Vores fælles voldtægts oplevelse del.2

SPAR MANGE PENGE

Martin troede vist ikke helt på, at jeg ville gøre alvor af mit forslag om at invitere min kollega med den store pik med hjem. Men jeg var ikke kun blevet vild med at blive røvpulet selv, jeg blev også liderlig af at tænke på, at min mand var blevet bollet i røven – og kunne lide det! Jeg fantaserede om, hvordan det mon så ud, da pikken trængte op i ham.

Jeg havde jo set ham sutte voldtægtsmandens pik, men kun følt resultatet, da han blev taget bagi. Da jeg opdagede de to fyre under julefrokosten, stod jeg længe i det skjulte og betragtede dem, jeg kunne desværre ikke se så meget, men bare synet af Claus’ store stang, som delvist forsvandt ind mellem den anden fyrs balder, var totalt frækt.

Så ugen efter julefrokosten opsøgte jeg ham og konfronterede ham med, hvad jeg havde set. Han blev temmelig rystet, jeg tror godt, han vidste, at chefen ville smide ham ud, hvis han fik noget at vide. Jeg smilede til Claus og lovede, at jeg ville holde tæt, hvis han til gengæld gjorde noget for mig.

Han nikkede ivrigt, men blev vist ret forbløffet, da jeg fremførte mit ønske: ”Min mand kunne godt tænke sig at blive bollet bagi, og jeg vil gerne have dig almindeligt, mens jeg sutter ham. Har du lyst til at besøge os fredag aften og opfylde vores ønsker?” Min kollegas øjne klædte mig af, mens han sank og nikkede med åben mund.

Vi lavede en nærmere aftale, og jeg begyndte at lægge planer, men de blev nu delvist kuldkastet, da Claus kom til stede. I starten gik det dog glat, Martin sad i sofaen foran fjernsynet, jeg gik hen og bøjede mig ind over ham, så mine byster lagde sig mod hans nakke. ”Mmmm, Martin, jeg har tænkt på, at det ville være ret frækt, hvis vi begge to blev barberet.”

Min mand vendte sig straks om og begravede sit ansigt i min bryster, han gramsede på dem og mumlede bekræftende til mit forslag. Opmuntret fortsatte jeg: ”- og hvis vi nu også blev vasket bagi begge to, så kunne jeg godt tænke mig at lege lidt med et par fingre eller måske noget mere mellem dine balder.” Det gav et ryk i Martin, og han stønnede svagt mod mit bryst, jo han var vist helt med på den ide!

Jeg havde aftalt et cirka tidspunkt med Claus, men også at jeg ville sende ham en SMS et kvarter før. Så da vi havde barberet hinanden, og Martin gik på toilettet for at tømme sig ud, sendte jeg beskeden. Jeg havde allerede gjort mig selv klar, og vi gik i bad og vaskede hinanden i numsen.

Det var rigtigt fræk at køre mine fingre dybt op i numsehullet på min mand, han gav små, liderlige lyde fra sig, især når jeg også gnubbede hans pik med den anden hånd. Til sidst skyllede jeg ham ren for sæbe, og så gav ham mig samme tur.

Da vi havde tørret os, gik vi ind på soveværelset, hvor jeg foreslog, at Martin skulle lægge sig på sengen, mens jeg gav ham nydelse. Det var han selvfølgelig helt med på. Men jeg havde kun lige taget hans pik i munden, så ringede det på døren.

Jeg rejste mig og greb min badekåbe: ”Jeg ser lige, hvem det kan være, det er måske pakkeposten.” Før Martin kunne indvende noget, smuttede jeg nedenunder og lukkede Claus ind. Så snart han var kommet inden for døren, trak jeg ham med ind i stuen. Som aftalt smed han straks tøjet, og jeg lod også min badekåbe glide af. Han var vist godt opsat, hans store pik strittede flot.

Jeg kunne ikke lade være med at kærtegne den, han smilede og gjorde gengæld på mine bryster. Så gik vi op ad trappen, jeg kaldte højt: ”Det var faktisk en med en gave til dig, Martin,” for at overdøve lyden af flere fodtrin.

Han svarede undrende: ”Hvadfor en gave?” og jeg sagde: ”Jeg tager den med op.” Så kom vi ind på soveværelset, jeg havde taget Claus pik i hånden igen og førte ham hen til sengen, hvor Martin lå. Hans ansigtsudtryk, da han fik øje på os, vil jeg aldrig glemme. Total forbløffelse og chok, hans øjne klæbede til Claus lange, tykke kæp, jeg lod min hånd køre frem og tilbage, jeg var bare så liderlig ved tanken, om at vi begge skulle bolles af det store jern.

Jeg håbede, at Martin følte det samme, og han protesterede da heller ikke, da Claus gav udtryk for, at han kunne lide min mands krop. Eller da jeg annoncerede, at jeg ville bolles af dem begge to samtidig og se Martin blive taget af min kollega. Her var det så, at Claus pludselig overtog styringen og besluttede, at han ville gøre det sidste først.

Jeg forsøgte at komme med indvendinger, men før jeg så mig om, lå både Martin og jeg på alle fire, og Claus forlangte, at jeg forberedte min mands anus med tungen. Samtidig fandt hans fingre min våde åbning, og kort efter mærkede jeg hans store pik.

