Dirtytalk og sexhistorie byt med eks’en!

SPAR MANGE PENGE

Fræk snak med eks-kæresten!

Det hele startede en dag jeg snakkede med min dejlige eks-kæreste på SNAP, hun sidder på den anden side af jorden lige nu, så disse samtaler og historier er det eneste vi har og hygge os med lige nu, indtil vi forhåbentlig snart kan mødes og udleve vores historier sammen.

Vi snakkede om lidt løst og fast og begyndte så at snakke om sex.

Efter denne dejlige samtale modtog jeg så denne så dejlige historie fra hende i min e-mail og skrev selv efterfølgende en historier til hende

En uskyldig lille drøm

Jeg kunne slet ikke lade være med at drømme om dig efter vores lille snak den anden dag og synes at jeg ville dele den med dig så du også kunne have glæde af den for tror at du vil være vild med den.

Her gik jeg i seng ikke længe efter vores snak og kunne ikke lade være med at tænke på hvor meget jeg havde lyst til den ægte vare, kan godt finde ud af at underholde mig selv, men savner at blive kneppet godt igennem.

Så da jeg endelig falder i søvn er det med tankerne kredsende om sex og hvad skulle jeg da ellers drømme om end lige det.

Drømmen starter med at jeg ligger i min seng og endnu engang må hjælpe mig selv, jeg klare det ret godt og med hånden kæler jeg for min klit, dog kommer der et par fingre op ii fissen engang imellem, den anden hånd leger lidt med mine bryster. Da jeg var lige ved at få en god orgasme banker det på døren, forskrækket skynder jeg mig at finde noget tøj for at se hvem der kommer på besøg, fik kun lige fundet en lidt for kort nederdel og en afslørende trøje, trusser og bh blev der ikke tid til. Hvem ellers end dig der stod uden for døren, kan ikke helt huske hvad det var du ville med det er vel også lige meget.

Det tog dig ikke lang tid at regne ud hvad jeg havde lavet få øjeblikke før, du sagde dog ikke noget, lod som om du ikke havde nogen ide, men hver gang du kom tæt på kom du uskyldigt til at strejfe mine bryster eller min røv eller min fisse. Du kunne se hvor meget det gjorde mig mere liderlig end jeg havde været før det bankede på døren, men stadig lod du som ingenting og snakkede bare som om alt var helt normalt.

Men selv du kunne ikke skjule at du var påvirket af situationen og det udnyttede jeg mig selvfølgelig af, valgte at samle noget op fra gulvet så min røv kom helt i vejret og med min lidt for korte nederdel gav dig et godt udsyn til min våde og ophidsede fisse, nu var det min tur til at lade som ingenting. Lændte mig hen over dig for at nå noget så du også fik et kort øjebliks udsyn til mine bryster, kunne lige skimte at mine brystvorter var stive.

Sådan fortsatte vores lille lege et stykke tid endnu, hver især prøvede at få den anden til at give sig først.

Og som vi kender mig har jeg meget svært ved at holde den meget længere og går hen til hvor du sidder, tager din hånd og fører den op under min nederdel så du kan mærke hvor våd jeg er og hvor meget jeg har brug for at blive kneppet. Men så let er det ikke, jeg skal drilles lidt mere så i stedet for at give efter for dine egne lyster, kysser du mine lår og længere op, hele tiden bevidst om kun at strejfe min mis så det giver små gisp ii mig, du fortsætter sådan indtil jeg ikke kan klare det mere og fører dit hoved ind så du bliver nød til at slikke mig og du giver endelig efter. Der går ikke lang tid før jeg får kæmpe orgasme eftersom jeg allerede var lige ved før du ringede på døren.

Nu er det min tur til at gøre gengæld, tager langsomt din trøje af så din dejlige veltrænede overkrop kommer til syne, jeg kysser blidt hele din overkrop, slikker lidt på dine brystvorter og begynder at bevæge mig nedad, kan mærke hvordan det nu er din tur til at være desperate og prøver at fører mit hoved ned hurtigere end jeg gør, men den går ikke, jeg tager det roligt og kysser kun rundt om din dejlige store stive pik. Ligeså stille begynder jeg at kysse og sutte pik skaftet, slikker lidt på dine nosser og tager dem ii munden og suger lidt på dem inden jeg endelig er klar til at tage hele din kæmpe pik ii munden og tilfredstille dig som du lige har tilfredstilt mig. Jeg kan mærke hvor tæt du er på at komme, hvilket gør at jeg sutter og suger mere og mere, så meget jeg overhovedet kan, det er alt hvad du kan klare og du kommer i munden på mig og jeg sluger det med velbehag.

