Nye tider!?

Jeg var sur, men havde egentlig også lyst til hende fordi hun var så fræk og hæmningsløs hvilket absolut ellers var hendes stil – hun plejede som regel at være ordinær og på grænsen til kedelig…

Vi var begge i starten af trediverne, havde to halvstore børn, uddannelser og jobs. Som sådan havde vi et rigtig godt og sundt forhold som nu havde varet i 11 år. Vi havde selvfølgelig, som alle andre par i samme situation, haft op og nedture i forholdet, men generelt var alt godt. Vi dyrkede masser af sex og kommunikerede godt om både det ene og andet. Selvfølgelig bliver et forhold som vores, med to børn, hus og bil, præget af rutiner og den daglige trummerum. Synes dog vi taklede det fint og bevarede gnisten og kærligheden.

SEX I DAG?

For lidt over et år siden blev min kæreste færdig med studier og fik, mod alle odds, hurtigt et super fedt job. Her startede hvad man kan kalde en periode i hendes liv som påvirkede vores forhold drastisk. Hun begyndte at miste interessen for sex og alt samvær blev mere og mere udelukkende på mit initiativ. Oftest var hun for træt, havde hovedpine eller andre sædvanlige undskyldninger. Hun virkede som om det ikke interesserede hende mere. Hun kunne finde på at falde i søvn under forspil og sågar mens jeg lå kælede for hende oralt. Som sådan var jeg ok og havde forståelse for op og nedture i lyst og energi. Problemet var at hun gennem denne periode brugte rigtig meget energi på at gå ud. Det blev efterhånden hver eneste weekend hun var ude og det gerne til 05-08 om morgenen. Hun ville aldrig fortælle hvem hun var sammen med og hvad hun lavede, blot at hun havde det sjovt med veninderne. Nogen gange svarede hun ik sin tlf og undskyldte med hun havde glemt den hos en veninde. Dette var også grunden til kl var 08 før hun kom hjem da hun var nød til at hente den på vejen.Hmm…

Som udgangspunkt stolede jeg på hende og regnede ikke med hun lavede “ballade” når hun var ude. Dog frustrerede det mig at alt hendes energi gik ude og at der aldrig var noget tilbage hjemme. Vidste jo godt tøserne stadsede sig ud, dansede og kampflirtede når de var ude. Så hvorfor ingen middag hjemme når der nu åbenlyst blev suget store mængder appetit ude!?!?

En weekend var børnene blevet afsat da vi skulle til en større fest afholdt af en af vores venner. Festen var super. Stor bar, livemusik og ca 100 gæster. Helt perfekt. Lige hvad vi trængte til tænkte jeg. Gå ud sammen og have det sjovt, måske hun endda ville vise mig lidt af hende gejst når hun nu var ude, hvilket jeg ellers aldrig så, da hun kun gik ud med veninderne og ikke mig. Vi kom hurtigt i god stemning og fik rigeligt at drikke. Vi grinede og snakkede løst og fast med de andre gæster. Min kæreste var røvlækker – som altid. Høj, slank, langt bølgende hår, faste struttende b-skåls bryster, en lækker røv og de frækkeste lange slanke ben. Ikke så mange spor af alderen og to fødsler, hvis jeg skal sige det. I løbet af festen kommer vi til at stå rundt om et større bord hvor et sjovt drikkespil kørte i højt tempo, med en super løs og munter stemning. Min kæreste var godt fuld og hun havde vel glemt jeg var til stede. Hun flirtede i hvert fald kraftigt med sin sidemand til trods for jeg stod lige overfor. De tjattede, grinede små skubbede og fjollede. I løbet af en halv times tid forsvandt hans hånd ind under hende habbitjakke omme ved ryggen. Den måtte altså hvile på hendes lænd. Hun gjorde intet for at stoppe ham- nærmest tværtimod. Hurtigt var hans hånd da også helt inde ved hendes hud. Nussende og langsom ned mod buksekanten. Jeg blev rådvild! Hvorfor reagerede hun ikke? Min mave trak sig sammen og jeg forsøgte at få øjenkontakt med hende. Dette uden held. Kunne kun bemærke hendes vældige humør og flirten med sidemanden hvis hånd nu helt tydeligt var nede i hendes bukser og masere hende røvballer uden på eller inden under trusserne!?
Det blev nok for mig. Jeg tog fat i hendes arm og kiggede alvorligt på hende. Hun kiggede beruset, smilende og som om intet var hændt tilbage. Jeg var sur, men havde egentlig også lyst til hende fordi hun var så fræk og hæmningsløs hvilket absolut ellers var hendes stil – hun plejede som regel at være ordinær og på grænsen til kedelig i forhold til sex og væren i byen. Jeg beherskede, og undrede mig over, min pludselige liderlighed, trak hende til side og spurgte vredt hvad fanden hun havde gang i? Hvad mener du? Var svaret. Jamen du står åbenlyst og stor-flirter med en fremmed mands hånd i dine bukser! Og så lige foran mig!? Hvad tænker du på? Er det sådan du gør når du går ud?? Hvad mener du? Sagde hun, beruset og uskyldig. Hun kunne slet ik forstå hvad jeg sagde og mente bestemt ik han havde taget på hende, og slet ikke nede i hendes bukser – det ville hun ha opdaget! Lige meget gjorde det, at jeg blev mere sur og sagde, at jeg jo havde set det med mine egne øjne. Hun afviste blankt og var nok i virkeligheden for fuld til at forstå mig.

