Servicebesøg hos Fru Petersen

SPAR MANGE PENGE

Fru Petersen. Hun er ca. 1,70 høj, hun vejer vel ca. 70 kg., har lyst hår, en lidt stor numse, og et par MEGET store bryster. Hun er som regel altid pænt klædt på…

Jeg var 25 år gammel og arbejdede, som frivillig hjælp/service på et center for handicappet og ældre mennesker, som bord i deres egen bolig og har mulighed for, at deltage i centrets fælles aktiviteter og med derved hjælp hvis de ønsker det….men det er trods alt derfor, at de bor dette sted.

Fru Petersen er 55 år og er en sød, sjov og venlig beboer, som kan klare sig nogenlunde, men hvis hun skal ud, så er det i kørerstol, da hendes ben ikke magter længere turer. Hun mistede sin mand for over 10 år siden, og har boet på centret i 5 år – hun er altid festlig og besøge.

Jeg skulle hjælpe med nogle ting hos hende og banker, og hun kommer og åbner, men ikke som hun plejer med et stort smil. Jeg kommer ind og hun siger undskyld hendes humør, og jeg spørger ind til hvad der er galt. Det viser sig, at hun har siddet og set billeder af sin familie og afdøde mand, og pludseligt bliver hun helt skidt og sidder og græder. Jeg foreslår, at lave lidt kaffe og så kan de ting hun skulle have lavet vel vente…det glæder hende og hun nævner også, at det er over 1 mdr. siden, der har været noget familie forbi.

Fru Petersen lyser helt op og undskylder igen…men ingen problem, sådan er det nogle gange hos disse beboere. Når mens vi drikker kaffen, så spørger hun om vi skal have en lille een….hmm…ikke så godt i arbejdstiden, men jeg siger alligevel ja tak, og Fru Petersen rejser sig og finder to glas frem – hun er allerede i bedre humør. Så fortæller hun alt imens, hun skåler og bliver i bedre humør, hun skænker en ny op..men kun til hende selv – så snakker hun videre og fortæller nu inderligt og kærligt om hendes liv og tanker.

Jeg sidder og bliver helt forlegen og ked af det på hendes vegne og selv lidt trist over, at høre hendes historie. Hun kommer også ind på hendes sexliv – eller rettere mangel på samme. Hun tænker, trods hendes handicap, stadig på sex og mænd og hvad dette kunne føre til. Her er det vel på sin plads, at beskrive Fru Petersen. Hun er ca. 1,70 høj, hun vejer vel ca. 70 kg., har lyst hår, en lidt stor numse, og et par MEGET store bryster. Hun er som regel altid pænt klædt på, faktisk lidt moderne og hvis man ikke vidste hendes alder, så kunne man godt skyde hende 5/10 år yngrer.

Hun sidder der, og krænger sin sjæl og inderste ud – mens hun snupper endnu en lille en mere. Jeg spørger, om hun har tænkt på at løse hendes behov – altså sex behovet – ved f.eks. købesex – men det slår hun hen og smiler….nej jeg må hellere opfører mig ordentlig. Jeg fortsætter dog med, at støtte hende, og sige det er helt okay – og der findes nogle, som kan og vil den slags. Hun smiler igen, og vi aftaler, at jeg godt må lave noget af det, som jeg var kommet for.

Jeg går igang – og jeg kan indimellem se, at Fru Petersen sidder i stuen, og kigger…holder lidt øje med mig. Hun smiler sødt og syntes jeg, lidt lummert til mig. Da jeg står på en stige i gangen, og roder med noget lys/el – så kommer hun stille forbi mig, og da hun står og kigger op af mig, så blinker hun til mig og spørger, om jeg ville hjælpe hende med en sidste ting, når jeg var færdig der. Ja ja siger jeg – selvfølgelig. Jeg bliver imidlertid så færdig, og kalder på Fru Petersen – hun svare ikke lige – og jeg kalder igen. Nu siger hun, at hun er i soveværelset. Døren står på klem, og jeg banker stille på – kom bare ind – jeg har skam tøj på…igen lidt lummer. Sådan plejer hun ikke at snakke. Kom og sæt dig her på sengen, siger hun så og jeg stiller mig først ved sengekanten. Hvad skulle jeg så hjælpe med? Jo ser du – efter vores snak i stuen om mit problem, savn eller behov – så tænkte jeg, hvis du ikke bliver gal og melder mig, om du måske kunne hjælpe…? Hvad mener du Fru Petersen. Jeg vil spørge, om du måske ville opfylde et STORT ønske for mig… Og hvad er så det, spørge jeg. Vil du tage dit tøj af, så jeg kan se en flot ung mand nøgen… Fru Petersen udbryder jeg. Ja, undskyld, siger hun. Men det har jeg ikke set i MANGE år og du er sådan en flot fyr….

Jeg siger, at det indgår jo IKKE i den service, som jeg tilbyder. Hun kigger lidt misfornøjet, trist og sørgeligt på mig og siger – det ved jeg jo godt, men jeg blev så opstemt af vores snak, og føler du altid har tid og lytte og hjælpe. Hvad siger du så… Hun var meget insisterende.