Åh, hvor jeg nød det, da han gled op i mig, hans tykke stang fyldte min kusse totalt, jeg blev mindet om voldtægten for snart længe siden. Igen måtte jeg bare gnubbe min klit, mens jeg blev kneppet af et krævende lem, jeg måtte indrømme, at jeg tændte på at ligge hjælpeløs på alle fire og blive brugt af en stor pik.

Jeg kunne ikke lade være med at stønne, hver gang han tvang sig adgang til min piktrængende grotte. Claus kunne åbenbart godt lide at trække sig helt ud og så støde op i mig igen. I pauserne skulle jeg så opfylde hans krav mht. numsen foran mig.

Jeg vidste jo, at der var rent i og omkring Martins røvhul, men jeg havde alligevel ikke meget lyst til at slikke ham bagi. Men så hviskede Claus i mit øre, at jeg hellere måtte få gjort min mand klar, for ellers måtte han jo finde et andet stramt hul at bolle! En finger kørte kussesaft op til mit røvhul og trængte indenfor, for ligesom at understrege truslen, og så kan det nok være, jeg tog mig sammen. Jeg skulle fandeme ikke nyde noget af at få det enorme jern op i mit numsehul, og jeg havde helt ondt af Martin, som jeg lå der og slikkede, mens min kollega brugte ventetiden til at få smurt pikken godt ind.

I første omgang nød min mand dog bare mine kærtegn, kunne jeg høre; han stønnede højt, når jeg borede tungen ind i hans røv. Da Claus havde brugt min kusse et stykke tid – og givet mig en finger op i numsehullet et par gange, når han holdt pause med at støde sin store pik op i mig – trak han sig ud og satte sig om til Martins hoved.

Min mand lod ham straks komme ind i sin mund, jeg kunne høre ham smaske og mumle lystent. ”Nå, kan du lide smagen af din kones fisse på en fremmed pik?” Claus ville vist gerne gøre opmærksom på, at han styrede begivenhedernes gang.

Han var vist også vild med det, Martin gjorde, for han skiftede flere gange mellem at køre sin pik op i min kusse og få suttet den af. ”Åh, du er en dygtig pikslikker, det har du vist prøvet før!” Martin mumlede forlegent, og Claus fulgte op på spørgsmålet med et endnu mere udfordrende: ”Er du så også erfaren med at blive røvpulet?” Benægtende mumlen om hans pik. ”Har du ikke prøvet det før?” Med svag stemme indrømmede min mand, at han havde prøvet det en enkelt gang. På Claus’ ordre var jeg på dette tidspunkt i fuld gang med at smøre glidecreme op i numsen på Martin og udvide ham med to fingre.

Claus lo og sagde, at så havde de noget til fælles, for han havde også kun røvpulet en fyr en enkelt gang. ”Jeg havde aldrig overvejet den mulighed før julefrokosten. Men jeg kom til at nævne overfor vores søde, unge kollega, at jeg gerne ville bolle Nina og allerhelst i hendes flotte røv, selvom jeg godt vidste, at det var umuligt, både fordi at hun altid sagde nej til mine forslag om et lille julefrokostput, og fordi ingen kvinde nogensinde har givet mig lov til den leg. De siger alle sammen, at jeg er for stor. Fand’me om han så ikke spurgte, om jeg havde overvejet at spørge en fyr om lov!” Min kollega var tydeligt blevet noget forbløffet over det svar.

Jeg blev nu skubbet væk og fik besked på at slikke min mands pik, mens Claus checkede, om han var klar. Jeg lagde mig villigt ind under Martin, som stønnende begravede sit ansigt i mit skød og begyndte at slikke mig, mens jeg gik i gang med hans totalt stive kæp.

”Da jeg nærmest for sjov spurgte, om han da troede, han kunne klare mig, så sagde han sgu bare ’Ja, selvfølgelig’, den liderlige lille bøssekarl.” Claus var nu i fuld gang med de sidste forberedelser til at erobre min mands stakkels røv. ”Han suttede min pik, og så lagde han sig hen over bordet og spredte sine balder. Godt med glidecreme og så var han lige så klar, som du er nu.”

Jeg kunne se op mellem min mands ben, at Claus nu rykkede tættere på og førte sin pik ind i revnen mellem balderne. Han var vildt stor, hvordan kunne det lade sig gøre?! Jeg måtte bare se ham trænge ind, jeg gik over til at kæle for min mands pik og nosser med fingrene og skubbede mig lidt opad, så jeg fik fuldt udsyn til næste akt.

Claus fik straks øje på min interesse og beordrede mig til at trække Martins balder ud til hver sin side. For anden gang nogensinde rakte jeg lydigt op og holdt dem hårdt ud fra hinanden, så en anden mand kunne trænge op i det frække hul. Min kollega satte sin glans mod Martins anus og pressede på.

Langsomt gav lukkemusklen efter, den store pik tvang sig ind, mens Martin klynkede højt af smerte: ”Nej, nej, du er for stor, jeg kan ikke … det gør ondt, åh min røv … min røv sprækker snart … aaauuv…” Claus var nådesløs, hans pik var nu halvt begravet i min mands numse, men stadig pressede han sig ind gennem den totalt udspilede lukkemuskel. ”Åh, du er stram og lækker, meget strammere end den søde røv, jeg kneppede sidste fredag, men der er bedre plads indenfor. Har din frække kone tømt dit røvhul, så du kan tage hele min pik?” Tanken om, at han denne gang kunne få pikken helt ind, lod til at fryde ham, og med ét stødte han til.

