Dit parforhold holder sikkert ikke!!!

Dit parforhold holder sikkert ikke!!!

SPAR MANGE PENGE

Du er små naiv hvis du tror dit forhold holder!

Græsset er grønnere på den anden siden…

Det er de færreste, der går gennem hele livet med den samme partner uden at føle sig tiltrukket af en anden, græsset synes grønnere på den anden side og er det muligvis også?

Der er stor risiko for at din kone, mand eller kæreste laver noget med andre uden du ved det og går med tanker om at skifte dig ud med en ny, sjovere og mere spændene model.

Hvad er det mennesket – kvinde eller mand ærligt ønsker sig, hvis de kunne leve 100% efter deres egne lyster og behov?

Før eller siden vil din kone eller kæreste formentlig knalde udenom. Måske sker det med en kollega, et nyt bekendtskab fra en bytur eller sidemanden til en konference. Men utroskab er ikke noget, der bliver talt højt om. For hvis vi anerkender, hvor mange mennesker der er utro, mister vi let troen på parforholdet og familien som tilværelsens kerne

Der er utroskab i ca. en tredjedel af alle parforhold, og ca. halvdelen af de danske ægteskab går i stykker. En one-size-fits-all-model fungerer åbenlyst ikke, der er meget snævre rammer for, hvad der er socialt acceptabelt. Idealerne skal udvides, og muligheden for at leve det parliv, der passer til en, skal stå en frit for uden andres fordømmende ord og blikke.

SEX I DAG?

Ægteskabet er en social konstruktion, som majoriteten af danskere i parforhold vil gå langt for at forsvare. Det er frygten for, at ens partner vil forlade én til fordel for en elsker. Det er frygten for ikke at være god nok. Det er en ret grundlæggende frygt for usikkerhed, på sig selv og sin parter.

Livets beslutninger burde ikke blive styret af frygt, da frygt ikke en god rettesnor for et sundt harmonisk liv.

Det gammeldags monogame forhold passer ikke til mange

Hvis ikke du er “normal” – altså ønsker det monogame forhold – kan det være svært at acceptere. Og det er bestemt ikke nemt at leve i et polyamorøst eller åbent forhold. Du kan møde masser af modstand fra dine omgivelser, fordi det ikke er normalen.

Hvis du er notorisk utro med alle de kærester, du har haft i dit liv, er der god grund til at du skal være ærlig over for dig selv og din partner, lev det liv du ønsker uden skyld og skam over dine naturlige menneskelige behov.

OVERVEJER DU ET ÅBENT FORHOLD?

Så er der nogle ting, i skal tale om:

  • Hvorfor vil I gerne åbne forholdet op?
  • Hvad søger I, som I ikke får i jeres forhold?
  • Er det jer begge to, som er indstillet på at åbne forholdet op?
  • Skal I opsætte nogle regler for hinanden, inden I åbner forholdet op?

VIL DU FORBLIVE I DET TRADITIONELLE FORHOLD?

De fleste par oplever, at parforholdet på et eller andet tidspunkt går i sejtræk, at man pludselig ikke kan huske, hvorfor man en gang var så fascineret af sin partner. Irritationen indfinder sig, man begynder at hakke på hinanden og nærværet, intimiteten og lysten til at forstå hinanden forsvinder langsomt.

Det handler grundlæggende om at lære at kommunikere, så begge parter føler sig forstået og trygge – lykkes det, så vil ethvert parforhold kunne blive den legeplads og det eksperimentarium for nye, sjove og spændende fælles oplevelser, som alle par drømmer om – Det levende par-forhold

 

porno med danske piger