Fyraften med chefen

Vidste ikke, om jeg skulle græde eller grine. Her lå jeg på ryggen på min chefs skrivebord, mens han ”gramsede” løs på mine lår og uden på mine trusser. Niels tog fat i mine trusser…

Klokken var næsten 16.00 den fredag eftermiddag på kontoret. De fleste af mine kollegaer var smuttet, og jeg gjorde mig ligeledes klar til at gå på weekend. Jeg arbejder i en større handelsvirksomhed i Glostrup, og havde været der siden jeg var blevet udlært for 8 måneder siden. Jeg var udlært i et mindre supermarked i provinsen, men var efterfølgende flyttet til København for at få et meningsfyldt job og måske finde mig en kæreste.

Trods mine 21 år havde jeg endnu ikke haft en rigtig kæreste, eller det vil sige, jeg havde faktisk lige mødt en sød fyr Morten på min egen alder. Morten var ligeledes seksuelt uerfaren, men han havde dog præsteret at tage min mødom her ca. 14 dage tidligere, da vi efter en fest var gået hjem til ham. Morten havde lidt akavet trukket bukser og trusser af mig, og var efterfølgende, uden nogen form for forspil, gledet op i min jomfruelige fisse. Han havde bevæget sig i mig i ca. 1 minut og var så kommet oppe i mig. Selve indtrængningen havde været helt smertefri på trods af, at det var min seksuelle debut. Jeg havde kun set Mortens pik et kort øjeblik da han trak sig ud af mig. Den var vel ca. 10 cm og ret tynd. Ikke underligt, at jeg ikke havde fået det store ud af det. Måske var årsagen de farvestrålende drinks, jeg havde indtaget til festen, eller måske var det Mortens mangelfulde udstyring og indsats. Jeg nåede næsten ikke at opfange hvad der var sket før jeg lå der med Mortens sæd løbende fra min fisse. Jeg havde stadig BH, skjorte og strømper på, og Morten havde ikke engang kysset eller kælet for mig under samlejet. Jeg følte mig ikke udnyttet men faldt i søvn med en underlig ligegyldig fornemmelse i krop og sjæl.

Jeg synes ellers selv, at jeg er en pæn pige. Langt fra en forsidepige, men med et sødt lidt piget ansigt, kort næsten sort hår og en slank krop. De fleste vil nok sige at jeg er for tynd, men mine bryster er dog en god håndfuld trods mine ellers manglende former. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere numse og i det hele taget lidt kvindelige former til at kvikke mine 170 cm op. Jeg har ikke den store selvtillid og må betegne mig selv som genert. Når jeg en sjælden gang har mulighed for at møde det modsatte køn, bliver det ikke rigtigt til noget, der minder om en flirt, hvilket vel også er årsag til min sene seksuelle debut.

Morgenen efter var jeg vågnet ved at Morten havde ligget bag mig og forsøgt at stikke sin pik op i mig. Jeg havde ærlig talt ikke den store lyst til, at han skulle gentage ”succesen”, så jeg afviste ham og begrundede min manglende lyst med tømmermænd, hvilket vel ikke var helt forkert.
De sidste par uger var gået uden, at jeg havde hørt fra Morten. De første dage var jeg nok lidt skuffet, men jeg savnede ham egentlig ikke. Da han endelig ringede for et par dage siden, havde jeg alligevel følt en forløsning. Så havde jeg åbenbart alligevel ikke skræmt ham helt væk!
Morten havde inviteret mig med til en fest ved en af sine studievenner her til aften. Jeg havde bestemt mig for, at give ham en chance til og glædede mig faktisk til at se ham igen og om ikke andet få en god aften i byen.

Jeg skulle lige til at tage overtøj på, da Niels, vores afdelingschef, kaldte på mig fra sit store hjørnekontor. Jeg blev revet ud af mine egne tanker og skyndte mig ind til Niels, der stod ved sit skrivebord og kiggede på en farvestrålende brochure, der lå slået op foran ham. Niels bad mig vurdere teksten ud for et billede af en rød motoriseret plæneklipper. Jeg kunne ikke se nogen stavefejl og havde ikke megen forstand på, at vurdere tekstens rigtighed, så jeg måtte blankt erkende, at jeg ikke kunne se nogen fejl eller mangler. Niels vendte øjne, og jeg kunne se, at han allerede fortrød, at han havde involveret mig i problemstillingen. Jeg følte mig dum, men samtidig sur over at han tillod at dømme mig på min manglende viden angående den udvalgte plæneklipper. Jeg spurgte Niels hvad problemet var, og han svarede mig irriteret, at den viste plæneklipper var uden sideudkast, selvom teksten beskrev det modsatte. Jeg forstod stadig ikke præcis, hvad det var han mente, men kunne kun nikke og stirre endnu mere intenst på det for mig nu helt ligegyldige billede. Niels havde heldigvis skiftet fokus og bandede og svovlede nu over min kollega Lars, der åbenbart var ansvarlig for denne del af brochuren. Jeg vendte mig om og tog et skridt mod døren, da jeg mærkede Niels’ hånd på min skulder. Han vendte mig roligt om mod sig og undskyldte sin reaktion. Jeg håber ikke, at jeg forulempede dig, sagde han. Jeg skulle lige til, at sige ham sandheden, men fik kun mumlet et par utydelige ord. Niels bevægede stille sin hånd på min skulder og det øverste af min arm. Han fortalte, at han var lidt presset og derfor var lidt opfarende og bebrejdende, og jeg fik fremstammet at det var ok. Niels havde nu lagt sin anden hånd på min anden overarm og stod nu overfor mig og holdt mig i et fast greb, mens han talte om afdelingen, opgaverne, og ikke mindst det ansvar han havde. Mine tanker var allerede videre, og jeg tænkte nu kun på at komme hjem og gøre mig klar til fest.

