Blindfold – Pift sexlivet op med fræk parleg.

Blindfold – Pift sexlivet op med fræk parleg.

Guide: bind for øjenene til bedre sex

Fetish Fantasy Series Satin blindfold Limited Edition SortEt bind for øjnene/ blindfold er et must-have for personer, der er interesseret i bondage i soveværelset, fordi det er enkelt, erotisk og underholdende. Blindfold er et sensation-fremmende værktøj. Vi stoler betydeligt mere på vores sanser, når vi mister vores syn-, lugte-, lyde-, smag- og føleevne

Bind for øjnene øger også vores forventninger, når vi forsøger at finde ud af, hvad vores partner ville gøre næste gang. Din partner vil blive fuldstændig begejstret over variationen og forventningen, og du vil føle dig som en vidunderlig elsker. Et Blindfold kan give en masse nydelse, lige fra sensualitet til sexlege centreret om magt og kontrol.

Hvad gør du, når din partner har bind for øjnene? Tjek, disse sexråd om, hvordan du bruger dem for at få dit spil til at forløbe mere glat.

Lad os få det basale på plads

Blindfold. Sandsynligvis en genkendelig ven, når du kigger gennem legetøjsmarkedet. Når du tænker over det, er et Blindfold ikke så ulig en sovemaske (dem som man modtager på et fly for eksempel). De er også utroligt behagelige og nemme at tage på, med mange justerbare bindebånd eller bindebånd lavet af super strækbar elastik.

Som et resultat er de en fantastisk, ikke-skræmmende tilføjelse til din sengetids rutine. Det er nemt at lade sig rive med af erotiske ideer og drømme når det kommer til at ideen om bind for øjnene. Men husk på, at der ikke er noget galt i at starte fra begyndelsen. At bære bind for øjnene forbedrer en række forskellige oplevelser, fra sensuel massage til oralsex – den eneste forskel er, at nogen nu har bind for øjnene

Et handjob blandet med en enkelt, vandbaseret glidecreme vil maksimere din partners fornøjelse. Alternativt kan du øge spændingen ved at vente mellem hver berøring og kys, så din partner ønsker mere. Se udvalg af blindfolds 

Åben op for en ny sensorisk oplevelse

At bære blindfold øger straks alle bærerens resterende fornemmelser ved at fjerne synet fra ligningen. Dette åbner op for en helt ny verden af sensuelle glæder for dig og din ledsager. Hvorfor ikke give det et skud:

 • Eksperimenter med nye smagsvarianter ved at bruge aromatiseret glidecreme eller noget pak-dig-ind-i-din-yndlings-chokolade-sovs.
 • Brug dufte til at få din partner i humør ved at bære deres yndlings parfume eller aftershave.
 • Hvisk søde (eller knap så søde) ting ind i din partners øre for at stimulere dem.
 • Brug sanseapparater såsom en fjer og tickler  til at eksperimentere med berøring.

Sexlege der involvere bind for øjnene kan også være baseret på at pirre med dine sanser. Nogle af disse lege kan være:

 • Du serverer din elsker elskovsmidler som chokolade og jordbær, og derfra skal du få dem til at finde ud af, hvad de spiser eller
 • Få din partner til at føle sig behageligt til mode ved at køre noget langs kroppen og lade dem gætte hvad det er.

SEX I DAG?

Prøv det med legetøj

At bære et blindfold kan ændre din opfattelse af fornemmelser, du er vant til. Hvorfor ikke prøve at blande noget andet legetøj ind i?

At bruge et blindfold for øjnene sammen med dit yndlingslegetøj kan være en sjov måde at gøre din oplevelse endnu mere underholdende. For at begynde at kombinere legetøj og opleve et helt nyt niveau af nydelse, kan du gøre følgende:

 • Brug en pocket pussy eller vibrator til at intensivere et handjob.
 • Bed bæreren af bindet om at bruge et sexlegetøj på sig selv og derefter læne sig tilbage og se showet.
 • Brug et vibrator æg til at stimulere bæreren.

At bruge sexlegetøj og blindfold sammen kan være en sjov måde at forbedre din fornøjelse på, uanset om du i øjeblikket bruger legetøj med din partner eller generelt opbevarer dem til solo-leg.

Tag et kig forbi pocket pussy og find din pocket pussy i dag. Her finder du med garanti et onaniprodukt, der kan skabe den ultimative orgasme.

For at finde den perfekte vibrator for dig så se med her under vibrator æg. Her finder du det helt rigtige oval formet stykke himmel til dig.

Udforsk magtspil med et blindfold

At bruge et bind for øjnene er den ideelle måde at udforske powerplay, uanset om du vil gå helt ud eller bare dyppe tæerne i.

Tag initiativet og bed din partner om at give dig bind for øjnene og gøre ting mod eller på dig. Hvorfor ikke opbygge spændingen ved at efterlade lange mellemrum mellem berøringerne, hvilket får dem til at kræve mere? Da din partner har bind for øjnene, har du fuldstændig kontrol over, om du driller eller glæder dem.

Blindfold sex er også en glimrende mulighed for at eksperimentere i soveværelset. Der er mindre pres for at performe, når din partners øjnene er gemt væk (og du behøver ikke bekymre dig om, hvilket ansigter du laver, mens de behager dig).

Vi anbefaler, at inddrage nogle håndjern eller evt. reb til den mere avancerede elsker. Nysgerrig? Så har vi svaret under blid bondage, hvor du kan finde lige det legetøj der behager dine lyster, fornøjelser og eventyre.

Prøv noget nyt

Hvis du er klar til at prøve noget nyt, kan det være nok at skifte rundt i omgivelserne. At lege med din partners sind kan være med til at skubbe dem “ud over kanten”

Skab et fordybende miljø og lad din partners fantasi løbe løbsk for at tage sanselegen til det næste niveau. For at begynde skal du tegne scenen som følgende.

 • Brug en lyd til at tage din partner med på en strand eller en jungle
 • Brug aromatiske stearinlys eller røgelse til at fordybe din partner endnu mere
 • Skab en sanselig havbrise med en blæser
 • Måske ændre din accent eller snak et andet sprog for at tilføje eller pynte lidt til den nye virkelighed

Hvad du kan opnå med dette, er kun fantasien der sætter grænserne. Leg med din partners sanser og skab et spændende møde med en virkelighed i kontrollere. Tag dem med på rejsen, de sent vil glemme.

SE ALLE BLINDFOLDS OG VÆLG DET DU VIL HAVE

Vi kan kun sige god rejse herfra. 😈 

Blindbold Bestsellers

Fetish Fantasy Satin Love Maske Sort

Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Maske i Sort
Bound Blonde Blindfold Sort Taboom Avantgarde Blindfold Rød

porno med danske piger