Sådan slikker man fisse bedst (Bliv fissemester)

Sådan slikker man fisse bedst (Bliv fissemester)

SPAR MANGE PENGE

Bliv ekspert i oralsex til kvinder

Det er som at tage kørekort, man lære det først rigtigt når man prøver det i virkligheden.

At slikke fisse kan gøres på mange måder, og det er både noget som mænd og mange kvinder har prøvet før. Vi giver dig en komplet guide til hvordan du bedst forkæler en kvinde, når du bevæger dig ned mod hendes intime område.

At slikke fisse eller at få sin fisse slikket er en fast del af sexlivet for mange danskere. Det kan være som dejligt og intenst forspil inden selve sexakten, men det kan også være helt i stedet for at have mere almindeligt sex. Hvem elsker ikke at modtage dejlig oralsex?

Elsker du at slikke fisse?

Hvis du elsker at slikke fisse og er god til det, så står du heldigvis med gode kort på hånden. Der er med garanti mange kvinder, som ikke ville takke nej til at modtage dejlig oralsex, uanset om det er en fast kæreste eller en fræk date du har mødt online.

Gør du den ordentligt, så pigerne får vilde orgasmer vil det rygtes og du vil ikke bare være byens bedste fiseslikker, men også den mange piger vil ønske de kunne få en nat med, eller være så heldig at få som fast partner (fissekongen).

Hvordan slikker man fisse?

Når man bevæger sig ned mod kvindens underliv, er du i gang med at give hende den ultimative forkælelse.

Kunsten i at slikke fisse, er at give sig god tid og føle sig frem, sammen med din partner – ligegyldigt om du slikker fisse som forspil eller som selve sexakten. Helt basalt så skal du blot slikke rundt om i fissen på din partner og give hende nydelse med tungen.

SEX I DAG?

Dette betyder dog ikke, at du blot skal køre tungen vildt rundt omkring som en ivrig hund. En rigtig god måde at slikke fisse på, er ved at stave alfabetet med tungen, mens du er i gang på din partner. Her vil du helt automatisk føre tungen rundt i hendes ydre kønsorganer som skamlæberne og klitoris. Noget som hun med garanti vil kunne lide.

Du kan også vælge at fokusere mere på selve klitorissen eller skedeåbningen, når du er i gang. Dette kan i bedste tilfælde ende med at give din partner en dejlig klitoris orgasme, eller stimulere hendes skedeåbning på rigtig god vis.

Husk at brug fingrene også

Når du slikker din partner, kan du med god grund også bruge fingrene imens. Du kan eventuelle føre en finger op i hende eller kæle hendes klitoris samtidig med at du slikker hende. Det kan godt være anstrengende for tunge og nakke, hvis du slikker fisse i lang tid – fingeren kan derfor også bruges, til at give dig selv en kort pause.

Ved at bruge fingrene samtidig vil du stimulere hende på flere måder på samme tid. Du bør selvfølgelig altid lytte til din partner, om hun kan lide det du gør. Nogle kvinder kan føle, at det bliver lidt for intenst, mens andre vil elske det.

Lyt til din partner undervejs

Det er forskelligt, hvor følsomme kvinderne er for neden. Nogle er ekstremt følsomme, og man skal derfor være mere forsigtig og blid. Andre kræver mere intens kontakt, f.eks. direkte med klitoris, og her kan du give den mere gas.

Det er vigtigt, at du lytter til din partner undervejs. Man kan typisk høre hvor vejrtrækning og stønnen, hvorvidt du rammer rigtigt eller ej. Spørg hendes også gerne inden, hvordan hun foretrækker at blive slikket – det er primært for hendes skyld, og hendes ønsker som skal opfyldes. Selvom det nu også kan være en nydelse at være den som slikker.

Hvad betyder din partners signaler når du slikker fisse?

