Så lumre er kvinders og mænds uartige fantasier

Så lumre er kvinders og mænds uartige fantasier

Her er de hemmelige og forbudte sexfantasier du, din partner og venner har.

Tager man pulsen på, hvilke frække fantasier der kommer op, når kvinders og mænds tanker er indstillet på sex, kommer en trekant ind på førstepladsen hos begge køn.

Sexfantasien om at være sammen med en af anden etnicitet end ens egen kommer ind på andenpladsen hos mændene, hvor kvinders andenplads er sex med en af eget køn.

Kvinder overrasker med flere af fantasierne, hvor der indgår 3 + personer i sexakten.

Både trekantsfantasien og drømmen om en swingerklub ligger i top fem hos kvinder, det vidner om, at de dage, hvor kvinders lyst var underlagt mandens, er ovre.

Swingerklubben symboliserer en legeplads, hvor alle fantasier kan komme i spil, og så kan den fungere som et kontrollabelt alternativ til utroskab, fordi man kan gå derhen med sin partner og i en aftalt ramme være sammen med andre. Mange kvinder fantaserer om gangbang og forestiller sig, at de kaster sig i grams med alle de her frække liderlige mænd. Men det er de færreste kvinder, der fortæller, at de har den fantasi.

SEX I DAG?

Fortæl hinanden om jeres slemme fantasier!

Vi har alle fantasier. Sex-fantasier, eller erotiske fantasier. En forestilling om noget, der ville være nydelsesfuldt og tilfredsstillende. For nogen er det meget langt fra deres virkelighed og hvad de praktiserer seksuelt, for andre er fantasien meget tæt på realiteterne. Det at fortælle partneren om ens fantasier, er ikke ensbetydende med, at de skal udleves i virkligheden, men man kan lege med dem og for eksempel hviske hinanden noget, der omfavner fantasien, når man er sammen.

SEXFANTASIER I TAL:

Både kvinder og mænd kan mødes i fantasierne om trekantssex og sexlegetøj.

Mændenes top-5:

  1. Trekant 38%
  2. Være sammen med en person, som har en anden etnicitet 21%
  3. Analsex 20%
  4. Sexlegetøj 20%
  5. Give eller modtage oralsex 18%

Kvindernes top-5:

  1. Trekant 14%
  2. Sex med eget køn 14%
  3. Bondage 11%
  4. Sexlegetøj 11%
  5. Swingerklub 9%

 

Lad os høre dine fantasier

Send din hemmelig sexfantasi som en historie, og få den publiceret i det store bibliotek med erotiske noveller. Hvad er din favoritsexfantasi?

porno med danske piger