Tid til en lille pause, begge med helt røde kinder ligger vi os på sengen lidt, men som altid går der ikke længe før det er tid til endnu en omgang.

Vi starter med at bruge hænderne og røre og tage på hinandens kroppe og der går ikke længe før det har sin effekt. Du kravler mellem benene på mig og stikker din pik op i min endnu engang våde fisse, jeg kan mærke at det er længe siden jeg har fået pik og nyder hvordan jeg kan mærke min fisse stramme om din pik og nyder dens bevægelser ind og ud, den lang somme rytme, hvordan den kommer hurtigere og hurtigere og med mere og mere kræft som du bliver mere og mere ophidset. Du tager på mine bryster, klemmer lidt om vorterne, kysser lidt, bider blidt. Jeg har den ene hånd på din dejlige faste røv og kan mærke ophidselsen spænde musklerne i min hånd gribe hårdere om din balde. Den anden hånd har jeg mellem mine ben, kæler for min klit. Lige før vi er ved at komme trækker du dig ud, jeg prøver desperate at få dig ind i mig igen, men mine forsøg er forgæves

Du tager mig og vender mig om så jeg står på alle fire, slikker mig lidt, og tager så din pik og kører den hen over min fisse, jeg prøver at bakke til bage så du kommer ind ii mig, men du nyder at drille mig alt for meget. Til sidst er jeg ved at skrige af desperation og endelig forbarmer du dig og knepper mig bagfra, jeg kan ikke holde min ophidselse skjult og stønner højt. Jeg får en kæmpe orgasme, flere bølger af ren nydelse, jeg føler at jeg er på renden til at besvime i min tilstand af ekstase og opdager næsten ikke at du kommer før du trækker dig ud og falder sammen ved siden af mig.

SEX I DAG?

Igen er det tid til en pause.

I den lille pause finder jeg en lille krukke med pleasure creme frem, smører lidt på min klit og ligger mig tilbage og nyder effekten, du kan ikke lade være med at ville hjælpe, først skubber jeg dig væk, vil lige nyde det et øjeblik mere før jeg involvere dig. Jeg skubber dig ind midt på sengen og vender mig selv om og stiller mig på alle fire hen over dig så jeg kan tage din pik i munden endnu engang og mærker dig tage fat om min røv og trækker min underkrop nedad så din tunge kan nå min fisse. Endnu engang kommer din ekspertise til udtryk, du slikker, suger og kysser så fantastisk. Du tager nu også en hånd i brug, jeg kan mærke dine fingre komme ind i min fisse, ind ud, ind ud. Dine fingre kommer nu ud og bevæger sig længere tilbage til mit bagerste hul, først prøver jeg at trække mig væk, men du holder mig fast og kæler for hulet til jeg slapper lidt mere af og føre så stille en finger ind, det har en klar effekt på mig, kan mærke at jeg bliver mere ophidset. Der kommer så en finger mere ind, ophidselsen bliver næsten for meget og jeg er ved at komme endnu engang, du kan mærke det og kravler ud fra under mig og kommer om bag mig, knepper mig lidt i fissen mens du igen stikker et par fingre i røven på mig. Så trækker du dig ud og kommer forsigtigt pikken i røven, du begynder så at kneppe mig mere og mere til du kommer endnu engang.

Og som vi ligger der og tror at nu kan vi ikke klare mere ringer det på døren endnu engang. Igen skynder jeg mig at finde noget tøj, igen bliver det kun nederdel og trøje. Jeg gemmer dig under dynen og går ud for at åbne døren. Denne gang er det en ret lækker pige der står udenfor, kender hende men kan ikke huske hvem det er.