Martin udstødte et skrig, da Claus’ store, hårde skaft gik til bunds i hans røv, jeg kunne mærke, at han rystede over hele kroppen, åh Gud hvad var det dog, jeg udsatte min mand for, det havde han ikke fortjent. Nu overtog Claus grebet om den muskuløse bagdel, og så gik han i gang med at ride for alvor.

Ud og ind kørte den tykke pik, først langsomt, men snart hurtigere og rytmisk. Det var så perverst og frækt og utroligt, begge mænd stønnede og prustede, Martin protesterede ikke længere. Da jeg lod mig glide tilbage under ham, så jeg kunne tage hans pik i munden igen, blev han helt ude af sig selv: ”Ja, ja, sut mig, knep mig, gi’ mig pik, ja, hårdt, mere, åh, ja, jaaah…”

Jeg var ikke i tvivl om, hvad det betød, jeg omsluttede hans nosser med min hånd og tog en dyb indånding. Det begyndte at rykke i hans pik, og så kom han i munden på mig. Jeg sank og suttede, alt hvad jeg kunne, Martin brølede af fryd, og nu stemte Claus i. Han fik helt tydeligt udløsning oppe i numsen på min mand, mens jeg malkede pikken og slugte hver en dråbe.

Det havde jeg aldrig gjort før, men jeg følte, at det var det mindste jeg kunne gøre til gengæld for, at jeg nærmest havde tvunget ham til at blive røvpulet af en monsterpik. Begge fyre gispede og jamrede, mens de tømte sig ud, de var helt klart totalt i ekstase.

Da de var færdige, kravlede jeg ud under Martin, jeg nåede lige at se Claus trække sin halvstive, sædindsmurte pik ud af min mands bagdel, hold op hvor var det altså perverst og skønt at have overværet.

Jeg var så liderlig, men hvordan skulle jeg nu få mine ønsker og behov for pik opfyldt? Begge fyre var tilsyneladende helt brugt op, Claus forsvandt ud på badeværelset, og Martin faldt sammen på sengen. Jeg satte mig ved siden af ham og aede ham forsigtigt på skulderen. Efter lidt tid så han op på mig: ”For helvede, Nina …” jeg sank, var han mon rasende på mig, ”… det var fantastisk, DU var fantastisk – du … du lod mig komme i munden på dig. Hvordan skal jeg takke…”

Jeg bøjede mig ned og kyssede ham, tænk at han lå der og sagde tak, når han lige var blevet udblokket på den mest pinefulde vis. Lettelsen gjorde mig helt svimmel, jeg var lykkelig over, at Martin ikke var vred eller utilfreds med mig.

Han trak mig ned ved siden af sig og holdt mig tæt ind til sig, jeg krammede ham glad. Hans hænder kælede for mine balder og bryster, mens han mumlede, at han elskede min krop og aldrig kunne få nok af den. Da hans fingre fandt ned i min våde revne og gnubbede frem og tilbage på min klit, gav jeg tydeligt udtryk for, at jeg nød det. ”Nå, der er vist en, som trænger til at blive kneppet?” Jeg stønnede bare ja, ja og spredte benene.

Martins tunge borede sig ind i mit øre, så hviskede han: ”Tror du, din kollega er god for en tur mere? Det kunne være, at vi skulle gøre det omvendt af, hvad du havde tænkt.” Jeg rynkede brynene, hvad mente han… Martins stemme var hæs af lyst, da han fortsatte: ”Så kunne jeg røvpule ham, mens han var oppe i dig.

Hvor vil du helst have ham?” Jeg gispede, da hans fingre pressede sig op i både kusse og numse, men jeg skulle ikke nyde noget: ”Jeg kan godt klare dig bagi, men ikke ham, det gør jeg bare ikke, Martin.” Min mand lo lidt og sagde, at det var OK med ham, og så hev han mig med ud på badeværelset.

SEX I DAG?

Her omringede vi Claus i brusenichen, og det varede ikke længe, før vores fælles bad og afvaskning gav resultat. Hans store pik begyndte at røre på sig, og nu gjorde vi så det, jeg oprindeligt havde planlagt, nemlig slikkede ham stor og hård i fællesskab.

Det var så frækt at dele en pik med min mand på den måde. Bagefter trak Claus mig ind til sig og gramsede på mine bryster og kørte et par fingre rundt i min kusseåbning. Pludselig stivnede han, og jeg vidste, at min mand havde benyttet chancen. Jeg drejede mig rundt i Claus’ arme, rakte om bag ham og trak hans balder fra hinanden.

Jeg gættede på, at Martin havde to sæbeindsmurte fingre oppe i anus på min kollega, for Claus gav sig og forsøgte at protestere. Men nu var det os, som havde overtaget, min mand vaskede og skyllede ham grundigt, mens jeg klamrede mig til Claus, så han ikke kunne komme fri. Efter lidt tid virkede han nu også som om, at han alligevel nød det, og han begyndte faktisk at gøre gengæld på mig.

Det havde jeg ikke noget imod, hans fingre måtte gerne kneppe mit numsehul, bare jeg slap for det, der var værre. Til gengæld havde jeg slet ikke fået nok af hans store pik i min kusse, tanken om mere af det fik mig gyse af liderlighed.

Faktisk var det ikke alene min kollegas tykke lem, jeg ville have, jeg ville mærke, at han blev bollet bagi, mens han var oppe i mig. Her var Martin og jeg helt enige, og vi samarbejdede om dette mål, uden at vi behøvede aftale noget. Da vi kom ind på soveværelset, fik jeg først lov til at ride Claus.

