Trøstede min mor i sengen med min pik!

Jeg havde været i byen og gået og bagt på en dame hele aftenen. Da jeg regnede med, at nu var den hjemme, gik hun sammen med en anden, og jeg stod tilbage, godt tyk bag ørerne. På vej hjem, havde jeg faktisk besluttet mig på, at jeg skulle i seng og spille pik.

Hjemme listede jeg mig ind på mit værelse, for jeg vidste, at mor skulle have besøg af sin ven. Kun iført et par små underbukser gik jeg på toilettet for at gøre klar til at gå i seng, men ude i gangen standsede jeg og lyttede. Inde fra mors soveværelse lød det, som nogen der græd. Jeg åbnede forsigtigt døren og kiggede ind. Der var helt mørkt, men jeg kunne lige ane, at mor var alene i sengen, og hun lå og græd.

Dreng og mor knepper

Jeg lagde mig på knæ ved sengen, tog mor om halsen for at trøste hende, men hun græd endnu mere. Endelig fik hun fremstammet, at hendes ven havde ringet og sagt, at han havde fundet en anden, så han kom ikke mere. Mor havde taget mig om halsen og krammede sig ind til mig. Da hun vendte sig og lå på ryggen, var jeg nød til at følge med, og pludselig lå jeg oven på hende. Hun kyssede mig over hele ansigtet, og da hun rørte lidt på sig, gled jeg ned og lå mellem hendes lår.

Min pik begyndte at blive stiv og hovedet kravlede op over elastikken. Jeg prøvede at trække mig lidt tilbage, men det var kun mine underbukser der gled længere ned. Mors gråd var stilnet af, og hun var begyndt at trække vejret hurtigere og var mere urolig. Det kunne ikke undgås, at pikken bevægede sig mellem hendes skamlæber, og selv om det var min mor, var jeg så liderlig, at det gjorde ondt i nosserne. Mor stønnede og lagde benene om mig, og pludselig gled min pik ind i hendes varme våde fisse, og jeg lå og holdt hendes bryster i mine hænder. Hun stødte fissen op mod mig, og jeg kunne ikke lade være med at støde igen, så lige med eet lå jeg og kneppede min mor. Hun lå og gispede og kyssede mig og jeg kunne mærke, hvordan hendes fisse begyndte at trække sig sammen i orgasme, så med en stønnen pressede jeg mig helt op i hende og begyndte at sprøjte sperm op i hendes livmoder mens hun fik orgasme.

Længe lå vi sammen uden at sige noget, men da jeg endelig var faldet til ro, lagde jeg mig ved siden af hende og kiggede hende dybt i øjnene. Jeg begyndte at undskylde, hvad jeg havde gjort, men mor lukkede min mund med et kys og sagde, at det var hendes skyld vi var gået så langt. Hun sagde, at jeg skulle gå ind i stuen og åbne en flaske rødvin, hun skulle lige på toilettet. Jeg trak mine underbukser på plads, gik ind og åbnede en flaske, satte mig i sofaen og ventede.

Da mor kom ind i stuen, havde hun taget trusser på, for hun sagde, at jeg havde fyldt så meget sperm i hende, at det sivede ud på sofaen, hvis hun ikke havde noget at sidde på. Jeg hentede et håndklæde hun kunne sidde på, og mens vi drak vin, snakkede vi om, at det var meget forkert, det vi havde gjort. Hun spurgte, om jeg fortrød, men det gjorde jeg slet ikke.

Jeg lænede mig ind til hende og tog hendes ene brystvorte i munden og slikkede den, til den blev stiv i min mund. Jeg kyssede mig ned over hendes mave, slikkede hendes navle og fortsatte ned til hendes trussekant. Mens jeg kyssede hendes fisse uden på trusserne, havde hun fået sin hånd ned til mine underbukser, som hun skubbede ned. Hun gned stille på pikken, og snart var den lige så stiv som før. Jeg lå og slikkede hendes fisse gennem det tynde stof fra trusserne, og da jeg ramte hendes klit med tungen, stønnede hun, at vi skulle gå ind i sengen.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig, tog hende i armene og bar hende ind i soveværelset. Her lagde jeg hende på ryggen, og med et snuptag havde jeg fjernet hendes trusser. Jeg lagde mig ind over hende, så jeg kunne slikke fisse på hende, og hun tog med det samme min pik i munden. Hun var meget fedtet af min sperm, men jeg begravede bare hovedet mellem hendes lår og slikkede hende over det hele. Jeg kyssede hendes mellemkød og slikkede rundt om det frække rynkede hul, tilbage til fissen hvor jeg suttede hendes klit ind i munden.

