Natklubben

Til min skræk mærkede jeg pludselig hans pik presse sig mod min indgang. Jeg prøvede igen at komme fri, men han tog blot fat i nakken på mig, og pressede mig ned…

Måske jeg burde have tænkt mig om, inden jeg forlod dansegulvet med ham.

Han var nok omkring de tredive, næsten to meter høj og alt for muskuløs til at jeg kunne gøre mig nogen håb om at undslippe.

”fuck it!” tænkte jeg det er fanme mit job, hvis man ikke tager nogle chancer nogle gange vil man jo aldrig komme nogen steder…

Det var præcis denne mulighed jeg havde ventet på i de to år efterforskningen havde stået på, og en lignende mulighed ville nok næppe komme.

Den store kleppert der ledte mig ind i dragens hule var en af mange håndlangere for gadens og natlivets ukronede konge Taylor Dutzowsky. Med mange mord på samvittigheden og medvirken i mere en 40 store narko handler i hele Tyskland var han nok min afdelings fjende nr 1, og det stod højt på vores dagsorden at vælte ham.

Jeg var med garanti blevet headhuntet til opgaven på grund af mit blonde hår, blå øjne og store faste bryster – lige Dutzowskys coctail når det kom til ”legetøj”. Det var planen at komme ind på livet af ham, og foretage en elegant anholdelse eller omnødvendigt likvidering af ham. Til det formål var mit inderlår blevet prydet med en daggert.

Håndlangeren førte mig gennem natklubbens overfyldte dansegulv, og hen til en sofa omringet af lakajer, hvorpå mit mål sad. Han var akkompaneret af tre andre piger, der lige som jeg selv, næppe var fyldt 20. Dutzowsky var ifølge myndighederne 43 år, og havde tilsyneladende en smag for yngre kvinder. Dette ville måske blive opfattet som forkasteligt af visse andre, men jeg selv følte en varme brede sig gennem min krop.

SEX I DAG?

Dutzowsky sad helt ublu mellem alle sine konkubiner og undersøgte langsomt, søgende og

sultent min krop. Han blik han i lang tid ved mine bryster, der i dagens anledning var spændt op af et korset, der ikke overlod meget til fantasien. Hans blik bevægede sig op og han stirrede intenst ind i mine øjne. Jeg stirrede udfordrende igen, og så hans smil blive bredere.  Jeg spillede min rolle til perfektion. ” Jeg er her på vegne af Mr. Salow” sagde jeg smilende.

”Det er jeg sikker på at du er” smilede han igen, og gjorde tegne til en af håndlangerne. Straks blev jeg ekskorteret hen til en dør ved siden af baren, der øjensynligt ledte til VIP-loungen. Dutzowsky førte an, og ledte os hen til et bord hvorpå en computer stod.

”Vær rar at sætte dig, og fremlæg din sag” sagde han med et glimt i øjet. Jeg kunne høre vagten låse døren, og vidste at der ikke var nogen vej tilbage. ”Min arbejdsgiver har bedt mig – ” mere nåede jeg ikke at sige før en knytnæve svingede gennem luften og ramte mig lige i tindingen. Jeg fløj af stolen og ramte hårdt gulvet. Gennem en rød tåge kunne jeg se Dutzowsky smide knojernet fra sig og træde hen over mig.

”Der er nogen der har været en rigtig slem pige, og bevæget sig ud hvor de ikke kan bunde!” Sagde han mens han løftede mig op og lagde mig på maven hen over bordet. Det hele var tåget og jeg sansede knap nok at mine hænder blev bundet på ryggen og at en hånd blidt bevægede sig op af mit inderlår indtil den fandt daggerten.

”Og hvad troede du så du skulle med den?” Spurgte han leende mens han langsomt trak den ud af skeden, og lod den kærtegne min hud. I min tågede tilstand var det svært at opfatte situationens alvor, og det kolde metal lod et nærmest nydelsesfuldt gys gå igennem mig. Jeg kastede hovedet tilbage, om det var for at angribe eller i nydelse vidste jeg ikke, i hvert fald fandt det kolde metal hurtigt min hals. Det sitrede igen i hele min krop, da bladet langsomt bevægede sig videre ned over mine bryster, og om på ryggen hvor det med en hurtig og præcis bevægelse skar korsettets snørrere over. En hånd løftede op i mit skørt, og begyndte at bevæge sig op mellem mine ben.

