Selvhjælp til klitorisorgasmer med Womanizer Premium

Selvhjælp til klitorisorgasmer med Womanizer Premium

Over 80% af kvinder får ikke orgasme ved samleje.

Skedeorgasme opfattes af mange kvinder og mænd som ”den rigtige orgasme“, hvilket er ret uheldigt, da den er meget sværere at opnå for de fleste, faktisk er det kun ca. 20 procent der nogle gange, kan få orgasme ved samleje uden yder stimulation af klitoris.

Kom nu mand – Kvinder snydes for orgasmer hver dag!

Hurtigere og mere intense klitorisorgasmer med sexlegetøj

Der findes stadig kvinder, der endnu ikke har oplevet en klitorisorgasme, men nu er der heldigvis hjælp at hente.

SEX I DAG?

Hvis man som kvinde har svært ved at opnår klitoris orgasme eller måske aldrig har fået en, så kan brugen af et effektivt stykke sexlegetøj for mange gøre tricket. Måske ikke i første eller andet forsøg, da man lige skal kunne slappe ordentligt af med at benytte produktet. Men chancen for at komme både nemmere og hurtige i mål via brugen af en vibrator eller en stimulator, er helt klart større.

Det er en klar anbefaling, at give klitoris stimulatoren fremfor klitoris vibratoren en chancen. Stimulatoren er nemlig tanden mere skånsom i brug end vibratoren, der indimellem, særligt hvis man kører på i lang tid ad gangen, godt kan være en smule hård ved klitoris.

klitoris stimulatorer med orgasme garanti.

Der findes flere sikre veje til sikker klitorisorgasme og dette gælder i høj grad også for topmodellen womanizer-premium, der stimulerer din klitoris ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger.

Womanizerens revolutionære Pleasure Air Technology byder på berøringsfri stimulus af klitoris med sugende og pirrende impulser. De 12 meget lydsvage intensitetstrin reguleres individuelt med et tastetryk. Oplev åndedrætslammende orgasmer, hvor og når du vil. Om det er alene under bruseren eller sammen med din partner i sengen.

Gør det selv kvinder

Når kvinder onanerer, når 95 procent af dem orgasme nemt og inden for få minutter. Fire minutter var den gennemsnitlige tid når de onanerede alene. Her er kvindernes favorit sexlegetøj til orgasmegarantiMagic Wand – Rabbit vibrator – Her ultimate pleasure.

porno med danske piger