Min biseksuelle debut

SPAR MANGE PENGE

Jeg er en ganske almindelige ung pige, med ganske almindelige interesser. Jeg kan f.eks. godt lide at ride, og har også en svaghed for lidt sødladne kærlighedsromaner. Og så er jeg til fyre. Fyre på min egen alder – og har egentlig altid taget afstand fra pigesex. Når veninderne talte om pigesex, som de faktisk gjorde ret ofte, gad jeg simpelthen ikke høre om det. For jeg anså det som et modefænomen. Noget man skulle prøve, fordi alle andre prøvede det.

Men jeg er blevet klogere. Meget klogere, og det kan jeg takke en bytur og en pige på 40 år for. En fredag aften, hvor jeg var på byens diskotek med et par af veninderne, var jeg på udkig efter en fyr for natten. Ja, jeg er til engangsknald. Man skal bare sørge for at beskytte sig. På diskoteket var alle de sædvanlige fyre. Nogle af dem, man altid render ind i – og så et par stykker, jeg aldrig havde set før. Men de virkede godt nok kedelige. Så meget tydede på, at jeg ikke ville få heldet med mig. Som jeg var ret irriteret over, for jeg var rimelig opsat på at få et knald. Jeg havde vildt lyst til at være sammen med en dejlig mand.

Omkring midnat satte jeg mig op i baren, og kom helt tilfældigt til at sætte mig ved siden af en moden kvinde. En moden og ret så udfordrende klædt kvinde, som virkede i vældig godt humør. Selv om hun talte med en ung fyr, var hun meget mere interesseret i at tale med mig – og da jeg havde indstillet min mandejagt, kunne jeg jo lige så godt tale med hende, som at tage hjem og sove. Hun fortalte, hun havde et lille kosmetikfirma, og hun var på forretningsrejse i byen, og at hun først skulle hjem mandag. Og så roste hun min påklædning, som var ret fræk, syntes om.
Efter en lille halv times tid, hvor vi drak og røg og småsludrede, lagde hun pludselig sin ene hånd på mit lår. Jeg stivnede lige på stedet. Hvad fanden, havde hun gang i, tænkte jeg. Men så tog fanden ved mig. Ok, lad os se, hvad det fører til. Jeg prøver at se, hvad hun er ude på.

Nå, men det ene tog det andet….og selv om jeg havde svoret, at det med sex med piger var et modefænomen, så var hun jo ret sød, så rigtig godt ud, og var helt klart interesseret i mig. Ved 02.00-tiden gad vi ikke diskoteket mere, så vi tog en taxa hen til min nye venindes hotel, fik nøglen og tog elevatoren op til hendes værelse på 4. sal. Da vi stod i elevatoren, holdt vi i hånden, og inden vi nåede op, var vi i fuld sving med at tungekysse hinanden på det frækkeste. Og for søren da, hvor var hendes læber bløde og sensuelle, og hun var fantastisk god til at bruge sin tunge. Hun slikkede og suttede mig på læberne, suttede min tunge, som var det en tissemand, og mens vi gjorde det, udforskede vi hinanden udenpå tøjet. Hun havde et fast greb om mine balder, mens jeg befamlede hendes ret så store bryster. Ingen af os var i tvivl om, hvad der skulle ske, da vi sad i sofaen på hendes værelse og så hinanden dybt i øjnene. Men jeg havde jo aldrig været sammen med en pige tidligere, så jeg var ret nervøs. For hvordan gjorde man? Er det på samme måde som at være seksuelt sammen med en fyr? Jeg fortale hende om min bekymring. Hun smilede bare, tog min hånd, og ledte mig ind i soveværelset. Så bad hun mig sætte mig på sengekanten, hvorefter hun lagde sig på knæ foran mig, strøg mig kærligt over håret og begyndte at kysse mig igen.

Hun var godt nok sød og lækker og kærlig, og jeg havde forbandet meget lyst til at få min seksuelle lyst stillet, så hurtigt gjorde jeg op med mig selv, at jeg bare burde slappe af og nyde muligheden. Igen fandt jeg frem til hendes bryster, og kunne igennem hendes tynde bluse mærke, at hendes brystvorter var helt stive. Forsigtigt tog jeg om den, klemte dem lidt, trak en smule ud i dem. Det var noget, hun kunne lide. Hun begyndte at stønne. Stønne mig ind i munden, mens hendes tunge snoede sig frækt om min. Hun smagte sødt. Som havde hun spist chokolade, og vi begge brugte masser af spyt, så kyssene blev våde og slimede.

SEX I DAG?

Så tog fanden ved mig. Jeg var våd og liderlig, og havde den største lydt til at lege med hendes nøgne bryster. Mærke dem i munden. Føle dem mellem fingrene. Kysse og slikke hendes vorter.
– Vil du ikke strippe for mig? hviskede jeg hende i øret. Hun kiggede lidt forundret på mig, men lyste så op i et stort smil, hvorpå hun bad mig kravle ind på midten af sengen. Mens først skulle jeg smide alt tøjet – og skulle hun strippe for mig, måtte jeg endelig ikke røre ved mig selv imens. Hun åd mig nærmest med øjnene, da jeg lige så langsomt klædte mig nøgen, og selv var jeg nu så meget oppe at køre, at jeg dirrede i hele kroppen. Mine små brystvorter stod lige op i luften, og jeg var så våd i revnen, at jeg var bange for, at det kunne ses. At hun kunne se, at safterne var ved at flyde over. Men hvorfor egentligt? tænkte jeg så. Lad hende da bare se, at hun har gjort mig vild.

