Til afgangsfest hvor forretten stod på nusseri og oral

Det var en ganske almindelig fredag, da telefonen ringede og Frank, (en af mine klassekammerater) ringede og hørte om jeg ville med til afgangsfest. Den blev holdt af en af pigerne fra klassen, eller rettere sagt min tidligere klasse, da vi alle var gået ud af 9. nu. Det afslog jeg ikke. Der var en lille time til jeg skule være der, så jeg gik i bad, fandt noget tøj frem og gjorde mig i det hele taget klar til festen.

Jeg var godt halvvejs derhenne, da Frank slog følge med mig. Vi gik og snakkede lidt. Han spurgte mig om jeg vidste hvad det var for en fest. Jeg vidste det ikke, så han fortalte at det var en billig fest. Jeg havde taget godt 500 kr. med hjemmefra, så det lød jo fedt nok. Så havde jeg sikkert råd til rigeligt med drikkelse. Men jeg skulle opdage at den ikke var billig på den måde.

Da vi ankom, mødte Marete, (hende der holdt festen) os i døren. Hun bød os velkommen og sagde at vi bare skulle lade som om vi var hjemme. Vi stillede skoene og gik ind i fest lokalet. Der fik jeg øje på alle dem fra min klasse. Men der var også en masse andre jeg ikke kendte. Der gik omkring 8 piger og 6 drenge rundt jeg ikke kendte, men det var vel bare nogle af Maretes venner, der gerne ville med. Ikke at jeg havde noget i mod det. Jeg kan godt lide at møde fremmede mennesker. Dertil skal siges at jeg ikke ser helt dårlig ud. Det har jeg fået af vide af nogle af pigerne. Alligevel er jeg stadig jomfru, til trods for alle de fester jeg har været til.

Det var vidst bare en afslappefest, for der blev kun sat snacks ind. De havde lejet et stort festlokale, med bar og det hele. Bag baren stod en hyret bartender og solgte drinks. Da jeg kiggede på priserne, var der nu ikke noget at spare. Det var lidt underligt. Jeg spurgte Frank hvorfor tingene ikke var billigere. Han forklarede mig at festen ikke var billig på de måde. Han vidste dog ikke mere end at den ikke var billig på den normale vis.

Jeg tænkte ikke over det, men købte øl i stedet. Jeg hyggede mig og gik lidt rundt og snakkede om de gamle skoledage. Det var en ret god fest, men den tog et skridt i en mærkelig retning efter kl. 23. Jeg havde efterhånden købt fem seks øl og var rimelig beruset, men jeg havde ikke mistet min fornuft endnu og kunne stadig snakkede uden at halte i talen. Men tingene var begynde at blive sjovere, så jeg var blevet noget påvirket.

Jeg var faldet i snak med en pige, jeg ikke havde set før. Jeg tænkte at hvis jeg skulle score i aften, skulle det ikke være en fra klassen, da de ikke var videre interessante. Kun Marete var lidt anderledes, men kun fordi hun var rig. Hendes forældre havde et software firma og de tjente fedt på det. Det var også kun Marete der holdt fester som disse. Hun var den eneste der havde råd. Nå, men hende jeg snakkede havde langt rødt hår. Hendes former var tydelige i det stramme tøj hun havde på. Selv om hendes nederdel var lidt halvkort. Hun havde vel nok c-skåls bryster og et pænt ansigt. Hun var nogle år ældre end mig, men alligevel ville jeg gerne komme sammen med hende. Hun så ret godt ud alt i alt. Hun hed Line. Hun var 19, mens jeg kun var 16.

Jeg fandt ud af, at hun kom inde fra det indre København og havde kendt Marete et stykke tid nu. Hun kendte kun to af de andre, som heller ikke var fra min klasse. Men hun havde lidt mere styr på hvilken slags fest det var lød det til. Hun fortalte at jeg ville finde ud af det lige om lidt. I det samme forsvandt Marete ud af døren og kom lidt efter ind igen med nogle papkort, der forestillede en slags menuer. Vi var vant til hendes mærkelige påfund, så ingen tog særlig notits af dem. Men Line foreslog at jeg kiggede på et af de papkort. Jeg tog et og kiggede. Jeg blev overrasket mere end sædvanligt over hvad der stod på det. Det var en menu, men en meget anderledes en.
Nusseri = 10 kr.
Almindeligt = 15 kr.
Oral, give = 7 kr.
Oral, modtage = 10 kr.
Og en masse andre ting.

