeg var sikker på at du havde mistet interessen for mig” Hun smilede bare og kiggede på mig med de frækkeste øjne hun kunne lave. ”Vi to skal rigtigt hygge os i aften, ikke?” sagde hun med et lille smil på læberne. ”Det kan du bande på vi skal” sagde jeg. Mens min pik var ved at sprænge mine bukser af liderlighed.

SEX I DAG?

”Tag dit tøj af og læg dig på sengen” sagde hun med en let kommanderende stemme, jeg tror aldrig at jeg har smidt tøjet så hurtigt før. Jeg lagde mig på sengen og Inger satte sig overskrævs på mig og jeg kunne mærke hendes behårede kusse gnide sig imod mit maveskind. Hun lænede sig nedover mig og kyssede mig på en rigtigt saftig måde. Hun førte hurtigt mine arme op over mit hoved og ”klik” så var de spændt fast til hovedgærdet med et par håndjern, som hun åbenbart havde placeret i forvejen. Hun pressede sine bryster ned over mit hoved og nærmest masserede mit ansigt med dem. ”Nu har jeg fuld kontrol over dig!” sagde hun. Jeg havde ingen mulighed for at svare, for min mund var helt og aldeles fuld af hendes ene bryst. Hun bevægede sig længere ned og begyndte at slikke på mine brystvorter og arbejdede sig stille og roligt længere ned. Dog uden så meget som at røre ved det allerhelligste. I stedet vendte hun sig og satte sig på hug over mit ansigt, så jeg havde frit udsyn til hendes dejlige røv. Hun sænkede sig langsomt ned over mit ansigt og bad mig slikke hende. Hendes dejlige behårede kusse duftede lækkert efter badet, da min tunge fandt vej gennem hendes spalte kunne jeg mærke at hun allerede var ved at været godt våd. Min tunge startede sin opdagelse på det lille stykke, mellem røvhullet og kussen og jeg arbejdede mig sikkert videre mod hendes klitoris, jeg kunne høre på Inger at hun nød behandlingen. Hendes åndedræt blev meget tungt og hun begyndte at klynke og stønne mere og mere. ”Åhh, hvor er det godt, min fisse brænder” Jeg kunne se hendes ben begynde at ryste under hende og hun skreg sin orgasme ud i lokalet. Safterne nærmest tapløb ud af hende og ned i ansigtet på mig. Jeg var helt smurt ind i hendes frække safter.

Inger sundede sig lidt over den kraftige orgasme og lagde sig så på alle fire oven på mig. Med god udsigt til hendes fugtige kusse, den var dog så langt væk at jeg ikke på nogen måde kunne komme til at røre den uanset hvor meget jeg anstrengte mig. Jeg kunne kun lægge mig tilbage og nyde synet, mens hendes frække læber begyndte at bearbejde min efterhånden dunkende pik. Jeg kunne mærke at min udløsning nærmede sig med meget hastige skridt. Jeg kunne ikke engang nå at advare hende, men eksploderede simpelthen i munden på hende. Hun slugte det hele begærligt. Og jeg kunne mærke hvordan hun nærmest sugede mig tom for de sidste dråber sæd.

Hun løste mig fra håndjernene og vi lagde os ved siden af hinanden på sengen og slappede en smule af. Efter en lille men effektiv rengøring på badeværelset spurgte Inger om vi ikke lige trængte til en kop kaffe og måske en sandwich til og vi gik ned i køkkenet og jeg lavede os en kop kaffe mens Inger smurte os et par sandwich. Det kunne ikke undgå at gejle mig lidt op at stå der, som 21-årig i køkkenet kun iført boxershorts mens min mors kusine, der var 45 år gammel gik rundt i lange lakstøvler og en lille fræk bodystocking og smurte sandwich til os. Vi sad i sofaen og nød vores kaffe og der gik ikke længe inden Inger lagde sit hoved på mit skød, jeg regnede med at hun gerne ville have sig en lille lur. Men det var nu ikke tilfældet for hendes hænder begyndte straks at gå på opdagelse mellem mine ben. Reaktionen udeblev da heller ikke, det fremgik tydeligt af boxershortsene som var ved at revne. ”Dem der må du da vist hellere tage af, inden de går i stykker” sagde hun. Jeg var mere end klar. Hendes frække tunge begyndte at lege med mine kugler og jeg kunne slet ikke holde min fingre i ro, men måtte bare kæle for hendes lækre store bryster. Jeg bad hende lægge sig på stuebordet, så jeg kunne komme til at slikke hendes fisse, hun var bestemt mere end villig, og hvor så hun dog bare fræk ud, som hun lå der. Jeg begravede hovedet dybt i hendes kusse og slikkede det bedste jeg har lært, det varede ikke længe før orgasmen begyndte og hun vred sig som en ål, da rusen gennemskyllede hende. Jeg bad hende vende sig om på alle fire. Hun lystrede som en kåd hund. Jeg gav hende et lille klask bagi. ”Uuuh” sagde hun. Jeg satte pikken hen til hendes spalte og hun nærmeste sugede pikken til sig. Jeg kneppede hende i lange regelmæssige stød, og hvis man skal dømme efter de lyde hun lavede så nød hun det bestemt. Med et godt tag om hendes hofter sagde jeg til hende ” Nu skal du have pikken i røven” Hun klynkede lidt modvilligt, men slet ikke nok til at kunne regne det for et blankt afslag. Jeg listede pikken hen imod hendes røv. Hun forsøgte igen en svag protest og strittede en smule imod. Men det gik ikke. Jeg fik hovedet indenfor. Kors hvor var hun stram i det hul. Men jeg begyndte at pumpe blidt og roligt, jeg stak to fingre op i kussen på hende og jeg kunne mærke at ny begyndte hun også at vrikke velvilligt med den frække popo for at få den dybere ind. ”MMJååh, Det er så godt det der” klynkede hun Hendes stramme røv var nu fyldt til bristepunktet og jeg begyndt at køre den frem og tilbage i blide stød. Jeg kunne mærke at det her ville jeg ikke holde til ret meget længere. Min udløsning var næsten ligeså kraftig som tidligere og jeg pumpede hendes stramme røv helt fuld af sæd. Da jeg trak mig tilbage, kunne jeg se hvordan sæden løb ud af hendes røv og ned over hendes våde kusse. Hun kiggede om på mig og sagde, mens hun smilede ”Du er den første der nogensinde har kneppet mig i røven, og jeg nød det”

