Overarbejde med underlivet blottet

Jeg har været underdirektør i mange år, og er vant til at nogle golddiggers går efter mig. Jeg er i halvtredserne, gift og har store børn hjemme. Et godt ægteskab, lige efter bogen. Villa, firmabil og hund. Jeg havde aldrig været utro. Sex var rutine, ægteskabssex. Jeg fik lov at tilfredsstille hende og bagefter kunne jeg gøre mig færdig i hende. Ukompliceret og effektivt, men ikke ligefrem pirrende, den ene gang hver anden måned…

Jeg leder en afdeling i en mellemstor virksomhed. En af mine opgaver er at ansætte og afskedige funktionærer. I den forbindelse havde jeg for nylig ansat en ny elev. Jeg havde haft den gamle kvindelige bogholder med ved andet ansættelsesinterviewet, for at min mandlige bedømmelse af den 19-årige elevansøger ikke skulle påvirke valget. Hun var nemlig noget helt særligt. Ikke specielt høj, langt ægte blondt hår, stor barm, markeret talje, sød stritrøv og slank. Men det mest fascinerende var måden, hun så mig lige i øjnene på og hendes underskønne smil. Det kunne tage vejret fra en død, og jeg var bestemt ikke upåvirket. Hun var velkvalificeret til opgaven, så jeg ansatte hende på normale præmisser. Der skulle ikke gøres forskel. Hun skulle starte til den første, og jeg greb mig selv i at have lidt sugen under mellemgulvet ved tanken.

For at undgå misforståelser, anbragte jeg hende på samme kontor som den gamle bogholderske, der alligevel skulle lære hende op. Det så ud til at gå fint. Det kunne ikke undgås at jeg mødte Mette, som hun hed, ved kopimaskinen og alle mulige andre steder. Det gav et dunk i mine bukser, hver gang hun var så tæt på at jeg kunne mærke varmen fra hendes krop. På en eller anden måde virkede det som om hun ofte anbragte sig en smule tættere på mig, end normalt. Og jeg nød det. Den unge, faste krop og de vidunderlige øjne, der så direkte og hungrende på mig. Som underdirektør kunne jeg selvfølgelig ikke tillade mig at gøre tilnærmelser, men jeg kunne heller ikke få mig selv til at gøre det modsatte; det var hun for skøn til. Godt nok var aldersforskellen stor, men hendes tiltrækning var meget større.

En dag, jeg stod i kopirummet og redigerede i nogle papirer, kom hun derind og stillede sig klos op ad mig. Hun lagde “tilfældigt” sin arm på mine papirer, og strejfede min håndryg med sine fingre, inden hun langsomt vendte sig om. Hun stod så tæt på mig, at hendes barm og senere hendes mås strejfede min krop. SUK! Dér var jeg klar til at blæse på al forsigtighed og tage hende på bordet.

Der gik et stykke tid før min rejsning havde lagt sig så meget, at jeg kunne forlade kopirummet. Jeg gik ind på mit kontor og forsøgte at koncentrere mig om rapporterne, som jeg skulle aflevere til hovedkontoret om aftenen. Jeg kunne godt se, at det ville blive en lang nat, så jeg fortalte min kone, at hun ikke skulle vente på mig. Resten af dagen gik, som travle dage nu går. Men kort inden normal fyraften, kom Mette ind på mit kontor og spurgte, om hun ikke kunne hjælpe mig med nogle af de store regneark, jeg skulle udfylde. Jeg vidste, at hun kunne, så jeg takkede ja. Hun fortalte at hun lige skulle hjem og hente barn, og køre datteren til sin mor, inden hun kom tilbage. Vi aftalte at hun skulle tage lidt mad med til os.

Et par timer senere var hun tilbage med et par pizzaer og en flaske rødvin. Det sidste havde vi ikke aftalt, men jeg gjorde ikke modstand. Jeg lagde mærke til, at hun havde klædt om. Nu var hun iført en hvid kort, tynd, stramtsiddende kjole, lidt højhælede sko og ikke ret meget andet. Jeg sukkede uhørligt, mens hun gik foran mig til kantinen. Hun stillede pizzaerne på et bord og hentede service til os, så jeg satte mig ned og nød synet af den skønne, unge pige. Det har hun sikkert kunnet mærke, men hun lod som ingenting, indtil hun “tabte” en saltbøsse på gulvet. Så var hun jo nødt til at bøje sig ned. Strategisk præcist anbragte hun sig sådan, at hendes velformede ende vendte lige mod mig, inden hun langsomt bøjede sig ned. Alene synet af den røv med den stramme kjole, der fremhævede taljen, fik mig til at gispe  let.

SEX I DAG?

Ganske som hun sikkert havde planlagt, gled kjolen op og afslørede de strammeste, våde skamlæber, jeg har set. Tæt barberede, naturligvis. Hun fumlede lidt med saltbøssen, så jeg havde godt tid til at nyde det underskønne syn. Lyset glinsede i hendes safter, der allerede havde dannet dråber. Da hun rejste sig op, kiggede hun mig lige i  øjnene, men jeg så godt, at hendes øjne strejfede den synlige bule i mine bukser.  Hun stillede sig helt tæt op ad mig, mens hun dækkede bordet, og min hånd “kom til” at strejfe hendes lår, langsomt…. Shit, hun var skøn. Huden så blød og varm. Hun åndede allerede tungere.