SEX I DAG?

Jeg blev revet ud af mine tanker, da Niels’ mobiltelefon pludselig ringede. Det var konen, kunne jeg høre. Niels havde sluppet mig, og jeg gjorde tegn til at fortrække, men Niels gav mig et vink om at blive. Jeg kunne høre, at Niels aftalte nogle praktiske detaljer vedr. weekenden, og af samtalen fremgik det, at konen var på vej i sommerhus med deres 2 børn, og at Niels skulle støde til senere på aftenen eller lørdag formiddag.

Jeg studerede Niels i profil, som han stod der med siden til og talte i telefon. Niels var først i halvtredserne, forholdsvist slank og en nydelig mand. Han var en stor mand med store hænder og fødder, ja han vejede vel minimum det dobbelte af mine 55 kg. Endelig afsluttede Niels samtalen, og jeg skulle lige til at sige god weekend, da han bad mig komme nærmere. Jeg blev lidt forvirret men gik alligevel et par skridt hen mod ham. Niels gik rundt om sit skrivebord og satte sig i skrivebordsstolen. Han gjorde tegn til, at jeg skulle komme om på hans side og slog kontant på bordets kant, som et tegn på, at jeg skulle sætte mig. Jeg gjorde pr. refleks som han bad mig om, og han fortsatte hvor han slap med en længere historie om afdelingens situation og hans andel i virksomhedens succes. Jeg vidste godt, at Niels var en dygtig og respekteret mand, men flere af mine kollegaer havde også advaret mig mod disse lange envejs samtaler, så jeg satte mig ubevidst lidt bedre tilrette på bordet. Niels var ikke bare afdelingsleder men samtidigt hovedaktionær i virksomheden, og ”samtalen” bar dog også præg af, at han ikke mente at mangle noget i livet.

Niels havde drejet stolen, så han sad med front mod mig. Jeg sad igen i mine egne tanker, men kom hurtigt til mig selv, da jeg mærkede Niels’ hænder på mine lår. Jeg kiggede lidt forskrækket på ham, hvilket blot resulterede i at han lod hænderne glide op af mine lår fra mine knæ til mit skridt. Jeg havde en knælang løs nederdel på, og snart var mine nylonstrømper på vej ned af benene. Jeg gjorde tegn til at rejse mig, men blev kontant skubbet bag over ned på skrivebordet. Jeg protesterede kort, men Niels bad mig tie. Jeg vidste ikke, om jeg skulle græde eller grine. Her lå jeg på ryggen på min chefs skrivebord, mens han ”gramsede” løs på mine lår og nu også mellem mine ben uden på mine trusser. Niels tog fat i mine trusser og trak dem af. Samme vej røg mine halvhøje sko og mine nylonstrømper.

Før jeg vidste af det, havde Niels hevet mig til sig, og han begravede nu sin tunge i min fisse. Jeg havde aldrig prøvet at få slikket fisse før. Jeg ville skrige om hjælp men kunne ikke! Jeg havde absolut ikke lyst til det, der nu skete, men min krop gik sine egne veje, og snart var jeg våd som aldrig før. Niels førte først en finger og senere to fingre op i min fisse og jeg følte mig nu helt fyldt ud. Jeg begyndte at klynke i takt med, at Niels’ tunge spillede på min klitoris. Det fortsatte sådan i ca. 10 minutter, og jeg var nu tæt på at komme. Jeg havde aldrig leget så meget med mig selv, men havde dog en håndfuld gange haft succes med at tilfredsstille mig selv med håndbruseren i mine forældres badeværelse.

