Mr.Shyguy

Han hviskede til mig at jeg skulle stole på ham og vide jeg kunne sige fra. Han forsvandt om bag ved mig og vendte tilbage med et sort klæde – mit syn forsvandt…

Det var en af de lørdage…der skete ikke noget i byen, ikke noget i fjernsynet og gad sådan set heller ikke alverden. Jeg chatter en del – i det samme chatrum og tænkte at jeg da lige kunne se om der skete lidt der. Min trofaste chatveninde og veninde i ”den virkelige verden” var der og pludselig gik timerne. Hygge, sjov og snak. Folk kommer og går i sådan et chatrum og pludselig dukkede han op. Mr.Shyguy. Kendte ham ikke men havde fået af vide af en anden chat-ven at han var en sød fyr jeg skulle tage og hilse på ham. Jamen det måtte jeg jo hellere – hilste pænt og stille og roligt kom snakken i gang.

Startede ud med lidt høfligheds snak men det var jo lørdag og flirten kom lidt i gang. Mr.Shyguy var ikke bleg for og sidde og flirte med mig og min veninde og han fangede hurtigt min interesse. Der var et eller andet tiltrækkende over den måde han skrev på.

Samtalen gik fra og foregå i åben hvor alle kan læse med til privat mellem os og snakken blev ikke mindre interessant. Samtalen faldt på sex, hvad vi havde prøvet og så lokkede han med en hemmelig fræk skuffe han havde. Jeg er vanvittig nysgerrig og skulle jo gerne have ud af ham hvad den hemmelige frække skuffe rummede. Men det var ikke så let. Jeg fandt dog hurtigt ud af at han var langt mere erfaren end mig rent seksuelt.

Selv har jeg været sammen med 2 fyre og har aldrig selv ment at jeg har fået fantastisk god sex eller noget, men Mr.Shyguy havde bestemt prøvet en ting eller to.

Timerne gik og veninden loggede af, faktisk loggede flere og flere af chatten men vores snak fortsatte, og blev mere og mere fræk. Jeg fik logget ud af ham at den hemmelige frække skuffe blandt andet indeholdte et sæt håndjern. Sex med legetøj på den måde har jeg aldrig prøvet før, men jeg indrømmer at tanken tændte mig.

Mr.Shyguy begyndte og lokke lidt med om vi ikke skulle mødes i byen og drikke en øl sammen, men forsigtig som jeg var sagde jeg nej tak. Flirten fortsatte og jeg blev mere og mere tændt og mere og mere fristet af at møde ham. Ingen tvivl om at han også var tændt og havde mange lyster. Snakken faldt på og blive bundet fast….et sug det gav i min mave. På en måde virkede det frastødende og farligt for mig men på den måde han fortalte om det lød det også fristende og jeg blev mere og mere tændt. Timerne gik og solen begyndte at stå op igen.

Mr.Shyguy lokkede stadig for at møde mig. Vi kunne mødes hos mig, han kunne tage indholdet fra den hemmelige frække skuffe med eller jeg kunne komme hos ham og jeg var fri til og gå eller sige stop når det passede mig. Pokkers også jeg var varm og våd mellem benene og min krop sitrede af lyst, og af frygt. Samtalen kørte ganske hot mellem os mens Mr.Shyguy stadig lokkede med et møde.

Kl. 6 overgav jeg mig og sagde ja. Lysten og nysgerrigheden overvandt mig og vi aftalte vi skulle tage et bad og mødes os ham. Spændingen mellem os kunne ikke bære og gå i seng og sove før vi skulle mødes. Lysten var for stor!!

SEX I DAG?

Et hurtigt bad, lækkert undertøj på og så ind på chatten og bede om en adresse.

