Rejseguide til 3 hotte ferieoplevelser hvor du kan være nøgen

Rejseguide til 3 hotte ferieoplevelser hvor du kan være nøgen

SPAR MANGE PENGE

3 ferieformer uden tøj på – som du bare må prøve!

Da vores hjemlige breddegrad ofte lader noget tilbage at ønske temperaturmæssigt, så er det for mange oplagt at spendere ferien under andre himmelstrøg. Og der er masser af muligheder for at komme ud af tøjet, så ferien bliver optimal.

Her i Danmark har vi rejsebureauet Rassol Rejser, som har specialiseret sig i at tilbyde rejsemål for nøgenferie. Rassol har skønne destinationer såvel i Europa som endnu mere eksotiske steder.

5 gode råd til dit ophold på nudist resort/hotel/strand/bar

1: Ophold dig kun på naturistområderne, så længe du ikke er påklædt. Nogle hoteller har både gæster, der er naturister, og nogle, der ikke er. Vær klar over, hvor områderne for påklædte gæster og naturister er.

2: Respektér andres privatliv. Det er ikke høfligt at stirre eller være påtrængende. Det er helt fint at tale med andre, men vær opmærksom på, at du ikke generer andre gæster.

3: Vær forberedt. Tag dit eget håndklæde og lignende med, når du skal solbade eller i spa.

4: Spørg, før du tager billeder. Det er ikke alle, der har lyst til at være med på dine ferie billeder – også selvom, de er taget på afstand. Så spørg først, inden du tager kameraet frem.

5: Ingen sex på naturistområdet. Som på andre offentlige områder gælder det, at sex ikke er tilladt. Sørg generelt for at din opførsel ikke er anstødelig for andre.

Tag på skønne naturistresorts

SEX I DAG?

Nøgenferie er i kraftig vækst. Rundt om i verden kan du fornøje dig med pragtfulde naturiststrande, men der findes også resorts, hvor du kan tilbringe hele ferien uden tøj på. Her er et par stykker der kan anbefales.

Hidden Beach Resort Au Naturel Club – Riviera Maya, Mexico

Hotellet Hidden Beach Resort er beliggende i byen Tulum i Mexico og er reserveret for voksne. På stranden, Riviera Maya kan naturister slappe af på overdækkede solsenge. Du kan også feste med, når hotellet holder temafester om aftenen. Som en helt særlig service tilbyder hotellet også naturist-bryllup. Vil du forkæle dig selv og opleve den fulde frihed, så er det absolut et godt valg. Se mere om stedet.

Hedonism II – Negril, Jamaica

Legendariske Hedonism II er det eneste tilbageværende af de to Hedonism resorts, der efterhånden er blevet berømte og berygtede for gæsternes frisind. Invitere din partner herhen hvis i er parate til at udfordre hinandens grænser og lege på en af verdens bedste nøgenlegeplads.  Læs en artikel om det frigjorte sted.

Naturistrejser til de varme lande

skinnydippers mallorca

Er du eller i til sol, varme, drinks og nøgenstrand, Så behøves det hverken at blive dyrt eller være lang væk i skal tage for at nyde det frie følelse uden tekstil. Der er flere Naturistrejser til feks. Spanien eller Grækenland.

Skinny Dippers Resort

Skinny Dippers ligger ca. 40 km fra Palma lufthavn og i nærheden af den storslåede naturiststrand Playa Es Trenc og tæt på den maleriske gamle købstad Campos. Området er for naturistrejsende, der søger fred og ro. Se mere på deres hjemmeside.

Skiathos – Little Banana Beach

For nøgenbadere er nærmere præsentation unødvendig. Little Banana Beach på Skiahos er en af Grækenlands mest kendte naturiststrande. Beliggende på sydkysten af øen har stranden i årevis tiltrukket frisindede solbadere, der kan nyde det fine sand og krystalklare hav.

 

Nyd nøgenhed med din partner eller en date.

Spis middag nøgen midt i London

Få en nøgne spiseoplevelse i Londons frækkeste restaurant. Et spisested med en udendørs bar, afslappende liggestole, swingball og endda trampoliner, er der intet bedre sted at lade det hele hænge ud resten af denne sommer, alt dette ligger 18 meter over jorden. Stedet hvor gæster og personalet alle er nøgne.

Prøv nøgenaktiviteter i Danmark

Smid tøjet her hjemme i Danmark, kom ud at nøgenbade alene eller sammen med andre i en klub, og nyd efterfølgende saunaens varme mod din nøgne hud, eller hvad med en omgang nøgenyoga og nøgensvømning i danske svømmehaller.

Singlesexrejsen for manden der vil prøve ALT!

Er du singelmand og vil have den ultimative ferie, med alt hvad du kunne drømme om? Så er det her det sker – SexIsland er enhver mands drøm, der går i opfyldelse..!

porno med danske piger