Overraskelsen!!!

SPAR MANGE PENGE

Det var enormt frækt at se den fremmede mand’s tykke pik bore sig ind og ud af Eva’s blottede fisse, hun havde med garanti aldrig fået så stor en pik før. Efter få minutter…

Jeg, Jens på 47 år, har i mange år kørt som sælger for et større firma i Danmark, jeg kører i hele landet og det betyder ofte lange rejsedage og overnatninger på hotel.

En torsdag eftermiddag hvor jeg var på tur i det nordlige Jylland, fik jeg en opringning fra min chef at mine to fredags besøg var sløjfet, og jeg derfor godt kunne holde weekend efter næste kunde.

Næste kunde blev rimeligt hurtigt overstået, mit hotelværelse aflyst og jeg besluttede at køre hjem uden at ringe for at overraske min kone, som først forventede mig hjemme om et døgns tid.

Efter et par timers kørsel og hurtigt indtaget aftensmad på et motorvej’s cafeteria nåede jeg til vores vej hjemme. Jeg kunne se at der holdte en fremmed bil ude foran vores hus. Jeg trillede op og parkerede ved siden af den fremmede bil og kunne se at der var dæmpet belysning inde i huset.

Lidt undrende over situationen valgte jeg at kigge ind gennem det første vindue i huset, men døren i værelset var lukket hvilket den aldrig plejede at være, derfor luskede jeg om på terrassen for at kigge ind ad vinduet der.

Til min nu store undren kunne jeg se at lamelgardinerne var trukket for, og eftersom vi har en helt og aldeles ugeneret baghave var min undren nu blevet til direkte nysgerrighed.

Jeg listede hen og kiggede ind imellem lamellerne og til alt held kunne jeg se ind i stuen.

Mine øjne blev temmelig store da jeg så min kone sidde frækt påklædt i sofa’en og sidde meget tæt på den fremmede mand som var på besøg.

Det lignede helt bestemt ikke et normalt besøg af en sælger.

Min kone og den fremmede mand begyndte at kysse og et kort øjeblik var min vrede så stor og jeg overvejede at gå ind og smide dem begge ud på gaden, men et eller andet tændte min hjerne seksuelt og jeg blev stående lettere paralyseret og lurede på hvad de havde gang i.

Han kyssede nu min kone på halsen og hans ene hånd kælede for hendes bryster. Jeg kunne se at hun nød det for hun havde stive brystvorter og stønnede sagte.

Min pik begyndte at røre på sig i bukserne.

Min kone Eva kælede for bulen i hans bukser som voksede betragteligt.

Hun knappede hans bukser op og fiskede en meget tyk halvstiv pik frem. Langsomt begyndte hun at tirre hans blå violette pikhoved med tungen.

Eva elsker at sutte en stiv pik og hun er fandens god til det, så det heldige asen på den anden side af ruden fik helt sikkert en kærlig behandling.

Jeg stod i en perfekt position til at se hvad der foregik.

Hans pik voksede sig stor og stiv imens Eva slugte pikken til roden. Hendes fingre legede med nosserne og en finger gik på opdagelse i hans røv.

Det varede ikke mange minutter før den fremmede var ved at eksplodere i halsen på min kone, for pludselig trak han pikken til sig og klemte på pikhovedet med sin hånd.

Nogle få klare dråber sperm piblede ud af det blå violette hoved og Eva slikkede dem i sig med velbehag. Hun tirrede ham med sin frække tunge.

Eva rejste sig op og kyssede lidenskabeligt med den fremmede mand, og han gengældte med blide kys ned af halsen imens hans fingre gik på opdagelse i hendes skød.

SEX I DAG?

Eva var fuldstændig væk i den fremmede mands hænder, og endnu engang var jeg ved at koge over af raseri, men jeg var nu hamrende liderlig og måtte vælge hvad jeg ville. Jeg valgte af uforklarlige årsager at blive stående.

Den fremmede lagde nu Eva ned i sofa’en, satte sig på hug foran hende og spredte hendes ben ud til siderne.

I roligt tempo begyndte han at kæle og slikke for hendes fisse, og hun var meget tændt kunne jeg se, hendes fissesafter var smurt ud over fissen og på hans hånd.

