Ønske: En ekstra pige i sengen til min kvinde

SPAR MANGE PENGE

Sexet blondine og brunette i trekantMin kæreste og jeg havde i længere tid talt om at udvide vores dejlige og aktive sexliv med endnu en kvinde. At min kæreste Mette, var bi-sexuel havde hun aldrig lagt skjul på. Vi kunne fra tid til anden finde på at pege kvinder ud for hinanden. Om vi tændte på hende? Var bryster, baller eller ansigt gode?

Nå, men hun havde lagt kvinder på hylden for min skyld. Og det skulle der nu laves om på. Jeg viste at hun havde et par veninder. Som mere eller mindre var i forhold, men efter hendes referater, ville de gerne i seng med hende. En af dem, Linda, var en fræk lille pakke og ikke for seksuelt erfaren ifølge Mette. Men nysgerrig. Meget nysgerrig og en god kysser.

Det var et forsøg værd. Til en fest havde Linda meddelt mig at hun havde en fræk blondebluse til Mette. Den skulle jeg komme og hente. Jeg havde fået hendes nummer, så jeg bare kunne ringe. Som sagt så gjort. Vi aftalte at mødes en lørdag formiddag. Mette havde andre ting for, så dagen var min at bruge.

Jeg fandt adressen med et kort, så jeg ankom da. Fik parkeret bilen og gik hen til Lindas lejlighed. Jeg ringede på og Linda åbnede døren.
-Hej, kom indenfor, bød hun velkommen
-Takker.
-Læg jakken og smid skoene.
Jeg fulgte opfordringen.
-Nå, hvor er så den frække sag, sagde jeg smilende.
-Jeg går her, replicerede Linda hurtigt. Du mener blusen. -Den er i skabet.
-Vil du ikke have noget at drikke?, spurgte Linda.
-Jo, tak.
-Koldt eller varmt? Har lige lavet the. Vil du have en kop med.
-Jeg tager theen. Og husk sukker til mig tak.
-Selv har jeg også en sød tand. Så den står herinde.
-Hvordan går det ellers? Spurgte jeg.
-Fint. Ingen problemer med studie eller andet.
Således begyndte vi at tale om løst og fast. Og emnet endte også på parforhold og sex. Så jeg endte med at fortælle hvad jeg kunne tænke Mette i gave. En ekstra kvinde i sengen til en skøn trekant. Gerne over en weekend.
-Hvor vil du finde en?

-Aner det ikke. Scor, på nettet eller en kontaktannonce.
-Jeg har længe spekuleret på pigesex, men uden mænd. Du skal bare ikke sige det til min kæreste.
-Tag det roligt det sker ikke. Lad venligst være med at fortælle om min overraskelse til Mette til nogen.
-Din hemmelighed er sikker ved mig. Hvad med blusen skal jeg hente den?
-Jo tak, svarede jeg. Alt den snak om sex havde gjort mig pik småstiv og den skulle lige sættes anderledes. Så den ikke var så tydelig som nu. Pikken blev rettet på plads og jeg havde det meget bedre. Lige indtil Linda kom tilbage. Hun stod i døren i en gennemsigtig blondebluse, bh og et par små blonde trusser. Hun drejede en omgang. Det var en g-streng. Hendes små velformede balder blev skilt nydeligt at den lille snor.

-Kan du lide den? Den er fræk ikke? kom det fra Linda.
Jeg troede ikke lemmet ville blive mere påvirket den dag, men jeg tog fejl. Linda så ned på bulen.
-Så er det vist på tide at finde ud af hvor god den er. Mette praler jo af den. Hun trak blusen over hovedet og gik hen til mig. Hun satte sig overskrævs på mine ben og begyndte at åbne mine bukser. Med ferme fingre fiskede hun mit nu meget stive lem frem.
-Hun har da ikke løjet om hårdheden. Jeg skal nemlig sige dig. Ud over pigesex har jeg en anden drøm. En erfaren mand. Har kun haft min nuværende kæreste. Og det er ikke nok. Jeg drømmer om at blive slikket rigtigt af en mand. At hans lem rammer de steder som kilder bedst.

