Opdagede 20 åriges sex-beskeder til min mand!

Min mand og jeg har været gift i mange år, vi er begge travle karriere mennesker. Det var min opfattelse at vi havde et godt og velfungerende samliv, indtil tiden omkring sommeren sidste år. Min mand begyndte at trække sig længere og længere væk fra mig, han var fjern, arbejdede over og havde mange forretnings middage og weekend konferencer. Alt i alt udviste han tydelige tegn på at have en anden, jeg var vagtsom vågede over hans mobil, pc og tjekkede tit om han var, hvor han sagde han var, jeg fandt aldrig konkrete beviser på min mistanke.

Det var første dag i vores ferie, min mand var selvfølgelig kaldt ind på kontoret, han havde flygtigt kysset mig på kinden og sagt at det kun ville tage et par timer, så ville han vende tilbage og vi kunne sammen hygge os. Jeg var skuffet over ham, havde planlagt at jeg ville konfrontere ham med min mistanke så vi forhåbentligt kunne nyde resten af ferien sammen. Hele ugen havde jeg forsøgt at forføre ham, forkælet og masseret ham, serveret hans yndlingsretter, men intet havde udmundet i fræk sex som jeg havde håbet på.

Jeg havde sat mig i min have, ville nyde den første morgensol og vente på at min mand kom hjem. Jeg tog min tlf. ville ringe og hører hvornår han kom hjem, det var knap en halv time siden han var gået ud af døren men alligevel savnede jeg ham. En besked fra et ukendt nummer kom mig i forkøbet, da jeg åbnede beskeden var der en kort meddelelse sammen med et billede af en ung lyshåret pige i bikini. “Hvis du var en mand, ville du så kunne modstå denne krop? ” Stod der i beskeden, forvirret lagde jeg telefonen fra mig, det måtte være en besked der var sendt forkert. Der var da ingen tvivl om at pigen på billedet var både flot og sexet, men hvorfor skulle jeg ta’ stilling til, om en mand kunne modstå hende?

Selvom jeg havde besluttet ikke at svare, kunne jeg ikke dy mig for at spørge afsenderen, om ikke denne besked var sendt forkert? Det var et kort “nej” der kom som svar og sekunderne efter blev der sendt endnu en besked med mit navn, hvor der stod: “spørgsmålet er helt personligt til dig, Louise”. Jeg kiggede igen på billeder af pigen, hun var vel halvt så gammel som mig, dvs. omkring 20 år, lille, solbrun, slank, bikini overdelen dækkede på ingen måde de meget store bryster, der sad højt og struttede, jeg zoomede ind på hendes underliv, trusserne var også minimale, dækkede kun lige hendes mest intime sted -og nej, hvis jeg var en mand ville hun da være svær at modstå.

Da jeg havde svaret at pigen på billedet var flot og sexet, var der tavshed i en times tid inden en ny besked tikkede ind “det syntes din mand også” stod der. Jeg forsøgte at ringe op til nummeret nok 10 gange i træk, skrev beskeder og spurgte hvem det var der skrev og søgte efter nummeret på nettet. Men intet lykkedes. Ude af mig selv ringede jeg til min mand og fortalte ham om episoden, han lød træt og ophængt da han forsikrede mig om at han hverken kendte, eller så en ung lysåret pige. Opgivende sagde han, “vi snakker om det når jeg kommer hjem skat”

Jeg skrev igen en masse beskeder, skiftevis tiggede og truede jeg den anonyme meddeler om at snakke eller i det mindste skrive nogle svar på alle mine spørgsmål. Der kom en kold besked hvor der stod: “ligesom din mand ikke har tid til dig, har jeg heller ikke” sammen med en blinkende smiley. Jeg blev mere og mere provokeret, følte mig så latterlig og vedkommende havde jo ret, min mand afsatte ingen tid eller opmærksomhed til mig.