Jeg så et lille mærke i hjørnet af kortet. Jeg kiggede underligt på Line. “Hvad er det her for noget?” “Hvad tror du selv, smukke?” svarede hun. Det fangede Franks opmærksomhed og han tog også en menu. “Hvad for noget!” udbrød han. Flere og flere var begyndt at tage menuer. Alle var lige forundret. Jeg opdagede da det samme mærke på Lines tøj og nu forstod jeg hvad det var. Hun var her åbenbart på arbejde og ikke for fornøjelsens skyld. Jeg så op og fik øje på det samme lille mærke på alle de fremmedes tøj. Marete ville åbenbart lave en speciel fest for os. Hun havde åbenbart hyret en til os hver, for vi var nemlig 8 drenge og 6 piger i klassen. Og der var heller ikke to fra klassen, der snakkede sammen. Alle havde fundet en fra det firma, uden at vide de var fra et firma.

Først var der magen udskæld over Maretes perverse påfund, for mange havde fattet hvad det var. Men efterhånden accepterede de det. For alle dem fra firmaet så ret godt ud. Line var ikke speciel i forhold til de andre. De havde alle store bryster og så alle godt ud. Og alle drengene var ret muskuløse og de så også godt ud. Mange begyndte at kysse og kramme med det samme, efter selvfølgelig at have betalt. Jeg forstod nu meningen med en billig fest. Det her var vidst omkring 10-20 gange billigere end det man fandt på gaden.

Jeg gad godt nok ikke med det samme. Jeg snakkede videre. Line spurgte mig da også hvorfor vi ikke gik i gang. Men jeg var ikke den store tyr. Jeg ville gøre et godt indtryk på hende, da det både var min først gang, og så var hun ret sød. Vi snakkede og drak i lidt over en halv time. Jeg havde snart fået otte øl nu og begyndte at føle mig ret beruset nu. Jeg havde omkring 350 kr. tilbage. Rundt omkring os, var masser i fuld gang. Nogle lå og bollede, andre slikkede hinanden og enkelte gav hinanden fodsex. Kun mig og Frank var ikke i gang. Vi var ikke som de andre drenge i klassen. Vi var vidst de eneste jomfruer tilbage. Men jeg havde nu besluttet, at det skulle ikke holde.

Jeg havde rykket tættere på hende og havde lagt armen om hende. Hun havde ikke noget imod det, men da jeg ville kysse hende, det var der blevet lagt op til i noget tid af både hende og mig, trak hun sig lidt væk. “Det koster en tier,” sagde hun resolut. Der gik noget af gassen af ballonen. Men jeg ville ret gerne kysse hende, og betalte villigt tieren. Herregud, det var jo ingenting. Først et lille et på kinden, så på munden, jeg var ret uerfaren, så hun tog fat i mit hoved, og satte sine læber på mine. Hun holdt dem der, og skubbede sin tunge imod min mund. Jeg åbnede munden og lod den komme indenfor. Jeg vidste en masse om sex og havde læst nogle gode råd fra andre piger, så jeg vidst nogenlunde hvad jeg skulle gøre. Jeg stak stille min tunge ind i hendes mund og hendes tunge begyndte at lege med min.

