Debut film med Orgasme Vibratoren Magic-Wand

Debut film med Orgasme Vibratoren Magic-Wand

SPAR MANGE PENGE

Magic Wand video anmeldelse med orgasme100% sikker orgasmer igen og igen!

Orgasme garanti og frække vibrationer med wand vibrator, dildoen der giver dybe orgasmer på stribe, som du aldrig har prøvet før.

Den Frækkeste Tryllestav, den kan trylle den vildeste orgasmer frem hurtigere end du tror. Oplev en ny dimension af nydelse, når de intense vibrationer forplanter sig i hele dit underliv.

Har du prøvet en Magic Wand før? Hvis du har, så kan du godt nikke genkendende til de mange kvinder, der siger, at det er den mest kraftfulde vibrator, de nogensinde har prøvet. Og med kraftfulde vibrationer kommer også kraftfulde orgasmer. Den giver dig så intens stimulation, at du vil få ekstra dybe orgasmer, der efterlader dig åndeløs. Hvis du endnu ikke har prøvet en, så er det bare med at komme i gang.

SEX I DAG?

Se piger prøve en magic wand for første gang på video

TRYLLESTAVEN TESTER MAGIC WAND MAGICWAND DILDO VIBRATOR

Se flere film hvor tryllestaven bliver anmeldt og består testen

En Magic Wand vibrator giver kvinder ydre stimulation af klitoris. De kraftige og dybe vibrationer føles ekstremt pirrende og fører til eksplosive orgasmer.

Vibratoren bliver ofte brugt i seksualundervisning og anbefales til kvinder, der har svært ved at få orgasme på anden vis. Det er de færreste, der ikke vil opnå nydelse af de intense og dybe vibrationer.

Magic wand i mange størrelser, farver og vibrationsmuligheder

Man kan sagtens bruge disse vibratorer til solosex, men man kan bestemt også inddrage dem i parleg, hvor de er ideelle i forbindelse med forspil med massage af både muskler og erogene zoner. Mange kender til disse produkter, da de nævnes i flere kendte film og serier, bl.a. Sex and the City.

porno med danske piger