Få og send frække billeder via Airdrop og Nearby Share

Få og send frække billeder via Airdrop og Nearby Share

Savner du spænding i din hverdag?

Send eller få nøgenbilleder på din mobil med AirDrop og Nearby Share/Smart Share.

Antallet af kvinder, der modtager seksuelt eksplicitte billeder på deres telefoner i toget, er mere end fordoblet det seneste år.

Siden apple kom med deres fildelingsfunktion “AirDropKvinder sender nøgenbilleder via airdrop til fremmed mænd” har der været flere episoder hvor mænd har spammede kvinder i det offentlig rum med nøgenfotos og dickpix. Metoden kaldes cyber flashing (flashing er engelsk for at blotte sig, red.). Udtrykket anvendes om episoder, hvor en person sender et uopfordret seksuelt billede til en fremmed.

De fleste episoder sker i busser, cafeer og på togstationer eller på gaden midt i byen hvor mange mennesker er samlet, da teknologien bruger bluetooth og dermed har en kort rækkevidde. Cyber flashing kan nemlig ske anonymt, da det eneste, modtageren kan se på telefonen, er en forhåndsvisning af billederne og navnet på den telefon, der sender dem. Men det navn kan ejeren af telefonen lave om efter behov og beviser ikke, hvilken telefon der er tale om.

SEX I DAG?

Hvis du ønsker der skal ske noget, så sæt din kontaktliste til at modtage fra alle.

Funktionen kan være nem at overse, hvis man ikke er særlig mobilhandy. Men der findes heldigvis en nem måde at beskytte sig mod de vildfarne nøgenbilleder, hvis man ejer en iPhone eller Android mobiltelefon. På den måde kan du åbne eller lukke for frække beskeder eller nøgenbilleder, og hvis telefonen bruges af børn eller unge, kan funktionen også være en nem løsning at sikre sig mod anonyme henvendelser.

Sådan slår du bluetooth Airdrop til/fra på appels iphone.

Sådan slår du Nearby Share/Smart Share til/fra på Android mobil.

LOVLIGT/ULOVLIGT

Det er ikke så usædvanligt at en kvinde modtager et uopfordret billede af en mands pik. (over 50% har oplevet det) De fleste kvinder finder det klamt og ret ubehageligt, så derfor skal du sikre sig at modtageren er indforstået inden du trykker send.

Uopfordret er det seksuel chikane. Noget andet er når kvinden selv beder om et billede. Så er tale om hun er en aktiv del af hvad der så nok kan betragtes som en flirt. Men som med så meget andet i den delikate dans mellem kvinder og mænd. Så er det en god tommelfingerregel at sikre sig at alle er med på legen, før man begynder at pille- eller spamme med dick pics.

 

porno med danske piger