Jeg lagde mine hænder på hendes kinder og vi kyssede langt og vådt. Man skulle næsten tro hun ikke blev betalt for det. Jeg trak vores munde fra hinanden og så hendes dybt i øjnene. Så lukkede jeg dem og vi kyssede igen. Denne gang endnu længere og jeg begyndte næsten at tro hun nød det. Og hvorfor skulle hun dog ikke også gøre det??? Nok havde jeg betalt (en hel tier), men hun kunne da godt nyde det alligevel. Den tanke gav mig mere selvtillid og jeg følte mig mere sikker og gav den alt hvad den kunne trække. Jeg sad stadig med begge ben ud over sofaen, så hun satte sig overskrævs på mig og skubbede mig tilbage, mens vi kyssede. Jeg krammede hende og tog mod til mig og lagde hende ned på sofaen med mig ovenpå. Vi lå længe og bare kyssede, da hun pludselig stoppede og sagde at tieren var løbet op for længst og at jeg skyldte hende en til. Jeg betalte den uden indvendinger. “Hvad vil du nu?” spurgte hun så. “Det må du bestemme. Jeg er ligeglad og jeg har penge nok.” “Okay, stik mig 32 kr.” Jeg fandt pengene frem og gav dem til hende. “Kom” sagde hun og trak mig med ud på toilettet. “Kom så Dan,” sagde Frank, der ellers ikke kunne sige mere, da hans “pige” i det samme trak ham ned over sig igen.

Da vi kom ud på toilettet, lukkede og låste hun efter os. “Har du nogen sinde prøvet at slikke en pige før?” Det måtte jeg jo sige nej til. “Det tænkte jeg nok, da jeg måtte tage initiativet før. Så jeg tillod mig at regne det med i prisen.” Hun slog toiletbrættet ned.(For dem i tvivl, er det når der er helt lukket for toilettet). Hun trak sin nederdel af. Det var yderst ophidsende at se hende trække den stramme nederdel ned over den lækre røv, hun havde. Hun havde g-streng på. Det fik min pik til at stivne endnu mere. Den pige kunne kunsten at ophidse en mand. Hun trak også langsomt g-strengen af. Hun satte sig på toilettet og spredte sine ben. Hun var, til min stadig rejsende piks glæde, barberet i skridtet.

“Kom her hen,” sagde hun mens hendes ene finger vinkede mig over. Jeg gik over til hende og stod foran hende, mens min pik betragtede hende på meget nært hold. “Sæt dig på knæ mellem mine ben.” Jeg satte mig ned på knæ og hun spredte benene yderligere. “Kan du se den lille tap der?” sagde hun og pegede lige der, hvor hendes revne begyndte. “Du skal slikke der!” Jeg tog en dyb indånding, tog om hendes dejlige lår, førte langsomt mit hoved helt ned mod hendes skridt, stak tungen ud og rørte forsigtigt ved hendes underliv. Jeg slikkede hende forsigtigt lidt over skamlæberne og lod tungen glide ned mod hendes klitoris. Hun spjættede let, da min tunge ramte den. Jeg fik straks en stor portion selvtillid, og begyndte at rotere tungen rundt på hendes cilt.

Hendes åndedrag blev tungere og tungere og jeg mærkede noget fugtigt begynde at løbe fra hendes fisse. Jeg øgede tempoet og hendes åndedrag blev heftigere og heftigere. Hun begyndte at stønne højt. “Åh ja, mere, mere, slik min fisse!” Jeg havde set en del pornofilm, så jeg brugte derfra. Med stor effekt. Hun kastede hovedet bagover, og rykkede underlivet fra side til side. Jeg var nødt til at holde det stille, for at kunne slikke hende. Jeg fortsatte i et hastigt tempo og til sidst råbte hun ud i rummet: “Åh gud, jeg kommer, jeg kommer!” Jeg fortsatte, men nu blev hendes underliv helt ustyrligt. Jeg trak hovedet lidt væk og så hvorledes hendes fisse var blevet godt våd nu. Jeg var glad over at jeg havde givet en pige orgasme. Det havde jeg ikke regnet med den første gang.

SEX I DAG?

