Spitroasting er når hun skal forkæles i hoved og…!

Spitroasting er når hun skal forkæles i hoved og…!

SPAR MANGE PENGE

Sexstillingen Spit-roasting er et hit til trekants-sex.

Denne position i et trekantsforhold er både mange mænds og kvinders favorit stilling.

Forkæl din dame med kæmpedildo til trekantssex

FAKTA OM SPITROAST: Det er en sex position, hvor to mænd betjener en enkelt seksuel partner på samme tid fra hver sin ende, hvor den ene får blowjob af kvinden mens, den anden knepper hende bagfra enten vaginal eller analt.

Amatørfilm hvor danske piger prøver en trekant for første gang

Se alle danske trekants film eller se hvad de laver i de nordiske lande

SEX I DAG?

En kvindes oplevelse med Spitroasting i en trekant

Trekant sex med partner – farligt/fantastisk? (tips/råd/historier)

Pernille, 35 år
Min ex-kæreste var meget seksuelt åben og vi snakkede meget frit omkring vores lyster. En dag fortalte han mig, at hans bedste ven havde en fantasi om at slikke mig. Det var jo i sig selv helt skørt i mine øjne at det var noget, de snakkede om, men også ret sjovt. Vi knaldede til fantasien, men der lod vi den ikke ligge.

En dag vi var i byen, ringede vi til hans ven og spurgte om vi ikke skulle lege. Han var der med det samme, og hans hånd fandt lige så hurtigt vej ned i mine trusser, mens min kæreste sad overfor ved bordet og kiggede på. Det var skræmmende frækt, og vi blev da også smidt ud af den café vi sad på, da jeg blev lidt for urolig (troede ellers jeg beherskede mig).

Vi fortsatte hjemme hos os med knald i alle huller, forfra, bagfra og samtidig. Der var hænder, tunger og pikke alle vegne. Da de er to meget åbne mænd, fik jeg også lokket dem til at lege med hinanden, for min nydelses skyld. Det var vildt fedt, og jo mere jeg stønnede, jo mere gas gav de den. SÅ FRÆKT!

Dagen efter skulle vi lige samle os igen, snakke om det og sikre os, at alle var ok. Deres venskab er stadig lige stærkt og det er nok den seksuelle oplevelse, der står frem som det frækkeste jeg nogensinde har prøvet.

Gør min kone klar til cuckolding med stor dildo (Spitroast)

Læs danskernes frække sexoplevelser med trekant-sex

FUNFACT: SpitRoasting har sin oprindelse fra når man monterer et svin på et spyd og ligger det op på to standere, hvor det så roterer, også kendt som helstegt pattergris.

 

 

porno med danske piger