Nytårsknald del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg åbner døren, der sidder Heidi på kanten af badekaret i sin lårkorte nederdel og en stram top. Hun vinker mig hen til hende, og tager min hånd og føre den op under nederdelen…

Her kommer en oplevelse jeg gerne vil dele med jer. Det er nytårsaften 2007, sidder sammen med min familie over ved nogle af deres venner.

Navnene er opdigtede.

Heidi er deres datter, 19 år, spinkel, 170cm høj, mørkhåret og E-skåls bryster.

Jeg selv er 22 år, muskuløs, mørkhåret, 185cm høj og en pik på ca.19cm.

SEX I DAG?

Så til oplevelsen: Heidi og jeg sidder ved siden af hinanden, vi snakker om løs og fast. Efter vi har fået hovedretten, er der nogle der skal ud og ryge. Heidi og jeg sidder nu alene tilbage i stuen og snakker. Så mærker jeg en hånd på mit lår, jeg kigger op på Heidi. Hun smiler og hvisker til mig: “Kom ned på badeværelset når vi har fået dessert”. Derefter giver hun min pik et klem. Uhh det var skønt. Vi får spist desserten, syntes det tog en evighed.

I mens der er nogle ud og vaske op, og nogle ude at ryge. Går Heidi ned på badeværelset i kælderen. Efter ca. to minutter går jeg derned, banker to gange på døren.

Åbner døren, der sidder Heidi på kanten af badekaret i sin lårkorte nederdel og en stram top.

Hun vinker mig hen til hende, da jeg står foran hende rejser hun sig op. Hun tager min hånd og føre den op under hendes nederdel. Hun har ingen trusser på. Hun er mega våd.

Jeg trykker hende ind til mig, og kysser hende intenst. Vi står og snaver lidt tid, imens vores hænder er overalt på vores kroppe.

Hun sætter sig ned på hug foran mig, og massere min pik uden på bukserne. Hun fisker hurtigt min stive pik frem, og gnider på den. Hun kysser pikhovedet, og pirre din lidt. Hun tager pikken i munden, og begynder at sutte den helt ned til roden. Nej man, hun er god til at sutte. Hendes lille tunge spiller lystig rundt på pikhovedet. Hvis ikke den var stiv og hård før min pik, så er den mega hård nu. Sådan forsætter hun lidt tid. Uhm det er mega skønt.. Siger til hende at hvis ikke hun stopper nu kommer jeg i munden på hende, det får hende til at suge og sutte hurtigere. “Arhh nu kommer jeeeg”, sprøjter min sperm langt ned i halsen på hende. Hun sluger det hele, og slikker min pik ren bagefter. Med et tilfreds smil rejser hun sig og kysser mig heftigt. “Det var den bedste dessert i aften” siger hun og smiler frækt.

Jeg siger hun skal sætte sig på badekarets kant. Kysser hende intenst, imens spreder hun sine ben. Jeg sætter mig imellem hendes ben, hun trækker nederdelen helt op, sådan den glatbarberet fisse kommer til syne. Sikke et syn. Jeg sætter min mund på skamlæberne, og kysser dem blidt. Hun giver er stort suk fra sig.

Jeg begynder at slikke hende fra klitten og ned til fissen. Sådan køre jeg op og ned et par gange, hvorefter jeg tager et par finger til hjælp. Køre dem først langsomt ind og ud imellem de våde bløde skamlæber. Hvor efter jeg sætter hastigheden op. Min tunge køre på højtryk på hendes klit. Hun har meget svært ved at sætte stille, hun laver små samlejebevægelser med underlivet. Hun er meget tæt på at komme, hendes fisse laver krampebevægelser omkring mine finger og hun stønner “Århhh jeg kommer nuuuu” Hun ryster i hele kroppen og gisper efter luft. Hun støtter sig til væggen, for ikke at falde ned fra kanten.

Efter hun er kommet til sig selv igen kysser hun mig og siger tak. Jeg siger “selv tak”. Inden vi går ovenpå igen siger hun ” Hvis du bliver her i aften kan vi fortsætte, når de gamle er gået og mine forældre er gået i seng”. Giver hende et knus og vi går op til de andre igen.

Fortsættelse følger…..

porno med danske piger