Tog kontrollen over frisk pige på vores første date

SPAR MANGE PENGE

En mandag eftermiddag sad jeg på arbejde og kiggede flygtigt en masse profiler igennem. Nogen var egentligt noget for mig og andre var ikke, men den eftermiddag kiggede jeg efter noget helt specielt…en pige der ville give sig helt hen i mit nærvær, underkaste sig mine ønsker og sætte mig først. Efter 70-80 profiler fandt jeg endelig din. Du var køn, at dømme efter billedet og du søgte en fyr der ikke var bange for at prøve grænser af. Måske passede det ikke helt til det jeg ledte efter, men at du ikke var bange for at prøve noget nyt passede mig sådan set helt fint.

Jeg skrev en besked til dig…ikke noget smart, faktisk var jeg ret sikker på at det ikke ville give det ønskede udslag, men alligevel tjekkede jeg min post flere gange den efterfølgende dag, men uden held. Om aftenen kiggede jeg så igen og der var bonus. Du havde skrevet at du ikke var sikker på vi ville det samme, men vi kunne da altid snakke lidt sammen og se hvad vi kunne finde ud af. Efter et par dage begyndte vi at ringe sammen og snakke om de ting vi gerne ville prøve, du var absolut ikke den kedelige type og mine forventninger steg i takt med telefon regningen. Vi aftalte at vi skulle mødes en lørdag aften. Mine regler var simple og ligetil. Du accepterede dem da også uden større overtalelse, inden vores sidste samtale bad jeg dig om at gentage alle reglerne, ingen bh, nederdel, ingen strømper, let spredte ben under maden og et underdanig blik i øjnene. Regler som enhver pige skulle kunne følge uden større besvær.

Vi mødtes kl. 20 på stationen. Du havde fulgt reglerne og havde en hvid top på, sort nederdel og et par højehæle. Man lagde straks mærke til din dejlige mave der var delvis synlig. Dit lange hår sad perfekt og i det hele taget havde du forstået at fremhæve alle dine bedste detaljer. Jeg kiggede en ekstra gang på dig, smilte for mig selv, tænkte om du nu også vidste, hvad det var du gik ind til.

Vi gav hinanden et knus og snakkede om hendes tur med toget. Du kiggede mig ikke i øjnene under vores snak, men jeg fornemmede du var en smule genert og kiggede op og ned af dig. Dette gjorde dig endnu mere genert og jeg kunne se du begyndte at rødme. Jeg lagde mærke til at din dejlige bryster der bevægede sig under den tynde top og dine brystvorter stod ikke til at skjule. Jeg lagde armen om dig og fulgte dig ned til bilen.

Vi satte os ind og jeg kunne se på dig at du var nervøs. Jeg kiggede på dig og du slog blikket ned, stille gav jeg dig endnu en regel. Du må ikke sidde på din nederdel fortalte jeg dig. Du løftede dig fra sædet og tog nederdelen op, dine inderlår kom til syne og jeg nød din sårbarhed. Jeg lagde min hånd på dit lår og begyndte at køre mod resturanten. Jeg havde valgt en restaurant der lå ude af byen, et sted hvor vi kunne være os selv uden bekymringer. Da vi kom frem hjalp jeg dig ud af bilen og fik det første kig op under under din nederdel. Jeg så dine hvide blonde trusser der stod i perfekt kontrast til dine brune ben. Vi gik ind og satte os, du glemte den sidste regel og jeg måtte rømme mig engang før du huskede på det. Du løftede dig og kiggede dig om inden du tog nederdelen op og satte dig ned igen. Jeg kunne se det gav et sæt i dig da du mærkede det kolde læder mod dine bare balder.

Middagen forløb stille og ganske uden nogen former for kontakt. Vi snakkede os hyggede os, men jeg kunne se varmen i dine kinder og mærke min lyst til at få dig hjem og komme igang med dig. Men tålmodighed er en dyd og liderligheden voksede som tiden gik…det til min fordel tænkte jeg.

SEX I DAG?

