Påføre smerte og tilføj dominans med klemmer

Påføre smerte og tilføj dominans med klemmer

INTIMKLEMMER TIL BDSM LEGE

Fetish Brystvorte Klemmer tilfører legen med SM en ekstra sanselig og pirrende dimension. Klemmer til brystvorterne er ikke nødvendigvis det samme som ekstrem smerte. Mange bruger brystvorteklemmer for syns skyld og andre anvender klemmerne til at påføre smerte i større eller mindre grad.

Master Series Captive Heart BrystklemmerDe fleste har hørt om brystklemmer, der kan sættes på brystvorterne før og under sex, for at øge følelsen og give et ekstra pift til legen. Mindre udbredt er klemmer til kvindens kønsorganer. Der findes både intim-klemmer til klitoris og skamlæber på markedet og fælles for dem, er at de er med til at øge følsomheden og hos nogen kvinder gøre orgasmen mere intens.

Det kan virke en anelse grænseoverskridende for den gennemsnitlige dansker at introducere legetøj, der tangerer bondage i soveværelset. Men det er ved at blive mere udbredt – og med godt grund, for dem, der kender og bruger denne form for stimuli under sex oplever, en øget følsomhed og lettere til orgasme.

Har du og din partner snakket om at indføre lidt nyt legetøj og prøve at spice jeres sexliv op, er klitoris- og skamlæbeklemmerne ikke en dårlig start. Det er en blid og ufarlig måde at lege med bondage på. Så hvis det er nogen I kunne finde frækt, er der intet der forhindrer jer i at kaste jer ud i lidt blød bondage.

SEX I DAG?

Få hjælp til at købe det rigtige produkt til din BDSM partner

Kink din BDSM-leg op med de effektive klemmer til f.eks. brystvorter, pung eller kønslæber.

Sæt en eller flere sexklemmer præcis der, hvor du mener, din partner har fortjent det. Kan benyttes over hele kroppen, så det er kun jeres fantasi, som sætter grænsen, og klemmerne er lige velegnede til begynderen som til den mere erfarne.

Udover det øjeblikkelige niv øger klemmerne blodgennemstrømningen og dermed følsomheden. Selv når klemmerne er fjernet igen, føles berøringer således ekstra intense.

Top 10 BDSM udstyr – Mænd giver kvinderne Fifty Shades!

KLEMMER TIL PIRRING OG DOMINANS!

 

Sexfilm med dansk dominans BD-SM

porno med danske piger