-Jamen, det er jo utroskab. Sex bliver bedre efterhånden som man er sammen.
-Efter tre år burde det være bedre. Mettes smil er ikke blevet mindre de sidste 4 år. Jeg vil nu langt om længe have orgasme som hun. Og tag mig nu og du har fundet en pige til trekanten.
Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Her sad en fræk pige, kun iført en lille smule undertøj, med mit stive lem mellem fingrene. Jeg gjorde det man ikke burde gøre. Jeg tog fat om hende og vi begyndte at kysse. Allerede fra første kys var det grådighed og begær. Jeg pillede bh’en af hende så hendes små faste bryster slap fri. Hun gled ned af mig og tog fat om mine bukser. Så røg de af. Jeg pillede selv trøjen af. Hun satte sig på hug mellem mine ben. Lod tungen lege med mit lem og pung. Det varede alt for kort tid, så rejste hun sig for at forlange sit. Linda trak strengen til side og afslørede en dejlig lyshåret veltrimmet mis.
-Slik mig. Lad mig mærke dine læber. Din tunge. Kærtegn og kæl for min mis.
Jeg rejste mig og hun gled ned i sofaen. Med munden trak jeg trusserne af hende. Startede med bare et kysse hende i lysken og lade tungen glide løs over de nybarberede læber. Linda gyste let. Jeg begyndte at nappe blidt i læberne. Lod tungen lege med mellemkødet og op mellem læberne. Rundt om klitten. Nu lød det en svag stønnen fra hende. Vejrtrækningen var definitivt blevet tungere. Jeg skilte hendes læber ad. Mens min tung fortsatte sin leg med læber klit og hendes stramme lille skede, legede et par fingre med anus. Ikke trænge ind. Bare kæle. Fra tid til anden kom jeg derned med tungen så set hele var velsmurt. Nu var det på tide at lege lidt mere. Med læberne begyndte jeg at suge og nappe blidt på hendes klit og afløst af tungens blide strøg. Samtidig lod jeg en fingre glide op i hendes våde indre. Tungen på klitten og en finger oppe i Linda gjorde sit. Det varede ikke længe før hun stønnede højlydt.

-Mere, mere, mere, mere, jeg kommer åh ja, åh gud, åh gud, åh gud. Det er skønt bliv ved. Hele vejen igennem. Bliv ved indtil jeg er igennem. Jaaaaaaaaaaaaa, skreg hun orgasmen ud.
Jeg var blevet godt liderlig af dette og min pik krævede nu sit. Jeg rettede hende til og lod lemmet lege med hendes fugtige læber. Stødte kun lige hovedet indenfor. Linda, var dejlig våd varm og stram. Lod hovedet lege lidt mere ved indgangen. Linda lå og klynkede. Bad om mere. Krævede mere. I et hug stødte jeg ind i hende. Hun var så våd, at jeg, trods det hun var så stram, gik helt ind i hende, til roden af mit lem.
Vi stønnede begge af fryd over denne fornemmelse. Lod pikken være i bund for at nyde denne dejlige stramme mis.
-Mette løj slet ikke. Sikke en skøn pik. Knep mig nu, lad det hele komme op i mig. Tilfredsstil dig selv i mig. Brug mig.
Langsomt begyndte jeg at kneppe hende. Men det ville hun ikke høre tale om.
-Hurtigere, lød det fra hende. Jeg vil råkneppes. Tag mig hårdt. Rigtig hårdt. Det var lige hvad jeg havde lyst til. Men jeg vidste at det ville gøre, jeg kom hurtigt. Så jeg prøvede stadig at støde langsommere men hårdt. Linda ville stadig have det hurtigere. Og til sidst overtog liderligheden mig. Jeg kneppede det bedste jeg havde lært. Vi stønnede begge højlydt. Min pik pumpede ud og ind af hendes våde kusse. Indtil jeg ikke kunne holde mig længere. Der kom den forræderiske kildren i ryggen. Jeg var ved at komme. Jeg stødte nu endnu hårdere og hurtigere. Linda vidste hvad der kom.
-Fyld mig. Kom John. Kom. Giv mig alt.
Med et hårdt stød kom orgasmen væltende. Og sæden med orgasmen. Den pulsede ud i hende, sammen med stødene.
Med pikken oppe i Linda faldt jeg ned over hende vi kyssede.
-Sikke en omgang og det er en skøn pik du har.
-Gud hvad med gummi, kom det fra mig.
-Rolig, jer er på pillen og så vidt jeg ved er dette dit første utroskab ikke?
-Jo, svarede jeg.
-Jeg ved det er mit.
-Og nu har vi gjort det. Så er der jo ingen grund til at bruge det. Andet end sammen med Mette. Men jeg vil da foretrække dig uden.
-Det samme her. Du er skøn uden.
-Lad det ikke være sidste gang, kom det fra Linda.
-Det har jeg ikke tænkt mig. Vi har da hele dagen i dag og så må vi da finde på noget ikke?
-Helt bestemt, lød det fra Linda. Hun smilede skælmsk.
Vi sad og sundede os lidt sammen. Slappede af og nød fornemmelse af dejlig sex.
-Kom lad os gå bad. Linda rejste sig og gik mod badeværelset.