Eva klemte om sine bryster og nev i sine stive brystvorter.

Han slikkede længe og meget grundigt, og jeg tror Eva fik op til flere små orgasmer undervejs.

Den fremmede rejste sig halvvejs op og trak Eva’s slanke ben længere ud til hver side således at de støttede på hans muskuløse overkrop.

Hans tykke pik skilte nu Eva’s fedtede skamlæber og han tirrede hendes åbning med det store blå violette pikhoved. Efter et stykke tid med denne pirren bankede han pikken helt i bund og Eva udstødte et højt støn.

Hendes fisse var nu udvidet af den tykkeste pik jeg nogensinde havde set i virkeligheden og hun nød det i fulde drag.

Tempoet blev sat op og pikken kørte ud og ind i hendes våde kusse.

Min egen hånd fløj op og ned af pikken i takt med at den fremmede mands pik hamrede op i Eva’s kusse.

Mine nosser trak sig sammen og min første portion af sammensparet sperm ramte ruden i et kraftigt sprøjt.

Indenfor foresatte den tykke pik med at kneppe Eva’s fisse hårdt.

Nu blev hun vendt om på alle fire med røven strittende lige i vejret, hendes fedtede skamlæber blev blottet af det store pikhoved som gled roligt ind i skedeåbningen.

Tempoet blev sat op og pikken smuttede længere og længere ind i den våde fisse, indtil den var helt i bund.

Eva fik nu en doggystyle imens begge hans hænder æltede og krammede hendes bryster. Hendes hoved hvilede i sofapuden og en hånd kælede for den opsvulmede klit.

Min egen pik begyndte at røre på sig igen.

Det var enormt frækt at se den fremmede mand’s tykke pik bore sig ind og ud af Eva’s blottede fisse, hun havde med garanti aldrig fået så stor en pik før. Efter nogle få minutter begyndte min dejlige kone at være i syvende himmel og hendes ben begyndte at sitre, det lignede en sikker orgasme som var på vej.

Jeg var nu blevet liderlig igen og min pik strittede flot igen.

Den tykke pik var nu ude af fissen og var smurt ind i fissesafter fra Eva’s lettere gabende hul.

Han spyttede i hånden og gned det sammen med fissesafterne, og forsigtigt blev det store pikhoved ført mod Eva’s bagindgang.

Jeg havde nu forventet en sur snerpet dame som råbte højt og trak røven til sig, men mod min forventning spredte hun ballerne og lod pikken komme til.

Mine øjne var nu ganske store da kæmpe pikken ganske langsomt forsvandt ind i hendes røvhul, det så nærmest helt øvet ud.

Efter kort tid kunne jeg se den fremmede var tæt på at komme, han trak pikken ud og rykkede i den med hånden til hans sperm kom ud over Eva’s

røv og ryg.

Jeg var nu så liderlig at jeg gerne ville ind og kneppe min kone, og meget gerne bagi som den fremmede lige havde gjort og hvad jeg troede var første gang nogensinde, men det skulle senere hen vise sig at jeg blev en erfaring rigere.

Ringede nu til en meget sukkersød kone, og fortalte jeg var tidligere hjemme end beregnet og ville lande på adressen om ca. 20 minutter.

Nu gik det stærkt inde på den anden side med oprydning og påklædning, og meget hurtigt forsvandt den fremmede ud af døren.

Da jeg ”kom hjem” tog min kone imod mig iført frækt undertøj og sagde hun ville overraske mig og havde længtes efter at mærke min stive pik.

Hun gav sig selv fuldt ud den aften og vi dyrkede analsex. Dog var hun rimelig let at trænge ind bagi, selvom det var hendes ”første” gang i det hul.

Senere hen har hun fortalt mig om en fyr som hedder Kim fra hendes arbejde, og at en flirt var tæt på at ende med sex, men at jeg heldigvis var kommet uanmeldt hjem den aften.

Jeg har endnu ikke fortalt hende om min viden og oplevelsen på den anden side af ruden, som jeg synes var pissefræk.

Men hendes straf skal nok komme, da jeg har et par seksuelle fantasier som gerne skulle føres ud i livet inden længe.

porno med danske piger