Splitternøgen lagde jeg mig på midten af sengen, og min pige for natten hoppede op til mig, og stillede sig så med et ben på hver sin side af hovedet på mig, så jeg kunne se direkte op under den lange nederdel på hende. Så begyndte hun at vrikke med underlivet, mens hun tog sig selv på brysterne uden på blusen. Hun krammede og kærtegnede sine store babser på en sådan måde, at jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Jeg havde den største lyst til at tilfredsstille mig selv. At få en orgasme. Men et løfte er et løfte, så jeg holdt pænt fingrene fra klitten. Så hev hun lidt op i nederdelen, så jeg bedre kunne se op mellem benene på hende – og først nu så jeg, at hun ikke havde trusser på. Hun var fuldstændig bar inde under, og hendes fisse var helt glat. Glat og fin og let åben, der indimellem gjorde det muligt for mig at se de glinsende, lyserøde indre skamlæber. Hun var også godt våd. Lige så våd og liderlig, som jeg selv var.

Så lynede hun nederdelen af, og trak lige så langsomt blusen op over hovedet, og ud poppede et par gigantiske jader. Et par utroligt smukke bryster, der gyngede frem og tilbage i takt med, at hun cirklede og vrikkede med sin fyldige mås. Hun var en moden kvinde, og ikke helt slank. Hun havde rigtig gode former, en lille topmave, og hverken bryster, lår eller mave var helt uden strækmærker. Som dog ikke gjorde det mindste. Det gjorde hende kun endnu mere tiltrækkende at være i selskab med.
– Har du lyst til at kysse mine bryster?” sagde hun, og lagde sig så på alle fire indover mig, så hendes ene bryster dinglede indbydende lige over munden på mig. Jeg stak tungen ud og lod den spille på hendes brune vorte, løftede så hovedet lidt, og sugede det meste af hendes….ja, undskyld udtrykket: brunkage ind i munden. Igen begyndte hun at stønne. At trække vejret mere tungt. At skære ansigter. Hurtigt hev hun brystvorten til sig igen, smilede frækt til mig, og lagde sig så indover mig, den omvendte mig, så hun havde sit ansigt nede ved min fisse, og jeg havde hendes røv og revne helt oppe i hovedet.

Det gav et lille sæt i mig, da hun spredte mine skamlæber og begærligt begravede sin tunge i skødet på mig. For helvede da, hvor var det dejligt. Hvor var det frækt. Hvor trængte jeg dog bare til det. Selv borede jeg af rendyrket liderlighed alle ti fingre ind i numsekødet på hende, trak ud i hendes kødfulde balder, og begyndte at kysse hende rundt om numsehullet. Forsigtigt spredte jeg samtidig hendes fedtede skamlæber, og stak en finger indenfor i skede på hendes. Fandt frem til g-punktet, og begyndte at massere det. Hun stønnede, jeg stønnede, hun slikkede min klit og mine safter i sig, og jeg kyssede og slikkede begærligt hendes brunstjerne, mens jeg brugte fingeren i revnen på hende.
”Flere fingre….du skal bolle mig med flere fingre!!!! klynkede ´hun, og sugede sig så fast på mit klit, så jeg lettede ti centimeter fra underlaget.
Der ville ikke gå ret lang tid, før jeg ville komme. Men følte samtidig også trang til at tisse, som jeg næsten altid gør, når jeg bliver seksuelt stimuleret på klitten. På den ene side, ønskede jeg på ingen måde at springe ud af sengen for at tisse. På den anden side var det vildt pinligt. For med alle de øl, jeg havde drukket, kunne jeg bare ikke holde mig.
Halvt grådkvalt fik jeg sagt det til hende, hvorpå hun resolut svarede, at jeg da bare skulle tisse.
Ok, tænkte jeg…men det kan jeg da ikke! Eller kan jeg?

Forsigtigt lirkede jeg tre fingre op i hende, borede samtidig min tunge ind i numsehullet på hende, og slappede så fuldstændig af i underlivet. Kort tid efter fossede vandet ud af mig. Først et par små sprøjt, hurtigt efterfulgt af en lind strøm, der fossede ud direkte ud på lagnet og ind i munden på min slikne veninde, der på ingen måde gjorde tegn til at fjerne ansigtet. Mindre end ti sekunder efter fik jeg en bragende orgasme, der fik mig til at ryste og bryde sammen i gråd. Jeg kunne slet ikke holde tårerne tilbage. Så forløsende og dejligt var det. Jeg blev på hendes hotelværelse hele natten og det meste af dagen med, og når vi ikke tog et bad eller spiste, dyrkede vi det frækkeste og mest dyriske sex, man kan forestille sig.

Og ja, vi ses stadig – enten hos hende, der bor Alene i Silkeborg. Eller når hun indimellem kommer på besøg i Roskilde, hvor vi altid booker os ind på samme hotel og værelse, som vores første nat.

Forfatter: Mara

porno med danske piger