Jeg rejste mig og gik med ud på hendes badeværelse. Det var småt så vi stod tæt. Det var et badekar med brus. Hun bukkede sig forover for at tænde for vandet. Men hun tændte også mig. Synet af hendes let spredt ben og resten af hendes let blottede underliv, fik det til at rykke i mit. Selv havde jeg længe yndet at dyrke analsex. Med Mette var det en umulighed, men med Linda ville jeg prøve. Jeg satte mig på hug og lod tungen kærtegne hende fra klitten til stjernen. Alt hvad der løs fra Linda var et dybtfølt suk og igennem hendes krop løb der en stille gysen. Jeg lod tungen cirkle let omkring anus og lod glide ned mellem hendes skamlæber. Mens jeg lod tungen lege mellem læberne lod jeg en finger glide imellem dem for at blive gjort fugtig af hendes safter. Linda sukkede bare dybere og dybere Hun klagede let over at fingeren blev fjernet fra indgangen til hende dejlige stramme mis. Men da hun mærkede den kæle for stjernen vidste hun hvad der skulle ske og der lød et let “Åh, ja.” Fra hende. Min anden hånd legede med min pik som blot blev større og hårdere igen med udsigten til en stram ringmuskel. Da min pik var godt hård kom jeg lidt mere spyt på anus og fingeren der, mens min venstre hånd skilte hedes skamlæber. Jeg gik mere direkte på klitten med tungen, mens Linda stønnede højere og højere. Nu gik jeg med en hånd over til at finger kneppe hendes skede mens tungen og den anden hånd bearbejdede røven. Langsomt trængte min første finger op. Hun var virkelig stram. Da min finger nåede igennem ringmusklen, lød der et svagt støn. Jeg rejste mig nu op. Linda holdt bare fast i kanten til badekarret. Således vænnede hun sig til fingeren i numsen. Min pik lod jeg lege med kussen, mens jeg begyndte at fingerkneppe røven på hende. Det kunne hun lide. Da jeg skulle have pikken til at glide nemmere i hendes røv lod jeg den langsomt glide op i fissen. Hun blev nu langsomt kneppet af min pik i kussen og en finger i røven. Langsom pressede jeg nu en ekstra finger op i bagdelen på hende. Hun stønnede svagt. Jeg mærkede hendes hånd kæle for min glatte pung. For så at lege med sin klitoris. Min anden finger var nu nået helt op. Jeg kunne mærke at hun vænnede sig til der var mere og lod fingrene kneppe hende igen. Langsomt så musklen blev udvidet mere inden jeg selv trængte op i hende. Men så længe ville Linda ikke vente.

-Udvid mig med pikken, jeg vil mærke din stive pik bore sig op. Lige som i kussen.
Det ønske ville jeg da bestemt ikke sidde overhørig. Endelig skulle jeg igen mærke en stram røv malke min pik. Jeg trak mine fingere ud af hendes røv. Tog godt fat om balderne for at åbne hende mest muligt. Min pik gled ud af skeden smurt godt ind i hendes safter. Jeg slap den ene balle for at komme lidt spyt på pikhovedet og dirigerede den nu mod hendes stjerne. Og pressede langsomt til. Spidsen gled langsomt op. Jeg tog nu igen fat om hendes hofter. Pressede yderligere for at komme op i det “andet forjættede land”. Linda dirigerede mig samtidig med at hun begyndte at slappede endnu mere af i røven. Så kom hovedet helt ind.
-Åh, gud hvor er den stor. Hård. Åh gud, åh gud det er skønt ja, ja, kom det fra Linda. Selv stønnede jeg nu også godt af liderlighed. Jeg måtte stoppe lidt da det hele tændte mig meget. Hende frække ord. Utroskaben. Analsexen.
Jeg vågnede lidt igen da hun bad om at jeg gik dybere. Jeg trak mig lidt bagud. Kom mere spyt på og fortsatte nu på vejen ind i hendes røv. Så brød pikken igennem ringmusklen. Pikhovedet var nu igennem. Lige da de skete kom der et lille skrig fra Linda. Nu kunne jeg glide helt ind. Med fingrene lod jeg lidt mere af hendes safter komme på det sidste af min pik inden jeg trængte helt i bund på hende. Helt i bund nød jeg fornemmelsen af hendes stramme ringmuskel som klemte og klemte om roden på min pik.
-Knep mig, knep min lille røv, knep den, kom det stønnende fra Linda.
Omgående gik jeg i gang. Lidt forsigtigt først, men Linda ville det anderledes.
-Hårdere, hårdere.