Vi havde et kæmpe skænderi da min mand kom hjem, en af dem hvor både ting og beskyldninger flyver gennem luften, min mand benægtede et hvert kendskab til den unge pige på billedet og argumenterede med at der var massere af freaks ude i den virkelige verden m.m. Vi kom ikke rigtig nogle vegne, var fastlåst som jaloux hustru og benægtende ægtemand. De næste dage foregik stille og roligt, vi var på små ture spiste frokost på strandvejs cafe’er og snakkede om alt og intet, berørte ikke det ømme punkt.

Min mand var endnu ikke blevet kaldt på arbejde og alt tegnede til forholdsvis fredelig ferie idyl indtil fredag eftermiddag, da endnu en sms tikkede ind på min telefon. Sms’en indeholdt både en adresse og en invitation til at se, hvad min mand lavede når han var på “arbejde”. Jeg kunne ikke modstå, nu skulle det være, nu ville jeg fand’me afslører det dumme svin.

Tidligt på dagen breakede min mand, at han var nødt til at tage en forretningsmiddag, da hans kollega var blevet syg og firmaet havde besøg af nogle vigtige samarbejdspartnere. Det var ikke ligefrem nogen stor overraskelse, jeg fortalte ham at jeg ville tage til en veninde. Inden jeg tog afsted pressede jeg hans bukser og strøg hans skjorte, så han kunne være pæn og præsentabel. Tankerne kværnede rundt i mit hoved, samtidig med at jeg lod det varme strygejern, glide over hans hvide skjorte. Var det det hans lille mørke sekretær? En kollega? Eller en kunde? Han var mig utro med -og hvad havde vedkommende, som jeg ikke havde?

Jeg havde ingen anelse om hvad jeg gik ind til, da jeg satte fingeren på dørklokken på den adresse jeg havde fået. Da døren blev åbnet genkendte jeg straks den blonde pige fra beskeden. Hun rakte hånden frem mod mig og præsenterede sig som Sofia, inden jeg nåede at svare, sagde hun: “ja jeg ved godt du hedder Louise”. Sofia viste mig ind i hendes stue, spurgte om jeg ville ha noget at drikke. Jeg afslog og spurgte ind til hvad hun vidste om min mand? – og hans overarbejde? jeg havde egentligt ingen intentioner om at sidde her og hygge snakke.

Sofia lignede en der lige var kommet fra et træningscenter, løse joggingbukser en kort top dækkede de store bryster og ellers bar mave og arme. Sofia bemærkede at jeg kiggede på hendes påklædning, hun undlod at svare på spørgsmålet omkring min mand, men sagde: “ja sorry, jeg har ikke lige fået skiftet efter træning, jeg har lige trænet et par timer, skal jo være lækker til kæresten kommer” langsomt og vulgært, lod hun sine hænder glide ned at sin krop og smilede. Jeg var egentligt lidt lettet over at hun begyndte at snakke om kæresten, havde det været hende min mand var utro med ville det ha været perverst, tøsen kunne jo ha’ været vores datter.

Sofia, gik frem og tilbage i stuen, stoppede ved et stort spejl og betragtede sig selv, vendte og drejede sig kiggede fra siden og tjekkede sig selv ud på alle leder og kanter. Mystisk tøs, tænkte jeg og ventede utålmodigt på at hun kom med nogle forklaringer. “Prøv lige at komme herhen” sagde hun til mig, “jeg skal vise dig noget”, forvirret over denne mystiske tøs og hendes opførsel, stillede jeg mig ved siden af hende. Hun pegede på mig i spejlet og sagde: “gammel” herefter på sig selv og sagde: “ung”, tøsen smilede til spejlet, da hun lod hænderne glide ned af min krop, “ikke helt dårligt, af en gammel dame at være” sagde hun nærmest til sig selv.