Det var skønt at mærke hans store pik glide op i min kusse, jeg nød at kneppe ham, mens jeg gned min knop øverst i revnen. Så om på ryggen og sprede ben, han bankede sin store kølle op i mig, mens jeg gav mig selv orgasme, åhh hvor var det godt at mærke mine skedevægge vibrere mod den tykke kæp.

Men jeg lå og gispede af fryd, kom Martin hen til os og krævede, at Claus gjorde hans pik stiv. Det ville jeg gerne se, det var så frækt at have en stor pik oppe i mig, mens ejermanden blev bollet i munden lige for næsen af mig!

Min kollega var dog ikke umiddelbart villig til at gøre det ønskede, men så truede min mand ham med at bruge et andet hul. Jeg havde allerede fat i den velformede røv, så jeg trak straks hans balder fra hinanden og lod et par fingre cirkulere på anus. Det gav gevinst, han åbnede øjeblikkeligt munden og tog Martins pik under behandling med tunge og læber.

Jeg nød at se min mand kneppe Claus i munden, han smaskede og rallede lidt, når han fik pikken dybt ind. ”Nyder du smagen af pik?” Martin aede min kollega på kinden, mens han slikkede op og ned af skaftet.

Lidt tøvende indrømmede Claus, at det var hans første gang: ”Jeg har aldrig før prøvet det, men … det er faktisk skønt at have en pik i munden.” Straks gik min mand skridtet videre: ”Nå, men er du så erfaren med at blive bollet i røven?” Chokeret slap Claus ham og rystede voldsomt på hovedet. Jeg kælede for hans røv og krammede hans pik med min kusse, for at muntre ham lidt op. I det mindste forblev han hård og stor oppe i mig.

”Hvis du hverken suttede den af eller lagde røv til, hvordan gjorde du så gengæld overfor ham jeres kollega, som du bollede på sekretærens kontor under julefrokosten?” Martins forundrede spørgsmål fik Claus til at rødme, genert forklarede han, at den unge fyr selv havde klaret den sag ved at spille sin pik af imens.

Imens satte min mand sig om mellem vores ben, og jeg spredte forventningsfuldt de muskuløse balder. ”Nå, men så har vi igen noget til fælles, jeg har aldrig prøvet at bolle en fyr i røven.” Min kollegas krop stivnede mod min, en reaktion som dog også kunne skyldes, at han var ved at blive præpareret med glidecreme.

”Jeg vil rigtig gerne tage din mødom, have min mandesex debut i din flotte røv, være den første til at fylde dig med sperm, ligesom du var det for mig.” Claus stønnede, vred sig og sagde afværgende lyde, mens min mand udvidede ham, jeg kunne næsten ikke vente: ”Ja, tag ham, Martin.

Jeg vil mærke dig støde ham op i mig. Du skal bolle hans numse, mens han har sin store pik oppe i min kusse. Få ham til at sprøjte mig fuld af sperm!” Jeg havde ofte tænkt på dengang, Martin var blevet bollet, mens han lå oven på mig, det havde været perverst liderligt, og tanken om at opleve det på en ny måde gjorde mig vildt ophidset. Nu lænede han sig ind over os, jeg gjorde mit bedste for at hjælpe ham med at komme til ved at blotte den eftertragtede åbning.

Claus havde vist opgivet al modstand, han lå bare og klynkede svagt, mens min mand erobrede hans åbenbart uerfarne numse. Da jeg mærkede Martins mave mod mine hænder, trak jeg dem væk, og min mand gik i gang med at kneppe ham – eller os faktisk. Han stødte hårdt op i os, vi stønnede i takt, det var skønt at mærke den store pik blive presset op i mig. Jeg løftede mit skød op mod Claus og vrikkede let, så min klit blev gnubbet, og pludselig fik jegen heftig orgasme. ”Åååhhh, jaah, ja, ja, ja…,” små skrig af nydelse forlod min

mund, jeg elsker at komme med en stor pik i kussen. Jeg måtte have mere, men det skulle være bagfra.

Da jeg var kommet lidt til mig selv, bad jeg Martin hive Claus væk fra mig, så jeg kunne vende mig om. Mens jeg lagde mig i stilling, kunne jeg høre min mand rose vores gæst: ”Du er lige så skøn at røvpule som min kone, du skal være velkommen til at besøge os igen.” Han lod ham glide ned over mig igen: ”Jeg tror også, at min kone nyder din krop.” Ja, det havde han da helt ret i! Jeg rakte om og fik fat i den store, snaskede tingest og fik det skønne lem op i kussen igen.

Så gik jeg i gang med at nulre min klit, mens min kollega stødte rytmisk op i mig, åh det var vidunderligt. Jeg eksploderede i orgasmer, mens jeg tiggede om pik: ”Ja, knep mig hårdt, ja, jeg kommer … ja, mere, gi’ mig din store pik … jaah.”

Jeg nåede at komme en 4-5 gange, og lige før jeg fik min sidste orgasme, stønnede Claus også ’jeg kommer’, og så gik den på ham. Fornemmelsen af en pik, som sprøjter oppe i mig, mens jeg selv får orgasme, er noget af det bedste, jeg ved! Og det samme fik Claus faktisk lov til at opleve.