Hvis jeg gør det, så SKAL du LOVE mig, at DET BLIVER mellem os – og det var hun selvfølgelig godt klar over. Jeg kiggede på uret – ringede til min chef, og sagde jeg var støt ind i lidt udfordringer, så jeg blev forsinket hos den næste…Ingen problemer.

Nu blev jeg lidt varm i kroppen. Her sad Fru Petersen og ville have jeg skulle “strippe”. Hvad og hvordan – lad mig sætte mig her i min gode stol – og så kan du stå der på bag sengen. Nu sad hun og havde store øjne. Jeg måtte jo sige, igen, at dette havde jeg ALDRIG prøvet før, men det har jeg heller ikke, sagde hun. Tag dine bukser af først…. Det gjorde jeg. Prøv og drej rundt…Uhmm sagde hun – du har en dejlig numse i de underbukser. Så din skjorte – og vupti så stod jeg i T-shirt og underdrenge – dem som er fra Bjørn Borg…med striber.

SEX I DAG?

Nu skulle jeg så tage T-shirten stille af og dreje rundt igen…Øj siger Fru Petersen, jeg bliver blød og varm i kroppen – nu stod jeg 1 m fra hende KUN i Bjørn Borg striber…min pik var begyndt og røre på sig. Vend dig om sagde hun, og så lad mig se din numse….Så trak jeg lidt ned i boxerne og hun nærmest slugte min røv med øjnene. Så vendte jeg mig om igen, så jeg stod mod hende og min pik kunne åbenbart lide showet.

Hold da op, sagde Fru Petersen, har du problemer. Nu skulle jeg langsomt, trække ned i boxerne, og VUPTI, så sprang pikken ud… Det gippede i Fru Petersen…Nøj sagde hun. Hvor er den stor og flot.

Jeg er som regel barberet og kun med lidt kort hår, oppe overr pikroden. Min pik er vel ca. 20/25 cm i fuld størrelse – men det var ikke størrelse, der styrede Fru Petersen lige nu. Det var kort og godt, synet af en ung, nøgen mand…hun NØD det. Hun spurgte, om jeg ville vise hende pikhovedet, det har altid fasineret hende. Jeg trak tilbage i forhuden, og hun sagde uhmm, hvor lækkert – kan du spille lidt pik for mig. Nu var Fru Petersen begyndt og tage på sine bryster…jeg tog fat i min pik, svingede den lidt frem og tilbage, spillede lidt pik og så gik jeg tæt på Fru Petersen, og var kun 10 cm fra hendes hoved. Ja, sagde hun – må jeg slikke på den. Og nu var jeg ligeglad med regler, kutyme, og politisk korrekthed. Nu skulle min pik ind i Fru Petersens varme mund. Og jeg må sige, at Fru Petersen slugte næsten på een gang, hele min pik. Det var noget hun kunne lide. Og det kunne jeg jo også. Hun holdt om min røv, kærtegnede den imens hun slikkede og suttede, som jeg aldrig har fået det før.

Hun knappede sin skjorte op, med den ene hånd, mens hun holdt fast i min pik, med mund og den anden hånd. Nu kunne jeg se toppen, af hendes flotte kavalergang. Hold nu kæft – de var store de bryster. Jeg blev vild liderlig af hendes mund arbejde, og hun var også godt oppe og kører.

Nu stoppede hun op, kiggede op på mig med længselsfulde og strålende øjne….tog pikken ud, og sagde – vil du ikke godt sperme i min mund. Det skal man nok ikke sige mange gange til en mand, for det “kunne” jeg da godt 🙂

Hun slikkede videre, og klemte om mine kugler, og for satan det var godt. Jeg tog hende helt spontant på brysterne, og hun stønner nu, med min pik i munden…jeg kan ikke holde mig mere, og hun suger nu alt min sperm ud og synker hele molevitten.

Jeg er målløs – og Fru Petersen ser meget tilfreds ud, men også frisk på mere. Hun spørger, om jeg kan hjælpe hende over i sengen og af tøjet, og om jeg vil slikke hende… Øh..ja – vi får hendes nederdel af, hendes trusser ryger samme tur, og nu skal de kæmpe bryster ud i det fri.

For satan de var store og hun bad mig klemme om hendes vorter, som hurtigt blev store og stive. Hun nød det og jeg blev skubbet ned til hendes skød. Hun var utrolig Fru Petersen. Hun var i så stort underskud af sex, som jeg nu på denne formiddag, skulle ændre kraftigt på. Hun duftede dejligt, og havde mere hår på karamellen, end jeg normalt er vant til – men hun nød min tunges arbejde. Jeg slikkede, suttede på klitten, jeg fingerkneppede hende samtidigt, og hun var driv våd. Hun stønnede og hendes hoved svingede hun fra side til side, som var det starten på en propelflyver. Hun var helt i ekstase, og jeg kunne mærke, det var tæt på. Mit arbejde gjorde også min pik stiv igen. Nu stoppede jeg slikkeriet – og forsatte med hendes bryster. Hendes store vorter blev slikket, nippet i og suget ind i munden, hvor de føltes som en vingummi. Så fingerkneppede jeg hende alt imens og så…skal jeg love for, at hun kom i en kæmpe orgasme. Hun holdt mit hoved fast imellem hendes bryster og så blev mine fingre ellers væddet helt vildt.