Pludselig stoppede Niels og satte sig tilbage i stolen. Han åbnede sin livrem og lynede sine bukser ned. Han lettede sig kortvarigt fra sædet og hev bukser og underbukser ned om anklerne. Jeg gispede, da jeg så hans lem, der hang halvslapt mellem hans ben. Det var minimum 20 cm langt og lige så tykt som mit håndled og så var det ikke engang rigtigt stift. Niels bad mig sætte mig foran ham, og jeg satte mig lidt modvilligt på knæ mellem hans ben. Han tog et fast greb i mit korte hår og førte min mund mod hans lem. Jeg fik fremstammet, at jeg aldrig havde prøvet at sutte pik før, men han ignorerede mig bare, og forsøgte at stoppe spidsen af pikken ind i min mund. Den gled ind, og han begyndte langsomt at kneppe min mund. Det var en fuldstændig absurd situation. Hvordan var jeg havnet her? Jeg frygtede Niels’ reaktion, hvis jeg fornægtede ham!

Fyraften med chefen Niels fortsatte sit foretagende i endnu ca. 5 minutter, hvorefter han løftede mig op at stå. Han rejste sig, og begyndte at kysse min mund først forsigtigt og siden hårdt og begærligt. Jeg kunne slet ikke følge med, og snart blev jeg også fingerkneppet med hans langefinger. Niels sagde ingenting, hans finger arbejdede i min fisse i et stadig højere tempo, og hans blik var tomt men alligevel koncentreret. Så skubbede han mig pludseligt tilbage på bordet. Jeg sad oprejst og han trak min stramme bluse over mit hoved og åbnede med et øvet snuptag min bh. Nu kom turen så til mine brystvorter. Niels’ tunge og ene hånd hhv. slikkede og kærtegnede mine bryster. Den anden hånd masserede min klitoris, og mine safter løb nu ned over mine ben og videre ned på skrivebordet. Jeg var efterhånden blevet plaskvåd! ”Du kan jo lide det min pige”, stønnede Niels. Jeg kunne ikke svarer ham. Den gamle stodder gjorde mig klar til en fuldbyrdet voldtægt, og jeg kunne intet gøre. Jeg var som forstenet!

Niels rejste sig og vendte mig om, så jeg nu stod foroverbøjet med let samlede ben ind over hans skrivebord. Han åbnede en skrivebordsskuffe og to tog en lille bøtte læbepomade frem. Han åbnede den og smurte sin pik ind i en fed vaselineagtig creme. Så spredte han mine ben og placerede sin pik mellem mine drivvåde skamlæber. Han begyndte langsomt at presse sin lange og mindst lige så tykke pik op i mig. Havde det ikke gjort ondt første gang med Morten, var dette en helt anden historie. Niels begyndte langsomt at kneppe mig, han var ikke mere end halvvejs oppe i mig, og jeg begyndte at vænne mig til hans store pik. Han satte tempoet op og gled for hvert stød længere og længere op i mig, indtil han var i bund. Jeg håbede bare, at han snart ville stoppe, men kunne heller ikke modsætte mig den varme fornemmelse, der langsomt bredte sig i min fisse. Niels ramte mit g-punkt på en ukendt og pirrende måde.

Han stønnede højt nu. Jeg troede hele tiden, at han ville komme, men gang på gang kørte han lidt ned i tempo for igen at øge til et konstant og hårdt tempo. Jeg blev kneppet bagfra hurtigt og hårdt. Jeg var fuldstændigt fyldt ud, og pludselig kunne jeg mærke en varm dirrende fornemmelse rulle gennem min krop. Niels stoppede selvtilfreds et øjeblik, hvorefter han greb rundt om mig og løftede mig op mod sig. Han holdt hårdt om mine bryster, mens jeg nærmest hang på hans store pik. Min orgasme aftog langsomt, som jeg hang der spiddet i luften på Niels.

Uden et ord vendte han mig rundt og lagde mig på bordet, så jeg lå på ryggen med fissen ud over bordets kant. Han tog fat om mine ben og trak mig til sig. Så kørte han brutalt sin pik op i min nu ømme fisse og kneppede videre. Han masserede hårdt mine bryster og fortsatte i yderligere ca. 15 minutter. Pludselig greb han omkring mine ben og løftede mig mod sin pik. Han øgede tempoet, og et øjeblik efter kom han langt oppe i mig. Han kom med nogle rallende lyde mens han tømte de sidste dråber i mig. Jeg kiggede forskrækket ned ad mig selv, og på den store mængde sæd, der løb ud af mig, hver gang Niels trak sig lidt ud. Niels lagde sig tungt, svedende og stønnende ind over mig. Jeg kunne næsten ikke trække vejret og det føltes som en befrielse, da han endelig rejste sig og trak sig helt ud af mine røde og opsvulmede fisse. Han vendte sig og fortrak uden et ord til toilettet, der lå i forbindelse med hans kontor.

Jeg lå et øjeblik, rejste mig så og tog mit tøj på igen. Så samlede jeg mine ting sammen og gik på weekend. Jeg var i syv sind. Jeg følte mig udnyttet og så alligevel måske bare gennemkneppet. Jeg havde jo fået en super orgasme og var egentligt ikke blevet udsat for decideret overlast. Det hele var alligevel bare så forkert. Niels var min chef. Han kunne ikke tillade sig, at udnytte min usikkerhed på den måde! Eller kunne han?

porno med danske piger