Imens suttede mor på pikken, mens hun onanerede mig, og da det var ved at komme for mig, ville jeg trække den ud af hendes mund, men hun holdt på mine baller, så jeg begyndte at sprøjte i munden på hende. Jeg slikkede hende, og lige da jeg begyndte at sprøjte, klemte hun lårene sammen om mit hoved, og så kom hun også.

Da jeg vendte mig og kyssede hende, kunne jeg smage min sperm i hendes mund, og hun sagde, at jeg smagte af fisse. Vi gik i bad og vaskede hinanden over det hele. Bagefter var vi i stuen og drak det sidste vin. Vi sad sammen i sofaen og holdt om hinanden, ikke som mor og søn, men som to elskende.

Da vi kom i seng, lå vi i ske, med mig bag ved mor. Jeg holdt om hende og havde hendes bryster i hænderne. Min pik lå mellem hendes baller, og når hun klemte ballerne sammen i en fast rytme, så voksede den igen hurtigt og lagde sig ind og pressede på hendes røvhul. Jeg havde tømt mine nosser to gange på kort tid, så det blev ikke til noget mere om natten.

Næste morgen vågnede jeg med ståpik, men jeg var alene i sengen. Lige som jeg skulle til at stå op, kom mor ind i værelset. Hun var helt nøgen, og da hun så, at jeg lå på ryggen med stiv pik, satte hun sig lige hen over den, og uden nogen modstand gled den lige helt op i hende, så jeg kunne mærke bunden af hendes fisse.

Hun red mig et øjeblik, men så strakte hun benene, så hun kom til at ligge på mig. Jeg lagde mine ben hen over hendes, og nu kneppede vi hinanden. Mor begyndte at stønne og knibe fissen sammen, og med små skrig fik hun orgasme. Jeg var lidt længere om det, så jeg holdt på hendes baller og stødte hårdere op i hende. I det øjeblik jeg begyndte at sprøjte kom hun igen, og hun kunne ikke lade være med at skrige og bide mig i skulderen.

Hun klaskede totalt sammen oven på mig, og jeg lod mine hænder stryge over ryggen på hende og kælede med hendes krop. Jeg kunne mærke hvordan min sperm sivede ud af hendes fisse og løb ned mellem mine lår og baller. Pludselig lagde jeg mærke til, at hun var faldet i søvn. Jeg blev liggende helt stille, og efter ca ti minutter vågnede hun. Hun så på mig med slørede øjne, kyssede mig og undskyldte, at hun var faldet i søvn. Hun var helt udkørt, og hun fortalte, at hun aldrig havde prøvet at komme to gange under en kneppetur.

Vi blev i sengen hele weekenden, og aldrig har jeg fået så meget fisse og fået slikket så meget pik. På et tidspunkt, hvor vi var mætte af elskov, lå jeg og legede med en finger på hendes fisse og trak lidt i dusken der dække de hendes fisse. Jeg spurgte, om hun ikke kunne tænke sig at blive barberet lidt mellem benene, og det sagde hun ja til. Jeg hentede et håndklæde og lagde i sengen, så skulle hun ligge med benene ude på gulvet, og jeg satte mig på knæ mellem hendes lår. Jeg gjorde hende våd med lidt varmt vand, og så smurte jeg barberskum ud over hendes skød. Det blev gnedet godt ind i hårene, og forsigtigt begyndte jeg at fjerne noget af den hårpragt der dækkede hele hendes venusbjerg. Jeg lavede en lille fræk trekant lige over indgangen til fissen, og om mellem ballerne og på læberne blev hun hel glat. Mens jeg barberede hende, kunne jeg se, at hun blev liderlig, for læberne og klitten hævede og var helt blodrøde, og da jeg var færdig med at fjerne hårene, tørrede jeg hende med et håndklæde, bøjede mig frem og trykkede et kys lige på klitoris.

analsex med mor

Det var kun meningen det skulle være et kys, men jeg kunne ikke lade være med at slikke og sutte på den, og pludselig kom mor i en orgasme der var så voldsom, at der kom små strint af tis ud i munden på mig. Mor holdt fast i mit hår og trak mit ansigt hårdt op mod fissen, og jeg var bange for, at hun skulle rive håret af mig. Nu har vi ryddet mit værelse, for jeg sover sammen med mor hver nat.

Vi lever stadig som mor og søn om dagen, men om natter er vi som to forelskede par der eksperimentere med sexlivets glæder.

porno med danske piger