De næste minutter, står uklart for mig. Hvorfor jeg bare følger hendes anvisninger ved jeg ikke, hvorfor jeg ikke reagerer, da hun beder mig skyde brystet frem og fører min arme om på ryggen er uforklarligt, men jeg følte det som om jeg var fortryllet og rettede mig bare efter hende. Sofias, overlegne attitude, fik mig til at føle mig lille. Med det resultat at jeg nu stod i en fremmed tøs stue med hænderne i håndjern. Sofia, var ved at knappe min skjorte op, da jeg kommer til mig selv igen, forskrækket trak jeg, mig væk fra hende og spurgte hvad fanden hun lavede? “Jeg skal lige se de store gamle luderpatter, jeg kun har hørt om” sagde hun fnisende og åbner de sidste knapper. Hun trak min skjorten til side og med et snup tag vippede hun mine bryster ud over bh kanten. Jeg føler mig som en idiot, da tøsen fnisende kommentere at “det var godt nok nogle store slaskede luderpatter, jeg rendte rundt med”. Ydmygende daskede hun til min bryster så de gyngede. Tøsen hvinede af fryd, som en lille pige der jonglerede med to bolde, skubbede hun mine bryster sammen og greb dem igen.

Jeg havde fået nok af den sindssyge tøs og bad hende meget bestemt om at løsne de håndjern så jeg kunne gå igen. Sofia påtog sig en underlig lillepige rolle, betuttet tog hun sin pegefinger i munden og sagde: “ville du ikke se din mand på overarbejde? ” Tøvende og vred svarede jeg hende: “jo, men han er her jo ikke”. Sofia grinede, tog fat og nev hårdt i min brystvorte og svarede: “han kommer..” Modvilligt mærkede jeg hvordan min fisse blive fugtig, jo hårdere hun nev i min brystvorte. Sofia spottede min næsten lydløse støn, med smilende overlegenhed sagde hun: “mon ikke der er en gammel, slaveso gemt i dig”

Jeg var ved at blive utryg over denne tøs og hendes attitude, hun virkede som en, der var skingrene sindssyg og alligevel var jeg tændt. Sofia, trak en stol hen til mig og skubbede mig ned at sidde, inden jeg nåede at protestere. Med sexede og udfordrende bevægelser, smed hun alt sit tøj og proppede sine trusser i munden på mig -og tapede min mund med gaffa tape. Jeg ville bare væk herfra, ville ikke vide noget som helst om min mand eller hans overarbejde ville bare væk. Jeg forsøgte flere gange at rejse mig fra stolen, uden rigtig at vide hvad jeg skulle gøre og hvor jeg skulle gå hen, med hænderne i håndjern, åben skjorte og tape for munden.

Sofia bukkede sig ned mod mig og hviskede: “nu skal du se hvad der sker når din mand overarbejder” hun spankulerede ud af stuen med rank ryg og vuggende hofter, jeg syntes hun var væk i en evighed. Forsigtigt listede jeg rundt i hendes lille lejlighed og kiggede, smagfuldt indrettet med dyre og enkle design møbler, langt over niveau for, hvad en tøs i den alder kunne tjene. Da hun kom frem igen, havde hun været i bad og var iført det frækkeste sæt undertøj, sort corsage med sorte blonder, sorte nylonstrømper, hofteholder og stiletter, fræk, sexet og elegant. “kan du li’ mit hjem? ” Kvidrede den lille dulle, jeg nikkede, ville ønske at jeg havde mulighed for at svare hende med en flabet kommentar, men min mund var lukket med den lille gås’ trusser.

“Nå er du ved at blive utålmodig? ” Grinede Sofia, og pegede mod en dør som tegn på at jeg skulle gå derind. Sidelæns fik jeg skubbet døren op og kom ind i hendes soveværelse, et kæmpe stort lyst rum med en stor seng og lækkert hvidt sengetøj. På natbordet, stod der et billede af min mand. Forfærdet kiggede jeg skiftevis på tøsen og på billedet, hvad fanden var alt det her for noget?

Sofia kiggede på mig og sagde: “det er min kæreste..” jeg har selv stjålet ham fra en halvgammel kone” jeg var ved at eksplodere, hvad fanden bildte den lille beskidte møgtøs sig ind? hun fortsatte uden hensyn med at fortælle om, hvordan kan kneppede hende bagfra mens han snakkede i telefon med mig, hvordan han ringede og sagde godnat til mig, med pikken i munden på hende, om hvordan de grinede af mine sms’er. Sofia fortale at hendes kæreste, altså MIN MAND! Betalte alt for hende, hendes lejlighed, møbler, ferier og lommepenge.