Da kom jeg i tanker om noget, en af mine venner engang havde fortalt mig. Han havde sagt, at når en pige orgasmer, er det en god ide at massere hendes g-punkt. Dermed når hun sit klimaks, hvilket er det højeste man kan opnå. Hun stønnede stadig lige meget, og opdagede ikke, da jeg stak min finger ind i fissen på hende. Jeg havde fået at vide at g-punktet sad ti cm under navlen og fem cm op i skeden. Jeg førte to fingre op. Hun var våd nok til at de gled op uden problemer. Da jeg var ca. fem cm oppe, kørte jeg fingrene lidt fra side til side. Jeg stødte på en lille muskel og i det samme ophørte hendes stønnen. Jeg gættede på at jeg havde fundet det. Jeg kørte fingrene rundt på musklen. “Hurtigere, mere, mere!” råbte hun og jeg satte lydigt tempoet i vejret. Hun greb om toilettet og pressede sig ned i mod det, mens hun stønnede og stønnede. Hele toiletbrættet var blevet plaskvådt af hendes safter. Jeg var åbenbart bedre til det her, end jeg selv havde troet.

Hun vidste ikke hvad hun skulle holde fast i. Hun skiftede mellem håret, toilettet og kummen. Hun kunne ikke sidde stille. Hun var så urolig, at mine fingre var ved at glide ud af hendes skede et par gange. Men det lykkedes mig at holde dem derinde og jeg fortsatte min roteren på hendes g-punkt. Da jeg lod min ringfinger være med, blev det for meget for hende. Hendes fisse nærmest trak hele min hånd ind og hun kom i en bragende orgasme, større end den sidste. Jeg kunne ikke få min hånd ud igen, p. g. a. hendes fissekramper. Hun stønnede og skreg og safterne væltede ud af hende, som var der gået hul på en beholder.

Da hendes fisse endelig gav slip, trak jeg min hånd til mig. Jeg snuste lidt til at og begyndte at slikke hendes safter af. Ikke værst. De smagte jo helt godt. Jeg fortsatte, til min hånd var helt ren. Da hun endelig kom til bevidsthed igen, kiggede hun på mig, mens sveden løb ned over hendes pande. Hun hev stadig efter vejret. “Du. du skylder mig fem kr. for det,” sagde hun. Jeg betalte hende. “La. lad mig lige f.f.få pusten ig.gen,” sagde hun og pustede ud. “Nu er det vidst på tide at vi bruger nogle flere af de 32 jeg fik.” Hun rejste sig fra toilettet og gik helt hen til mig. Jeg kunne stadig lugte hendes parfume.

Hun begyndte at køre sine hænder rundt på min krop. De søgte længere ned og hun gik ned på knæ. Min pik var stadig lige stiv. “Har du prøvet at få den suttet af før?” Jeg rystede på hovedet. “har du overhovedet været sammen med en pige før?” Igen rystede jeg på hovedet. “Nå, det bliver jo ændret i aften. Jeg må jo hellere gøre lidt ekstra ud af det, nu du er jomfru.” Hun knappede mine bukser op og lod dem falde mod jorden. Hun krængede mine boxere ud over min pik, der fløj ud i friheden. Hun lod hånden glide ned over skaftet og allerede her var jeg ved at komme. Jeg gjorde alt for at holde igen. Det bemærkede hun og fjernede hånden.

Jeg fik styr på den igen og hun lukkede hænderne omkring pikken. Hun kørte et par gange frem og tilbage og stak så tungen ud og kørte den lidt rundt på hovedet. Hun kiggede op på mig og kyssede så min pik. Hun åbnede munden og tog hovedet indenfor. Det var gudeskønt. Og det blev bedre endnu, da hun langsomt tog mere og mere af den ind i sin mund, indtil næsten det hele var inden for. Hun mundkneppede mig med lange bevægelser. Det var bedre end min hånd. 1000 gange bedre. Der gik elektriske stød gennem min krop hver gang hun tog den langt ind i sin mund. Jeg mærkede hendes tunge på mit hoved inde i hendes mund.

Jeg var sekunder fra at komme, da hun tog den ud og spurgte: “Vil du komme i min mund, eller ud over mig?” “Jeg er ligeglad,” sagde jeg, mens jeg prøvede at undertrykke min trang til at sprøjte. “Fint,” sagde hun og tog den atter dybt ind i sin varme mund. Hun genoptog sin mundkneppen, men nåede kun at sutte i et halvt minut igen, så kom spermen farende. Hun tog den ikke ud, og jeg skød min sperm langt ned i halsen på hende. Hun slugte sgu det hele. Ikke en dråbe gik til spilde. Jeg var kommet i himlen her. Da hun slap min pik, så hun på mig: “Nå, er herren tilfreds?” “Meget, meget tilfreds,” sagde jeg og nikkede. Hun fniste og betragtede min pik, som ikke blev slap. Jeg havde efter tre års daglig onani lært at holde den stiv efter orgasmen.