Det er forskelligt, hvor tydelige signaler kvinderne giver i sengen. Ikke desto mindre bruges de, til at kommunikere hvad de gerne vil have. De typiske signaler som viser, at du gør det godt eller skal forsætte på samme måde, er følgende:

  • Stønnen. Når vi har sex, stønner vi, fordi vi bruger kræfter og bliver forkælet. Men det er også ofte signaler som viser, hvad man gerne vil have partneren til at gøre.
  • Vejrtrækningen bliver intens. Når kvinden nærmer sig en orgasme, eller føler ekstrem nydelse begynder hendes vejrtrækning at blive kraftigere og hurtigere. Det er et signal om, at du gør præcis det hun gerne vil have.
  • Hun hiver dig i håret. Når kvinder nærmer sig klimaks, begynder mange at hive en smule i håret. Det er ofte fordi, at de er ekstremt tændte og bare vil have mere af samme salgs forkælelse.
  • Hun tager fat rundt om dit hoved. Hvis kvinden tager fat rundt om dit hoved og skubber længere mod hendes underliv, er det typisk et signal til, at du godt må slikke dybere og komme længere hende i hende.
  • Hun tager en pude over hovedet. Det betyder ikke, at hun ikke kan lade hvad hun ser. Når en kvinde nærmer sig en orgasme, så bliver de så overvældet af følelser at de bliver nødt til at lukke ned for f.eks. lys. Mange gør det helt intuitivt, og det kan virke som en spøjs måde at udtrykke sine følelser på. Men bare roligt, sjældent er det en dårligt ting – tværtimod.

Hvordan slikker man bedst fisse

Der er ikke en præcis beskrivelse på hvordan man bedst slikker fisse. Alle kvinder er forskellige og nogle kan lide at blive slikket på specifikke måder, som andre måske ikke kan. Nogle kan lide at blive slikket intenst på deres klitoris, mens andre kan føle, at det bliver ubehageligt. Her kommer dig 5 råd til dig, som gerne vil blive bedre til at forkæle kvinden.

5 råd til at slikke fisse

  1. Alfabetet er en klassiker, som virker for de fleste. Det er ikke kun en sjov samtale i serien Klovn, men faktisk en metode som er rigtig god når du slikker. Det giver nemlig variation i måden du forkæler hende på, og der findes næppe noget mere kedeligt end en hvis tungen bare kører op og ned
  2. Lad være med at gå direkte på klitoris. Start med at slikke rundt om, og bevæg dig så senere nænsomt hen mod det følsomme område. Man vil gerne bygge spændingen op til et klimaks.
  3. Vær blid og opfang hendes signaler. Du skal ikke bare køre løs som en motorbåd, men skifte tempo flere gange undervejs. Hør efter hendes vejrtrækning, da det er et godt signal til hvad der virker og hvad der ikke virker.
  4. Brug fingrene undervejs. Når kvinden bliver våd, er det et signal til, at dine fingre gerne må begynde at lege med. Mange kvinder kan lide at blive slikker, mens du har en eller flere fingre oppe i hende. Men lad være med at være for voldsomt med dem. Brug dem i sammenspil med dine tunge.
  5. Husk, at dette er hendes moment. Prøv at nyde det, og vende opmærksomheden mod hendes behov. Din tid skal nok komme, og hvis du har sørget for, at hun har det perfekt, så vil hun ofte også give dig den ypperste fornøjelse.

Hvorfor kommer hun ikke når jeg slikker hende?

Som mand, er der næsten garanti for at komme hver gang under sex. Sådan er det ikke nødvendigvis for alle kvinder, og det kan være en frustration for mange hvis ikke partneren får en orgasme under sex. Men bare rolig, det behøver nødvendigvis ikke skyldes dine færdigheder. Det kan skyldes, at dagen ikke lige var der for hende eller at hun generelt har problemer med at få orgasme.

LÆR AT SLIKKE FISSE AF PIGERNE
LÆR AT SLIKKE FISSE AF PIGERNE

Uanset om hun kommer eller ej, så synes de fleste kvinder, at oralsex er utrolig skønt. Bare fordi hun ikke kommer, er det derfor ikke spildt arbejde.

Tag en åben dialog hvor hun fortæller hvad hun kan lide. Prøv at udforske forskellige metoder sammen, så i forbedrer orgasmechancen på sigt.

Lær at slikke fisse i virkligheden

porno med danske piger