Jeg gav op og kig i baren for at tænke på noget andet, måske komme lidt i snak med nogle andre da jeg nu havde lyst til at være lige så uretfærdig. Efter små 20 min fortrød jeg dog og ville gå tilbage for at snakke hende til fornuft eller smide hende i seng. Hun var dog ingen steder at se? Jeg begyndte at lede. Først på dansegulvet, så i baren og så andre af festens samlingssteder. Hun var dog ingen steder. Begyndte at lede i krogene. Fandt en dør omme bag scenen hvor alle kabler osv gik ind. Kigge ind. Der var fyldt med stole, borde, kabler, udstyr og andre sager. Nede i det ene hjørne stod en dør på klem og man kunne tydeligt høre stønnende, gispende og sukkende lyde der inde fra. Hehe grinte jeg for mig selv, der er da en der er mere heldig end mig. Jeg skulle lige til at gå ud da en grim tanke slog mig!?! Jeg måtte kigge efter. Jeg listede mig ned bagerst i rummet og stillede mig et lille stykke fra døråbningen så jeg kunne kigge ind, men man ik ville kunne se mig hvis man kiggede ud. WHAT!?!?! Min kæreste var presset op i et hjørne af det lille rum. Hun havde hverken bukser eller jakke på. Hendes små faste bryster struttede ud da hendes top var trukket ned overskuldrene. Hun vred sig i ekstase og liderlighed. Hun hang med benene og armene viklet rundt om ham fyren fra bordet og nærmest orgasmede hver gang han stødte op i hende. Deres hænder var overalt på hinanden, hun kastede hovedet og håret bagud og stønnede vildt og højt. Da hørte jeg ham nærmest brøle mens han hamrede op i hende – KOM HAN LIGE I HENDE!? Min mave krampede og jeg rasede indvendig. Alligevel blev jeg stående og betragtede i stedet for at handle. Tror faktisk jeg blev lidt liderlig selvom jeg ikke ville være ved det. Jeg var helt i en anden verden og kom til at vælte et større stativ så det bragende faldt til jorden. Nåede lige at se min kæreste forskrækket over lyder og over de vilde orgasmer vel også, trække sine trusser på og hive toppen over brysterne inden jeg hurtigt måtte ud af rummet inden de opdagede mig.