Jeg satte farten op. Tog godt fat om hofterne på hende og kneppede hende hårdt og hurtigt. Mine nosser klaskede mod hendes fisse. Med en hånd begyndte hun at lege med dem. Jeg kunne allerede nu mærke en kriblen så jeg satte farten lidt ned.
-Nej, stønnede hun, jeg er tæt på. Jeg skal nok få dig stiv igen. Knep min lille luderrøv. Knep den med sin stive pik.
Jeg havde aldrig hørt en kvinde tale sådan før. Og de tændte mig enormt. Lige da jeg skulle til at sætte fart på igen, lagde jeg mærke til en dildo på vindueskarmen. Jeg kunne ikke nå den uden at trække mig ud. Så det gjorde jeg. Linda så hvad jeg ville. Så gjorde sig klar til at få fyldt begge sine liderlige huller. Hendes fingre skilte skamlæberne. Med dildoen i hånden trængte jeg igen op i hendes røv. Nemmere denne gang. Og var hurtigere i bund på hende med et dybtfølt suk fra os begge. Dildoen pressede jeg op i skeden på hende. Hun var sjaskvåd, så den gled nemt op. Linda overtog styringen af den. Jeg begyndte at kneppe Lindas røv. Igennem væggen kunne jeg mærke dildoen snurre løs. Den behandling kunne ingen af os holde til i lange tid. Vi stønnede vores liderlighed ud i lokalet. Det tændte os mere og jeg kneppede Linda hurtigere igen, hvilket igen gjorde at orgasmen kom tættere på. Jeg hørte hun skreg sin orgasme ud, da det sortnede for mine øjne og min pik eksploderede dybt oppe i hendes røv. Jeg pumpede min sæd ud i hende. Og nød blot at komme med pikken i bund på hende. Dildoen faldt på gulvet. Jeg trak mig langsomt ud igen. Ikke villig til at forlade det stramme numsehul, som jeg ikke havde prøvet i så lang tid. Vi satte os ned på gulvet og sundede os. Kiggede lidt på hinanden. Lidt overraskede over hvor tændte vi var på hinanden. Og at vi stadig var det. Linda gjorde badet klart og vi satte os ned i karret.

SEX I DAG?

Efter at have siddet i karret et god stykke tid tog Linda en svamp frem og sæbe. Et lille smil bredte sig på hendes læber og lyste op i hendes øjne. Jeg fik udleveret begge dele. Jeg gned sæben godt ind i svampen. Således begyndte jeg at vaske hendes arme. Fortsatte om på ryggen. Fra ryggen om på maven. Op af hendes sider og omkring brysterne. Her fortsatte indsæbningen, blandet med lige dele kæleri. Hun rejste sig nu så jeg kunne tage mig af benene. Det blev gjort. Op og ned af hendes velformede ben. Så ballerne. Derefter vendte jeg hende rundt. Linda satte sig på kanten med spredte ben. Et indbydende syn. Så sandelig ikke om jeg også skulle vaske dette. Da jeg var færdig med indsæbning og havde skyllet missen ren igen, gav hun mig en skraber. Jeg pikantbarberede hendes lille trekant. Gjorde læberne helt glatte. For at kontrollere mit arbejde måtte jeg slikke hende. Hun satte fødderne på mine skuldre. Jeg slikkede både numse og mis. Legede med hendes skamlæber. Sugede og kyssede dem. Lod mine fingre skille dem ad så jeg kunne komme til indenfor. Slikkede dem op og ned, brugte både forsiden og bagsiden af tungen. Rundt om kilderen. Rundt om skedeindgangen. Cirklede omkring indgangen i mindre og mindre omkredse, indtil jeg kortvarigt lod den glide op. Ud igen og nu op til kilderen Efter at have cirklet lidt omkring den igen begyndte jeg at slikke mere og mere direkte på. Linde sukkede og stønnede af fryd. Jeg vidste snart ikke hvad hun var vådest af hernede. Vand eller hendes egen safter. Jeg var ligeglad. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Kunne høre på hende at orgasmen igen var på vej. Jeg varierede tungens leg. Sugede let på kilderen med og lod tungen prikke på den samtidigt. Det blev for meget for Linda. Hendes orgasme startede som en let gysen, og så rystede hun kraftigere indtil orgasmen kom. Hun spændte i kroppen og maste mit ansigt ind mod fissen. Så kom skriget og hun slappede langsomt af i kroppen. Gled ned i karret til mig. Vi kom mere varmt vand i karret. Vi slappede igen af. Både tilfredse og lystne til mere. Jeg ved ikke om det var at vi nu var med en anden partner en vores almindelige som gjorde det. Selv vil jeg tilskrive det utroskaben, samt at det var vores første.

Langsomt sundede vi os. Vi rejste os og lod vandet løbe ud. Vi tog de store håndklæder og begyndte at tørre hinanden. Små kys og kærtegn var hele tiden med. Vi var utroligt pjattede. Efter aftørring forsvandt vi ind i soveværelset. Vi var begge udmattede, selv om vi var lystne. Vi lå og kælede, kyssede og pirrede hinanden. Vi fortsatte dog ikke som før. Vi faldt stille i søvn i hinandens arme. Vi vågnede ved en ringen. Det var hendes telefon. Vi kiggede meget overraskede på hinanden. Så smuttede Linda ind i stuen og tog telefonen. Jeg kiggede på uret. Den var næsten halv-fire.

