Sandheden om de “pæne og uskyldige” kvinder!

Sandheden om de “pæne og uskyldige” kvinder!

De tænder mere på dominans, hård sex, pigesex og luderlege.

Efterhånden som ligestilling og ligeret for kvinder stiger i samfundet – og de ikke længere bare er de søde og loyale kvinder som vi kender det fra ”gamle dage”, så afslører flere og flere undersøgelser en masse sandheder om kvinder og deres skjulte lyster.

Især indenfor sex er der sket en mindre revolution i kølevandet på den kvindelige frigørelse. En frigørelse der startede med kvindekampen i 1970erne, ølejre med partnerbytte, biseksuel nysgerrighed, den fri abort og især P-pillens udbredelse. Her er en samling af ”sandheder” – kommende fra diverse undersøgelser som handler om kvinders lyster og sex fantasier.

Hvorfor dyrker kvinder sex?

Kvinder har sex for at vise og modtage kærlighed, fordi de er liderlige (og tak for det), men også for at holde manden glad og belønne ham (evt hvis han har hjulpet til i huset)

Kvinder har desuden sex for at få fred og ro på hjemmefronten, af medlidenhed, for at hævne sig på deres partner, dvs, at det er sex med en anden end partneren, fordi de keder sig i deres forhold (hvilket i øvrigt er en hovedårsag til kvinders utroskab, hvorfor utroskaben ikke nødvendigvis skyldes manglende kærlighed/romantik, sådan som det ellers ofte siges) Kvinder vil ha et spændende og varieret sexliv.

For at kurere hovedpine, (så hvis en kvinde siger at hun ikke gider sex fordi hun har hovedpine, så er det altså løgn) – for at få penge og gaver, (prostitution/elskerinde) – for at få mere seksuel erfaring (som så skal bruges på Mr. Right) – for at føle sig begæret –  og endelig for at føle (erotisk) magt og kontrollere manden/mænd via sex. Der er uendelig langt fra de romantiske utopier der forbindes med kvinder og sex – og så til de virkelige årsager for kvinders seksuelle deltagelse.

Hvad tænder (tiltrækker) kvinder?

Kvinder tænder på mange ting, men modsat mænd, så er kvinder mere optaget af ansigter og øjne – frem for kropsdele. Kvinder tænder typisk på fysiske ting der kan overføres til sindet, altså en følelsestilstand frem for en egentlig fysisk påvirkning. Udover ansigt og øjne så tænder kvinder på sved, da det ubevidst påvirker deres hormonbalance, ar, da dette forbindes med at manden er modig, endda gråt hår, da det signalerer modenhed og erfaring. Men topscoreren hos kvinder er højden på en mand, (han skal være høj) da det er udtryk for styrke og dermed tryghed for kvinden. Endelig så tænder kvinder på andre kvinders mænd. Det at en mand er blevet godkendt af en anden kvinde – er den ultimative test af mandens egnethed.

Naturligvis tænder kvinder også på nogle fysiske ting, herunder synet af en stiv pik, en go røv, etc, men kvinders liderlighed er ifølge undersøgelser mere forankret i den følelsesmæssige tilstand, ikke nødvendigvis at forveksle med en romantisk tilstand.

Kvinder og pigers seksuelle fantasier.

Et studie fra USA fra forrige år viste at kvinder ikke altid er klar over – hvad de seksuelt tænder på. Der er ikke altid en lige linie fra sindet og til fissen. Således angav kvinderne i studiet nogle ting som de tændte på – og ting som de ikke tændte på. Desværre for kvinderne var deres fisse ikke altid enig med dem. Dette kunne man måle via en sonde der registrerede fissens (skedens) ophidselse i forhold til, hvad kvinderne sagde de tændte på.

SEX I DAG?

Kvinderne (fissen) var ofte mere tændt på eksempelvis dominans-sex, hård sex, pige-sex, luder-sex, etc – end hvad kvinderne angav i deres svar. En årsag kan være at kvinder stadigvæk til dels lider under ”pæn-pige” syndromet. Dette syndrom synes dog at være under afvikling.

Hvad fantaserer kvinder om, når de tænker på og fantaserer om sex?

Når man skal undersøge og kigge på, hvad der løber igennem hovedet på kvinden, når hun fantaserer om sex, så skal man kigge mere bredt på disse fantasier og herunder inddele dem i hovedkategorier. Emily Dubberley har sammen med andre sexologer og psykologer undersøgt “en verden af kvindelige sexfantasier” og disse er langt mere udforskende, hårde og mangfoldige, end hvad der hidtil er blevet fortalt via de før nævnte top 10 lister. Fantasierne  kan inddeles i hovedgrupper, f.eks dominanslege, partnersex, gruppesex, osv. Her følger en liste over de mest populære og benyttede sexfantasier hos kvinder. Disse inddelt i hovedkategorier.

