Opdaget – min indre sissy

SEX I DAG?

Jeg havde gennem længere tid haft fantasier om sex med mænd. Jeg havde også prøvet lidt. Givet blowjob og var blevet kneppet en håndfuld gange. Men de hurtige møder gav mig ikke det som jeg havde behov for. Når en fyr efterlod mig kneppet eller med ømme kæber og smagen af sperm i munden, følte jeg mig stadig ikke tilfredsstillet.

Jeg havde haft en fast pigekæreste gennem flere år, så mulighederne for at udleve alle fantasier var selvfølgelig begrænsede, og inderst inde vidste jeg godt, at det ikke kunne blive anderledes.
Den seneste tid havde jeg dog fået en ny lyst. Eller jeg var nærmere blevet introduceret for en ny lyst. Jeg havde altid tændt på den underdanige rolle, hvor store maskuline mænd var det der fik mit hjerte til at banke hurtigere. Men da jeg tilfældigt var begyndt at skrive med en engelsk mand på Boyfriend.dk, var jeg blevet opmærksom på en helt ny verden. Han havde kaldt mig “sissyboy” allerede første gang han så et billede af mig, og han havde derefter sendt links til mig, for at vise mig hvad der tændte ham.
Han var vild med små glatte fyre – gerne i pigetøj. Med mine 172 cm og 58 kg, faldt jeg helt klart indenfor de kriterier han havde.
Hele den her sissy verden med små glatte fyre der ofte blev klædt i pigetøj og brugt af maskuline aktive mænd, gjorde mig med det samme meget tændt.
Han fik mig til at prøve min kærestes tøj og fotografere mig selv i det. Jeg lavede en 5-6 billeder til ham, hvor jeg var iklædt hendes nylonstrømpebukser, en kort sort nederdel, sort bh og en lidt gennemsigtig hvid bluse.
Jeg fik stor ros for billederne og i løbet af få dage, havde han både omdøbt min profil og fået mig til at lave flere billeder til ham. Han forklarede mig, at jeg havde en indre sissy i mig, som jeg blev nødt til at lukke ud. Det var ikke noget man kunne fortrænge, og det var min pligt at underkaste mig ham, når han nu havde opdaget mig.
På det tidspunkt kunne jeg selvfølgelig havde valgt at ignorere ham. Det var jo stadig min beslutning. Men den dag i dag, ved jeg at det var en test fra hans side. Han vidste, at hvis jeg virkelig var en ægte sissy, ville jeg ikke være i stand til at sige nej. Jeg ville underkaste mig ham…og det var præcis hvad jeg gjorde.
I dagene efter forklarede han mig, at jeg skulle formes af ham til at blive den perfekte sissy boy. Ikke bare en fyr i pigetøj. Jeg skulle købe det tøj han ønskede at se mig i, og jeg skulle efterligne de billeder som han sendte til mig, af allerede perfekte sissier.
Jeg mærkede hurtigt hvordan tankerne overtog kontrollen over mig. Jeg havde egentlig ikke tid til at hverken klæde mig i pigetøj eller lave billeder – men jeg fandt tiden. Jeg mærkede hvordan mine tanker og mit liv begyndte at omkredse min nye ejers ønsker mere og mere for hver dag. Selv de ting som jeg egentlig godt vidste var lidt dumme, udførte jeg villigt. Som da han f.eks forlangte at få ansigtsbilleder af mig. Sminket og med et liderligt udtryk i øjnene sendte jeg billederne til ham, og fik igen stor ros.
Jeg vidste efterhånden godt, at han havde haft planer om at få ansigtsbillederne hurtig, for at få kontrol over mig. Selvom han ikke sagde det, så vidste jeg at der egentlig ikke var nogen vej tilbage. Forsøgte jeg at trække mig, ville han kunne presse mig med trusler om at vise mine ansigtsbilleder på nettet. Men indtil videre havde det slet ikke været nødvendigt med trusler. Jeg udførte mine opgaver villigt.