Jeg vred mig ved berøringen, og prøvede at komme fri. Der kunne ikke være nogen tvivl om hans intentioner. Straks var kniven igen ved min strube, mens hånden ufortrødent fortsatte sin vandring. Med silke blød stemme hviskede Dutzowsky mig i øret, så det kildrede i hele kroppen; ”Du kan selv vælge om din elsker skal være kniven eller mig…” Jeg slappedes i kroppen, men gispede højt da hans hånd listede sig ind i min min trusse, og langsomt begyndte at massere min klit. ”God pige” sagde han. På trods af situationen kunne jeg ikke lade være med at stønne liderligt og presse min krop imod ham. Hans krop var stærk og fast, og da han pressede sit underliv mod mig mærkede jeg hans allerede stenhårde pik.

Til min store skam kunne jeg mærke mit underliv blive vådere og vådere jo mere han pinte min klit,  og følte hans hoverende blik brænde sig ind i nakken på mig. Til min skræk mærkede jeg pludselig hans pik presse sig mod min indgang. Jeg prøvede igen at komme fri, men han tog blot fat i nakken på mig, og pressede mig ned i bordet. Lige så langsomt, og tunge støn pressede han sin pik op i mig. Det var en kæmpe kunne jeg mærke, der spændte mig helt ud, centimeter for centimeter. Da han var halvvejs inde og jeg følte mig spændt til bristepunktet jog han til, og jeg skreg i smerte. ”Hold kæft din luder!” Sagde han mens han stødte igen. Denne gang var det ikke lige så smertefuldt. Hans hånd fandt igen min klit, og han begyndt at klemme og presse på den i tempo med at han stødte sin kæp op i mig igen og igen og igen. Kniven som han hele tiden havde holdt i sin anden hånd jog han med en voldsom bevægelse ned i bordet ved siden af mit hoved og brugte nu i stedet hånden til at udforske min bryster. Han tog hårdt fat om den ene brystvorte og begyndte at nulre den. Jeg har altid haft meget følsomme brystvorter, og begyndte at jamre og stønne mens min bevidsthed fjernede sig fra lokalet, og det hele kun var et forvirrende virvar af smerte og nydelse. Jeg blev brat kaldt tilbage til virkeligheden da han pludselig hev sig ud, og tvang mig på knæ. Med mine hænder bundet på ryggen kunne jeg ikke gøre andet end at lystre. Han tog næsten kærligt fat i mit hoved og førte det blidt hen til hans stive pik. Først vendte jeg hovedet væk; lidt værdighed havde jeg da tilbage, men modtog en syngende lussing, der fik mig til at ombestemme mig. Jeg åbnede forsigtigt munden, og fik omgående stukket spidsen helt ned i halsen. Han havde et godt tag i mit lang hår, og der var ikke nogen mulighed for at trække hovedet til sig.

”Sut luder!” Råbte hans, og jeg begyndte langsomt at sutte hans pik i takt med at han kneppede mit hoved.

Han sukkede dumt og begyndte at kneppe min hals hårdere og hårdere, så jeg ikke kunne få vejret. Jeg suttede så godt jeg kunne, mens jeg gispede efter luft. Pludselig jog han sig så langt ned som mit svælg tillod og brølede mens jeg mærkede hans varme sæd sprøjte ned i halsen på mig. Før han var færdig trak han sig ud og sendte resten ud over mine bare bryster.

Udmattet lænede han sig op ad væggen mens jeg væltede sidelæns ned på gulvet, gispende efter luft. Sådan lå jeg i en tid, før jeg pludselig hørte håndlangerens stemme, et sted over mig. Han havde været der hele tiden, og ville vide hvad han skulle stille op med mig nu hvor chefen var færdig med at ”forhandle”!

Dutzowsky sagde leende at han skulle overlade resten til personalet på natklubben. Håndlangeren nikkede, en smule skuffet, og fandt en kanyle frem fra sin jakkelomme. Dutzowsky nikkede mens han rettede på sit tøj, og kom nærmere. ”Lad mig!” Jeg kiggede forvildet på ham, og rykkede min krop væk fra sprøjten men håndlangeren kom til hjælp og holdt mig stille.

Sprøjtens indhold blev tømt ud i min blodbane, og jeg mærkede langsomt verden glide væk under mig igen. Det sidste jeg så før jeg forsvandt var Dutzowskys hoverende ansigt.

Jeg kom til mig selv ved at en kaldte mit navn, det var en af mine kollegaer, der var gået ind efter mig. Han fandt mig præcis som jeg var blevet efterladt; næsten nøgen, indsmurt i sæd og dopet fuld af morfin.

porno med danske piger