Pas på! Dit trådløse sexlegetøj bliver hacket!!!

Pas på! Dit trådløse sexlegetøj bliver hacket!!!

SPAR MANGE PENGE

HACKER GIVER USKYLDIGE KVINDER ORGASMER.

WiFi parleg med vibrationer.

Beskyt dig selv med hacker og virus med Norton-Antivirus.

Internetopkoblede produkter også kendt som Internet of Things, findes der efterhånden mange af. Du kender måske til køleskabe eller kaffemaskiner, der er koblet til internettet via apps, men det samme gør sig også gældende med sexlegetøj. Trådløst vibrator æg til hende du vil pirre i det skjulte

Som så mange andre produkter bliver trådløst sexlegetøj i stigende grad koblet til internettet, men det kan ende galt for forbrugeren, sikkerheden er ikke god nok.

Salget af bluetoth sexlegetøj der er trådløst eller koblet op på internettet er stærkt stigende og har været det i nogle år. I Danmark har flere sexbutikker solgt 90 procent mere internetopkoblet sexlegetøj i forhold til tidligere år.

Men sikkerhedseksperter er bekymrede, for produkterne er ikke nødvendigvis særlig godt beskyttet mod potentielle hackerangreb, og det kan have alvorlige konsekvenser for forbrugeren og deres sexliv.

SEX I DAG?

Hackere styre dit sexlegetøj

Hvad kan der ske? Hvis hackere får adgang til dit WIFI internetopkoblede sexlegetøj, kan det ende med de styre vibrationerne så, det pludselig vil være en fremmede der giver dig orgasme, fremfor din mandelige partner der troede han var den, der styrede vibrations-ægget der var oppe i dit underliv. Lovense Lush til hemmelige sexlege i det offentlig rum

Endnu værre kan du eller en sexpartner blive fysisk skadet. 

Bliver et produkt hacket, kan det overophede og således gøre skade, eller hackeren kan misbruge produktets indstillinger og overtage styringen af det.

Vælg at være mere sikker online – Vælg cybersikkerhed.

I internetopkoblet sexlegetøj som dette fra We-Vibe, kan man via en app føre samtaler på skrift, lyd og video, ligesom partneren kan påvirke apparatets effekt. Men der er problemer med sikkerheden – for eksempel er samtalerne sjældent krypterede, og sikkerhedshullerne er guf for svindlerne, som lever af ransomware. Beskyt dit sexliv med Norton Antivirus

FULD WIFI BESKYTTELSE MOD HACKER

Beskyttelse af enheder og privatliv online. Sikkerhed til digitale enheder hjælper med at blokere hackere, og Norton Secure VPN hjælper dig med at holde din onlineaktivitet privat.

ANTIHACKER

 

porno med danske piger