Også hun kan se at det ikke var et helt uskyldigt øjeblik hun kom, hun kommer ind og kigger sig lidt omkring, kan skimte senge og se at den ikke er tom. Hun spørge med et smil på læben om hun kommer for sent til det sjove, og idet føre hun en hånd op under nederdelen og mærker blandingen af sperm og mine safter, jeg bliver noget forskrækket, men når ikke at registrerer det ordentligt før jeg får en finger op og hun kysser mig. Det føles helt naturligt og kysser tilbage og hun går så ned på knæ og tager hovedet under nederdelen og begynder at slikke lidt, men ikke for længe, rejser sig så og spørger om det ikke er på tide vi finder sengen. Vi bevæger os ind til seng og hun trækker dynen af dig og afslører at det var et syn der påvirker dig meget, din dejlige pik er stor og stiv igen.

Hun kysser dig lidenskabeligt og vender så tilbage til mig, tager tøjet af mig og får mig til at hjælpe med at tage tøjet af hende, sørger for at jeg rører hendes smukke bløde bryster, de er så dejlige at jeg bare må rører mere og bliver også nød til at kysse og slikke dem, det ophidser mig frygteligt. Jeg kan så mærke en hånd der fører mit hoved længere ned så jeg kan smage safterne fra en anden kvinde for første gang, og hvor smager det godt, må have mere, slikker så meget jeg kan, kæler for hendes klit, prøver at huske hvordan jeg synes det er bedst og at dømme fra hendes stønnen så gør jeg et godt arbejde. Jeg har helt glemt at du er der, nyder bare oplevelsen af at tilfredstille en kvinde for første gang, er først da hun gør tegn til at du skal tage mig bagfra mens jeg slikker hende. Selv om du var godt tilfreds med bare at kigge er du ikke sen til at deltage og er hurtig bag mig og det giver et gib i mig at opdage at du stadig er der, men nyder helt klart at mærke din pik i mig endnu engang.

Vores smukke veninde synes det er tid til en ny stilling og vi lader os med glæde guide af hende, hun ligger dig nu ned på sengen og fører mig hen over hovedet på dig så du kan slikke mig, hun selv begynder at ride dig. Jeg er ikke vild med at dele, men det er ophidsende at mærke din tunge mens jeg kan se en anden pige bevæge sig op og ned på din pik, jeg bliver så ophidset at jeg kommer tættere og tættere på dit hoved og du til sidst må holde på mig så du kan få vejret. Jeg kan ikke holde til det meget længere og min stønnen bliver mere og mere intens, det samme gør hendes og vi kommer alle på næsten samme tid.

Så er vores kræfter også brugt helt op, vores veninden er godt tilfreds med hvad hun har fået selvom det ikke er så meget som vi har, men vi kan ikke mere.

Vi falder alle i søvn, nøgne og meget tilfredse.

Hvor trist er det så ikke da jeg vågner og det hele var en drøm. Jeg er meget våd da jeg vågner og med sådan en drøm i tankerne bliver jeg da nød til at tage en lur, det var en god lur, men det ville have hjulpet hvis det var den ægte vare. Men man tager hvad man kan få.

Jeg håber at du nød min drøm ligeså meget som jeg gjorde. Jeg har tilsat lidt til min drøm, kan ikke huske alle detaljerne så har selv fyldt hullerne ud, jeg har altid haft en god fantasi.

Mit svar:

Efter det skrev jeg denne historie til hende:

Hej smukke.. Din dejlige drøm inspirere mig til også at skrive en lille ting til dig. Dette er en af mine fantasier om dig, og den foregår i Danmark efter vi er kommet hjem.

Jeg gjorde mig klar foran spejlet. Synes alt var galt, og jeg var meget nervøs, selvom jeg vidste vi har gjort alt sammen, og ikke har noget at skjule for hinanden. Jeg kunne føle sommerfuglene i min mave, men jeg glædede mig som jeg aldrig har glædet mig til noget før. Kunne mærke jeg blev liderlig bare af at tænke på hvad der skulle den nat, jeg kunne mærke min pik svulme i størrelsen, men jeg vidste den måtte vente, da du ville blive meget utilfreds hvis jeg ikke gemte min energi til dig.

