I seng med kusine og hendes veninde – del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg kiggede lidt mellem Julie og Sofie, der begge havde et stort smil på ansigtet. Jeg tænkte om de havde en konkurrence om hvor lang tid der gik inden jeg spurgte om noget frækt…

Denne historie er 100 % sand – undtaget navnene! (del 2)

I løbet af de sidste 4½ – 5 år har jeg løbende haft kontakt med Julie, mest via internettet. Vi havde aftalt, at nu måtte vi altså snart mødes igen og jeg havde egentlig håbet på, at det kunne blive tidligere end det gjorde. I løbet af 2009 fik jeg så en besked fra Julie om, at hun flyttede til Odense og spurgte derfor om ikke jeg havde lys til, at besøge hende efter hun lige var flyttet ind, for ikke at det skulle virke for kedeligt. “Jo, selvfølgelig” havde jeg svaret uden tøven, for jeg var meget interesseret i at se hende igen.

SEX I DAG?

I april 2009 fik jeg en SMS, at nu havde hun flyttet adresse til Odense og at jeg nu var velkommen. Jeg gik hurtigt ind på DSB’s hjemmeside og så, at det gik et tog om morgenen dagen efter. Jeg skrev til hende om jeg kunne komme dagen efter, ca. ved middagstid. “Ja, det er i orden, så kan du også hjælpe med at pakke ud”, skrev hun tilbage, så jeg bestilte billetterne. Dagen efter havde jeg pakket mine ting og var på vej mod togstationen. Da jeg kom ind på banegården, så jeg at der gik et tog en halv time tidligere, end det jeg havde bestilt billet til, så gik ind og spurgte om jeg kunne bytte. Det kunne jeg sagtens, jeg kunne bare ikke få pladsbillet. “Okay”, tænkte jeg. “Der er nok et ledigt sæde et eller andet sted”. Jeg skrev en SMS til Julie og fortalte hende hvornår jeg var der. “Jeg henter dig ved togstationen og så tager det 5 minutter om at komme hjem” skrev hun og jeg kunne mærke min pik begyndte at gro.

Da jeg ankom til Odense togstation spejdede jeg lidt efter Julie og kunne umiddelbart ikke se hende. “Nå”, tænkte jeg. “Hun kommer nok”, da jeg pludselig blev prikket på skulderen og vendte mig om, så jeg at det var Julie, der havde taget pænt tøj og make-up på. Jeg kiggede op og ned af hendes krop og sagde “hold da op. Det ser godt ud. Jeg kunne næsten ikke kende dig igen”. “Nej”, sagde hun, “det er også mange år siden, ikke?”. Det måtte jeg jo give hende ret i og spurgte så hvordan vi kom videre. Julie havde fået lejlighed ganske tæt på togstationen, så vi skulle bare gå i fem minutter. Da vi ankom til hendes lejlighed, fik jeg nærmest et chok. Ikke nok med, at den var ganske stor, så sad der også en pige derinde, en pige jeg kun havde set på billeder og hørt en masse om. Sofie var Julies bedste veninde og var åbenbart taget med til Odense, fra København, for at hjælpe med at pakke lidt ud. Julie præsenterede os for hinanden og vi gav hinanden hånd. Jeg spurgte om der var nogle ting vi skulle have ordnet inden vi spiste. “Du kan da bare gå med herind” sagde Sofie og pegede på en dør. “Hold op Sofie, du må ikke drille ham”, sagde Julie og smilte. “Jeg har gjort maden klar, så kan vi kigge på det andet bagefter”. Jeg blev glad og tænkte hele tiden, mens vi spiste, på hvad “det andet” var.

Da vi var færdige med at spise spurgte jeg, generøst, om ikke jeg skulle tage opvasken. “Nej, jeg har da opvaskemaskine”, grinede Julie. Nånå, det var der jo ikke noget at gøre ved tænkte jeg, selvom det ville have set godt ud, mig stå med opvasken. Da vi havde ryddet bordet spurgte jeg, hvad det var vi skulle ordne bagefter. “Der er så mange ting” sagde Julie, mens Sofie stod bagved og grinede let. “Nå”, sagde jeg. “Så må vi da vist hellere se at komme i gang”. “Ja, lad os det” sagde Sofie og kiggede på Julie. “Først synes jeg vi skal gå herind”, sagde ulie.

Vi gik ind i Julies soveværelse og jeg havde mine tanker om, hvad der skulle ordnes herinde. Sofie lagde sig på sengen, der var redt til to personer – tydeligt piger, hvilket kunne ses på sengetøjet. Jeg kiggede lidt mellem Julie og Sofie, der begge havde et stort smil på ansigtet. Jeg tænkte om de havde en konkurrence om hvor lang tid der gik inden jeg spurgte om noget frækt eller sådan noget. Julie nikkede lidt og jeg tænkte hvad hun mente, da det gik op for mig, at Sofie ikke længere havde top på, men kun BH og bukser. Min pik begyndte og vokse, hvilket tydeligt kunne ses i mine bukser. “Nå da, hvad er det for noget”, spurgte Sofie og Julie fulgte efter. “Ja, du må nok hellere tage toppen på igen, han kan vidst ikke klare det den lille dreng. “NEJ”, råbte jeg nærmest. “Jeg kan sgu godt klare det”. Jeg tænkte, at nu skulle jeg satme vise dem noget de ikke kunne stå for, så jeg trak mine bukser ned og lod pikken stå stiv i mine boxere.

Jeg kunne se, hvordan både Julie og Sofie nærmest stod med munden på vid gab, så jeg trak også min trøje op over hovedet, mens jeg sagde “ja, jeg havde nu forventet at skulle pakke lidt ud”. Julie sagde, “ja, du kan da bare pakke mig lidt ud. Det trænger jeg lidt til”. Jeg gik over mod Julie og begyndte, at trække hendes trøje over hovedet, da jeg viskede hende i øret at jeg er jomfru. Hun kiggede lidt på mig, men sagde så, “har du hørt det Sofie. Du skal have gang i en jomfru. Sofie kiggede lidt på mig, men smilte så. “Jamen, det glæder jeg mig da til, så kan han rigtig mærke nydelsen i det”. Jeg trak Julies bukser ned og kunne se en våd plet på hendes trusser og tænkte at jeg lige skulle mærke dem. Jeg tog min hånd mod hendes trusser og kunne rigtig føle saften vælte ud af hende. Jeg havde helt glemt Sofie, indtil jeg hørte en stønnende lyd over fra sengen og vendte mig om. Sofie lå med BH og g-streng, mens hun havde sin hånd nede i g-strengene og hendes trusser blev vådere og vådere. Uden rigtig at ane det havde jeg taget min hånd fra Julies trusser til min egen pik og begyndte at lege lidt med den, inde i boxerne. Julie så skuffet ud og sagde “nå, så er jeg måske ikke god nok mere, eller hvad?”. Jeg kiggede forlegent på hende og gik hurtigt mod hende. Da jeg nærmede mig så jeg, at hun begyndte at forme sin mund så jeg gik hen mod hende og var forberedt på et kys. Da jeg nærmede mig, bukkede hun sig ned to tog hånden mod mine boxers. “Ja”, tænkte jeg. “Julie, jeg elsker dig”, sagde jeg uden rigtig at have tænkt over det. “I lige måde”, fik hun sagt inden hun tog mine boxers ned omkring mine knæ. Da hun begyndte at føre sin mund ind og ud over min pik kunne jeg mærke at min udløsning kom nærmere. “Julie, det sker snart”, fik jeg sagt, men Julie forsatte bare med at sutte mig.

Denne historie følges op af del.3

porno med danske piger