Røvfuld

SPAR MANGE PENGE

Hold kæft du er våd sagde Lars og vendte Marlene om. Det var nu tydeligt for de fleste, som stod og så på, hvor liderlig Marlene var, hun har nogle store røde indre skamlæber…

På vores ferie til Mallorca, havde vi været på stranden, og var faldet i snak med et andet par fra hotellet Lars og Lone ca. 10-15 år ældre end os selv. Selv hedder vi Kim og Marlene og er begge 37 år.

Det var en rigtig god eftermiddag, af en eller anden grund drillede Marlene og Lars hinanden en hel del, det virkede næsten som en flirten. Og på et tidspunkt sagde Lars til Marlene, at hun trængte til en røvfuld, og hvem skulle give mig den, svarede hun frækt. Vi grinte noget alle sammen, og umiddelbart skete der ikke mere.

Vi fulgtes at tilbage til hotellet hvor vi skiltes og der skete så først noget om aftenen.

Da vi gik ud og spiste om aftenen, klædte Marlene sig i en let kort sommerkjole et par l små trusser og højhælede sandaler og ikke andet. Hun har en rigtig lækker fast krop og så meget fræk ud.

Efter vi havde spist og drukket et par glas vin valgte vi gå en tur ud og få et par drinks. Vi løb igen på Lars og Lone og fulgtes ad. Vi var inde et par steder Lars og Marlene drillede stadig hinanden, og vi morede os herligt alle sammen. Lars lovede stadig røvfuld, Lone advarede mig, hun var sikker på han ville score Marlene, vi syntes bare de var stride, og det måtte de selv om, for vi kunne da også bare hygge os sammen. Marlene blev mere og mere beruset, og vi besluttede os for at gå hjem.

SEX I DAG?

På hotellet sad der en del i foyeren, snakkede om hvor de havde været henne og fik eller bare en øl eller et glas vin, det valgte vi så også gøre, og satte os i et sofaarrangement.

Marlene provokerede Lars og sagde han bare havde det i munden. Må jeg have lov give Marlene en røvfuld spurgte han mig, og jeg svarede bare, ja værsågod.

Lars hev resolut Marlene hen over knæene, trak kjolen op over røven, hev trusserne ned om hælene og begyndte klaske hende med flad hånd i røven. Av ikke så hårdt hørte vi Marlene sige, men fandt sig i sin ydmyge position.

Det kan ellers være det kom mobiltelefoner med kameraer i gang.

Lone sagde hjælp dog men jeg svare bare, det må Lars da selv klare, selv tog jeg også billeder.

Hold kæft du er våd sagde Lars og vendte Marlene om. Det var nu tydeligt for de fleste, som stod og så på, hvor liderlig Marlene var, hun har nogle store røde indre skamlæber, som stod vidt åben.

Lone gik hen og bad dem stoppe, og trak Marlenes kjole på plads.

På et tidspunkt kom et par berusede unge mænd til, de anede ikke hvad var sket, men spurgte hvis trusser som lå på bordet. Det er Marlenes svarede Lars, hun har lige fået en røvfuld. Det ville de ikke rigtig tro på. Så Lars bad Marlene vise dem sin røde røv, men nej. Så Lars gentog fra før, Marlene over knæene og op med kjolen, men nu skal i se en flot fisse våd og åben, og vendte hende om. Hold da kæft sagde de. Men nu var det så nok for Lone, så Lars nu går vi altså op. Og et øjeblik efter gik Marlene og jeg også. Vi boede på samme etage som Lars og Lone, vi gik straks i seng godt liderlige begge to, og nu skulle der bare kneppes, men lidt efter bankede det på døren, jeg havde ikke noget tøj på, men udenfor stod Lone og ville sige undskyld på Lars´s vegne.

Lone satte sig på sengekanten hos Marlene og spurgte om vi var vrede, og om det gjorde ondt på Marlene, jeg stod ellers bare der med halvstiv pik og vi sagde bare, nej det er ok. Lone rejste sig og gik, gav mig et dask over pikken, og sagde, du er eller godt udrustet. Det blev kun til et lille hurtigt knald før vi faldt i søvn.

Næste dag blev vi længe liggende, p g a tømmermænd. Marlene havde ikke lyst til at se andre den dag, men gik dog med på stranden.

Vi mødtes dog senere med Lone og Lars og har udvekslet tlf. nr. og mail adr. Og har fået en invitation til at besøge dem. Men nu må vi se tiden an.

porno med danske piger