Jeg græd da hun gennede mig ind i skabet og bad mig sidde med benene trukket op mod mig, hun tapede min ben sammen, så jeg ikke havde en mulighed for at rejse mig op, alt imens hun fortsat fortalte om sin kæreste og deres weekend ture med fræk og pervers sex og dyr champagne. Selvom jeg havde en mistanke, var det svært for mig at forstå at min mand havde levet sådan et dobbelt liv med denne lille dumme gås.

Indimellem, når det behagede Sofia, legede hun med mine blottede bryster, hun krængede skjorten ned over skulderen på mig, -ydmygede mig gang på gang, ved at fortælle mig, hvordan min mand, beskrev min krop, mine bryster og kedelige fisse. Da det ringede på døren, råbte hun ned i hovedet på mig: “SHOWTIME!” Og lukkede skabet, så der kun lige var en stribe at kigge ud af, det eneste jeg kunne se var sengen.

SEX I DAG?

Jeg kunne tydeligt hører deres stemmer, min mand lød glad og frisk, ikke som den mutte og trætte mand jeg fik hjem. De var lynhurtigt inde i soveværelset, kastede sig frådende over hinanden som et nyforelsket par. De kyssede, undersøgte hinandens kroppe, jeg iagtog min mands store hænder der løsnede Sofias corsage og grådigt greb om hendes store faste bryst, Sofias spinkle hænder der øvede knappede den skjorte op, som jeg få timer forinden havde stået og strøget.

“Jeg har savnet dig, baby” stønnede min mand og lukkede munden omkring hendes brystvorte. Sofia kiggede smilende imod skabet, søgte mine øjne og placerede sin hånd på bulen i min mands bukser, kælent sagde hun: “jeg har også savnet dig, onkel”, min mand brummede tilfreds: “så du er onkels frække tøs idag? ”

Onkel? hvad var nu det for noget? Men de lignede faktisk en onkel og niece, den modne mand og en purung tøs. Meget mod min vilje, mærkede jeg små rytmiske kramper i mit underliv, min fisse dunkede over den ydmygende situation, at sidde her på bunden af min mands elskerindes klædeskab og være tvunget til at overvære deres leg og liderlige kroppe.

“Fortæl mig om tantes krop” hvinede Sofia, med lillepige stemme. Min mand grinede og smed resten af sit tøj, han satte sig på sengen og trak den unge tøs ned på sit skød. “Tante har en gammel krop, hun har nogle store luderpatter der dingler når man knepper hende, ikke fine og faste som dine min tøs, tante er slet ikke værd at kneppe kun hvis jeg er rigtig liderlig gider jeg at køre den af i hende. I forgårs var jeg nødt til at lade hende sutte min pik, fordi du havde været en fræk tøs og havde sendt et billede til hende, der suttede hun mig, lige efter min store pik havde været oppe i dig lille tøs, jeg lukkede øjnene og tænkte på din frække krop indtil jeg spermede i hendes mund”

Sofia jublede og opfordrede ham til at fortælle en masse nedgørende ting om mig. -Om hvordan han snød og bedragede mig, -hvordan jeg ihærdigt forsøgte at forføre ham, tiggede ham om lov til at sutte på hans pik og ydmygede mig selv blot for at få lidt opmærksomhed. Hun stønnede liderligt, da min mand fortalte hende, at han ikke gad at kneppe mig mere, men hellere ville have en lækker ung dulle som hende.

Jeg kogte indvendigt, var ved at eksplodere af arrigskab over min mand og denne lille dumme tøs. Jeg forsøgte at rykke mig, ville lave lidt larm så jeg kunne gøre opmærksom på mig selv. Det var umuligt at flytte mig, sad ubehjælpelig fast på bunden af et klædeskab. Sofias trusser fyldte min mund og sørgede for, at jeg heller ikke kunne komme med nogle lyde. Jeg havde ingen andre muligheder end at sidde på bunden af min mands elskerindes skab, kigge på at min mand legede med en lille møgtøs tøs.