For jeg mærkede Martin hamre sit underliv mod os, og sekundet efter brølede han højt, jeg vidste, at han nu fyldte min kollegas numse med sæd, mens Claus gjorde det samme ved min kusse. Vores kroppe dirrede af samtidig fælles ekstase, indtil vi faldt sammen i én stor, udmattet bunke.

Selvom alt ikke var gået helt som planlagt, f.eks. var jeg desværre ikke blevet kneppet i begge ender samtidig, så var alligevel en fantastisk oplevelse. Claus havde vist den samme opfattelse, han sagde til os, at han var glad for, at han endelig havde fået chance for at nedlægge en kvinde, som han havde begæret, siden han så hende første gang.

Jeg kunne ikke lade være med at smile til ham, selvom jeg af og til havde været ret irriteret over hans konstante forsøg på at komme i trusserne på mig. Som kvinde bliver man trods alt smigret over så åbenlyst begær og opmærksomhed, når bare det ikke udarter til noget uønsket.

Jeg overlod det (lidt kujonagtigt) til Martin at følge vores gæst ud. Det var der flere gunde til, mest at jeg nødig ville spørges om, hvorvidt han nu havde opfyldt sin andel af aftalen. Jeg kunne nemlig godt forestille mig, at vi gerne ville have besøg af ham igen, men det skulle jeg lige tale med min mand om.

I fremtiden ville jeg nemlig kun gøre den slags efter aftale med ham. Men jeg tænkte desuden, at Martin selv kunne få lov til at forklare sig, hvis nu Claus havde bidt mærke i, at min mand havde indrømmet, at han var blevet bollet bagi før uden at have erfaring den modsatte vej. Nu havde han imidlertid også fået den oplevelse, hvilket han vist var godt tilfreds med.


Jeg kunne simpelthen ikke tro, at Nina havde gjort alvor af sine planer. Men der stod hun med hånden om en fremmed pik og smilede forventningsfuldt. Jeg turde overhovedet ikke kigge op på Claus’ ansigt, men jeg må da indrømme, at hans krop var flot, veltrænet og solbrun. Og altså med en lang, tyk pik, som helt tydeligt nød at blive kærtegnet af Ninas bløde hånd. ”Du sagde ikke, at din mand var sådan et lækkert skår.” Claus’ stemme fik det til at gibbe i mig, og da hans ene hånd omsluttede min stive pik, mens den anden lagde sig på min balde, kunne jeg ikke lade være med at stønne svagt.

”Eller at han havde en dejlig stor pik – hvad skal du overhovedet med mig, når du har sådan et pragteksemplar til daglig?” Jeg kunne ikke finde ud af, om han drillede eller virkelig mente det, men Nina gav et lille fnys fra sig: ”Jeg vil bolles i begge ender – og jeg vil opfylde Martins ønske om at blive bollet bagi…” En lille pause: ”og jeg vil se på.” Claus lo: ”Ja, men det ønske vil jeg da hellere end gerne opfylde.” Hans hænder drejede mig om på maven og trak min røv opad, jeg var lammet af skræk og lyst … ville han bare tage mig uden videre?! Nej, ikke helt viste det sig.

Hans fingre skilte mine balder og pressede let mod røvhullet: ”Hmm, det trænger til at blive fugtet og blødgjort, du må vist hellere give ham en tur med tungen.” Nina gispede og forsøgte at protestere, da Claus tvang hende til at lægge sig på alle fire bag mig og slikke mit røvhul. Han benyttede straks chancen til at få dyppet sin pik. Min kone stønnede liderligt, og han roste hendes våde fisse: ”Åh, det kan jeg lide, en dejlig saftig kusse til at smøre pikken.” Jeg kunne mærke små puf mod min bagdel, når han stødte op i hende.

Jeg var hamrende liderlig, jeg havde aldrig drømt om at blive slikket bagi, men Nina gik virkelig grundigt til værks efter en lidt forsigtig start. Hun borede sin tunge ind i min røv og slikkede mig, så jeg var ved at gå til af ophidselse. Jeg syntes jo, at det var frækt at slikke hendes stramme hul, men havde aldrig overvejet, at jeg også ville nyde det selv. Det blev endnu mere ophidsende, da jeg blev tvunget til at tage Claus’ store pik i munden. Han smagte dejligt af Ninas safter, men for helvede hvor var han stor! Jeg fik rig lejlighed til at udforske, hvad det var, min kone havde tiltænkt mig, for han skiftede flere gange mellem at bolle hende i kussen og mig i munden.

På hans ordre gik Nina over til at at forberede mig med creme og to fingre, og imens afslørede Claus, at jeg faktisk kun var den anden mand, som han skulle bolle i røven, ja faktisk havde han aldrig fået lov til at bolle kvinder bagi, pga. tykkelsen på hans pik. Det kunne jeg udmærket forstå, for da han havde sikret sig, at jeg var klar, og begyndte at trænge ind, troede jeg, at jeg ville besvime af smerte. Nina lå under mig, vi havde slikket hinanden, mens hendes kollega gav mig ekstra glidecreme og fingerkneppede mig brutalt. Ingen af os kunne imidlertid koncentrere os om det mere, da hans pik gik i gang med at erobre mit røvhul.