Inger ville gerne have et bad, og spurgte om ikke jeg ville med. Det kunne jeg jo bestemt ikke afslå. Det var efterhånden blevet ret sent og hun mente at jeg ligeså godt kunne sove ovre hos hende, der var jo alligevel ikke nogen hjemme. Da vi havde badet var vi begge ret trætte og lagde os i dobbeltsengen og sov tung og trygt. Jeg vågnede tidligt næste morgen, fordi solen skinnede ind af vinduet og lige ned i mit ansigt. Jeg vendte mig om og så Inger ligge lige ved siden af mig, ganske som gud havde skabt hende. Hun ser altså ret sexet ud af en 45-årig at være. Jeg kunne igen ikke holde mine fingre for mig selv og jeg begyndte at kærtegne hendes dejlige baller. Hun mumlede bare lidt i søvne, så jeg blev lidt dristigere og lagde min arm omkring hende og tog hendes ene bryst under kærlig behandling. Nu begyndte hun at røre på sig, og hun vendte sig om på ryggen, så jeg også kunne komme til at lege med det andet bryst. Mine hænder var snart overalt på hendes bløde og meget dejlige krop. Jeg begyndte at stryge hende blidt hen over den behårede kusse og helt umærkeligt spredte hun sine ben mere så jeg kunne komme bedre til. Nu var hun ved at vågne op og jeg kunne mærke at hun begyndte at gengælde alle mine kærtegn. Hendes hænder fandt frem til min pik og hun begyndte stille og roligt og onanere mig. Jeg kyssede hende dybt og kunne mærke at hendes kusse var begyndt at blive våd og klar. Jeg blev ved med at massere hendes klitoris med min finger, samtidig med at jeg skiftevis kyssede hende og hendes fantastiske bryster. Hun kom i en lidt stille orgasme under mine hænders behandling. Hun åbnede øjnene og kiggede på mig ”Du er ikke så lidt fræk herfra morgenstunden!” Jeg smilede igen, uden at svare. Hun rejste sig op og satte sig overskrævs på mig, tog min pik med et fast greb og førte den sikkert hen imod hendes dampende kusse. Hun startede med at ride mig stille og roligt, men efterhånden som hun blev mere og mere liderlig red hun vildere og vildere. Hun klynkede og stønnede da hun kom i en rimelig kraftig orgasme, hendes kusse krampede sig sammen i orgasmen og trak mig med i den og jeg sendte den ene ladning sperm efter den anden op i hendes sjaskede kusse. Hun sank hen over mig og vi lå og nød orgasmen sammen til længe efter at pikken var faldet ud og til ro.

Derefter fik vi os endnu et hurtigt bad og lidt morgenmad. Jeg fik en stor krammer af Inger inden jeg satte kursen mod livets andre gøremål. Med en formaning om at det ikke skulle var alt for længe inden jeg kiggede forbi igen. Jeg sagde til hende at jeg nok ville kigge ind til aften igen. Hun blinkede til mig og sagde at det var helt i orden. Hun skulle nok sørge for at være hjemme. Da jeg sad i bilen, tænkte jeg på hvad min mors kusine mon kunne nå at finde på inden i aften.

porno med danske piger