Sexturisme: kvinder tager til de varme lande for at få sex!

Sexturisme: kvinder tager til de varme lande for at få sex!

SPAR MANGE PENGE

KVINDER KØBER MÆND TIL SEX!

Flere kvinder tager bla. til Syden og Afrika, for at have uforpligtende sex med de varmblodige mænd, der eftersigende både skulle være bedre elsker og bedre udstyret, end mænd fra det kolde nord.

De rejsende er modne kvinder, der rejser væk fra det lunefulde danske forår for at kombinere sol og strand med billig sex. På feriesteder byder Beach Boys sig til for en cola eller et varmt bad.

Der er penge i møderne mellem vesterlandske kvinder og gambianske mænd. Et tagselvbord med unge virile mænd der kan igen og igen…

Turistrejser med sex som formål spreder sig til flere og flere dele af verden, mens opfattelsen af den typiske sexturist ændrer karakter. For få år siden var stereotypen på sexturisten den hvide midaldrende velstillede mand fra Vesten, som tog til Thailand for at købe sig til sex. Men de seneste undersøgelser på området vidner om, at sexturister også er kvinder og at det er stigende.

Hvem er det? Enker, Singler og gifte kvinder?

Det er ofte middelaldrende kvinder, for nogle er det et eventyr, for andre en drøm om lykken. Velhavende hvide kvinder rejser ud i verden for at møde en sort mand. Hun er ældre, han er yngre. De finder hinanden og gør hinanden glade ved at bytte intimitet og sex mod gaver og penge.

En 42-årig kvinde, som rejste til Boca Chica i den Dominikanske Republik tre gange årligt, fortæller:”Jeg er ikke naiv. Jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg kommer her for at få sex. Selvfølgelig også for at få lidt sol, men mest for at få sex. Jeg kommer her ikke for at slå mig ned i et hus med en fyr. Jeg vil bare have en masse sjov og noget god sex.”57-årige “Tove” fra København kalder det et stort tagselvbord med store pølser:  Jeg kan godt være sammen med tre til fem forskellige, unge mænd på to uger, siger hun om sine ferier til Egypten. Det er sted jeg har taget hen i flere år alene, men også da jeg var sammen med min mand, bla med forskellige gifte veninder, med historien om at vi “bare” skulle på ferie og, havde noget sol og varme”

Bogen Jungle, handler om en kvinde, der jagter sorte mænd.

SEX I DAG?

Politisk korrekthed og millimeterdemokrati, det er ikke noget, man kender til i junglen. Her gælder: Lyst, vrede, forelskelse, sorg og håb. Her er man uinteressant som intellektuelt væsen. Her er man tvunget til at stå stille i ly for regnen, indtil regnen stopper. Sult og begær er behov, der kan mærkes rent fysisk.

Jungle Sexfeber

Christina Hagens bog Jungle er en vild bog. Fordi den rammer grænseoverskridende emner, såsom sexturisme og tiltrækning af unge, sorte mænd.

Den handler i høj grad om sex og kærlighed. Den handler om at være sexturist i Caribien og elske sorte mænd med store pikke. Den handler om at skrælle alle dekorrekte’, civiliserede attituder væk og finde ind til en form for rå ærlighed. Den er kynisk, men udstiller samtidig kynismen. Den er vred og udstiller samtidig vreden. Den er småracistisk og udstiller samtidig småracismen.

Christina Hagen tager tilsyneladende jævnligt til Jamaica og andre caribiske lande for at bo på hotel og score unge, sorte mænd, som hun eventuelt opvarter eller betaler på anden vis. Hun er dybt fascineret af deres potente dyriskhed og store penisser og sætter dermed ord på nogle racestereotyper, som lever i bedste velgående, selv om man ikke siger dem højt. Hun har jungle fever, som man kalder det. Køb bogen online 

Populære sexturistdestinationer for kvindelige sexturister!

Sydeuropa (Italien, Tyrkiet, Grækenland og Spanien), Caribien, Jamaica, Barbados, den Dominikanske Republik, dele af Afrika (Tunesien, Egypten, Gambia, Kenya), samt Bali i Indonesien og Pattaya og Phuket i Thailand. Mindre destinationer inkluderer Nepal, Marokko, Fiji, Ecuador og Costa Rica. Feriesteder som er blevet den tredje verdens hotteste scoresteder for kvindelige turister. Rejsebureauerne annoncerer oven i købet deres pakkeløsninger som sexferier for enlige kvinder. Glem alt om monogame dydsmønstre. Disse kvinder – som er alt fra teenagere til bedstemødre – er ikke interesseret i et længerevarende forhold. Og der er masser at vælge imellem på disse kødmarkeder.

KVINDER / MÆND – Ferieromantik / klam sexturist!

Når modne vestlige singlekvinder – flere og flere af dem, ifølge den nyeste sociologiske/antropologiske forskning! – rejser til f.eks. Afrika eller Caribien for at nyde solen, den smukke natur, de billige hoteller, den eksotiske atmosfære og den uproblematiske seksuelle kontakt med 10-15-20 år yngre og fattigere lokale mænd, italesættes det gerne som ’ferieromantik’.

Når modne vestlige singlemænd – seksuelt udhungrede eller kønsrollemæssigt fortabte efter kvindefrigørelsen? – rejser til f.eks. Asien eller Latinamerika for at nyde solen, den smukke natur, de billige hoteller, den eksotiske atmosfære og den uproblematiske seksuelle kontakt med 10-15-20 år yngre og fattigere lokale kvinder, dæmoniseres det derimod altid pr. rygmarvsrefleks som ’sexturisme’.

Læs danskernes beretninger om villige Thaipiger og store mørke mænd

Se voksen film med Asiatiske piger og farvede fyre med store peniser

porno med danske piger