“Du er ikke sådan at slå af pinden hva’?” sagde hun med et lille smil på læberne. Hun rejste sig op Og gik over og satte sig op på de skabe, der dannede et lille bord, foran et stort spejl der hang på væggen. Hun spredte igen benene, så jeg kunne se det lyserøde indre af hendes fisse. “Kom her over,” sagde hun så. Jeg gik over til hende, men jeg glemte at mine bukser sad nede om mine ankler, så jeg måtte anstrenge mig for at nå helt derover. Jeg så vidst mindre intelligent ud som jeg gik der. Hun smågrinede også. “Jeg går ikke ud fra, jeg behøver at fortælle dig hvad du skal nu.” Det gav jeg hende ret i. Jeg var høj nok til at mit liv var over højden på skabene hun sad på. Jeg var meget spændt på hvordan det ville føles. Jeg havde læst fortællinger om første gang og også gode råd. En erfaren partner var det bedste og jeg må sige, at sådan en havde jeg. Jeg tog hende om den slanke hofte med den ene hånd og tog fat om pikken med den anden. Jeg kunne se hun intenst kiggede på den. Jeg skubbede den frem, så den stødte mod hendes åbning. Jeg rykkede endnu tættere på. Hovedet gled indenfor med god hjælp fra alle hendes safter. Jeg lukkede øjnene af bar nydelse. Det var simpelthen ubeskriveligt, men jeg går ud fra at alle der har været i seng med en pige godt ved hvordan det føles. Hun var bare dejlig. Hendes fisse havde et blødt indre, der gjorde min stive pik vældig godt tilpas. Jeg slap den og pressede lidt mere indenfor. Kun halvvejs. Jeg ville ikke ind med det hele på en gang. Jeg mærkede at spermen lurede igen, og hvis jeg gled helt op i hende, ville jeg utvivlsomt komme med det samme.

Jeg holdt helt om hende og hun slog armene om halsen på mig. Jeg trak mig lidt ud og stødte ind i hende igen. Hun smilede og åndede tungt ud. Jeg gled tilbage og ind igen, indtil jeg var kommet næsten helt ind. Jeg trak den tilbage igen og gled denne gang hele vejen i bund. Der blev jeg. Følelsen af at være fuldbyrdet med en pige som Line, var noget jeg altid havde drømt om. Jeg holdt mig tæt ind til hende og mærkede hvordan hun arbejde med sin fisse omkring min pik. Jeg havde haft utallige fantasier om første gang, men dette slog alle sammen.

Jeg kærtegnede hendes ryk og tog mig endelig sammen til at begynde at bolle hende. Stille og roligt. Med stadigt tempo, der var mere end nok til mig. Og jeg gik ud fra at det var bedst ikke at race derudaf med det samme. Men jeg øgede dog tempoet lidt, men hendes safter gjorde det let som en leg. Mine kugler klaskede mod hendes lækre røv hver gang jeg kom i bund. Hun var begyndt at rokke med underlivet, for at gøre nydelsen større, men vel også for at få mig til at komme hurtigere.

Det var jo som bekendt første gang, så jeg kom allerede. Min sperm flød ud i hende, men rendte ud af hendes fisse og ned over min pik. Jeg pustede og trak mig ud. Jeg var yderst tilfreds. “Nå, fik du noget for pengene?” “I den grad,” sagde jeg. “Jeg er glad for at det blev dig.” “Du er kær,” sagde hun og kneb min kind. Wow, sikke jeg kunne i dag. “Skal du have mere?” “Ikke lige nu,” sagde jeg og begyndte at tage tøj på. “Men senere,” sagde jeg med beslutsomhed i stemmen. “Okay, jeg vil vente på dig.” Jeg gik glad og smilende ud af døren til toilettet.