Han pressede hårdt mod min indsmurte lukkemuskel, som langsomt gav efter, jeg troede, min røv ville sprække, da hans tykke skaft udvidede det trange stykke lige bag anus. Jeg klynkede og forsøgte at sige, at han var for stor, at jeg ikke kunne klare det, men der var ingen nåde. Han blev vældig begejstret, da han opdagede, at der var god plads længere inde – for satan, det var derfor, Nina havde foreslået, at vi begge blev tømt og vasket, den beregnende tøs! Nu var det så, at jeg måtte erkende, at hans pik ikke bare var tyk, men også lang, for pludselig stødte han i bund. Et halvkvalt skrig forlod min mund, da han således besatte min røv fuldt ud.

Han greb fat i min bagdel og hofter, og så gik han i gang med at ride mig for alvor. Ud og ind kørte den tykke pik, først langsomt, men snart hurtigere og rytmisk. Det gjorde stadig ondt, men var også bare så frækt og liderligt, ikke mindst da Nina tog min pik i munden igen. Kombinationen af hendes varme, våde tunge og læber om min glans og fingrene, som gned mit skaft hårdt, samtidig med at en kæmpepik gnubbede alle de følsomme steder i mit røvhul, var bare for meget. Jeg hørte mig selv tigge: ”Ja, ja, sut mig, knep mig, gi’ mig pik, ja, hårdt, mer’, åh, ja, jaaah…”

Jeg kunne mærke udløsningen komme rullende helt nede fra tæerne; da Ninas hånd blidt omsluttede mine nosser, begyndte det at rykke heftigt i min pik. Så kom jeg i munden på hende, og helt uventet tog hun hele ladningen. Jeg kunne mærke hende synke og sutte, mens jeg kom og kom, og min anus nærmest gik i orgasmekrampe om monsterpikken i min bagdel. Mine brøl af fryd fik følge af Claus’ udbrud, da han fik udløsning oppe i røven på mig, mens Nina malkede min pik og slugte hver en dråbe. Det havde hun aldrig gjort før, jeg var fuldstændigt fra sans og samling af nydelse.

Da vi var færdige med at tømme os ud, kravlede Nina ud under mig, og Claus trak sin stadigt halvstive pik ud af min mishandlede røv og forsvandt ud på badeværelset. Jeg faldt sammen på sengen, udmattet og øm alle vegne. Nina satte sig ved siden af mig og aede min skulder, mens jeg sundede mig oven på den utrolige oplevelse. ”For helvede, Nina …” jeg så op på min skønne kone og måtte tage en dyb indånding: ”… det var fantastisk, DU var fantastisk – du … du lod mig komme i munden på dig. Hvordan skal jeg takke…” Hun bøjede sig ned og kyssede mig, jeg trak hende ned ved siden af mig, og vi krammede hinanden.

Jeg kælede for de dejlige balder og bryster, mens jeg mumlede, at jeg elskede hendes krop og aldrig kunne få nok af den. Selvom jeg lige var kommet, kunne jeg fornemme, at jeg snart ville få ståpik igen, da jeg mærkede hendes våde revne. Nina gav tydeligt udtryk for sit behov, da jeg kørte et par fingre op i hende. ”Nå, der er vist en, som trænger til at blive kneppet?” Jeg kunne ikke lade være med at drille lidt, min kone stønnede ja, ja og spredte benene, så jeg bedre kunne komme til. Hun var stadig dejligt liderlig og havde slet ikke fået nok. Jeg havde vist behov for hjælp – men den var jo heller ikke langt væk!

Jeg borede min tunge sig ind i Ninas øre og hviskede: ”Tror du, din kollega er god for en tur mere? Det kunne være, at vi skulle gøre det omvendt af, hvad du havde tænkt.” Jeg holdt en lille pause, så indviede jeg hende i den ide, jeg havde fået: ”Så kunne jeg røvpule ham, mens han var oppe i dig. Hvor vil du helst have ham?” Jeg pressede et par fingre op i både kusse og numse på Nina for at vise, hvad jeg mente. Hun var dog helt afklaret med det valg: ”Jeg kan godt klare dig bagi, men ikke ham, det gør jeg bare ikke, Martin.” Tja, det var OK med mig…

Vi gik ud på badeværelset, hvor Claus stod i brusenichen, han var helt med på gensidig afvaskning og kæleri. Da hans store pik begyndte at røre på sig, knælede både Nina og jeg ned foran ham og hjalp hinanden med at slikkede ham hård. Det var ret frækt at tage en halvslap pik i munden og mærke den svulme op, vi skiftedes til at sutte, mens den anden kælede mellem hans ben. Da han havde fuld rejsning, trak Claus Nina op og holdt hende ind til sig. Han gramsede på de store bryster og kørte et par fingre rundt i hendes fisse. Jeg benyttede chancen og hældte godt med sæbe ud på mine fingre.

Da jeg skilte hans balder og pressede to fingre ind i hans anus, gav det et ryk i ham, det havde han vist ikke forventet. Nina drejede sig rundt i Claus’ arme, rakte om bag ham og trak hans balder fra hinanden, nu var hans røvhul frit tilgængeligt for mine sæbeindsmurte fingre. Jeg fingerkneppede ham lige så grundigt, som han havde gjort med mig inde i sengen. Claus gav sig og forsøgte at protestere, men kunne ikke komme fri af Ninas favn og mine beslutsomme hænder ved hans røv. Nu var det os, som havde overtaget, jeg vaskede og skyllede ham grundigt, og faktisk virkede han som om, han nød det. Han gjorde vist gengæld på Nina, hun vred sig lidt og gispede, men protesterede ikke.