Sofia rejste sig op, blidt tog hun fat om roden på min mands stive pik og sagde: “det er kun min pik onkel, lov mig at du ikke knepper tante mere”, min mand lagde sig tilbage i sengen og stønnede: “vær en go’ pige og sut onkels pik, så knepper jeg hende ikke mere” Sofia smilede, imod skabet inden hun lukkede munden om min mands store pik. Pikken forsvandt langt ned i den billige tøs hals. Min mand løftede sit underliv og pressede Sofias hoved ned over hans pik, han bankede den ind og ud af munden på hende og stønnede: “sut onkel, lille pige, vis mig du sutter bedre en min kone”

Jeg har ikke tidligere oplevet min mand så tændt, hans krop dirrede og han stønnede som en gal, i takt med at han pressede tøsens hoved ned over sin pik. Århh det syn, min trusser blev driv våde over synet af den store pik der forsvandt inde i hendes lyserøde mund, læberne der omkransede og strammede sig om hans store pik. Jeg glemte alt omkring mig, fokuserede kun på min mands store pik dybt nede i halsen på en lille tøjte. Sofia suttede og slikkede løs på den store pik, triumferende fastholdte hun sit blik imod skabet, samtidig med hun lod min mands dunkende pik forsvinde langt ned i svælget.

Det kriblede i min krop, den ubekvemme stilling og følelsen over at overvære deres hede sex, høre hvor groft min mand behandlede mig og snakkede om mig, var ved at gøre mig sindssyg. Det blandede sig med det frække syn, af en lille billig tøs der guffer løs på en stor stiv pik og bliver det er underligt mix af følelser. Jeg skammede mig over at sidde i denne ydmygende situation og være drivende liderlig. Som var jeg i trance, labbede jeg både min mand og hans lille elskerindes kroppe i sig, den store mørke muskuløse voksne mand, der lå og blev betjent af en lille lys tøs.

Stønnende hviskede min mand: “rid onkel, sæt dig op på mig så jeg kan nyde din frække krop tøs” lydig kravlede Sofia op og skrævede over min mand. Tøsen havde beholdt sin stiletter på, brysterne er kækt vippet ud over kanten på corsagen, helt perfekt runde og fyldige vippede de sammen med hendes lyse hestehale i takt med at hun i små frække ryk gled ned over den store tykke pik, jeg så længe har længtes efter at mærke. Sofia klynker lidt da pikken er i bund, kælent og liderlig kigger hun på min mand og stønnede: “knep mig, knep min lille tøsefisse” min mand havde fat om hofterne på den lille godte, blidt løftede han hende lidt op af sin pik, han pressede sit underliv tilbage i madrassen og bankede den herefter op i tøsen igen. Hun havde glemt alt om mig i skabet, gled blot ind i en liderlig samhørighed med min mand. Nød den store pik, der banker ind og ud af hendes lille fisse. Tøsens ben er helt spredte, fra skabet har jeg helt frit udsyn til den lille glatte fisse, min mand hamrede sin store pik op i.

Sofias lille perfekte krop, glider sexet op og ned af min mands pik, hun klynker, sveder og tigger ham om aldrig at stoppe. Min mands store hænder er overalt på hendes krop, glider op af hendes lår, hofter og bryster, blidt fører han fingeren ind i hendes mund og lader hende sutte på sine fingre. Han stønner tungt over den lille tøs, der frækt rider ham. Nysgerrig og liderlig læner jeg mig mod skabslågen, strækker mig de få cm. Tapen og den ubekvemme stilling tillader, jeg vil ha det hele med. Den lille fisse, der helt tæt omslutter min mands stive pik, står skarpt lige op i ansigtet på mig, da det uundgåelige sker, -lågen giver efter og jeg vælter ud på gulvet.