Jeg hørte Linda tale derinde. Så vidt jeg kunne forstå på det var det hendes kæreste. Grundet min nysgerrighed begyndte jeg at lytte til samtalen. De var begyndt at dyrke telefonsex. Jeg stod og lyttede lidt mere til hendes ord. De tændte mig igen. Især da jeg nu vidste hvad hun kunne. Jeg hørte støn komme fra hende. Hun måtte lege med sig selv. Det tændte mig. Jeg begyndte selv at lege med min pik.. Den voksede støt igen. Lyden af hendes ord og lyde, samt tankerne om hvad vi have gjort var en effektiv kombination.

Stille gik jeg ind til Linda. Hun sad på en stol og lod en finger glide ud og ind af sig selv mens hun næsten kun stønnede og talt om hans dejlige tunge. Ved dette syn var jeg blevet helt hård og meget tændt igen. Jeg gik ind til Linda. Hun lagde mærke til mig og spredte sine ben yderligere, så jeg kunne komme til. Med til fingre skilte hun sine læber ad, så jeg kunne trænge op i hende med det samme. Mens jeg lod pikken lege lidt med indgangen beskrev hun det for kæresten. Som om det var ham. Nu måtte jeg bare have Linda igen. Mit nu blåviolette hoved glinsede af hendes safter. Jeg lagde pikken an, og pressede på. Lindas hånd legede med klitoris.
-Det er så skønt når din pik fylder mig ud. Presser sig i bund. Og så pressede jeg pikken helt ind. Hendes ord kunne således styre mig og den fantasi hendes kæreste troede hun havde kørende.
-Dine lange seje stød. Åh ja, åh ja, stønnede hun. -Det er så skønt. Du knepper mig hurtigere og hurtigere.
Som jeg satte farten op stønnede Linda mere og mere. Talte meget mindre end før. Samtidig måtte jeg ikke komme med en eneste lyd. Jeg bed mig i underlæben. Her var jeg mere tændt end før og skulle være stille. Det hele tændte mig endnu mere. Jeg kneppede Linda hurtigere og hurtigere. Hendes finger legede helt vildt med klitoris. Hun stønnede mere og mere. Det gjorde mig bare mere liderlig. Så det varede ikke længe før jeg kunne mærke, at jeg skulle sprøjte igen. Linda lå med lukkede øjne. En hånd på klitoris, dem anden holdt telefonen som hun nu skreg og stønnede ned i. Hendes kusse trak sig sammen om min pik. Rykkede og pulsede omkring den. Hun åbnede øjnene og nu klemte hun med alt hvad hun kunne om pikken. Jeg kom i et brag af en orgasme. Jeg stødte og sprøjtede ud i hende. Min underlæbe, havde jeg bidt til blods. Jeg holdt pikken oppe i den skønne varme. Hun gjorde færdig med kæresten og lagde røret på.

-Jeg håber ikke han gættede hvad der foregik, sagde jeg.
-Han tror at jeg brugte dildoer denne gang, kom det fra Linda. -Jeg beskrev dem for ham. Så han har ikke mistanke om at min “dildo” sad på en mand og sprøjtede med dejlig sæd. Hvad tror du Mette siger når du kommer mættet hjem?
-Aner det ikke. Det positive er at du har min duft på badeværelset. Så den er da ens når jeg kommer hjem. Jeg ved bare at jeg godt kunne tænke mig mere af dig. Du er en skøn elskerinde. Dejlig fræk. Og da sex bliver bedre med tiden så synes jeg vi har en god grund til at gøre det endnu bedre for hinanden.
-Det kan der være noget om. Lad os se hvordan det ligger. For jeg mener absolut heller ikke det skal være en engangsfornøjelse. Det mente jeg da jeg inviterede dig, men ikke mere. Jeg vil også have mere af dig. Men nu tror jeg at jeg bliver nødt til at smutte for i dag. Mette skulle nødig få de forkerte tanker om os.
Jeg gik hurtigt i bad og skyllede mig. Da jeg kom ud vimsede Linda stadig rundt nøgen. Jeg fandt mit tøj og hun tog blot en badekåbe på. Vi kyssede hinanden inderligt farvel. Det var ikke sidste gang vi var sammen. Men den første her var så speciel at den måtte nedfældes.

Som sagt så kørte mit liv ganske godt. Jeg fik det frække sex, herunder analsex, dildolege, foto jeg ønskede i ny og næ, og havde min kæreste som jeg ikke ville undvære for noget. Men sådan kan intet jo blive ved. Linda ville ikke finde endnu en kvinde til en trekant med os begge med det samme. Men hun var gået i gang med at søge efter en til egen fornøjelse. Alt efter hvem hun var, kunne jeg da komme til at lege med. Så vi havde begge fået en del ud af vores forhold. Ifølge Linda hjalp billederne af hende en del på interessen.

