Vin og sex før sengetid slanker

Vin og sex før sengetid slanker

SPAR MANGE PENGE

Vin og sex gør kvinder slankere og lykkeligere.

Årsagen er ifølge forskerne fra Harvard, at det kemiske stof i vin kaldet resveratrol stopper eller begrænser fedt dannelse i kroppen. Herhjemme har danske forskere ligeledes fundet frem til, at kvinder der drikker vin dagligt – gennemsnitlig har et slankere taljemål end mere ædruelige kvinder.

Vin øger den kvindelige lyst til sex, har et andet studie vist. Og så sex er sundt og slankende.

…chemical compounds found in red wine may improve sexual functioning by increasing blood flow to key areas of the body.

Sex (og orgasme) virker afstressende og bedre stofskiftet i kroppen, såvel som øger produktionen af lykkehormoner, hvorfor kvinder simpelthen bliver slankere og lykkeligere af daglig vin og sex.

vin og sex slanker

SEX I DAG?

I det hele taget er vin og sex godt for begge køn. Andre studier har vist, at mænd kan forlænge deres levealder med op til 10 år, hvis de har sex med yngre kvinder. Mænds naturlige tiltrækning af og begejstring for den yngre kvinde(krop) og det efterfølgende sex, booster simpelthen helbredet og humøret i en grad der er sundhedsfremmende.

Ligeledes har studier vist, at mænd også bliver lykkeligere af at kigge på bare bryster, da synet af disse påvirker produktionen af Serotonin, der bla. er ansvarlig for humøret og den følelsesmæssig habitus.

 

Sex og vin er i det hele taget godt for både kvinder og mænd. Det kan man med fordel skrive sig bag øret i en travl hverdag. Der skal altid være plads til vin og sex.

porno med danske piger