Jeg følte mig som verdens største idiot, havde ingen chance for at tage fra’ i faldet, både min arme og ben var bundet sammen og jeg væltede blot som en sæk kartofler ud på gulvet. Min mand stirrede lamslået skiftevis på mig og Sofia. Sofia der stadig sad med hans store pik begravet i sin lille dåse, fnisede og roterede lidt rundt på hans pik, med klynkende lillepigestemme sagde hun: “hun ville selv onkel, tante med de store slaskede luderpatter, ville se hvad onkel lavede når han var på overarbejde” jeg forsøgte at sige noget, men mine ord blev stoppet af Sofias trusser, der fyldte min mund ud, istedet for ord blev det blot kiksede og dyriske lyde.

Min mand tog fat om Sofias hofter, lagde op til at løfte den lille tøs ned fra hans pik. Hun reagerede kraftigt, som et lille barn begyndte hun at tude og skabe sig og sige: “du lovede mig, onkel. Gi’ din lille pige pik, knep min lille sukkerfisse” ihærdigt og nærmest desperat begyndte hun at ride ham, hendes hænder var placeret på hans bryst og hendes lille faste røv kørte op og ned af min mands pik. Min mand kiggede medlidende ned på mig, hans mund formede et næsten lydløst “undskyld” inden han igen vendte sin opmærksomhed mod den lille hore tøs.

Han kiggede betaget og liderligt på tøsen, stønnede hæst: “kom så onkels lille pige, tag min pik. Vis tante hvordan en sexet tøs, malker en pik rigtigt” Sofia stønnede højt, hver gang jeg blev nævnt det var tydeligt at hun blev ekstrem liderlig af at ydmyge mig, fortælle mig at jeg var gammel, slasket, ikke kunne tilfredsstille min mand. Flere gange henvendte hun sig til min mand og spurgte om han kunne huske alle de gange han havde talt i telefon med mig og havde haft pikken i munden eller fissen på hende samtidig. Hun var en forfærdelig lille møgtøs, med en næsten uhyggelig sexet krop og jeg må erkende at hun forstod at bruge den, som en rigtig lille luder. Hun vred sig, roterede rundt og hoppede op og ned af min mands stive pik, imens hun sagligt, koncentrerede sig om at kigge mig dybt i øjnene.

Jeg vred mig på gulvet, forsøgte at tiltrække mig min mands opmærksomhed, ville appellere til ham med øjnene, han undlod at kigge på mig. Jeg måtte affinde mig med denne ydmygende situation, at ligge akavet med åben skjorte, blottede bryster, en fremmed tøs trusser i munden og overværer at en lille velskabt tøs, havde min mands store pik inde i sin lille fisse og nød det. Sofia stoppede pludselig sine bevægelser, hun sad stadig på pikken da hun bøjede sig ned over min mand og hviskede ham i øret. Smilende tog han fat om hendes håndled og sagde: “du er virkelig grov, tøs” Sofia fnisede og i nærmest en’ elegant bevægelse, hoppede hun af min mands pik og ned på gulvet.

Jeg håbede, at de nu havde forbarmet sig over mig -at de ville løsne tapen og lade mig forsvinde ud af døren. Jeg var ikke længere i tvivl, jeg skulle skilles, splitte op og ville bare væk herfra. Væk fra lydene, synet og de hårde ydmygelser.

Jeg lå på siden, det eneste jeg kunne se var Sofias elegante stiletter og en del af de sorte nylon strømper. Sofia, begyndte at skubbe mig rundt, stønnende som var det en uoverkommelig opgave sagde hun: “puha, det er hårdt arbejde… Du skal ligge på ryggen, være vores kneppestol” hun fnisede da hun fik væltet mig om på ryggen, det gjorde sindssygt ondt da jeg kom til at ligge med armene på ryggen. Sofia kiggede undrende på mig, den lille dumme blondine kommenterede at det ikke så så behageligt ud, igen rullede hun mig rundt, åbnede håndjernene og rullede mig tilbage på ryggen.