Der gik en måneds tid og så begyndte jeg at modtage så historier. Oplevelser. Og snart efter fik jeg et billede af hende med en anden kvinde. Altid taget, så jeg ikke kunne se hvem det var. De første par gange var det forskellige kvinder, men så begyndte den samme kvinde at optræde.

Jeg fik også flere billeder af Linda. Især når hun inviterede til frække lørdage eller aftener. På alle billeder var hun iklædt forskelligt. Hun gav den fra “bly” viol, til domina. Så det blev en række af interessante møder. Både min og hendes seksualitet blev udforsket over de næste måneder. Vi legede meget sammen og udforskede vores kroppe. Alt det jeg lærte om mig og mine lyster blev taget med hjem. Det var dog langt fra alle mine lyster som der blev lyttet til. Men der kom mere gang i det igen hjemme. Min kæreste begyndte også at ville lege lidt mere. Her begyndte jeg nu at nævne hun havde talt om vi skulle evt. fornøje os med en ekstra kvinde i sengen. Hun grinede bare og sagde, at så skulle jeg vist være mere sulten end nu. Men hun skulle bare vide, hvor stor min sult var. Vi fortsatte ellers som vanligt. Når hun var væk, kunne jeg som regel besøge Linda. Der var dog gange hvor hun begyndte at se mistænksomt på mig. Jeg havde jo forandret mig. Mere lyst, men spurgte ikke så meget mere til ting hun ikke ville mere. Jeg vidste at Linda og jeg ville dække hinandens seksuelle behov.

Dog skete der noget som overraskede mig. Der er nogen weekender hvor Mette og jeg, bare forkæler hinanden. Jeg havde besluttet at det skulle være denne lørdag. Så jeg smuttede til bageren, efter morgenbrød og et par andre småting. Jeg glædede mig til denne morgen. Faktisk hele weekenden. Bare os to. Kun Mette jeg til at nyde og yde med hinanden. For hinanden. Da jeg kom hjem, var det dog ikke kun mig som skulle forkæle. Ved hjemkomsten blev jeg mødt af min dejlige kæreste iført et nyt sæt lækkert undertøj og en tynd negligé udover. Hun kommanderede mig i et bad, men uden at jeg måtte barbere mig. Jeg fik et hurtigt kys. Tænkte lidt over hvad hun havde tænkt sig og opdagede at jeg da i hvert fald ikke havde initiativet længere. Mette har kun meget sjældent barberet mig så jeg undrede mig en del. Hun duftede skønt. Hun havde en duft på som jeg havde givet hende. Den kildrede mig i næsen og satte tanker i gang. Også Linda brugte denne duft. Jeg havde givet den til hende. Det gav reaktioner i mit lem. Mette så det.

Så er det en kold afvaskning, kom det fra hende.
Så jeg gik i bad. Tænkte mit mens jeg først lod vandet skylle ned over mig. Vaskede ført håret. Da jeg havde skyllet sæben ud nød jeg det lidt. Tankerne om Mette satte endnu engang fart på mit skød. Jeg begyndte at lege med mig selv. Mærkede min pik vokse. Pludselig stak Mette hovedet ind.
-Og ikke noget leg, kom det fra hende.
Jeg tog fat i sæben som havde givet mig. Det var min yndlingsduft fra før jeg mødte hende og hun synes den passede bedst til mig. Hvis der skulle leges med sanserne skulle vi være to om det. Gjorde badet færdigt. Tørrede kroppen. I stuen stod Mette klar med barberskum og skraber. Jeg satte mig i stolen og gjorde mig det behageligt. Jeg vidste delvist hvad hun ville og alligevel tændte det mig. Mette stod der og så fantastisk flot ud. Normalt brugte hun aldrig negligé. Så det var virkelig for mig. Jeg lukkede øjnene og Mette begyndte at rejse skæghårene med en børste. Jeg sad stille og nød det. Hun gav mig nu et stykke stof for øjnene. Bandt det om nakken på mig.