Ude til festen igen var jeg helt forvirret. Gal, skuffet, rådvild, ude af mig selv. Samtidig havde jeg en underlig følelse af utrolig sexlyst og faktisk beskidt liderlighed. Jeg gik i baren for at få noget stærkt og gerne i rigelige mængder. Jeg tømte hurtigt et par glas, vendte mig om og spejdede ud over dansegulvet. Der så jeg min kæreste. Hun var alene og på vej mod baren. Hej sagde jeg da hun stod foran mig. Jeg prøvede at lade som ingenting for at se hvordan hun ville reagere på situationen. Hej sagde hun tilbage. Hendes hår var lettere ulet og hendes kinder helt røde. Hvor har du været? spurgte hun. Jeg har ledt efter dig prøvede hun. Hun havde dog svært ved for alvor at holde øjenkontakt og virkede lidt usikker. Jeg har været lige her! svarede jeg. Hvad med dig? Du kan da ikke have ledt specielt godt hvis ik du har fundet mig her!? Sagde jeg lidt stramt. Jeg har danset og haft det sjovt sagde hun tilbage og smilede. Jeg har ellers ikke set dig på dansegulvet sagde jeg – igen lidt stramt. Hun kiggede usikkert på mig og vidste vidst ikke rigtig hvad hun skulle svare. Hvor har du så været! spurgte jeg igen. Se på mig og svar! Jeg havde hævet stemmen og strammet den endnu mere an nu. Hun kiggede på mig og kiggede ned. Jeg har bare været lidt rund, danset lidt med pigerne og grint og hygget mig, som jeg plejer! Prøvede hun. Nå det er sådan det plejer at være? Spurgte jeg. Hvordan mener du? Sagde hun. Jeg tog hende i armen og trak hende væk fra festen. Udenfor og rundt om hjørnet af bygningen. Her var en kældertrappe på siden af bygningen og jeg trak hende derned. Hvad skal vi? spurgte hun lettere nervøst. Sig noget til mig og tag fat lidt mindre voldsomt i mig.
Luk! Var mit eneste svar. Nede i kælderskakten var en dør indtil et større kælderrum. Den var åben og jeg skubbede hende ind, gik selv ind, lukkede døren og fik tændt noget lys. Hvad skal vi spurgte hun igen, denne gang mere nervøst. Vis mig dine trusser! sagde jeg skarpt. Hv-hvad mener du nærmest stammede hun. Lad mig da se sagde jeg fast og trak hende i buksekanten hen til mig mens jeg halvvoldsomt fik knappet op. Hun prøvede at holde i dem og protestere, men jeg fik dem trukket ned til hendes ankler. Holdt hårdt i hendes hænder og kiggede hende fast i øjnene og sagde igen, Jeg vil se dine trusser. Jamen… prøvede hun. Hun kunne ikke undgå det og gav efter. Hun trådte ud af det ene bukseben, spredte bene fra hinanden, holdte habbitjakken til side og trak op i toppen mens hun flovt så ned i jorden. Hun måtte vide hun var afsløret! En stor våd plet blev afsløret lige ud for hendes fisse. Trusserne glinsede af safter igennem det tynde stof og en del var endda udenfor trussekanten og på hendes inderlår. Hvad er det der sagde jeg med meget hævet og grov stemme. Bare lidt snaskagtigt fra min fisse prøvede hun stammende. Du ved som der kommer engang i mellem!? Sagde hun. Tror du jeg er dum spurgte jeg stramt og retorisk. Tror du ik jeg så dig!? Det der er en ordentlig ladning sperm fra en fremmed pik der løber ud af dig!? Hun så helt rådvild og nervøs ud. Ja-jamen! prøvede hun. Hvem tro du så jer inde i baglokalet? Spurgte jeg spydigt. Så indrøm det dog og ha lidt rygrad sagde jeg provokerende og hårdt. Jeg skubbede hende bagud i lokalet og kastede hende ned på noget der lignede en stor bunke bannere. Hungav et lille hyl da hun røg ned, men landede blødt i stofbunken. Jeg flåede det sidste af hendes bukser af, rev jakken af hende og trak toppen ned om hendes skuldre så hendes bryster var blottede. Hun så skræmt på mig. Hvad vil du? spurgte hun nervøst. Kan vi ikke snakke lidt om det? prøvede hun. Luk røven! kommanderede jeg hårdt. Nu fortæller du mig hvad skete!! Det er sidste gang jeg siger det. Og hvis ikke mener det er fyldestgørende og liderligt nok så…. Så hvad spurgte hun med lidt mere selvsikkerhed i stemmen. Hun kunne fornemme noget på mig. Garanteret min liderlighed over situationen. Jeg havde prøvet at gemme den og være vred, men den gik åbenbart ikke helt i forhold til hende. Ok! Sagde hun. Så skal jeg fortælle! Hun fik mig rullet af så jeg lå på stofbunken med hende stående nede ved mine ben imellem hendes spredte. Hendes trusser sejlede – det var helt tydeligt. Jeg er lige blevet gennemkneppet af den største pik jeg nogensinde har set