Da jeg kom ud igen, var der nogle stykker, der ikke var her mere. Men det var kun to par, der stadig var i gang. Resten sad og snakkede og småkyssede. Det gjorde Frank også. Jeg satte mig i en sofa og studerede en menu. Jeg kendte alt, på nær speciel. Jeg fangede Maretes opmærksomhed og spurgte om hvad det var. “Prøv det. Det har fået gode anmeldelser.” Det lød jo lovende. “Hvor betaler jeg henne?” “Du ligger en tyver i låsemekanismen ovre på den dør og så kan du gå ind. Men efter tyve minutter, skal du ud igen. Du vil kunne høre en høj lyd, når tiden er inde.”

Jeg fandt en tyver frem og gik spændt over til døren. Jeg satte den i og gik ind. Jeg ikke den første til at prøve det har. Lyset var tændt og jeg kunne høre meget svage stønne-lyde længere fremme. Jeg gik ind af en anden dør og der var fem små rum. Jeg kunne se at nummer to var optaget, men jeg kunne ikke se hvad der foregik derinde og jeg kunne næsten ikke høre nogle lyde. Jeg beskæftigede mig dog ikke med hvad der foregik derinde, men gik i stedet over til dør nummer fem, mit lykketal. Rummet var helt mørkt, men jeg fandt en lyskontakt. Og der så jeg noget, jeg ikke havde regnet med.

Klokken var gået hen og blevet et, og jeg begyndte at blive lidt træt og jeg så, at der kun var fem tilbage fra min klasse. Resten var taget af sted og taget deres “aftale” med sig. Jeg sagde tak for en dejlig aften til hende og gik over og sagde farvel til Marete. “Går du nu? Så ha en god nat” “Tak, i lige måde,” sagde jeg, gik ud og hentede mit overtøj og gik ud i den kølige nat. Frank var taget hjem, men jeg var også ligeglad. Der var kun ca. en km hjem. Jeg stak hænderne i lommen og traskede derudaf.

Pludselig kunne jeg høre nogle komme løbende bag mig. Jeg vendte mig og så omridset af en pige. Jeg kunne først lidt senere se, at det var Line, der kom løbende. Hun nåede op til mig og pustede lidt ud. “Hej,” sagde jeg og begyndte at gå videre. “Hej, jeg tænkte vi skulle følges, jeg skal den samme vej.” “Det kan vi da godt,” sagde jeg. “Har du fået fri?” “Ja, det kan man godt sige,” sagde hun og flettede sin hånd ind i min. Vi gik sådan lidt, indtil jeg lagde min arm omkring hende og hun holdt sig ind til mig.

Da vi havde gået sådan lidt tid, mærkede jeg hendes hånd på mine baller. Hun klemte dem. Jeg kiggede på hende og hun smilede bare. Min hånd søgte ned mod hendes røv og jeg mærkede for første gang på den lækre røv, hun rendte rundt med. Jeg kyssede hende på håret og på øret. Vi nåede til et afsides område, med nogle store egetræer. Hun slap min røv og trak mig med lidt væk fra vejen og til et bredt træ. Hun trykkede sine læber mod mine og vi omfavnede hinanden.

“Hvad skal du have?” spurgte jeg. “Ikke noget, tænkt ikke på det.” “Ok, som du vil,” sagde jeg og kyssede hende igen. Min hånd fandt igen hendes røv og cirklede rundt på den. Hendes hånd havde fundet min halvstive pik og masserede den uden på stoffet. Min hånd gled rundt og ned i hendes bukser og trusser og ned gennem revnen. Der kørte jeg den lidt op og ned, før jeg smuttede den ind i hendes fisse. Jeg masserede hende klitoris, hvilket hun tydeligt nød. Vi kyssede stadig, men hun begyndte at knappe mine bukser op. Men de røg ikke, de blev bare åbnet. Den gled videre ned i mine underbukser, til min pik og hendes hånd legede med den. Hun fik den ud i luften. Puuuhh, hvor var det koldt, men hendes hånd, bibeholdt den i sin stive position. Jeg fik hendes bukser knappet op og hev lidt ned i hendes trusser. Hun ledte pikken ind i sin fisse og lod mig selv glide på plads. Jeg gled helt ind og fyldte hende ud.