Selvom min ben, stadig var trukket op under mig og bundet sammen, var det en kæmpe befrielse at være sluppet fra de snerrende håndjern. Sofia bad mig nu tage mine hænder op over hovedet, lydigt fulgte jeg hendes anvisning og strakte min arme op over hovedet. “Kan du finde ud af at holde dem der, eller skal jeg putte håndjern på? ” Sagde hun og grinede mig ned i ansigtet. Jeg nikkede svagt, håbede at dette mareridt snart var slut, jeg ville for guds skyld ikke ha de håndjern på igen.

Sofia grinede da hun henvendt til min mand sagde: “se her onkel” og pressede mine bryster sammen, og slap dem igen, hvinende begyndt hun igen at jonglere med mine patter, på en uværdig og krænkende måde. Hun hev og nev i mine brystvorter, og rystede mine bryster, spurgte min mand om de var sådan eller sådan de så ud, når han kneppede mig. Måden den lille velskabte tøs, kiggede på mig og legede med mine patter for hendes egen fornøjelses skyld, var så ydmygende. Hendes overdrevet og hvinende latter når hun fik mine bryster til at gynge, skar mig i ørene.

Sofia, var skingrene vanvittig. Jeg var ikke i tvivl om at denne tøs måtte ha’ nogle lig i lasten og jeg forstod slet ikke hvad min mand ville med hende, nok var hun velskabt og sexet, men også tosset. Sofia kravlede ned bag mig, hun grinede af mine kedelige hvide trusser, spurgte min mand om jeg var typen der aldrig gik med G-streng? Og frækt undertøj? Uden at vente på svar, tog hun mine trusser og hev dem op, så de forsvandt mellem mine baller, med et fast greb spredte hun mine skamlæber og lukkede dem sammen om trussernes stof, de snerrede i min fisserevne -jeg følte mig så fjollet og klodset over at ligge der med trusserne trukket helt op i både fisse og røv.

Sofia skrævede nu henover mit ansigt, “kig her, det er sådan en fisse din mand vil ha” sagde hun grinende og spredte sine faste skamlæber med fingrene, imens hun sænkede sig ned mod mit ansigt. Duften af tøsens lille glinsende fisse, ramte min næsebor, forfærdet forsøgte jeg at dreje hovedet, men Sofia trådte på mit hår samtidig med at hun sad på hug over mig, den mindste bevægelse eller ryk med hovedet, gjorde ondt.

Grinende kaldte hun på min mand, som fredeligt havde ligget på sengen og overværet hendes ondskabsfulde behandling af mig. Han smilede til Sofia, da han stillede sig ved mit hoved. Jeg lå, så jeg kunne se hans store pik, der kampstiv stod lige ud i luften og pegede direkte mod Sofia. Hun greb om min mands pik, kærligt kiggede hun op på min mand da hun plantede sine lyserøde læber på pikhovedet og kyssede den, “uhmm din lille piges store flotte pik” sukkede hun til min mand.” Lad hende dufte til den” fnisede Sofia og fortsatte: “tante, kender nok duften af mine safter på onkels store pik” de grinede begge to, da min mand satte sig på knæ og tværede hans stive og våde pik, rundt i ansigtet på mig. Uden at ænse mig, bøjede han sig samtidig mod Sofia og kyssede hende, deres tunger legede liderligt med hinanden, lige over hovedet på mig.

Duften af min mands pik, fyldt med tøsens safter var helt genkendelig, jeg havde aldrig overvejet at hans pik smagte af fremmed fisse, men det gjorde den. Det gik op for mig at han utallige gange, havde kneppet den lille dåse og efterfølgende kørt hjem og havde stukket den i munden på mig, det dumme svin. Jeg hadede ham og var ikke i tvivl om at jeg ville hævne mig på de to mennesker.

Sofia satte hænderne i gulvet, hun lænede sig bagover så hun brugte mine ben som rygstøtte. Stod nu i krabbestilling hen over mit ansigt og stønnede: “knep mig onkel, knep min lille stramme fisse”, min mand rejste sig, bøjede lidt i knæene og pressede sin stive pik op i Sofia. “Århh din lille kneppe dukke, du er så fin og stram” stønnede han til Sofia, da han langsomt begyndte at køre sin pik ind og ud af hende. Han tog fat under tøsen, støttede det lille nips og satte farten op, hans tunge nosser klaskede mod Sofias velskabte røv, hver gang han stødte ind i hende.

