Giv din partner en intens sexoplevelse for kun 49,-

Giv din partner en intens sexoplevelse for kun 49,-

SPAR MANGE PENGE

En fræk dominerende sexleg for få penge.

Det er tid til at prøve noget nyt – En nem og billig måde, at få sat fut i soveværelset!

Giv din partner en fræk overraskelse næste weekend med noget så simpelt og billigt  som et blidfold, et bind for øjnene kan meget mere end mange tror, en ny leg kan starte med dominans hvor man mister det virtuelle og tildels kontrollen, eller fantasien om det ukendte og frememde, “hvad sker der? og hvem er det?”.

Læs og lær mere om blindfold fantasier og lege

Øjenbind til forførende parlege

Sort Satin blindfold, det 1,52 m lange, uigennemsigtige blindfold ser ikke kun elegant ud, det er en ægte allrounder: Som bind for øjnene omslutter det dig i forførende mørke og skærper dine sanser. Kan også bruges som hånd- eller ankel – der er ingen grænser for din fantasi.

Den sorte, silkebløde overflade lægger sig blidt ind mod din hud og efterlader en behagelig følelse.

Perfekt til hed førelse af din partner – Køb det for kun 49,-

Bonus: Vil du overraske din mand, kone eller kæreste yderligere og gøre stemningen endnu mere hot, så køb et sæt håndjern med og lad legen begynde, måske enda supplere med noget lækkert massageolie eller glidecreme.

Har du lyst til forførelse og spænding i soveværelset? Så er det disse lækre sorte plys håndjern du skal have fat i. Manchetterne er lavet af solidt metal og er sikre på at holde hænder eller fødder pæne, og hvor de hører hjemme.

Det bløde plys i wicked black ser ikke kun vovet ud, men giver også behagelig polstring, så intet gnider og gnaver. Sikkerhedsgreb og to små nøgler garanterer ubekymret brug. Disse håndjern er ideelle, især for begyndere, der gerne vil prøve noget nyt.

Vær kreativ, håndjern kan ikke kun bruges i sengen, men også mange andre steder!

Private Play Plys Håndjern Sort

porno med danske piger