Så hørte vi pludselig rengøringen ved døren. Fru Petersen bad hende vende tilbage om 1 times tid – okay – blev der svaret.

Fru Petersen fik så øje på mit halvstive lem og begyndte at pille. Hun bad mig igen om lov til, at sutte mig – og jeg var hurtig til at vende min pik i retningen af Fru Petersens mundvand. Hun slikkede bollerne og spillede min pik i 5 min – så bad hun mig kneppe hende, det vildeste jeg havde lært.

Der var ikke problemer med, at få min store stive pik indenfor i Fru Petesens varme skød. Der var vådt igen, og jeg vidste ikke helt, hvor meget og hårdt jeg kunne gå til den. Men hun forsøgte, trods hendes dårlige ben og hofter, at presse mig længere ind – og det var nok for mig. Nu huggede jeg min unge stive pik i Fru Pedersens hungrende fisse, så der kom sjaske lyde. Hun stønnede og jeg gramsede og krammede hendes enorme bryster, hun fik al min pik i fuld længde og tykkelse – til hun til sidst krampede i maven, prøvede at skyde underlivet op og så fik hun endnu en vild orgasme…og jeg kom stort set samtidig i flere ryk.

Nu var Fru Petersens savn, hunger og behov dækket bedre ind…og hun lå bare med et kæmpe smil – og jeg spurgte om hun var okay. JAAAA svarede hun – lige hvad jeg har trængt til og havde ønsket mig længe.

Jeg fik samlet mig sammen og kigget på klokken – der var 20 min til rengøringen kom tilbage. Fru Petersen ville i bad – og jeg hjalp hende op og fik gjort badet klar. Hendes bryster hvildede tungt på min overkrop, da jeg fik hende ud af sengen og ud til badeværelset – for hun kunne ikke selv gå. Det rykkede lidt i pikken igen – og jeg fik hende under bruseren og imens hun stod der betragtede jeg hende og tænkte – hold da kæft, hun har egentlig en pæn krop trods hendes handicap, formåen mht. træning og alder…min pik rykkede igen – det så Fru Petersen. Nøj kan du mere…vil du ikke nok spille din pik af for mig imens jeg bader. Som spurgt – så gjort. Jeg greb min pik, blottede pikhovedet helt tæt til Fru Petersen, så hun kunne se det hele. Så spillede og gned jeg – alt imens hun stod og badede. Sprøjt på min fisse….og jeg arbejdede – så bad hun mig vende sig – og hun kærtegnede min røv og stak pludselig en finger i røven…hov sagde hun…nu stod jeg let foroverbøjet, med min hænder spillende på min pik. Fru Petersens ene hånd på mine balder, og en finger i røven….og bruseren varme stråler springende på min bagerste krop. Så nu, sagde jeg – nu kommer jeg – hun trak fingeren ud og jeg vendte mig om og skød dagens tredje ladning af udover Fra Petersen….Ahhh sagde hun. Er du færdig nu… Ja stønnede jeg og fik lov at overtage bruseren hurtigt.

Fik skyllet mig af og tørret mig – os så bankede det på døren – og det var rengøringen igen. Hun blev holdt hen i 5 min – hvor jeg fik tøjet på – og fingerede arbejde med radiatoren i soveværelset, imens fik Fru Petersen lidt tøj på – og så kom rengøringen ind. Jeg håber ikke, at hun opdagede spermlugten i soveværelset – men jeg skyndte mig at pakke sammen – og på vej ud, bad Fru Petersen mig lige komme ind i stuen.

Hun så helt vild glad, lettet og dejlig ud – her sagde hun – og gav mig 500 kr. – de er til dig. Men det ville/kunne jeg ikke tage imod. Jo sagde hun, det er også alt for billigt, når jeg tænker på, hvad du har givet mig – men jeg forlanger du tager dem.

Der var ikke andet for, selvom jeg havde det MEGET dårligt over det – jeg havde jo trods alt også haft en fantastisk oplevelse med en moden og dejlig kvinde.

Det blev ikke til flere gange sex hos Fru Petersen, det turde jeg ikke – dels pga. evt. at blive opdaget, men også pga. hun måske ville betale igen. Dete kunne jeg ikke lide – et par gange, når jeg har været på servicebesøg i anden anledning, så har hun fået lov til, at se min pik – og lige røre og nusse den – og den ene gang, skulle/ville hun have jeg spillede den af.

Nok for nu og jeg håber at Fru Petersen har et dejligt og godt liv – jeg er desværre ikke på stedet mere og har fået en kæreste.

porno med danske piger