Vi tørrede os og gik tilbage i soveværelset. Jeg foreslog, at Nina skulle ride Claus, det var de begge to med på. Han lagde sig på ryggen, og hun besteg ham, den store pik forsvandt op i hendes saftige kusse med et svup. Det var så frækt at se hende køre måsen op og ned, Claus krammed hendes store patter, ligesom jeg altid gør, når hun sidder oven på mig. Efter noget tid vendte de rundt, så Nina lå nederst, hun gned sin klit endnu mere ivrigt og trak benene opad, så han kunne støde dybt op i hende. Snart skreg hun højt, da orgasmen ramte hendes krop, mens hun blev råkneppet af det enorme lem.

Da hun lå og gispede under ham, holdt Claus en lille pause, og det var lige, hvad jeg havde ventet på. Min pik var blevet halvstiv, og jeg stillede mig hen til deres hoveder. Som lederen af voldtægtsmanden havde gjort ved mig, tog jeg fat i nakken på Claus og præsenterede min pik for hans mund. Nina kiggede på, hendes hænder havde godt fat i kollegaens balder og fastholdt ham oppe i sig, mens han suttede mig. Bagefter indrømmede hun, at det var frækt at se mig få slikket pik, og selvom Claus først prøvede at undslå sig, så var han vist heller ikke helt upåvirket af den frække leg. Da han i første omgang rystede på hovedet og pressede læberne sammen foran min glans, havde jeg allerede fundet på den rette trussel.

”Nå, men hvis jeg ikke kan få lov til at nyde din lækre mund, så må jeg jo finde et andet hul.” Hen over ryggen på ham kunne jeg se min kones hænder trække hans balder hårdt fra hinanden – glimrende samarbejde! Da hendes fingre begyndte at nulre hans anus, gav han efter. Hans læber og tunge gik i gang med at bearbejde min pik, som snart stod frisk og frejdig, klar til nye eventyr. Jeg kneppede Claus blidt i munden, han suttede og smaskede, når han forsøgte at tage mest muligt af mig indenfor. Da jeg spurgte, om han nød smagen af pik, indrømmede han, at det var hans første gang med en pik i munden, og at det var skønt.

Jeg kunne ikke lade være med at provokere ham igen: ”Nå, men er du så erfaren med at blive bollet i røven?” Han slap mig og rystede voldsomt på hovedet. Til mit undrende spørgsmål forklarede han, at den unge fyr, han havde bollet til julefrokosten, selv havde klaret den sag ved at spille sin pik af imens. Så han havde ikke været nødt til at lægge krop til en pik ved den lejlighed. Imens han talte, havde jeg sat mig om mellem deres ben og fundet glidecremen frem. Igen spredte Nina hans balder, og jeg gik i gang med at smøre ham ind: ”Nå, men så har vi igen noget til fælles, jeg har aldrig prøvet at bolle en fyr i røven.” Han stivnede, en reaktion som blot øgede min forventning.

”Jeg vil rigtig gerne tage din mødom, have min mandesex debut i din flotte røv, være den første til at fylde dig med sperm, ligesom du var det for mig.” Jeg havde nu to fingre inde i hans trange tunnel, jeg kørte glidecreme op i ham, udvidede ham mest muligt. Det var så frækt at mærke hans lukkemuskel give små ryk om mine fingre, høre ham stønne, når jeg trak hånden til mig for så igen at tvinge mig adgang til den fristende åbning mellem hans balder. Claus vred sig og sagde afværgende lyde, men han var jo i en ret dårlig position til at undslå sig. Dels havde han jo lige røvpulet mig, og dels lå Nina og opildnede mig, den frække tøs!

”Ja, tag ham, Martin. Jeg vil mærke dig støde ham op i mig. Du skal bolle hans numse, mens han har sin store pik oppe i min kusse. Få ham til at sprøjte mig fuld af sperm!” Hendes ord tændte mig endnu mere, jeg vidste, at hun tænkte på dengang, jeg var blevet bollet, mens jeg lå oven på hende. Som jeg havde fornemmet i sin tid, havde hun nydt det, og tanken om at opleve det igen gjorde hende helt klart ophidset. Jeg tøvede ikke, men lænede mig ind over dem og styrede min pik i mål. Claus’ rynkede, lysebrune stjerne åbnede sig foran mig, da Nina hev hårdt ud i hans balder, og jeg greb straks chancen.

Min pik trængte ind gennem hans lukkemuskel, jeg nød at se mit skaft spile ham ud, glide op i det stramme hul. Han havde tilsyneladende opgivet al modstand, lå bare og klynkede svagt, mens jeg erobrede hans jomfrurøv. Da jeg var i bund, slap Nina hans balder, og jeg gik i gang med at kneppe dem. Jeg støttede på armene på hver side af parret under mig og huggede mit underliv frem og tilbage, jeg trak mig næsten helt ud, for så at støde hårdt op i ham. De stønnede i takt, jeg var ikke i tvivl om, at Nina fik det, hun ønskede, for hun pressede sit skød op mod os og midt i det hele vidnede små, halvkvalte hyl om, at hun fik orgasme.

Når hun først kom i gang, kunne hun være umættelig i sine krav på tilfredsstillelse. Snart efter måtte jeg hive Claus væk fra hende, så hun kunne vende sig om og få hans pik bagfra. Det var faktisk ret lækkert at stå på knæ med hans maskuline krop op ad min, mens min pik var dybt begravet i hans skønne røv. Jeg nulrede hans brystvorter og slikkede ham på halsen. ”Du er lige så skøn at røvpule som min kone, du skal være velkommen til at besøge os igen.” Han drejede hovedet om mod mig, pludselig stod vi og tungekyssede hen over hans skulder. Jeg slap ham befippet, hvad fanden skete der lige!