Vi spiste hurtigt og delte vinen. Hun så ned, for en gangs skyld, mens vi spiste. Det dunkede i mit underliv. Bagefter tog hun af bordet, tørrede det af og satte sig så på det, med et ben på hver side af mig. Og nu så hun på mig igen. Hun tog fat i kjolen og trak den langsomt op, bid for bid, millimeter for millimeter, så hele hendes underliv blev blottet. Derefter så hun mig i øjnene og hviskede : “Det er til dig. Altsammen”. Hun lod sig glide ned på mit skød og lagde armene om nakken på mig og lagde hovedet lidt på skrå, så jeg kunne komme til at kysse hende. Støn hvor hun kunne kysse. Jeg plejer at starte blidt med at lade min tunge følge hendes læber, men det havde hun ikke tid til nu. Hun sugede på min tunge, som var det min pik, hun skulle tømme.

Og så gik det pludselig stærkt. Jeg flåede kjolen af hende og bandt hendes hænder sammen med den. Hendes smil viste, at det var lige dét hun havde ventet på. Så tog jeg mit tøj af og smed hende op på bordet. Vi var begge så tændte, at der ikke var tid til formaliteterne. Jeg tog hende simpelthen bare. Tog fat om hendes hofter og tyrede mig ind i hende. Hun var smaskvåd, så jeg havde heller ikke behøvet mere. Hendes suk og støn viste at jeg leverede varen. Hendes ben var strakte op ad min krop, og jeg kneppede løs. Pludselig stoppede jeg, og satte fingeren på hendes klitoris. Så fortsatte jeg, mens jeg samtidig masserede den stive knop. Det kunne hun ikke modstå. Hun skreg en voldsom orgasme ud. Mit lem pressede jo direkte på hendes G-punkt, så hun sprøjtede. Hendes krop gennemrystedes, mens hun pumpede forbavsende store mængder saft ud over mit underliv. Hun vendte det hvide ud af øjnene og var simpelthen væk et par sekunder.

Hun havde gjort gulvet så vådt, at jeg ikke kunne stå fast mere, så vi stoppede lidt, mens hun grinende fandt spand og svaber og tørrede op efter sig. Bagefter gik vi i et hurtigt bad sammen, inden vi gik ind på mit kontor og prøvede at se anstændige ud.

Vi arbejdede koncentreret et par timer; jeg ved mit skrivebord og hun ved hendes. Så var vi færdige og kunne sende rapporterne af sted. Jeg kunne godt se på hendes frække blik, at hun havde mere i godteposen til mig. Uden videre kravlede hun ned under mit skrivebord, åbnede min lynlås og tog den i munden. Først sugede hun den bare ind og mærkede den vokse i sin mund. Hun suttede rytmisk, til den var helt stiv, og så gik hun i gang. Hun trak sit hoved helt tilbage og hviskede, at hun gerne ville have hele ladningen i munden. Så kyssede hun spidsen, dybere og dybere. Så snart den var inde i hendes mund, brugte hun den bløde tunge. Hun skubbede forhuden tilbage med læberne og fortsatte med at sutte og suge. Jeg strakte benene fra mig i nydelse. Hun gned sit skridt mod mit ben mens hun suttede, så jeg kunne mærke, at hun tændte på det.

Det holdt jeg ikke til længere, så jeg kørte min stol tilbage, tog fat i hendes hår og smed hende op på skrivebordet, så jeg kunne komme ind i hende igen. Først gav jeg hendes klitoris med tungen, og hun var allerede så liderlig, at hun kom efter få minutters sugning af den. Mens hun rystede i orgasmens kramper, stak jeg mit lem ind i hende. Det forstærkede tydeligt hendes orgasme, og da jeg pumpede let i takt med hende, kunne jeg mærke, at det gav hende en lang serieorgasme. Jeg holdt hende fast, så jeg kunne blive i hende imens.

Men nu var det min tur. Der var rigelig vådt, så jeg vendte hende uden videre om og pressede pikken mod hendes bagindgang. Hun stivende et kort øjeblik, men så overgav hun sig. Jeg tog fat i hendes hår mens jeg rykvis trængte ind i den snævre indgang. Kors, hun var snæver hele vejen. Hun klemte den simpelthen i hele dens længde, og det kunne jeg ikke tåle, vidste jeg. Jeg pumpede ganske kort inden jeg sendte hele ladningen af sted. Fornemmelsen af at hun klemte om roden mens jeg kom, forstærkede min udløsning, og det blev helt rødt omkring mig, mens jeg kom i hende. Da synet kom tilbage kunne jeg nyde at se mit lem begravet i den skønneste mås, smukt formet, taljen og hendes lyst hår i mine hænder. Fantastisk!

Et kort bad, og så tog hun hjem til sin kæreste og jeg til min kone. Gad vide om det bliver sidste gang, jeg laver overarbejde i hende?

Forfatter: Gentleman Løjseren

porno med danske piger