-Jeg stoler ikke helt på dig, kom det fra hende. -Og du kan jo lide at lege lidt. Nu må du lege uden øjnene.
Så masserede hun sæben ind. Igen med børste. Meget omhyggeligt. Så begyndte Mette barberingen. Først tog hun siderne. Skrabede med faste strøg ned af kinderne. Fjernede både skæg og sæbe. Det var skønt at mærke luften mod huden. Uden skægstubbe. Så satte hun sig overskrævs på mig. Jeg kunne svagt mærke fugten fra hende. Fugt, tænkte jeg. Det var underligt. Så begyndte hun barberingen af resten af ansigtet. Hvert enkelt strøg var som et kærtegn. Uden at kunne se, var fornemmelsen langt mere intensiv. Jeg kunne langt bedre mærke hvorledes skraberen fjernede skægget. Og hvordan luften kom til. Da hun var færdig skyllede hun mit ansigt. Masserede det med en creme. Til sidst gav hun mig aftershave på. Det prikkede først i ansigtet. Så kom duften op i mine næsebor. Blandet med hendes duft. Lækkert. Jeg ville nu fjerne bindet for øjnene.
-Næ, nikke nej, lød det fra Mette, -Sådan leger vi ikke. Det skal ikke af endnu. Jeg er ikke færdig. Hun gik.
Der lød en knirken. Jeg mente ikke Mette stod der. Men hendes stemme lød derfra nu. Var der mon flere i lejligheden. Jeg var fristet til at kigge. Men Mette var ved mig igen. Hun bad mig nu skubbe mit sæde frem. Hun tog mine ben og lagde dem på bordet foran mig. Hvad skulle der ske? Jeg mærkede nu børsten omkring mit lem og pung, fortsatte ned mod anus.
-Du ved jeg ikke kan lide hår i maden, sagde Mette. -Nu skal det væk.
Jeg mærkede hvorledes hun sæbede mig ind. Mit lem kunne slet ikke holde til alt den dejlige opmærksomhed og rejste sig prompte. Der lød en let latter fra Mette. -Det er vist lidt tidligt.

Denice K i fræk trekantSæben prikkede i huden omkring roden, pungen og mellemkødet.
Stille og roligt blev jeg nu barberet igen. Mette var meget forsigtig. Men det løs som om der nu var flere i lokalet, end bare Mette.
-Hvem er der ellers? spurgte jeg.
-Ingen, hvorfor?
-Det lyder som flere bevæger sig herinde. Derfor, sagde jeg.
Jeg ville fjerne bindet igen. Mette stoppede mig. Hun lagde sine hænder på mine og gav mig et langt tungekys. Tungekys?? Hvad var nu det? Det gjorde hun meget sjældent.
-Slap nu bare af og nyd det hele, kom det svagt fra hende ved mit øre. Hun bandt nu mine hænder fast til stolen. Blidt men bestemt.
Barberingen fortsatte. Strøgene var langt forsigtigere her end dem i mit ansigt. Men fornemmelse at luften mod nybarberet hud vad helt utrolig. Jeg glædede mig allerede nu til at blive slikket på min nu glatte pung. Jeg blev nu vasket meget grundigt rent for sæbe. Mettes fingre kontrollerede min barbering helt ned til og omkring mit anus. Igen kom hun lidt fugtighedscreme på. Hun masserede det meget blidt ind. Legede med pungen mit nu helt strakte lem. Lod fingrene kilde mellemkødet og ned til anus. Hvert strøg sendte elektriske impulser igennem min krop og eksploderede i hjernen på mig. Hun tændte mig mere og mere. Mette fortsatte denne pirrende leg. Lod fra tid til anden læberne eller tungen tage over. Hver gang jeg var tæt på at komme stoppede hun. Lod mig vente.

-Nu er det vist på tide at forkæle dig med overraskelsen, kom det fra Mette.
Hun legede lidt igen med pikken. Den stod mere hårdt end længe. Meget længe.
-Ned med benene og samle dem lidt sammen, så jeg kan komme til.
Som sagt så gjort. Mette tog fat om min pik.
-Uh, der er vel nok en som er hård. Godt for jeg er våd.
Hun lod mit pikhoved komme op mellem læberne. Hun var drivvåd. Min pik var så hård at det nu gjorde ondt i pikken. Jeg ville bare op i hendes varme indre. Hun lod dog ikke mere end lige spidsen komme op. Så lettede hun sig igen. Jeg var mere eller mindre, nej mere sanseløs. Igen kom hendes hånd hent til min pik. Blev fugtet mod hendes dejlige glatte mis. Blev igen kun ført ind med spidsen. Jeg var ved at gå til. Nu måtte jeg virkelig have noget fisse. Men mine hænder var bundet. Jeg kunne ikke trække hende ned over mig. Igen legede hun med læberne omkring pikhovedet. Ned til hendes indgang. Og forbi. Forbi?? Ja, forbi og hen mod bagindgangen. Hun lod pikken presse sig på. Jeg var spængklar og meget hård. Hun måtte dog have forberedt sig lidt med creme. Langsomt men meget sikkert gled hun over min pik. Millimeter for millimeter gled jeg op i hendes bagdel. Jeg var ude af mig selv af glæde. Min kæreste sad her på vej ned over mit stive lem med sin bagdel. Hun nåede helt ned og begyndte at ride mig. Åh gud det var skønt. Med alt det forspil Mette havde ydet kunne jeg ikke holde længe. Jeg stønnede højere og højere. Tempoet blev bare sat op. Det var så skønt dette her. Jeg blev redet ganske hurtigt nu. Og det holdt jeg ikke til med et højt støn kom jeg. Sprøjtede min sæd op i hendes bagdel. Jeg var helt mat. Min pik blev holdt fast i bagdelen.