Han var en hårdtarbejdende forretningsmand der boede og arbejdede i Danmark. Han havde allerede fra starten fortalt, at han ville møde mig når jeg var klar. Ikke “klar” som i at jeg følte mig klar. Men “klar” som i at han mente, at jeg var værdig til at mærke hans pik i mig. Han ville leje et hotelværelse i byen og tilbringe en nat med mig. Fotografere og filme mig, mens han, som han sagde; “deflowered me”.¨
Jeg havde været lidt tilbageholden omkring det i starten, fordi jeg af erfaring vidste, at jeg let fik kolde fødder når det kom til møde med mænd. Men også det ændrede sig i løbet af de første uger. Hans opdragelse påvirkede hele mit sind. Gav mig en naturlig følelse af, at det rette for mig var at underkaste mig min ejer. Han gjorde mig tryg, ved at forklare hvordan det skulle foregå. Satte sig ind i hvad jeg ønskede, uden at give indtryk af, at det var mig der bestemte. For inderst inde var det klart, at han tog beslutningerne.
Jeg havde gennem de seneste 5-6 uger udviklet mig til en fin og fræk lille sissytøs, med høje lyserøde stiletter, en del nyt tøj, bl.a en kort nylonkjole, frække leggins, selvsiddende nylonstrømper, flere par frække trusser og nu også en paryk. Det hele var udvalgt af min ejer.
Jeg brugte de fleste morgener og formiddage på at lave billeder til ham, præcis som han forlangte. Et par gange havde han også givet mig besked på at komme på Skype for at vise mig frem for ham, så han lige kunne få lettet trykket mens han sad på kontoret. Han fik mig til at føle mig som den perfekte pige. Som at jeg betød noget for ham. Selvfølgelig en rolle som ingen rigtig mand ville ønske. Men som han forklarede, så var jeg jo heller ikke en rigtig mand. Det havde jeg efterhånden også forstået.
Mine fantasier havde drejet sig i en retning, der nu udelukkende omhandlede mig som underdanig sissy, og jeg brugte efterhånden alt min alenetid i pigetøj. Med barberet krop og makeup, trippede jeg rundt derhjemme og følte mig som en lille tøs.
Men inderst inde havde jeg vel haft en idé om, at det skulle gå galt. Havde flere gange frygtet at min kæreste ville komme tidligt hjem fra job, og overraske mig i mine stilletter og korte kjole. Men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det skulle være hendes søster der gjorde den pinlige opdagelse.
Jeg vidste godt at hun skulle komme på besøg denne onsdag. Men hun skulle først være kommet sidst på eftermiddagen.
Det var kl. 11 om formiddagen og jeg var ved at fotografere mig selv i sofaen. Jeg var iført mine stiletter, de sorte nylonstrømper, mine lyserøde hipsters og den sorte nylonkjole. Selvfølgelig også den sorte lange paryk og lidt makeup Jeg lå på alle fire midt i sofaen, radioen kørte, og jeg hørte hende ikke før hun slog hænderne sammen foran sin mund mens hun udbrød: “EJ!”
Jeg vendte mig chokeret og frøs nærmest til is. Jeg havde altid forestillet mig, at jeg ville storme ud på badeværelset hvis jeg blev opdaget. Men i stedet blev jeg liggende på alle fire, mens jeg kastede mit blik ned.
Lene, som min kærestes søster hedder, gik over mod radioen og skruede ned. Hun var iført knæhøje støvler, strømpebukser, en kort sommerkjole og en lille jakke. Jeg kunne se på hendes ansigtsudtryk, at hun tænkte så det knagede, mens hun havde et lille smil på læben.
Jeg havde altid tændt på hende, og nu overvejede jeg om det var derfor jeg stadig lå her på alle fire, i stedet for at rejse mig og gøre en ende på den pinlige situation. Vi havde aldrig haft et særlig tæt bånd. Vi boede langt fra hinanden og mødtes kun ved familiesammenkomster et par gange om året.
Hun havde nu vendt sig mod mig. Det lille smil var nu blevet stort.
“Jeg vidste der var et eller andet freaky med dig” sagde hun, mens hun gik frem mod mig. Jeg svarede ikke.
Hun satte sig på sofaen og kiggede på PC’en der stod på sofabordet. Mappen med alle mine billeder var åben, og hun begyndte at bladre i dem. “Håhåhå” grinede hun stille, mens hun opslugt stirrede på de hundredevis af billeder, som jeg havde lavet og sendt til min engelske ejer.
Jeg sad helt rød i hovedet, stadig med blikket rettet mod gulvet. Hun rettede sit ansigt mod mig. “Det tænder mig så meget det her” sagde hun så med et stort smil, nærmest som om der var tale om en større plan hun lige havde fået til at falde på plads.