Puha nu var det nu. Hoppede på cyklen og mens jeg cyklede derud mødte jeg folk der tydeligvis var på vej hjem fra byen og jeg følte mig udenfor i mit lækre rene tøj, og tænkte at jeg burde ligge hjemme i min seng. Jeg var rystende nervøs….men jeg skulle finde ud af hvem denne frække Mr.Sjyguy var!

Ringede på dørtelefonen, ventede lidt; ”Det er Søren” sagde en stemme. ”Hej det er Louise” og døren blev låst op, op af trappen til første sal. Damn mit hjerte sad i halsen.

Ringede på og der stod han. En helt almindelig fyr med et dejligt smil og de sødeste øjne. Jeg blev lukket ind i en helt almindelig lejlighed, ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men pænt var der og sød så han ud.

Vi satte os i sofaen og snakkede lidt…lyn hurtigt havde jeg for vildt lyst til og kysse ham. Han så så dejlig indbydende ud. Snakken faldt på løst og fast, og inde i mit hoved kræsede tankerne om at rør ved hans krop, lugte ham og kysse ham. Endelig spurgte han om jeg ville se resten af lejligheden. Om jeg ville?? Ja tak resten af de 55 m2. Køkken, bad, arbejdsrum og endelig soveværelset. Vi satte os på sengen og snakkede videre….gjorde alt hvad jeg kunne for at komme tættere på ham. Det virkede som om rollerne var byttet om, pludselig var det mig der var interesseret og ham der var tilbageholden. Kunne ikke få tankerne fra hvordan han havde fortalt om hans følsomme brystvorter og mens vi sad der på sengen sad jeg desperat og kiggede efter hvordan man mon blev bundet fast?? Mine tanker kræsede om og røre ved ham og prøve de ting af som vi havde chattet om hele natten.

Pludselig blev snakken til pjat og der blev mulighed for at puffe lidt til hinanden. Som små generte skolebørn fik vi rørt ved hinanden for første gang. På en eller anden måde fandt jeg undskyldningen frem med t vi jo havde været oppe hele natten og derfor lige ville ligge lidt ned. Vi lå der ved siden af hinanden og pjattede videre….pjat blev til genert kæleri og jeg indså der var en grund til hans chat-navn – Mr.Shyguy – og jeg indså jeg måtte gøre noget da lysten var for stor. Fik mig lagt tæt nok på ham til at bare skulle dreje hovedet og så kysse ham. Og det gjorde jeg. Genert mødtes vores læber. Han smagte sødt, varmt og dejligt, og min krop skreg på mig. Kyssende blev længere og hedere og det gav et sæt i os da telefonen ringede!!

”Jeg bliver nød til og tage af sted – har lovet og hjælpe med og fælde et træ. Damn det har jeg glemt” sagde han da røret blev lagt. Helt varm og tændt kom jeg op fra sengen og fik fremstammet at det da var okay. Han trak mig varmt ind til sig, kyssede mig inderligt og sagde: ”Måske kan vi fortsætte senere?!” Om vi kunne?? JA!

Telefonnumre blev udvekslet og jeg cyklede hjem – med en blanding af skuffelse og vild ophidselse listede jeg under den varme bruser da jeg kom ind i lejligheden. Under bruseren med det varme vand løbende ned af min krop blev jeg overmandet af træthed og krøb nøgen ind under dynen.

Ved ikke hvor længe jeg sov før min telefon modtog en sms. ”Er hjemme nu – skal vi fortsætte?” lød beskeden.

Hurtigere end jeg selv forstår var jeg ude af sengen og før jeg var rigtig vågen sad jeg på cyklen på vej ud til ham. Varm og tændt parkerede jeg cyklen og ringede på dørtelefonen. Denne gang blev jeg bare lukket ind, og han stod i døren og modtog mig da jeg kom på af trappen.

Uden mange ord endte vi i et varmt hedt kys. Mr.Shyguy var ikke længere så shy – hans hænder var alle steder på en gang. Endelig kunne jeg få lov og røre. Åhh hvor var han dejlig…..stor stiv og spændt alle steder.