Nu var Nina klar til ham, jeg lod ham glide ned over hende: ”Jeg tror også, at min kone nyder din krop.” Hun rakte om og styrede hans store slambert op i kussen igen. Han lå på alle fire hen over hende, denne gang lod jeg ham styre farten. Han stødte rytmisk op i hende, jeg fulgte med, så godt jeg kunne. Nina havde travlt omme på klitten, hun kom igen og igen, mens hun skreg og hylede, at hun ville have pik, hårdt, mere. Til sidst kunne Claus ikke klare mosten, han stønnede ’jeg kommer’, og så gik den på os alle tre samtidig. Først Claus, et splitsekund efter Nina, og så kulminerede min ekstase, da jeg hamrede pikken hårdt op i ham 3-4 gange.

Fornemmelsen af hans stramme røv, der krammede min pik, mens jeg sprøjtede ham fuld af sæd, og han gjorde det samme ved Nina, var aldeles vidunderlig. Hun var mindst lige så begejstret, hun elskede at få orgasme om en pik, der fyrede skud efter skud af i takt med hendes krampetrækninger. Til sidst lå vi bare i en stor, udmattet bunke, hold kæft et orgie, jeg måtte indrømme, at min kones lille overraskelse / gave var endnu bedre end den, jeg havde fundet på. Hun var vist også ret tilfreds med resultatet, selvom hun faktisk ikke havde fået opfyldt sit ønske om at blive bollet i begge ender. Nå, men det kan måske klares ved at invitere Claus på besøg igen.

Hvis han da ellers tør – jeg tror, han var lidt chokeret over, hvor grundigt vi havde brugt hans krop, udnyttet den til at få vores behov tilfredsstillet. Men på den anden side havde han jo også fået et par ønsker opfyldt, selvom han ikke havde fået lov til at bolle Nina i røven. I hvert fald sagde han til os, at han var glad for, at han endelig havde fået chance for at nedlægge en kvinde, som han havde begæret, siden han så hende første gang. Nina strålede selvfølgelg over den kompliment, og jeg var faktisk også ganske tilfreds med hans bemærkning. Jeg tror, de fleste fyre nyder at vide, at andre mænd synes, deres kone eller kæreste er lækker – bare det ikke går længere end det.

Nina overlod det til mig at følge vores gæst ud, hvorfor ved jeg egentlig ikke. Det var lidt akavet og stå at sige farvel til en fyr, som man ikke kendte, ja faktisk aldrig havde mødt før, men lige havde haft den mest intime relation til. Den let pinlige følelse blev forstærket, da Claus rakte mig hånden til afsked og efter et fast håndtryk holdt ved og trak mig hen mod sig. Han lænede sig frem, og hans varme ånde ramte mit øre: ”Vi kunne måske mødes til en øl engang … og gå hjem til mig … eller dig … altså jer.” Jeg lod som ingenting og sagde bare ’ja, fint, lad os ringes ved’ og så gik han.

Men jeg vidste, at han lige havde opfordret mig til at være min kone utro med ham – men det hang vel egentlig ret godt sammen med, at han ved samtlige julefrokoster havde forsøgt samme taktik overfor Nina. Han havde åbenbart ingen kvaler med at lægge an på folk i parforhold. Jeg var nu ikke videre fristet, jeg elsker kusse og bryster og balder og sex med min kone. At have en trediepart med er fint som ekstra krydderi, – og det må også godt være en fyr, som boller mig i røven, – men mandesex i sig selv siger mig ikke noget særligt. Jeg tror nu heller ikke, at tilbuddet skyldtes, at Claus var særligt meget til fyre, men han var helt klart til analsex.

Åbenbart var han villig til at tage til takke med en fyr, når han nu ikke kunne få pigerne med på den leg. Og måske tænkte han, at det var nemmere med mig end at involvere sig med en kollega – som efter hans udsagn oven i købet var bøsse, hvilket kunne give risiko for andre (mere omfattende) forventninger til et forhold. Når jeg tænker på, hvor frustreret jeg havde været dengang, Nina nægtede at lade mig kneppe hende i røven, så var det svært at fordømme Claus. Jeg havde aldrig haft muligheden, men jeg kan faktisk ikke afvise, at jeg ville have givet efter for fristelsen, hvis jeg havde fået samme tilbud som Claus. Alene for at nyde et stramt røvhul uanset ejermand.

Så piger – hvis jeres mand / kæreste drømmer om analsex, så pas på med at sige nej. Det kan have ret uventede konsekvenser – og det er jo ikke sikkert, at det ender lige så lykkeligt som for Nina og mig. Fair nok hvis I virkelig ikke kan lide det, men hvordan kan I udtale jer om noget, som I aldrig har prøvet? Giv det en chance, stil gerne krav om at han skal være forsigtig, bruge lang tid på forberedelserne (herunder en ’romantisk’ optakt, hvis I savner den slags), eller at det kun må være en gang om måneden. Vi er parat til at gøre næsten hvad som helst, købe blomster, nusse jeres tæer, vaske op, slikke jer – bare vi får lov til at kneppe jeres stramme huller en gang imellem!

 

Forfatter: Anders Tex

porno med danske piger