Sexspil der kan sætte fuld knald på jeres forhold og sexliv.

Sexspil der kan sætte fuld knald på jeres forhold og sexliv.

SPAR MANGE PENGE

Pludselig bliver onsdagsknaldet MEGET mere spændende…

6 frække sexspil der kan varme godt op under jer?

Nu giver vi dig inspiration til, hvordan din kone/kæreste og du kan fyre op under jeres sexliv, ved hjælp af intime og erotiske sexspil.

Love to Love – French Lover

En boks fyldt med frække spørgsmål til din partner og dig. Når du har fået stillet et spørgsmål, kan du vælge at svare: “ja”, “nej”, “måske – på én betingelse” og “meget interesseret”. Det bliver derfor nemt at finde ud af, hvad din partner tænder på og er villig til at gøre. Frækt!

Sexspillet kan købes her og koster 59 kroner.

Sexspillet Tilfældigheds-spank

Play & spank er sexspillet for jer, der gerne vil lade tilfældighederne bestemme, hvor og hvor mange spanks der skal gives. Der medfølger to terninger til spillet: En med tal og en, der viser, hvor der skal spankes.

De sexede terninger kan købes her til 49 kroner.

 

Hjerter, klør, spar og ruder.

Vi har før guidet jer til fire gode kama sutra-stillinger, men med dette spil får I hele 54! Spillet består af 54 kort, som hver bestemmer en kama sutra-sexstilling, I skal prøve af. Så ja – kortspil blev pludselig meget mere interessant…

Sexspillet kan købes her til 39 kroner.

 

SEX I DAG?

Monogamy!

I Monogamy handler det nemlig om at nyde hinanden. Her bliver I udsat for forskellige sjove og frække udfordringer, og den, der vinder, skal gøre en af de 50 forskellige korts fantasier til virkelighed. Hvis din kæreste og dig har været sammen længe, kan I altså med fordel udforske nye sider af jer selv med dette frække sexspil.

Sexspillet kan købes her til 164 kroner (før: 249 kroner).

 

Fifty Shades of play

Hvis du er vild med Fifty Shades of Grey, vil du uden tvivl blive ellevild med dette erotiske sexspil. Sexspillet indeholder terninger og 50 konvolutter – med hver sin frække udfordring.

Kortene bestemmer, om det er en uskyldig eller fræk udfordring, I skal udføre, og hvem af jer, der skal have den submissive og dominerende rolle. Let the sexgame begin!

Sexspillet kan købes her til 95 kroner (før: 139 kroner).

Sexede terninger

Med disse frække terninger kan I nemt og hurtigt pifte jeres sexliv op. Mens den ene terning fortæller, HVAD der skal gøres, viser den anden, HVOR det skal gøres.

Det er altså lig med en række virkelig sjove, intime og frække kombinationer, og I kan få utrolig meget sjov (og sex) ud af de små sorte firkanter.

Det er et lidt anderledes sexspil end de andre på listen, men det skal virkelig prøves af.

Terningerne kan købes her til 39 kroner.

 

Find flere artikler med sjove og frække spil der er testet og anbefalet

porno med danske piger