Da vi havde spist satte vi os ind i bilen og du huskede nederdelen denne gang. Vi kørte hjem til mig og jeg bad dig vente udenfor mens jeg lige gjorde et par ting klart. Jeg skyndte mig ind og tændte en masse stearinlys, huskede at ligge et par ved siden af sengen…havde planer med dem senere. Kiggede i fryseren…jo isterningerne var klar. Jeg gik ud til dig. Du ventede på mig i dine egne tanker og fik et chok da jeg åbnede døren. Kom ind sagde jeg stille til dig…jeg viste dig hurtigt rundt, men undlod med vilje at vise dig soveværelset.

Du stod midt i rummet da jeg bestemte mig for at tage kontrollen med dig. Jeg bad dig smide skoene og folde hænderne bag hovedet. Som du stod der med hænderne foldet bag hovedet fornemmede jeg straks at situationen ville blive nøjagtig som jeg havde planlagt. Du var ikke bange, men heller ikke helt tryk ved mig endnu. Du var kun sammen med mig og lod mig kun bestemme fordi din krop fortalte dig at den trængte til det, den trængte til at give efter og samtidigt trængte du til at lægge din skæbne i hånden på en anden. Den anden var heldigvis mig.

Jeg betragtede din krop, mens du stod der og rødmede foran mig. Lige så stille lod jeg hænderne kærtegne din nakke, din ryg og lod dem glide henover dine balder. På dit åndedrag kunne jeg fornemme at du nød mine kærtegn og gerne ville have mere, men jeg havde ikke i sinde at lade dig bestemme noget som helst denne dag. Igen lod jeg hænderne kærtegne din nakke og endte med at tage et solidt tag i dit lange smukke hår. Som et glimt fra en klar himmel gav jeg dig et hårdt slag i røven. Du tog et skridt frem, men jeg trak din tilbage med et fast tag i dit hår. Har jeg bedt dig om at gå nogen steder spurgte jeg og næsten klynkende svarede du nej undskyld Herre. I et øjeblik blev jeg mundlam…havde tøsen lige sagt Herre? Ja så havde hun altså læst lidt på lektien smilte jeg ved mig selv. Igen ramte et slag din røv og du kæmpede for at stå stille, mens jeg langsomt kælede for dine inderlår og brandvarme røv.

Nu måtte det være tid til at få tøjet af tøsen tænkte jeg og i en rolig tone bad jeg dig om at smide alt tøjet og ligge det pænt sammen på bordet ved siden af. Du kiggede spørgende på mig, men da dine øjne mødte mine slog du blikket ned og sagde ja Herre. Du begyndte langsomt at tage den lille hvide top overhovedet og du rystede en smule af generthed da de små bryster som til syne. Dine brystvorter var tydeligt stive og jeg kunne næsten ikke vente med at se resten af din krop foran mig. Du lod hænderne glide ned mod din nederdel og tog den stille af. Da du trådte ud af den krydsede du per refleks benene for at dække dig til…SPRED BENENE sagde jeg hårdt og du spredte hurtigt benene…saml så dit tøj op og læg det sammen som jeg bad dig om tøs, du gjorde som jeg sagde og ydmygelsen i dine øjne nød jeg hvert et sekund af. Du gjorde dig umage med at ligge dit tøj pænt og gjorde hvad du kunne for at undgå yderligere fra min side.

Jeg bad dig stille dig midt i rummet igen, denne gang med let spredte ben og hænderne stadig foldet bag hovedet. Jeg beundrede igen denne smukke skabning som stod nøgen foran mig. Du kunne se mit veltilfredse smil og indrømmet jeg var fortabt i dig. Aldrig havde jeg set noget så smukt, dit smukke ansigt, de perfekte bryster, måden du stod på…ja alt ved dig virkede perfekt, så jeg kunne kun være tilfreds.

