Selvbondage for den “uskyldige” del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg har fundet et bord/bænk sæt i en del af skoven, der er kendt for lejligheds at have besøg af doggere (friluftssexere) af alle køn (hetero, bi, homo).Her skal jeg stå for enden af bordet…

Jeg er en mand i starten af 50’erne. De senere år har jeg været tiltrukket af mit eget køn. Men det skal gerne se ud som om, at jeg er uskyldig, når jeg skal sutte pik – eller måske kneppes.

Jeg har arbejdet lidt med en selvbondageide – hvis jeg står bundet, og nogen så vælger at benytte sig af det, så er det i hvert flad ikke MIN skyld.

SEX I DAG?

Den første opgave var at finde en sikker “timer”, der skal virke som frigørelsesmekanisme. Jeg har eksperimenteret med frossent vand i flasker og dunke. Det virker HVER gang, og det er meget SIKKERT. Den eneste usikkerhed er, hvornår vandet er smeltet nok, til at jeg bliver lønet. Man kan speede tøprocessen op, ved at vikle metaltråd om rebet inden det fryses ind. Hvis lidt af tråden er over vandet, så vil den transportere varme ned i vandet, der så tør hurtigere.

Den næste opgave har været at finde en bondagemetode, der på en gang var behagelig men samtidig udfordrende nok. Jeg har fundet et bord/bænk sæt i en del af skoven, der er kendt for lejligheds at have besøg af doggere (friluftssexere) af alle køn (hetero, bi, homo).
Her skal jeg stå for enden af bordet. Mellem bænkenes ben på hver side lægges et reb, hvor der på udvalgte steder sidder to manchetter. Dem skal jeg have aknlerne låst fast i, så jeg står med skrævende ben.
Inden har jeg lagt et reb over bordet ca. hvor halsen vil være, når jeg lægger mig ind over bordet. Der hvor rebet knækker over bordkanten, er der placeret en manchet på hver side. Disse er til hænderne. Rebene løberherfra ind under bordpladen og over til den modstående bænk. Der er slæk på rebet nu, men rebenderne er frosset ned i flasker/dunke, der stå på bænkene. Til bunden af flasker/dunke er bundet en stærk line, der løber videre ud over bænkkanterne, ind under bænkene og op over bordpladen ca. hvor hvovedet kommer til at ligge. Så længe flasker/dunke står på bænkene, kan man få hænderne tæt nok sammen til at spænde mancetterne. Derefter trækker man i linen med hænderne eller tænderne, og flasker/dunke vælter ud over bænkkanterne. så trækkes hænderne ud til bordkanterne. Flasker/dunke vil være næsten umulige at trække op over bænkene igen pga. rebenes placering og belastning. Jeg må bare vente på at vandet smelter i flasker/dunke før jeg kan blive fri.

Min påklædning skal jo være udfordrende: Netstrømper, hofteholder, adgangskort nederdel og korsage. Og så en masse myggeolie, så myggene ikke spiser mig.

Nu kan enhver forbisasserende sætte sig på bordet og bliver slikket/suttet. Eller blive fristet af at min røv knapt er dækket af den adgangskorte nederdel.

Hvem mon bliver den første ?

porno med danske piger