Jeg var på et hotelværelse som vi skulle dele i nat. Det var ikke det dyreste hotel i verden, men værelset var meget hyggeligt og så var der et badekar, som jeg vidste du ville gerne ville nyde sammen med mig. Jeg havde købt noget lækkert chokolade og i det lille køleskab jeg lagt lidt forskellige forfriskelser, så vi havde vores egen lille mini bar. Nu var tiden kommet til at jeg skulle hente dig, og jeg håbede jeg havde husket det hele. Jeg gik hen til den restaurant vi skulle mødes ved, og glædede mig nu rigtig meget til at se dig og se om jeg kunne kende dig. Jeg stod lidt og ventede udenfor og ikke længe efter var der noget der prikkede mig på skuldrene. Jeg blev lidt forskrækket og vendte mig hurtigt om, og der stod du lige foran mig. Jeg blev bestemt ikke skuffet, du så endnu bedre ud end jeg huskede det, og den nedringede top bragte min tanker hen på alle de dejlige timer vi har tilbragt sammen i sengen. Ud over toppen havde du en nederdel på, og mit gæt var, at der sikkert ikke var meget under den, maks et par frække g-strengs trusser.

Du gav mig et knus og tog mig på røven mens du gav mig et kys på kinden, var glad for at du ikke virkede nervøs. Vi satte os ind og fik bestilt vores mad, og vi snakkede om alt muligt løs og fast, men jeg vidste at begge vores tanker var på noget helt andet. Vi sad hele tiden og lavede små tegn til hinanden, du vidste hvor tændt jeg kunne blive når du slikkede diskret på din finger. Da vi havde fået spist vores hovedret lænede du dig over mod mig, og hviskede i mit øre om vi ikke skulle tage hen på vores værelse til desserten, hvorefter du nippede til min øreflip. Du rejste dig og gik på toilet, mens jeg fik ordnet regning. Da vi kom ud af restauranten gav du mig et stor tungekys og strejfede diskret den bule der efterhånden var blevet i mine bukser, mens jeg strejfede dine nu stive brystvorter og flyttede min hånd til din røv. Der var en kort gå tur til hotellet, men hele tiden var vi godt liderlige, og kunne ikke vente med at komme ind på værelset. Du så meget glad ud da du så den store dobbeltseng, og du lagde dig kælent ned på den og gjorde tegn til at jeg skulle komme nærmere. Men nu var det min tur til at overtage styringen. Jeg gik over og tændte for noget baggrundsmusik, vidste det var uden betydning hvad det var når vi først var kommet igang. Jeg vrikkede lidt med hofterne og begyndte at smide tøjet, og smed det hele på nær boksershorts.

Kunne se at du ikke var upåvirket af situationen, og jeg gik over for at trække din top over hovedet på dig, og modtog et stort kys for det. Jeg lagde dig ned på sengen og vi lå og kælede for hinanden og jeg fik sneget min hånd op under din nederdel og ganske rigtigt var der ikke noget inden under, kun din dejlige nybarberede fisse, som jeg kunne mærke var ved at være dejlig våd. Vi fik smidt resten af tøjet og jeg lagde mig over dig, og kunne mærke at du gerne ville have pik nu, men jeg lå bare og gned din klit med mit pikhovede, og så besluttede jeg at nu var det tid til at du skulle slikkes. Jeg kyssede ned af din bryster, mave og ned på dit venusbjerg og kunne mærke du var ved at være utålmodig. Jeg kravlede lidt længere ned og begyndte at kysse op langs dine inderlår, tog mig rigtig god tid, mens du efterhånden var helt irriteret, før jeg til sidst forbarmede og fandt din klit med min tunge, mens jeg stak to fingre op i din smaskvåde fisse. Du stønnede og vred dig, og efter et stykke tid ændrede vi stilling så vi nu lå i en dejlig 69’er. Denne stilling var ikke ny for os, og vi vidste hver især lige hvad den anden godt kunne lide, så der gik ikke længe før vi begge nåede klimaks og mens du prøvede at skrige din orgasme ud med min pik i munden sprøjtede jeg hele min ladning, som du begærligt slugte.

Vi lå et stykke tid og bare nussede hinanden, før jeg fandt massageolien frem som stod ved siden af sengen. Du var helt klar på dette. Hvor var det skønt at være sammen med dig igen, og jeg sad nu og var glad for at du nød min behandling, og der gik der heller ikke længe før jeg selv var stiv igen. Jeg begyndte at massagere tættere på røven, og kom tættere og tættere på dine skamlæber og nu og da smuttede min tommelfinger ind i din våde fisse. Du havde ikke fået pik endnu, og du hungrede nu efter det. Jeg lod pikhovede hvile på åbningen til din fisse og kunne mærke du lå og vred og drejede dig for at få den ind, og jeg lod hovedet komme lidt ind. Men besluttede mig for at det ikke skulle være endnu. Jeg gik ned fra sengen og fandt en lille krukke hvor der stod pleasure balm på. Jeg gav dig en smule på klitten og så derefter på min pik. Følelsen var fantatisk, og nu bestemte jeg at du skulle du få hvad du ville have. Jeg lagde mig over dig og lod hele pikken glide ind i en langsom bevægelse. Du kom med et lille skrig af fryd, du elskede at mærke en stor stiv pik inden i dig. Jeg begyndte nu at pumpe lidt og da du var plaskvåd behøvede jeg ikke den slags forspil, og du satte hånden på min røv og opfordrede til et hurtigere tempo.