Mine trusser snerrede i min revne og for hver gang, min mand hamrede sin pik ind i tøsen, gned stoffet sig hen over min Klit, modvilligt og fuld af væmmelse over at være tændt kunne jeg mærke hvor fugtige mine trusser blev. Lå jeg virkelig her og var støtte for at en ung tøs kunne ligge godt, samtidig med at min mand bankede pikken ind og ud af hende? Var det virkelighed at min mands tykke pik, hamrede ind og ud af en lille glat fisse, lige over hovedet på mig?

Min mands hænder havde et fast greb om Sofias velskabte røv, han nærmest trak den lille dukke, ned over sin pik og messede igen og igen: “lille pige, onkels lille stramme tøs”, Sofia klynkede, fortalte ham hvor meget han fyldte i hende, at hun var onkels lille tøs. -at han fortjente en ung stram fisse. Det var ydmygende, at ligge der nede på gulvet og overværer deres liderlige leg med hinanden. Den varme, sensualitet, og ikke mindst dyriske liderlighed, genkendte jeg ikke hos min mand. I bar frustration, tog jeg fat omkring hans ben, borede neglende ind i hans hud, han ænsede det ikke. Var så travl optaget og fokuseret på den lille hore tøs han kneppede, at verden kunne falde sammen, uden han bemærkede det.

Min fisse dunkede, hvor ville jeg ønske at min mand ville hamre pikken op i mit liderlige skød. Han satte tempoet op, pryglede virkelig den lille tøs. Min mands store pik, hamrede løs i Sofias grotte, jeg forsøgte at lukke øjnene men det frække syn lokkede mig, liderligt kiggede jeg på og ønskede at det var min fisse der var under kærlig behandling. Hans og Sofias råb, hvin, støn blandede sig sammen i et stort langt skrig, da de begge kom. På tætteste hold, kunne jeg næsten se hvordan min mands pulserende pik, pumpede den lille fisse fuld af sperm og hvordan den lille grådige fisse slugte hans store pik. Da min mand trak sig ud af Sofia, dryppede der lidt sperm ned på min kind, han smilede lidt forlegent ned til mig, men ignorerede det iøvrigt. Blidt tog han fat i tøsen og hjalp hende op og stå.

Sofia stod nu, lige over mit ansigt. Når jeg kiggede op, kiggede jeg direkte op i hendes våde fisse, min mands sperm, løb ned at benene på hende. Jeg havde nærmest regnet ud, at denne sindsyge tøs, ville sænke sig over mit ansigt, ville vise mig min mands sperm i hendes lille fisse. Men overraskende nok, var hun slet ikke optaget af mig, tværtimod var min mand og Sofia kun optaget af hinanden. Min mand fortalte hende at hun var en lille fræk tøs, hvor meget han begærede hendes velskabte krop og Sofia tiggede om en ny Marc Jacob’s taske, uden at tøve eller blinke med øjnene lovede min mand hende en ny taske.

Det hele virkede surrealistisk, da de sammen begyndte at løsne min tape fra benene og fjerne tapen fra min mund. De ignorerede mig og snakkede kun sammen. Jeg lå som forstenet, kunne i realiteten bare rejse mig op, knappe min skjorte og skride, men kunne dårligt rejse mig. Sofia bragte mig tilbage til virkeligheden, da hun gav mig en syngende lussing og råbte ned i hovedet på mig at forestillingen var slut! Jeg rejste mig med et sæt, alle de ord og gerninger jeg havde planlagt, forsvandt som dug fra solen, følte mig mundlam og handlingslammet.

Jeg husker ikke andet end den varme sommerluft i mit ansigt, da jeg træder ud fra tøsens lejlighed og til jeg sætter nøglen i min egen hoveddør hvor jeg går ind, klæder mig af og går i seng.

porno med danske piger