Vi stod bare og kyssede og nød hinanden, mens min pik varmede sig i hendes fisse. Vinden føg om ørene på os, men det lukkede vi ude. Vores koncentration var kun på os og vores samleje, her op ad den brede egetræ. Min hånd gled ind od legede med hendes brystvorte, mens min pik begyndte at glide lidt frem og tilbage i hende. Hun vædede den ind og hendes safter gjorde også mine bukser fugtige. Men jeg kunne ikke ære mere ligeglad. Jeg rodede hende i håret og fortsatte med at kneppe hende.

Hun trak sig væk fra min mund og trykkede sig ind til mig. Hun nappede og slikkede mit øre og jeg lukkede øjnene og nød hendes tunges bevægelser. Min hånd fandt hendes røv igen og smuttede indefor bukserne og ned mellem ballerne og kørte ned gennem revnen. Jeg trak den op, suttede på den og stak den derned igen. Da jeg nåede hendes røvhul, lod jeg den cirkulere på det, før jeg langsomt smuttede den ind i hendes varme tarmudgang. Hun gispede og hendes vejrtrækning blev tungere. Jeg mærkede at hendes hånd gjorde det samme og lukkede øjnene i, da hendes finger fandt mit endehul. Vi stod og røv kneppede hinanden, mens min pik stadig arbejdede i hendes varme fisse.

Så stoppede hun og trak mig ud. Hun vendte sig om og trak bukserne lidt mere ned. Hun stak sin finger ind i sit røvhul og jeg forstod hvad hun mente. Jeg trængte ind i hendes fisse bagfra og gjorde min pik våd af hendes safter. Så satte jeg den mod hendes tarm og pressede lidt af pikken indenfor. Hun undslap et lille piv og jeg stoppede. Men hun skød selv røven længere bagud og jeg røg yderligere et par cm ind i hendes røv. Jeg begyndte langsomt at kneppe hende i røven og arbejdede mig stød for stød længere ind, så jeg til sidst stod med hele min pik, begravet i hendes anale herligheder. Selvom jeg havde fået orgasme tre gange før, var der en ny på vej, kunne jeg mærke. Jeg holdt derfor inde med bevægelserne og trykkede min krop mod hende og masserede hendes bryster. Hun kørte hånden gennem mit hår og holdt om stammen på træet. Jeg havde taget lidt afstand fra at komme og kneppede hende langsomt igen.

Nu var det jo sådan, at en eller anden i de højere elementer vidst nok synes at jeg ahvde fået nok nydelse for en dag. Lines røv begyndte pludselig at stramme sig helt og slippe og derefter stramme sig i hastige sammentrækninger, der fik mig til at komme på stedet. Hun skreg sin orgasme ud i landskabet og jeg stønnede og pustede, mens jeg pumpede hendes lille røv fuld af sperm. Jeg lænede mig op ad hende og kyssede hende på kinden. Hun lagde hovedet bagover og besvarede mine kys. Jeg trak mig ud og hun vendte sig mod mig igen og vi omfavnede hinanden i tæt ekstase. Da vi var færdige, trak vi bukserne op og gik hjem til mig. Hun skulle vidst ikke hjem lige med det samme.

Hun tilbragte faktisk natten hos mig og det blev til en hel del mere kyssen og nydelse, dog uden at vi kneppede mere. Det viste sig at hun havde sagt sit job op og ville nu fortsætte sin uddannelse, som hun ahvde holdt i live hele tiden, mens hun havde arbejdet i firmaet. Vi sov i ske hele natten og til min store glæde, vågnede vi også sådan. Vi kommer sammen i dag. Jeg har ikke fortalt nogen hvor gammel min kæreste er, for så er jeg bange for at miste hende, p. g. a. forældre, rivaliserende klassekammerater o.lign. Så indtil videre har jeg bare en kæreste. Men hvilken kæreste.

Indsendt af Leif

porno med danske piger