Jeg trådte et skridt nærmere og betragtede din mis, kunne se hvordan dine skamlæber var let spredte, et tegn på at du var ophidset og jeg lagde mærke til at dine skamlæber glinsede i skæret fra lyset. Lod en finger glide mellem læberne uden at røre ved dit klit, jo du var ophidset og jo du var virkelig våd som bare fanden. Stillede mig bagved dig og kærtegnede dine nøgne balder…slog dem ganske let uden at lægge kræfter i. Stillede mig helt tæt op af dig og nappede dig blidt på halsen og øreflipperne, mens du tydeligt kunne mærke min bule i bukserne vokse. Du duftede dejligt og jeg havde mest af alt lyst til at vælte dig omkring på sengen og banke mit hårde lem i bund, men jeg havde andre planer med dig denne aften.

Et sekund kiggede jeg dig dybt i øjnene, de var smukke, jeg lader dig stå og går over i skuffen. Finder et halsbånd frem, et simpelt et uden ringe eller andet, samtidigt tager jeg et blindfold op. Tænker ved mig selv at det her er bedre end jeg turde forestille mig og går så tilbage til dig. Du står med ryggen til mig og jeg hvisker dig blidt i øret at du skal lukke dine øjne. Du gør som jeg siger og jeg ligger bindet for dine øjne. Tager halsbåndet og ligger om din hals, det fremhæver din hals og jeg kigger grundigt på dig. Du står med et let nervøst udtryk, et udtryk der udstråler nervøsitet og samtidigt ophidselse.

Nu træder jeg et par skidt tilbage og nyder synet af dig, mit halvstive lem vokser og jeg åbner mine bukser. Går om foran dig, din krop skælver en smule og jeg må tage kontrollen inden du blir for nervøs. NED PÅ KNÆ siger jeg hurtigt, du kommer på knæ så hurtigt du kan, det er svært når du ikke kan se noget og igen nyder jeg hvordan dit ansigt viser ydmygelsen. Du sidder på knæ, men stadig med samlede ben så sparker blidt til dine ben, du fatter med det samme hvad det er jeg vil og spreder benene så meget du kan. Overvejer lidt om jeg skal give dig håndjern på, men bestemmer mig for at kræver mere af dig at holde armene på ryggen uden dem. Ber dig om at holde hænderne på ryggen, du gør det tøvende som om de er dit sidste forsvar. Træder helt hen til dig, tager fat om dig ansigt og tvinger dig til at løfte hovedet. Lader mit stive lem finde vej til din lukkede mund og da du mærker mig på dine læber, åbner du munden som var det en refleks. Du lader din tunge glide hen over mit pik hoved og det glinser af dit spyt, blir liderlig og skubber pikken ind i munden på dig, du sluger den villigt.

Sådan står vi et stykke tid, du siddende på knæ med spredte ben og jeg stående med mit lem i munden på dig. Nyder det og kunne fortsætte i al evighed. Du begynder at flytte lidt på dig, dine knæ begynder at gøre ondt og jeg tager et fast tag i dit ansigt og lader mit lem glide hurtigt ud og ind af din mund. Blir helt varm, så dejligt er det. Skubber dit hoved tilbage og træder væk fra dig, jeg mangler luft og skal lige ha’ vejret ellers går den på mig med det samme.

Jeg skal pirre dig til du ryster og tigger om mere, nu er det din tur tænker jeg. Tager et fast tag i dit hår og viser dig vej til sengen. Ligger dig ned på ryggen og finder nogen læder manchetter frem. Gir dig en om hvert håndled og hver ankel, spænder dig ud så du ligger med arme og ben spredt til hvert hjørne af min seng. Du har stadig bind for øjnene og nu vil jeg frarøve dig endnu en af dine sanser, din hørelse. Gir dig høretelefoner på som spiller stille musik. Du smiler og jeg smiler, vi ved begge at dette er noget vi har drømt om og nu er det en drøm som går i opfyldelse. Nu skal du stå din prøve, vi ved begge reglerne…ingen brok, ingen forsøg på at slippe fri og det er vores inbyrdes kamp, hvem vinder den. Jeg finder en fjer frem og starter med at lade den kilde dine arme, dine skuldre og hen over bryster. Du stritter imod, jeg ved du kæmper og du klarer det i hvertfald denne gang. Lader fjeren glide nedover maven, inderlårene og ned til dine fødder. Kigger på dig hele tiden og kan se at enhver muskel i dig er spændt til bristepunktet.

porno med danske piger