-Var det godt? Spurgte Mette. Men det lød bag ved mig. Bindet for mine øjne blev løsnet, alt imens det gik op for mig det absolut ikke var kærestens bagdel jeg lige havde sprøjtet op i. Bindet faldt og på mig sad Linda. Nu var jeg overrasket.
-Du kan jo så godt lide det og nu da Linda er single tænkte vi at det kunne være en rar overraskelse for dig. At prøve hende, men give dig illusionen af mig. Og det virkede vist. Vi har nemlig hygget os lidt. I et par måneder. Derfor er hun single nu, kæresten kunne ikke lide det.

Langsomt gik det op for mig at Linda var den som havde styret det hele. Lige fra begyndelsen. Jeg samlede mig lige sammen en gang. Min kæreste havde været mig utro, men vidste intet om mit til Linda.
-Hvis du kan hygge dig med Linda kan jeg vel også, kom det fra mig.
-Vi havde nu nærmere tænkt på os alle tre, kom det fra Linda.
-Ja, når vi er kørt meget op så er det altså en mand der savnes. En hård dunkende pik mangler ligesom, tilføjede Mette.
Lidt befippet ved det hele og stadig liderlig sagde jeg bare ja. Det var jo en drøm det her. Men lige nu lød den som om den var ægte. To nøgne tændte piger. Den ene min kæreste. Den anden hendes veninde. Ingen indikation af at jeg havde bollet med veninden. Kun de to som havde hygget sig. Og ville fortsætte med det. Men også med mig. Linda rejste sig. Hun forsvandt kort ud på badeværelset for at skylle sig. Mette kiggede på mig. Først nu lagde jeg mærke til at hun var helt nøgen. En “sommerfugl” lå på bordet. Sådan havde hun altså nydt det. Vi kiggede på hinanden. Den var lidt mærkelig. Hun havde vedkendt sig utroskaben. Og ville lade mig hygge mig med veninden. Sammen med hende. For at jeg kunne få den analsex jeg så godt kunne lide som krydderi. På den ene side var det jo en enorm kærlighedserklæring. På den anden side. Nu havde vi begge været hinanden utro. Med den samme pige. Og hun vidste efter mit bedste vidende ikke noget om mine eskapader. Skulle jeg mon fortælle det? Elle vidste hun det allerede. Vi havde diskuteret emnet før. Kald mig kujon, men jeg ville ikke fortælle om mine eventyr med Linda. Jeg satte mig over til Mette. Vi trak os sammen og begyndte at kysse.
-Du må vist få den vasket, hvis du ikke vil nøjes med Lindas bagdel, sagde hun stille. Og jeg har ikke tænkt mig at nøjes med erstatningsvarer i dag.

Jeg gik ud til Linda. Hun stod klar foroverbøjet med en finger i hvert af sine huller. Derfor var hun så lang tid om det. Hun vidste endvidere det tændte mig. Jeg gik hen til hende. Legede med min pik som bare voksede ved synet. Jeg tog fingeren ud af hendes bagdel og min pik gled hurtigt op. Linda sagde ikke et pip. Det gjorde jeg heller ikke. Jeg bollede min elskerinde på badeværelset med min kæreste siddende nøgen og tændt på sofaen. Nu ville jeg have kussen i stedet. Jeg trak mig ud af den bagdel jeg elskede at befinde mig i. Jeg tændte for vandet og lod pikken blive vasket. Linda tog noget sæbe og legede med den mens hun vaskede. Hurtigt skyllede vi stiveren ren og hun bukkede sig igen forover. Med to fingre adskilte hun sine læber og jeg gled ubesværet op i hendes varme, stramme våde skede. Nu blev hele pikken knuget. Hendes hånd legede på skift med klitoris og min pung. Jeg begyndte nu at kneppe Linda lidt langsommere. Pludselig mærkede jeg en hånd komme rundt om mig. Mette var kommet ind på badeværelset.
-Jeg mente at det var min tur.

Linda satte sig ned på hug og begyndte at lege med sig selv. Godt på vej mod orgasmen. Mette bøjede sig forover.
-Hvis du er så vild med at bolle, så plej din kæreste nu.
Mettes kusse pulsede og min pik dunkede. Jeg ville snart komme. Alt for snart. Men jeg var ikke alene om det. Vi kneppede kort og intenst. Og inden længe kom vi begge. Hun krammede min pik og malkede den mens jeg sprøjtede ud i hendes varme indre. Vi sundede os alle tre. Nu var det vist på tide at nyde maden. Som tiden gik nød vi alle hinanden.

porno med danske piger