Langsomt blev mit tøj taget af del for del. Han satte mig ned på sengen hviskede til mig at jeg skulle stole på ham og vide jeg kunne sige fra når jeg ikke ville mere. Han forsvandt om bag ved mig og vendte tilbage med et sort klæde – mit syn forsvandt bag det bløde sorte stof og han lagde mig ned på sengen. Min krop skreg på ham samtidig med jeg rystede af skræk. Hvad ville han gøre ved mig?? Mine hænder blev løftet op over mit hoved og de kolde håndjern blev låst fast om mine hænder. Han kyssede mig hurtigt og forsvandt….blødt stof kunne mærkes om mine ankler og min ben blev spændt fast. Han kyssede hele mig op af benet, op langs min side og stoppede ved mit bryst…kærligt men bestemt kyssede han mine bryster….kyssende blev til bid og jeg kunne ikke andet end og ligge og nyde hans behandling af mig.

En finger løb fra mit bryst ned og min mave og ned til min varme mis hvor han lod den lege rundt uden og gøre noget. Ophidselsen blev for meget og jeg sukkede dybt og bad om mere. Fingeren smuttede ind og en varme bredte sig i hele min krop. ”Lad mig mærke din stive pik i mig” fik jeg hvisket….”Ja det kunne du lide hva´? Nej du skal vist køles ned” og så rejste han sig. Min krop gik fra varme til kulde…hvad nu hvad lavede denne fremmede mand nu?? Panikken skulle lige til og brede sig da han pludselig hviskede: ”Rolig søde, er lige her” et langt varmt kys fik kroppen til at falde til ro og ophidselsen vendte tilbage. Og pludselige blev en isterning kørt stille hen over mit bryst. Det gøs i hele kroppen, men damn min krop skreg på mig. Mr.Shyguy må have kunne se på min krop jeg nød det for et stille frækt grin kom fra ham før han langsomt kørte isterningen ned langs siden og nede til min varme våde mis. ”Du ligger der og ser så yndig ud, men vi hellere få dig kølet ned søde” – og isterningen ramte lige ind på mine skamlæber. Min krop sitrede og de små gisp kunne ikke holdes tilbage. Ville mærke, slikke, kysse og nyde ham, men lå fuldstændig spændt fast. Isterningen legede rundt omkring min varme skede og blev så kørt langsomt op langs den anden side af min krop og blev legende kørt rundt om mine bryster der var så hårde det næste gjorde ondt. Isterningen løb op af min hals, rundt om mine læber og endelig fik jeg resten af den kolde klump i munden.

Tungt lagde han sig ned over mig så jeg kunne mærke hans store stive pik mod min mis men intet gøre…han kyssede mig hedt og hviskede: ”Hvad så vil du have mig?” Kunne kun fremstønne nogle små lyde og før jeg fik et ja stammet frem trængte han ind….helt langsomt kørte han ind og ud…ind og ud…..”Er ikke sikker på du vil have mig” Min krop sitrede og skreg på en orgasme og jeg fik et stille sagt ”Jo jeg vil have dig og jeg vil have dig nu” Og det fik jeg…..han trængte ind i mig og stødte mig med en sådan magt at jeg kom i en lang orgasme – første gang jeg i mit liv har skreget en orgasme ud, men hans magt over mig var for stor og varmen løb ud i min krop. Kort tid trak han sig ud af mig og lod hans sæd sprøjte ud over min mave.

Varmt lagde han sig ned ved siden af mig og løsnede stille bindet fra mine øjne og håndjernene fra mine hænder. Lod mine hænder løber rundt over hele hans krop……helt viklet ind i hinanden lå vi kælende og kyssende og faldt i søvn tæt sammen.

Hvor længe jeg sov ved jeg ikke men….men vågnede ved at en tunge legede ved mit øre og en finger der stille gled ind ned til min varme mis

porno med danske piger