Kvinders frække sexfantasier TOP 8:

SUBMISSIVE FANTASIES: At blive domineret seksuelt og underkaste sig manden. Manden kan være en fremmed eller ens partner – eller der kan være flere mænd til stede.  Voldtægs-fantasier og naturligvis SM/bondage fantasier hører også til denne gruppe. Det handler dybest set om, at være i mandens magt og overgive kontrollen til manden. Fantasierne handler ofte om “at blive taget og rykket rundt med håret” så at sige, men indeholder også ofte tvang og dominans. Denne hovedkategori er iøvrigt den klart største indenfor kvindernes sexfantasier.

Being a bad girl: Kvinder fantaserer om at smide pæn-pige rollen og være en ”bad-girl” (eller slutty) Her handler det om at være forføreren, der nedlægger manden. Manden kan være både deres partner, men også en vildt fremmet, eller en ung teenageknægt. (det unge kød vs. den modne kvinde) Ofte handler fantasierne også om sex på offentlige steder. En bar, en baggård, en park, skov, strand, osv. Luder-fantasier tilhører også denne fantasi-gruppe. (slutty tøs) Temaet i disse fantasier handler om, at kvinden indtager en traditionel mandlig position – og er den der nedlægger og spreder ben uden nogle andre motiver, end rendyrket liderlighed/sexdrift.

Sex med en anden kvinde: En genganger overalt og altid højt oppe på diverse lister. Mange heteroseksuelle kvinder er tiltrukket af deres eget køn og finder kvindekroppen tiltrækkende og smuk. Fantasierne handler om kvindekroppen og al dens ynde, hvor kvinderne dyrker lidenskabelig pigesex med hinanden. Der trykkes på de rigtige knapper, sexen er givende og indlevende, mens kærtegnene er indforstået og feminine. Det handler om en seksuel “symbiose” med en anden kvinde. Den anden kvinde kan være en veninde eller en kollega, men oftest er der tale om en kvinde man har set i byen, i motionscenteret, i supermarkedet, går på studie med, bor i kvarter med, etc – eller hun kan være en fantasikvinde eller en kendt kvinde. Fantasierne kan også nogle gange handle om dominans, hvor man tvinger en anden kvinde til at tilfredsstille ens lyster, men ofte er magt-forholdet ligeligt.

Ekshibitionistiske eller voyeurfantasier: Kvinder fantaserer ofte om at blive set på, dette mens de har sex eller onanerer. De fantaserer ligeledes om, at se på andre have sex eller på en mand der onanerer. Som beskrevet under artiklen “de største seksuelle fetichs” så er kvinder udpræget ekshibitionistiske og nyder at være genstand for en andens opmærksomhed/begær. Fantasier og lyster om sex eller onani på steder, hvor der er risiko for at blive spottet, går igen i kvindens fantasiunivers.

Domina-fantasier: Mange kvinder fantaserer om at dominere og afstraffe en mand. Tvinge ham til at tilfredsstille hende eller binde ham og tease ham/evt piske eller kneppe ham. Kvinder har meget voldsomme/kinky fantasier i denne afdeling, men det er stadigvæk et seksuelt tabu, da det ikke harmonerer med vore traditionelle pæne forstillinger om kvinden.

Sex med ekskæresten/eksmanden: – er også en af de mest benyttede fantasier. ” catching up on old times” – og have sex ”for gammeldags venskabs skyld”

Trekantsex med to mænd eller gruppesex: med masser af mænd (og kvinder) Fantasier om gruppe eller trekantsex er et gentagende tema i mange kvinders fantasier. Det handler om, dels at være “Tøsen” der fornøjer sig med mange mænd, dels handler det om at være centrum for flere mænds lyster, der fornøjer sig med kvindens huller/krop. I denne gruppe kan fantasier om at gøre manden/kæresten til “hanrej” også ligge. Partneren kan nemlig være med i fantasien, men oftest som en beskuer, der frivilligt eller under tvang ser sin kæreste/kone blive kneppet af andre mænd, dette endda til hendes store fornøjelse.

Store pikke: Kvinder fantaserer om store pikke. Det kan være fantasier om alt fra at røre dem, have sex med dem, sutte på dem, kigge på dem, altså pikkene – ikke mændene.

Det er vigtigt at understrege, at kvindernes fantasiverden er endnu større, end hvad vi har listet af punkter i denne gennemgang, men de hovedkategorier der er blevet beskrevet, er de største og mest benyttede i kvindens fantasi-univers. Indenfor disse hovedkategorier kan mulighederne være uendelige – det er fordelen ved fantasier – og fantasierne kan overlappe mellem disse hovedgrupper. Nogle af fantasierne dækker over egentlige lyster/behov som kvinden ønsker at udleve, mens andre blot er fantasier og aldrig blir til mere end netop dette.

 

 

porno med danske piger