Fik hjælp med min Erektion i skolen!

SPAR MANGE PENGE

Som så mange andre unge fyre, da jeg var 13-15, fik jeg ofte pinlige store erektioner i skolen. Nogle gange var det fra at se en af ​​mine hotte lærere, kigge ned i en pigebluse eller helt uden grund, bare fordi hormonerne kørte rundt i kroppen.

Jeg var en tidlig i puberteten, jeg begyndte at få kønsbehåring i en alder af 12 og var allerede der i gang med pre-sperm i underbukserne efter en nat med en fræk drøm. Da jeg var 15 år, og var i brusebad sammen med andre drenge fra klassen, kunne jeg se jeg var mere udstyret end de andre, min pik var 15 cm lang, når den var helt oprejst.

Jeg plejede at gemme min rejsning bag mine skolebøger, når jeg stod op for at forlade undervisningen eller frokoststuen, og mere end én gang gik piger forbi og fnisede når de kunne se min hårde pik anstrenge sig på mig i mine jeans. Endnu værre var det med min vejleder Frk. Popenda der også havde set min bule i bukserne, da hun gik forbi mig.

En morgen, da skolen startede, hjalp jeg min skolelærer, fru Hansen, med at stille nogle kasser op på en hylde i garderoberummet bagerst i klasseværelset. Da hun trådte tilbage fra taburetten faldt hun lidt tilbage mod mig, og jeg greb hende i mine arme. Da hendes røv pressede sig op mod mig, og jeg kunne lugte hendes parfume, bankede min unge pik og begyndte at blive hård. Da hun vendte sig om, så hun bulen i mine bukser. Jeg var så flov, og hun smilede bare og gned min pik gennem mine jeans og sagde “Måske må du hellere bare vente her, før du går tilbage til din plads! Jeg trak min pik ud og rykkede hurtigt af og sprøjtede min sperm ud på nogle frakke der hang på en knag.

SEX I DAG?

Næste morgen, da jeg kom i skole, tog fru Hansen mig til side og sagde, at jeg skulle gå til min vejleder, fru Popenda. Jeg spurgte hvorfor og hvad jeg havde gjort for at blive sendt til hendes kontor. Hun forklarede så, at hun havde talt med fru Popenda, og de mente begge, at jeg havde brug for rådgivning og forsikrede mig om, at jeg ikke var i problemer.

Da jeg gik til Ms. Popenda kontor, bad hun mig komme ind og lukke døren. Ms. Popenda var en afroamerikansk dame omkring 30 år gammel, høj og havde en fantastisk figur. Hun kørte sin stol over ved siden af ​​mig og fortalte mig, at hun og fru Hansen havde talt om mit problem. Åh min Gud, jeg tænkte, nu er jeg virkelig færdig, og de vil ringe hjem til mine forældre! Hun fornemmede frygten i mine øjne og lagde sin hånd på mit lår og bad mig slappe af. Hun forklarede, at hun var trænet i at håndtere problemer med unge drenge. Hun spurgte mig, om jeg onanerede og hvor ofte? Hun spurgte mig, om jeg nogensinde havde haft sex før. Mens hun talte, stirrede jeg ned i hendes bluse, ude af stand til at se hende i øjnene.. Hun lænede sig tættere på, og min pik begyndte at svulme. Hun fortalte mig om at have set min rejsning mere end én gang, da hun var gået forbi mig i hallen og fortalte mig, at mit problem ikke var usædvanligt for drenge i min alder.

”Måske skulle du lade mig hjælpe dig med dit problem” sagde hun, at jeg ikke var sikker på, hvad jeg skulle gøre, men hun vidste, hvad hun skulle gøre. Hun fortalte mig, at jeg skulle rejse mig og smide mine bukser, da jeg gjorde det, rejste min stive unge pik sig hårdere end nogensinde.

Hun rakte ud til sin skrivebordsskuffe og trak et kondom ud, og da hun smuttede det over min pik, smilede hun og sagde “Wow, du er meget større, end jeg troede, du ville være og mange andre teenager”. Hun begyndte at stryge min pik og fortælle mig om hormoner og noget der hedder Testosteron, Så tog hun min pik ind i munden og begyndte langsomt at vippe hovedet op og ned, indtil jeg skød en stor ladning sperm i hendes mund, mens mine knæ rystede og var ved at besvime i min første orgasme i en kvindes hånd og mund.

Hun tog kondomet af og smed det i skraldespanden og sagde “Vi vil ikke lave noget rod, vel”. Hun fortalte mig, at hun ville tale med fru Hansen og rådgive hende om, hvordan vi kunne håndtere problemet. Hun fortalte mig, at jeg kunne tale med Mrs. Hansen når som helst om det.

Derefter brugte jeg en eller to eftermiddage hver uge på at blive holdt efter skole i flere måneder, ikke for disciplin, men for rådgivningssessioner. Fru Hansen og fru Popenda gjorde begge alt, hvad de kunne for at hjælpe mig med at overvinde mine problemer med erektion, og jeg lærte mere det år i 9. klasse, end jeg nogensinde havde forestillet mig!….

porno med danske piger