Se gennemsnits pik størrelsen og pigernes favorit længde

Se gennemsnits pik størrelsen og pigernes favorit længde

Der findes mange spørgsmål på nettet fra mænd og kvinder, der omhandler mandens bedste ven med de mange kæle/øgenavne: penis, bandit, sjover, pikkemand og vi kunne fortsætte…

Bla: Hvor lang en gennemsnitlig dansk pik?,  Videnskabelig undersøgelse af penislængde, Hvordan ser en perfekte pik ud?, Hvilke mænd og land har de største pikke? Hvad er en normal penis tykkelse?

PENIS EKSPERTER!

En stor international penis-undersøgelse har kortlagt, hvad en gennemsnits penis er i de forskellige lande.

Gennemsnitligs længden på Penisser i Verden

Hvis de har det sjovt i Korea, så er det ikke deres enorme manddoms skyld. Tværtimod har koreanerne sat verdensrekord i mini-penisser. Ifølge TargetMap.com, som har offentliggjort et verdenskort over penisstørrelser, så kan koreanerne i gennemsnit kun præstere en penis i kampklar tilstand på 9,66 centimeter.

Japan, der som bekendt ligger lige i nærheden, har også en skidt score, men ligger dog næsten en centimeter i gennemsnit højere (eller længere) end koreanerne.

  • Et kort har afsløret gennemsnitlige penis størrelse mænd verden over
  • Mænd fra Afrika, Jamaica og Haiti toppet med listen med en gennemsnitlig større end 16 centimeter
  • Indien og Sydkorea havde den mindste penis størrelse mellem 9,3 og 10,5 centimeter i gennemsnit
  • Australiens gennemsnit var større end 14,7 centimeter, sammen Mexico, Norge og Italien  

Skal man virkelig ud og finde store penisser, så skal man lægge vejen forbi Congo, hvor man i gennemsnit bliver mødt med 17,93 centimeter penis.

Antropolog og kønsforsker Christian Groes-Green fra Københavns Universitet har dog ikke fuld tillid til undersøgelsen. Blandt andet fordi, at mange af landene, som deltager i penis-målingen, samler data ind ved simpelthen at spørge mændene om deres kampstørrelse. Og det emne er ikke lige noget, som mænd er super ærlige om. Så derfor kan vi måske være ude i at koreanerne i virkeligheden bare er verdens ærligste folk, mens de er fulde af løgn nede i Congo.

Meeen… der er nok noget korrekt ved penis-verdenskortet.

– Mænd har det med at overdrive. Men der er efterhånden lavet så mange undersøgelser, at forskerne har fundet ud af at tage højde for disse usikkerheder. Så måske er der noget om snakken, siger Christian Groes-Green til TV2s Go Morgen Danmark.

SEX I DAG?

Han forklarer også at der muligvis er en sammenhæng mellem penisstørrelse og så menneskeracernes fysiske størrelse. Her er asiaterne, som bekendt, lidt mindre end de fleste andre racer.

–  Det gælder for dyr, og det mener forskerne også gælder for mennesker. Så jo større manden er, jo større er hans penis også. I gennemsnit. Men der er adskillige afvigelser, siger Christian Groes-Green.

DANSKE MÆND STØRST I NORDEN!

Og hvor store er danske penisser så? I følge verdenskortet, så er vi på 15,29 centimeter.  Nordmændene ligger på sølle 14,34 centimeter og Svenskerne præsterer en længde på 14,8 centimeter.

Kortet nedenfor viser den gennemsnitlige penis størrelse i hele verden, opdelt efter land. 

Top 5 mindste og største penisser i verden:

TOP 5 STØRSTE TOP 5 MINDSTE
Congo: 17,93 Indien: 10,24
Ecuador: 17,77 Thailand: 10,16
Ghana: 17,31 Cambodja: 10.04
Colombia: 17,03 Sydkorea: 9,66
Venezuela: 17,03 Nordkorea: 9,66

Penisstørrelse – Er størrelsen på din penis vigtig??

Der er rigtig mange drenge og mænd, der går rundt med tanker omkring deres størrelse på sin penis, tankerne handler desværre ofte om éns penis er stor nok?

Hvis du er en af dem der ikke er tilfreds med størrelsen på din penis, så vil jeg opfordre dig til at læse lidt videre.

I puberteten starter din penis med at udvikle sig, testiklerne falder ned og forhuden begynder stille og roligt at slippe, så du kan trække forhuden tilbage. Ens penis variere i størrelse, form og farve fra dreng til dreng, der er ikke en penis der er helt ens. Din penis er færdig udviklet når du er ca. 18 år.

Hvor stor er en normal penis??

Gennemsnitsstørrelsen ligger mellem 9 og 18 cm, din penis kan sagtens være mindre eller større end gennemsnitsstørrelsen. Størrelsen på din penis kan være svær at bedømme i slap tilstand, da en lille penis i slap tilstand ofte har en større volumeforøgelsen, så derfor udligner de ofte hinanden.

Du skal vide at skeden er en muskel, som tilpasser sig din penis størrelse. G-punktet sidder ca 3 cm oppe i skeden på kvinden, Så du skal ikke særlig langt op, for at give pigen en skøn og fantastisk oplevelse.

Det har intet med størrelsen at gøre på din penis, men istedet at du er glad for den, jo mere du elsker din penis og acceptere den som den er, jo mere fantasisk forhold får dig og din penis det, og et bedre sex-liv vil det give dig, da du muligvis bliver mere afslappet omkring selve situationen.

Sex handler ikke kun om kønsorganer, men istedet om det samspil to mennesker har sammen. Hvis din penis ikke altid vil som du vil, så accepter det, lav noget andet, skift fokus.

De bedste Penisforlængere og Penispumper

BONUS INFO: Man kan ikke regne med fødderne og næsens størrelse!
Ud over at lave en officiel tabel over målene på mændenes ædlere dele, har forskerne også vurderet de mulige sammenhænge mellem penisstørrelsen og andre kropsmål, såsom skostørrelse, fingerlængde og højde. Men her er der ikke meget hjælp at hente, hvis man vil gætte dimensionerne – uden selv at se efter.

Nogle studier konkluderer godt nok, at længden på pegefingeren eller størrelsen på fødderne eller testiklerne hænger sammen med dimensionerne på penissen. Men andre studier finder ikke denne effekt. Højden er den eneste faktor, der ser ud til at have en svag sammenhæng med størrelsen på penissen, skriver forskerne.

Drømmer du om at blive en sexgud

Find den ideelle penisring her

porno med danske piger