Pludselig fik hun et nærmest aggressivt blik i øjnene. Hun stirrede op og ned af min krop. “Vend dig!” beordrede hun. Jeg tøvede et sekund, men vendte mig så rundt. Skød min glatte drengefisse op mod hende, og lukkede øjnene. Det her var bestemt ikke en del af min fantasi.
“Er du klar over hvor ked af det Maja var, over at du ikke havde sex med hende? Ja, hun har fortalt det. At der går uger i mellem I knepper”
Mit hjerte hamrede. Jeg vidste ikke om jeg skulle svare.
“Men det giver jo alt sammen mening nu. Du er jo bare en lille svans” fortsatte hun.
Hun havde rejst sig op og stod nu bag mig. Hun satte det ene knæ i sofaen, trak min stramme kjole op over min røv. “Fine trusser”
Hun lænede sig indover mig. “Men bare rolig. Maja får det hun skal ha’ nu” sagde hun med en lav nedladende stemme.
Jeg blev forvirret over den besked. Hvad mente hun??
“Jeg rådede hende til at acceptere, at hun ikke fik sex af dig og i stedet satte pris på det gode parforhold I har…og at hun fandt sig en rigtig mand til at kneppe hende” Hun grinede mens hun sagde den sidste del.
Jeg mærkede varmen i mit ansigt. Jeg havde aldrig troet, at hun ville være mig utro. Men det var vel egentlig forståeligt nok. Efter jeg havde mødt min ejer, havde jeg ikke været i stand til at kneppe hende ordentligt.
“Du undrer dig sikkert over hvornår hun får tid?” spurgte Lene. “Du ved hun træner i Fitness World efter arbejde hver 2. dag? Det gør hun så ikke rigtigt. Hun træner om morgenen før arbejde, og bli’r kneppet om eftermiddagen haha”
Jeg var dybt overrasket. Tanken om at min kæreste blev kneppet af en anden mand 3 gange om ugen, fik det hele til at vælte inden i mig.
Lene tog fat i min ene glatte balle “og det bedste er, at du ikke er i en position til at gøre noget som helst ved det nu” Hun smækkede mig hårdt så jeg mærkede varmen på min balle. Jeg følte mig enormt ydmyget ved hele situationen. En kvinde som jeg kun kendte som sød og høflig i familiesammenhæng, stod nu og truede og nedgjorde mig i mit eget hjem. Men hun havde ret. Det var intet jeg kunne gøre ved det.
På sofabordet lå en pose med forskellige ting. Bl.a min nye dildo med sugekop. Havde købt den efter anbefaling fra min ejer. Han mente det var vigtigt, at jeg både trænede min hals og min “boypussy”. Han havde givet mig strenge ordrer på at kneppe mig selv i 10 min. hver dag, for at vænne min røvfisse til at få noget stort og hårdt op. Udover det, skulle jeg hver dag sætte dildoen fast på et stort spejl som jeg placerede på gulvet. Jeg skulle ligge på hænder og knæ og sutte dildoen så dybt som muligt – også i 10 min. hver dag. Han havde forklaret at det var motiverende for en sissy som mig, at kunne se sit spejlbillede komme nærmere og nærmere for hver dag. Målet var selvfølgelig at min næse skulle kunne røre spejlet.
Det var også et par håndjern i posen. De havde kun været brugt få gange, når jeg i småberuset tilstand havde lænket min kæreste til sengen og kneppet hende. Nu stod hendes søster med begge ting i hånden.
“Hænderne om på ryggen” beordrede hun. Jeg lagde hovedet helt ned på sofaen og tog hænderne om på ryggen. Jeg mærkede det kolde stål om mine håndled og hørte klikket da de låste. Lene tog fat i de lyserøde hipsters og flåede dem ned om mine glatte lår i en enkelt bevægelse.
Jeg mærkede min lille tøsepik bevæge sig mellem mine ben. Selvom det her var det mest grænseoverskridende og ydmygende jeg nogensinde havde oplevet, så begyndte min indre sissy at røre på sig. Følelsen at at blive domineret havde en helt speciel effekt på mig. Jeg kunne ikke tænke rationelt. Kunne kun adlyde.