sagde hun direkte. WHAT? Hun plejede aldrig at sige sådan noget og så hele den her situation. Hvad sker der tænkte jeg. Jeg tænkte faktisk ikke. Have vel overgidet mig til min liderlighed. Hun trak sine trusser af mens hun frækt så på mig. Se hvor brugt jeg er, sagde hun drilsk. Hendes fisse var lettere rød, helt udspilet og nærmest krampende i en form for sammentræning. Den drev af safter. Tykt i trussen og omkring indgangen men noget tyndere løb ud af hende og ned af hendes lår. Huskede på hun ikke havde nået at rense eller tømme sig fordi jeg havde væltet stativet. Så alle safterne måtte være gemt i hende og trusserne. Hun gik hen og stilte sig med spredte ben over mit hoved. Hun sænkede sig langsomt nedad. Slik så min lille beskidte spermfyldte udspilede kusse kommanderede hun. Min pik var hamrende hård og jeg nærmest rystede over hele kroppen. Kunne slet ik fatte hvad der skete. Hvorfor blev jeg liderlig af det her? Liderlig blev jeg i hvert fald og kunne kun tage imod hendes ordre som ALDRIG nogensinde havde været af så beskidt karakter. Det frækkeste hun som regel brugte var vel “bolle”. Hun sænkede sig ned og hendes skamlæber rørte min mund. Hun slappede helt af i hendes fisse og safterne løb ud. Jeg begyndte nu begærligt, liderligt, grådigt at slikke, suge og sutte alt hvad jeg kunne. Kunne smage den fremmede smag blandet af hendes liderlighed. Jeg sluprede hende i mig. Nærmest som et voldsomt tungekys med hendes underliv. Jeg skubbede hende lidt fra mig og sagde stønnende, du er jo fuldstændig åben! Hvad er der sket? Jeg blev som sagt gennemkneppet af en kæmpe stor pik, var hendes neste svar. Gør så rent derinde kommanderede hun, tog fat i mit hår og pressede mit hoved mod hendes kusse. Jeg slikkede hende til den vildeste orgasme dernede i kælderen. Hun vred sig og skreg ud i rummet hvordan jeg skulle slikke hendes lille beskidte kusse ren for hendes safter og den fremmedes sæd. Da hun var kommet kastede jeg hende af mig så hun nu lå på stofbunken. Hun var udmattet og lettere fortumlet af den vilde orgasme. Så du vil fyldes ud? Sagde jeg nu strengt. Tilbage ved magten! Jeg har tit forsøgt med mine fingre, men hun synes som regel det er bedre udenpå end inden i, men nu skulle hun ha. Hun var fuldstændig åben og de første 3 fingere gled ind i hende nærmest uden modstand. Hun drev og begyndte igen at vride sig under behandlingen. Jeg var hård og brugte grådigt mine fingre inde i hendes brugte hul. Jeg satte mig op til hendes hoved og tog min pik ud af bukserne alt imens en fjerde finger fandt ind i hende. Hun vred sig og stønnede. Endda klynkede som jeg havde hørt det før i baglokalet. Stik tungen ud og kæmp for at smage min pik kommanderede jeg. Hun stak liderligt tungen ud og kæmpede for at slikke på min pik alt imens hun vred sig af behandlingen. Jeg pressede min pik i hendes mund og hun begyndte begærligt og ivrigt at sutte og slikke. Tog mine fingre ud af hende og spyttede og slikkede på dem. Stak 4 ind igen og begyndte nu at presse tommelfingeren ind også. Hun skreg lidt da jeg pressede på, men min pik i hendes mund kvalte lyden og jeg kommanderede hende til at sprede bene mere og sutte løs som den lille pikluder hun var. Hun slap min pik, spredte benene helt ud til siden og skreg, fyld mit lille beskidte brugte pikhul! Jeg blev helt bild. Brugte nu hendes mund som fisse og kneppede den i hurtige stød med min pik. Hun stønnede vildt inde bag min pik og vred sig i kramper. Jeg pressede nu så hårdt at hele min hånd forsvandt op i hende. Hun gik i bro, slap min pik og skreg en orgasme ud vildere end jeg nogensinde har set. Der pressede sig safter ud omkring mit håndled og hendes kusse krampede. Jeg vred hendes mund ned over min pik og brølede min egen orgasme ud mens jeg sprøjtede hende ind i munden. Hun kunne slet ikke have alt min sperm og den stod ud af mundvigene på hende mens hun stønnende slikkede og suttede alt hvad hun kunne.
Min hånd trak sig ud af hendes hævede, nu helt åbne og brugte kusse. Min pik forlod hendes mund. Jeg rejste mig, tog mine bukser på og gik mod døren. Hun lå helt brugt og udmattet, sovende tilbage på bunken af bannere. Jeg ville først vække hende i morgen engang. Jeg tog nøglen fra indersiden af døren og låste udefra og forsvandt op til festen.

porno med danske piger