Jeg satte mig op på knæene og løftede dine ben op, og fortsatte så i et hurtigt og hårdt tempo. Det var noget du kunne lide og det pleasure balm du havde fået på viste nu sin effekt, og ikke længe efter kom du i en dejlig orgasme, mens jeg kneppede dig hårdt. Vi satte farten lidt ned, men der gik ikke længe før jeg igen kneppede dig hårdt, mens du stønnede højt. Efter et stykke tid med konstant hårdt knepperi kunne jeg mærke at du var ved at komme igen og det var jeg også. Du havde taget hånden ned for at kæle for din klit og pludselig eksploderede du i en vild orgasme hvor du vendte det hvide ud af øjnene og skreg højt. Det var for meget for mig, så jeg fulgte selv lige efter og pumpede mine safter langt op i dig, før jeg kollapsede over dig.

Efter en god tids hvilen gik vi ind og tog et langt karbad, og hyggede os med lidt forfriskelser fra køleskabet, fik noget at drikke og nogle jordbær, som vi havde vores helt egen måde at spise på. Du fandt nu din taske frem, som til min store overraskelse var fuld af dejlig legetøj. Jeg gik i gang med at undersøge det, og gav dig først en lille sommerfuglevibrator på dig. Den sad på din klit som et par trusser, men der var stadig fri adgang til dine dejlige åbninger. Jeg skruede lidt op og ned for den, og kunne se du nød effekten. Derefter gav jeg dig et par elskovskugler op i fissen, som sad og stimulerede dig ved den mindste bevægelse. Det sidste der fangede min interesse var et lille butt plug. Jeg tog den i hånden og spurgte om du havde lyst. Du nikkede og jeg var ikke sen til at finde den glidecreme frem som jeg havde taget med. Jeg fik dig smurt godt ind sammen med butt pluggen som jeg begyndte at massagere mod dit dejlige anus.

Jeg lagde med hovede nede så jeg kunne se hvad jeg var i færd med, mens jeg mærkede du havde taget glidecremen og var nu igang med at smøre det på min pik og nossene, men du stoppede ikke her og forsatte om til min røv, hvor du smurte en smule på mit anus. Du lå nu og legede med min pik med den ene hånd mens den anden kælede for min røv. Du lod en finger glide ind. Det var ikke ubehageligt, men faktisk meget rart mens du legede med min pik. Samtidig havde jeg nu fået butt pluggen ind, og kørte den stille ud og ind. Du gjorde nu tegn til at du var klar og vendte dig om på alle 4, så jeg havde fri udsigt. Jeg førte min pik hen til hullet, og lod den presse en smule imod. Langsomt åbnede du dig op for mig, så jeg til sidst kunne glide ind. Det var en sand fornøjelse med noget forandring og din røv var dejlig stram. Jeg skruede op for din sommerfugl, og efter kort tids kneppen var jeg snart klar til at komme. Min bevægelser havde fået kuglerne i din fisse til at stimulere dig, samtidig med du havde en vibrator på din klit. Det hele gik nu op i en højere enhed og jeg stønnede min orgasme ud, og lige efter kom du i så stor en orgasme, at kuglerne blev klemt ud af din fisse. Vi lå sammen et stykke tid før vi gik ud friskede og selv lidt op og gjorde os klar til at gå i seng.

Sikke en aften. Jeg var helt udmattet, og mens vi holdt om hinanden og langsomt faldt i søvn lå vi og glædede os til hvad der skulle ske den næste morgen.

Håber du kunne bruge den til noget. Tror ikke den er helt så god som din. Men det var nok til at tænde mig. Ville ønske det snart blev virkelighed.

porno med danske piger