Min frække sekretær

Hendes kjole var trukket helt op og hun havde ikke trusser på. Jeg tog mig selv i at tænke på hvor tit hun mon rendte rundt på kontoret uden trusser. Hun var allerede i gang…

Jeg har været direktør i mit eget firma de sidste 15 år og har i den forbindelse haft mange forskellige sekretærer gennem årene men for ca. 4 måneder siden fik jeg så en ny igen. Faktisk mødte jeg hende ikke før hun havde første arbejdsdag og kan med god samvittighed sige, at jeg udelukkende ansatte hende på hendes kvalifikationer. At hun var smuk og alt for fræk, var der dog ingen tvivl om. Hun havde lange slanke ben, der synes at fortætte helt op i himlen og et par yderst velplaceret bryster, som altid kom til syne i den opknappede skjorte, når hun sad ved computeren. Det har været rigtig svært at holde øjnene fra hendes læber, specielt når hun sad på mit kontor og tog notater. Det var især den måde hun tog kuglepinden op til de fyldige røde læber, når hun lyttede. Det var som om hun insisterede på at drage min opmærksomhed mod de frække læber. Tanken om hvordan de ville føles på min pik sad konstant i mit baghoved.

En tirsdag eftermiddag omkring fyraften, besluttede jeg mig for at blive hængende lidt længere og tage en af de lange arbejdsdage. Jeg gik derfor, som jeg altid gør når jeg arbejder længe, ned i den lokale sandwichbar og bestilte en kylling sandwich. På vej ud af døren sagde jeg farvel til frk. Nielsen, da jeg ikke forventet at hun ville være på kontoret når jeg vendte tilbage. Det var først da jeg stod i elevatoren på vej ned, at jeg kom til at tænke på at der var noget anderledes ved hende. Hendes påklædning var mere sexet end sædvanligt og der skulle, efter min mening, meget til. Hendes læber var mere røde og den i forvejen korte kjole, var den ikke pludselig kortere?!? Og ved nærmere eftertanke var hendes små stilletter da også blevet skiftet ud med et par frække lange støvler. Jeg mærkede et lille stik af misundelse på den mand, som hun uden tvivl var på vej ud for at forføre.

SEX I DAG?

Da jeg kom tilbage til kontoret var Frk. Nielsen som forventet ikke længere ved sin plads men da jeg kom ind på mit kontor fornemmede jeg straks hendes nærvær og duften af hendes sarte parfume fyldte hele rummet. Mit hjerte begyndte at banke helt vildt men da jeg vendte mig mod min sofa var det min pik som begyndte at banke. Jeg havde bemærket rigtigt, hun var om muligt mere sexet og fræk end hun plejede. Hun sad halvt op, med det ene ben på gulvet og det andet i sofaen. Hendes kjole var trukket helt op og hun havde ikke trusser på. Jeg tog mig selv i at tænke på hvor tit hun mon rendte rundt på kontoret uden trusser. Hun var allerede godt i gang med at lege med sin våde klit med den ende hånd, mens den anden trak opmærksomheden op mod hendes knald røde læber. Hendes pegefinger var stukket ind mellem de let adskilte frække læber. Det eneste jeg nu kunne tænke på var, at mærke dem omkring min pik.

”Jeg tænkte at du måske havde brug for lidt adspredelse fra dine alt for lange arbejdsdage..” sagde hun kælent. Jeg gik, uden at sige noget, hen til hende og knappede mine bukser op. Min pik var allerede helt hård og jeg hørte et lille suk fra hende da den kom til syne. Hun rettede sig op og greb om den med begge hænder. Med et sultent blik i øjnene begyndte hun at slikke på mit glatte pikhoved. Jeg blev let i hovedet og det var da også som om at alt mit blod befandt sig i min pik. Hun tog et fast greb om mine nosser og trak dem ned og lod sin tunge glide hele vejen op ad mit blodfyldte lem. Det var så sindssygt frækt, hun var noget af det mest sexet jeg nogensinde havde oplevet og hun skulle bare ha’ alt det pik hun kunne tåle.

Jeg greb fat om hende og slyngede hende tilbage i sofaen og begyndte at kysse hende vildt og hæmningsløst. Jeg famlede på hendes bryster som var præcis så bløde som de så ud og nev hende i de stive brystvorter. Hun tog fat i min hårde pik og førte den op i hendes varme kusse og jeg pressede den langsomt i bund. Hendes kusse var helt fantastisk stram og jeg mærkede hendes tunge åndedrag i mit øre, som jeg begyndte at bevæge mit underliv mod hendes. Mine hænder var overalt på hendes krop og jeg begravede hovedet mellem hendes bryster, mens jeg satte tempoet op. Jeg måtte virkelig koncentrere mig, for jeg skulle, for alt i verden, ikke komme for tideligt. Dette øjeblik måtte for min skyld godt vare for evigt, det var jo en fantasi jeg havde haft mere end en gang, som pludselig blev til virkelighed.

Jeg løftede overkroppen og tog fat om hendes støvler og pressede hendes lange ben op mod brystet. Hun lå helt presset sammen på sofaen og kunne ikke gøre andet end at tage i mod min stive pik. Jeg bankede min pik hårdt op i hende. Hun stønnede jaaa ja! ja! ta’ mig ta’, mig hårdt ja! Jeg satte tempoet og begyndte samtidig, med to fingre at massere hendes klitoris. Jeg mærkede hvordan hendes kusse trak sig sammen om min pik. Min pik var nu så følsom, at jeg ikke længere kunne holde det tilbage. Jeg nåede lige nøjagtig at trække mig ud og min sperm sprøjtede så kraftigt at jeg ramte hende i hovedet.

Det endte med at blive en lang og meget hed aften med den frækkeste sekretær, jeg nogensinde har haft. Det blev samtidig enden på vores professionelle forhold og begyndelsen på et nyt privat forhold. Min nuværende sekretær er da også en meget venlig og kompetent dame, men hun vækker heldigvis absolut ingen erotiske følelser hos mig. Jeg er jo nød til at kunne koncentrerer mig, når jeg arbejder. Frk. Nielsen kommer dog stadig forbi, fra tid til anden, og leverer lidt adspredelse til de lange arbejdsdage.

porno med danske piger