Lene tog flasken med babyolie som stod på sofabordet. Jeg hørte hun hældte olie ud på dildoen.
“Det her, det er hævn for hvordan du behandler min søster. Gør hende usikker og ked af det, bare fordi du ikke er mand nok til at tilfredsstille hende” sagde hun i en bestemt og nærmest ondskabsfuld tone.
“Hvis du vil opføre dig som en tøs, så skal du fandme og behandles som en, din fucking tøsedreng!”
Hun lagde en hånd på min lænd, og i en hård og nådesløs bevægelse pressede hun dildoen op i min glatte røv. Jeg stønnede højt at smerte og forsøgte at bevæge mig fremad. Men Lene havde hurtigt fat i håndjernene og trak mig tilbage. Hun holdt mig på plads og begyndte at køre dildoen ind og ud af mig. Jeg vred mig og klynkede, mens Lene fortsatte med at kneppe mig så dybt som dildoen kunne komme. Hun placerede sig direkte bag mig, men sine ben mellem mine nylonbeklædte ankler. Hun begyndte at støde dildoen op i mig, mens hun holdt det tæt mod sit underliv. “Mmm ja, du skal bare kneppes…straffes, din lille luder!” hvæsede hun.
Jeg følte mig som det laveste overhovedet muligt. Det der havde været min egen private fantasi, havde nu udviklet sig til at jeg lå lænket i min egen sofa, iklædt pigetøj, mens min kærestes søster voldtog mig med en dildo.
Efter at være blevet kneppet hårdt og ydmygende i ca. 5 min., trak Lene dildoen ud af mig. Hun satte sig på sofaen og tog sine støvler af.
“Vend dig om!” jeg drejede rundt og så hende sidde på kanten af hjørnesofaen, stadig med et nedladende smil på læben.
“Ned på gulvet – på knæ” sagde hun stille, som om hun godt vidste, at hun egentlig ikke behøvede at beordre mig. Jeg ville gøre hvad hun sagde, ligemeget hvordan hun sagde det.
Jeg kravlede ydmyget ned og satte mig på knæ foran hende. Hun løftede sin ene fod op mod min mund. Jeg stirrede på hendes spinkle fod i strømpebukserne. “Åbn munden”
Hun stak sine tæer ind mellem mine røde læber. “Sut dem, din lille ludertøs”
Jeg begyndte at sutte hendes tæer, lod min tunge køre henover dem. Hun trak dem ud og kørte undersiden af sin fod op og ned af mit ansigt. “Hold kæft hvor er du ynkelig at se på” sagde hun med afsky i stemmen. Jeg holdt mit blik stift direkte frem for mig. Jeg så ikke noget. Tankerne kværnede bare rundt i mit hovede, mens Lene beordrede mig til at stikke tungen ud. Hun begyndte at køre sine tæer og den øverste del af sin fod henover min tunge i hurtige bevægelser, som om hun tørrede den af på tungen.
Hun spurgte mig smågrinende: “Jeg ejer dig nu, det er du klar over, ik’?” Jeg tøvede. Lidt for længe. Lene lænede sig frem og gav mig en syngende lussing. “SVAR MIG FOR HELVEDE!!”
“Jo, jeg er klar over det” svarede jeg hurtigt, nærmest hviskende.
“Godt” fniste hun. Derefter stak hun sin fod i munden på mig igen, og tvang den så langt ind som hun kunne, inden hun begyndte at køre den frem og tilbage.
Efter jeg havde lavet en kop latte til hende og båret hendes kuffert ind i soveværelset, sad jeg nu overfor Lene i sofaen. Jeg var stadig iklædt mit pigetøj, havde en meget øm drengefisse og følte mig stadig enormt ydmyget.
“Når Maja kommer hjem foreslår du, at du smutter en tur i byen i aften og nat. Jeg er egentlig ligeglad med hvor du ta’r hen, bare du ikke er her. Jeg skal ha’ en snak med min søster, og så tror jeg hun skal ha’ besøg af Morten…ja det er ham der knepper hende” sagde Lene med et smil på læben. Jeg nikkede forstående.
“Nu smutter du ud og ta’r det der tøj af. Du ligner jo fandme en luder”
Jeg rejste mig og gik ud på badeværelset.
Jeg vidste at mit liv ville ændre sig drastisk fremover.

porno med danske piger