Nøgen aktiviteter i Danmark du kan deltage i eller se på GUIDE

Nøgen aktiviteter i Danmark du kan deltage i eller se på GUIDE

Nøgenhed i Danmark – Guide til nøgensteder og arrangementer

Nøgenhed i det offentlige rum har ikke verdens bedste ry. At være voyeurer eller ekshibitionist og nyde nudisme eller naturisme, det er noget, som får mange til at trække (forlegent) på smilebåndet og/eller rynke på næsen, mens andre fremhæver det som afslappende, befriende og rigtigt sjovt.

Smid tøjet, hæmningerne og fordommene – lad dig rive med af vores liste over de bedste nøgenaktiviteter og nøgensteder i Danmark

Nøgensvømning i badeanstalt og svømmehaller

Det bliver mere og mere almindeligt for danske svømmehaller at lade badegæsterne hoppe i vandet uden en trevl på kroppen. Danske Naturister gør en stor indsats for at få skabt flere muligheder for at kunne svømme nøgen indendørs i vinterhalvåret. For nuværende har vi godt samarbejde igang med 8 forskellige svømmehaller over hele landet, Både i Esbjerg, Gudskov, Frederiksberg, Herfølge, Durup, Aarhus og Aalborg kan man få lov at gå nøgen i vandet. – og flere er på vej.

Nøgen ude i det fri og på stranden

Der findes ingen lov i Danmark der direkte fastsætter, hvor og hvornår man må være nøgen. Der er kun meget få begrænsninger –  fx er det generelt tilladt at bade nøgen på stranden. Er du også en af dem, der bader uden badetøj på de danske strande? Der er i titusindvis af nudister og naturister, der ikke kan se herlighedsværdien i klamt og vådt badetøj. Til gengæld kan vi godt lide følelsen af at være et med naturen og lade sol, vind og saltvand komme i kontakt med hele kroppen.

Nøgenyoga med blandet køn

Tanken om at lave Den nedadvendte hund-positionen uden en trævl på kroppen – vel at mærke i et lokale fuld af fremmede mennesker – appellerer måske ikke til alle. Enkelte yogacentre i Danmark tilbyder dog også nøgenyoga, Konceptet er ret enkelt: Du dyrker yoga, nøgen. Holdene er blandede med drenge og piger, og du bliver på forhånd advaret om, at drengene kan få erektion midt i timen. Igen, der er krav om, at du også selv er nøgen, så hvis du er den blufærdige type, så er nøgenyoga nok ikke din kop te. Ikke desto mindre er nøgenyoga  (‘nagna yoga’ på sanskrit) den nye dille inden for yoga – en dille der dog er blevet praktiseret i århundreder i Indien.

Nøgenbade både vinter og sommer

Smid tøjet, hop i bølgen blå og nyd bagefter solen på stranden uden en trevl på kroppen. Somer og vinterbadning på badeanstalten ved Risskov i Aarhus foregår uden en trevl på kroppen. Det er reglerne. Derfor er chancen for at se nøgne mennesker omkring 100 procent. Læs mere om det kold gys og hvor du kan springe ud og i.

SEX I DAG?

Nøgenprotestgrupper og kvindernes Internationale Kampdag

Aktivister uden tøj på – Hvis vejret arter sig, er der gode chancer for at øjne et par bare bryster i det fri under et af de mange optog eller forsamlinger. Ellers kan du være heldig, at kvinderne i din lokale svømmehal har valgt at bade uden overdel i dagens anledning. Bare bryster er som bekendt et symbol for kvindefrigørelse – og det gælder også i resten af verden – se bare på Pussy Riot og organisationen FEMEN.

Billedresultat for femen

Nøgenløb på festivaller smukfest/Roskilde

Nøgenløbet er den årlige tilbagevendende begivenhed på Roskilde Festival og andre danske festivaller. Hvis det at løbe rundt i det bare ingenting er lige dig, så er det årlige nøgenløb på Roskilde Festival sagen. Arrangementet, der er organiseret af Roskilde Festival Radio, omfatter typisk omkring 30 splitternøgne mænd og kvinder, der er klar til at løbe rundt på teltområdet uafhængig af vejr og vind. Alle kan melde sig til. Og alle kan kigge på. Husk at det vigtige festival udstyr.

Croquis nøgenmodel

Begynd til croquis. En ældgammel malekunst, hvor du lærer at tegne menneskets krop ud fra levende, nøgne modeller. Der er ingen garanti for, hvilken kropstype, du skal modellere – der er til gengæld garanti for lidt af hvert og hvis du er rigtig frisk, kan du jo stille dig op som nøgenmodel og lade dig tegne af de andre kursister.

I erotiske danske film er der nøgenhed ud over alle grænser

SE FILM HVOR DANSKE PIGER BLOTTER SIG UDE I DET FRI OFFENTLIGT

Nudist restaurants, yoga classes, cafe, bars and clubs svømning Nude Spa Naked dancing Naked reading club Naked gym

Mere nøgenhed…

På de traditionelle tvkanaler og streamingtjenster, er der flere danske programmer med nøgenhed. Bla. “Date mig Nøgen” på TV2-Zulu med værten Ibi Makienok. men der er også sikker gevinst på nøgenhed i de mange reality programmer, med halv eller helnøgne deltager der ønsker at blotte deres kroppe, og hellere end gerne boller på åben skærm, lige ind i familen Danmarks stuer.

porno med danske piger