Starten på nye frække sexmøder

SPAR MANGE PENGE

Står ude i mit kontor, iført kort nederdel, stram top og ingen trusser, da jeg pludselig hører døren går op. Kan mærke min krops safter driver ned af mine lår…

Han kom op til mig igen, efter 1 måned. Vi var blevet uvenner over jeg tidligere havde udviklet følelser for ham, men hvad kunne jeg gøre ved det? Jeg har aldrig i mit liv oplevet en der kunne kneppe mig så godt og beskidt!

Jeg står ude i mit kontor, iført kort nederdel, stram top og ingen trusser, og ryger, da jeg pludselig hører døren går op. Kan mærke min krops safter driver ned af mine lår bare ved tanken om hvad jeg har i vente!

SEX I DAG?

Da han kommer op kan jeg se han sender mig et elevatorblik, og at hans pik vokser i hans joggingbukser. Han nyder synet! Vi snakker kort, og bevæger os så ind i soveværelset hvor han straks begynder at røre ved mig. Hans fingre kilder min klit, og glider langsomt op i min skede. Han begynder at fingerkneppe mig hurtigere, og hårdere.

Jeg stønner af ren nydelse, da han beder mig sutte hans pik. Jeg sender ham et frækt blik, og begynder at tage ham lidt  på pikken. Den er lækkert våd! Jeg gaber over hans lækre pik, og går igang med at lege med den med munden og tungen. Helt ned i halsen; jeg bliver næsten kvalt. Hører ham stønne at nydelse. Han spørger om han ikke må tage billeder, og filme mens jeg sutter hans frække pik. Det må han gerne!

Vi lægger os ned i sengen, jeg sutter hans pik videre, og går længere ned af. Slikker på hans nosser. Og længere ned af endnu. Kan høre hans vejrtrækning bliver tungere, og mere intens. Han river mig i håret, og fører mit hoved længere ned, helt ned til hans røv, som jeg går igang med at slikke.

Han tager mine ben og svinger op over hans ansigt, så han kan lege med min fisse, og min røv. Jeg er normalt ikke til at han leger med min røv. Har aldrig prøvet analsex før, men han får lov at lege med sine fingre og tunge rndt om min røv, mens han fortæller mig hvilken luder jeg er!

Han går igen igang med at fingerkneppe mig, mens jeg sutter hans pik. pludselig er jeg nødt til at stoppe med at sutte hans pik, for det han gør ved mig er bare så godt! Jeg ved ikke på daværende tidspunkt hvad det egentlig er han gør, men det er en fantastisk fræk følelse!  Kan mærke han har flere fingre oppe i mig. Han fortæller han bare mangler tommelfingeren. Jeg stønner igen af nydelse! En hel hånd er nu oppe i mig, som han knepper mig hårdt og brutalt med. Han mangler bare knoerne, men min lille fisse kan ikke klare det.

Han begynder at kneppe mig nu! Jeg er helt i trance. Ved slet ikke hvor jeg er eller hvad jeg foretager mig. Han spytter mig på røven, og jeg nyder det! Så beskidt sex har jeg aldrig haft før.  Jeg er aldrig kommet før heller under sex. Han smækker begge mine ben op på hans skulder, mens han knepper mig, og før jeg ved det bryder jeg ud i en krampetrækkende orgasme. Jeg nærmest skriger!

Det hele sortner for mine øjne, og jeg bliver ramt af en rus af glæde og nydelse samtidig. Jeg må have mere! Han lægger sig ned, og jeg giver mig til at ride ham. Han rynker helt i panden, og bider sig selv i læben, siger til mig at jeg er hans frække lille luder. Jeg rider hans pik så dybt jeg kan, og bryder igen ud i en orgasme, denne dog ikke så stor som den første. Han kigger på mig, og kaster mig af ham, smider mig ned, og knepper mig bagfra, mens jeg ligger på siden. Det ender med at vi begge ender ud i at komme samtidig. Vi ligger begge kort og kommer til os selv igen, tager tøj på, og går ind og ryger. Efter vi har røget, og snakket lidt om hvordan det var, tager han hjem, og jeg går i seng, godt mættet på sex.

porno med danske piger