Sex med betjent i elevator.

SPAR MANGE PENGE

Uhmmmm…hun lænede hovedet tilbage…lod solens stråler kærtegne hendes ansigt…hun tog en dyb indånding…luften var fyldt med løfter om forår og lysere tider. Hun smilede for sig selv. Hun kunne mærke forårsfornemmelserne røre på sig i hende også. Hun gik videre. Lyttede til fuglenes kvidren og smilte til de folk hun mødte. Der var et godt stykke at gå. Hun skulle ind og aflevere nogen varer hos en kunde. De vejede godt til og det havde som altid været umuligt at finde en parkeringsplads.

Hun stod og baksede for at åbne døren med hænderne fulde af pakker da der i det samme kom en betjent forbi. Han åbnede døren for hende og fulgte efter hende ind i Hallen. Hun fik fremstammet en spæd tak. Hun havde helt mistet mælet… Lige der… foran hende, stod der bare det dejligste stykke mandfolk. Hun kunne ikke lade være med at forestille sig hvordan han ville se ud uden tøj på. Hun nærmest gloede på ham og rødmede helt op til hårrødderne da han fangede hendes blik. Han smilte til hende. Hun nærmest gispede… sikke et smil. Wooow. Kunne smelte et isbjerg på en split sekund. I det samme gled en af pakkerne fra hende, og i forsøget på at fange den, tabte hun dem i stedet for alle sammen. Hun skyndte sig at sætte sig ned på hug og samle pakker sammen. Hun kiggede ned i gulvet. Hun følte sig temmelig pinlig til mode. I det samme så hun hans hånd foran sig. Hun kiggede op. Han smilte stadig sit isbjergsmeltende smil. Jeg må vist hellere give dig en hånd med de pakker sagde han. Hun kunne slet ikke sige noget. Lod ham bare tage pakkerne og fulgte tavs efter ham ind i elevatoren. Hvilken sal? Han kiggede spørgende på hende….sy..syvende fik hun fremstammet. Hun lukkede øjnene i og knyttede hænderne i et forsøg på at få kontrol over sig selv. Hun følte sig som en teenager på forbudt område.

I det samme lød der et ordentligt brag og elevatoren stoppede. Hun gav et lille skrig af forskrækkelse og søgte instinktivt ind i hans arme. Han lagde armen om hende så godt han nu kunne for pakkerne. Bare rolig sagde han. Det ordner sig snart igen. Han lagde pakkerne fra sig og begyndte at kalde centralen. Han fik arrangeret noget assistance og de ville komme hurtigst muligt, men han skulle forsøge at holde folk i ro for der kunne godt gå et stykke tid.
Hun stod og kiggede på ham mens han talte i sin radio. Han var altså kriminelt lækker. Hun slikkede sig ubevidst om munden. Han var ikke nogen fotomodel… men det var heller ikke det hun kiggede efter. Hun kiggede øjne… og hans øjne kunne hun svømme i…. Hun gav et dybt suk fra sig.

Hvad siger du… han kiggede på hende og smilte… øhhh ikke noget rødmede hun. Han kom hen til hende og tog hende under hagen. Løftede hendes ansigt op så hun kiggede ham i øjnene. Er der noget i vejen spurgte han. Ne..ne..nej…. hun sank….hun så hvordan hans blik fortalte at han ville kysse hende. Men hun kunne ikke gøre noget. Stod bare og ventede… glemte at trække vejret. Da der kun var 1 cm mellem deres læber hviskede han… træk vejret. Hun tog en dyb indånding og i det samme ramte deres læber hinanden. Uhhmm han kyssede endnu bedre end hun havde turdet håbe. Hun blev helt blød i knæene. Han lagde armene om hende og holdt hende godt fast. Hans kys blev mere krævende… hun forsvandt helt hen i hans kys. Tid og sted holdt op med at eksistere og rummet drejede bare rundt og rundt. Hun begravede sine fingre i hans hår. Trak ham om muligt endnu tættere.. måtte mærke hans krop mod sin. Alt andet end de to forsvandt. Hun lagde sit ene ben rundt om hans hofte. Trak ham tættere på. Hun kunne mærke hans reaktion. Hun kunne mærke begæret rase i kroppen på hende. Hans læber slap hendes, bare for at bevæge sig ned til hendes hals. Hans tunge cirklede rundt samtidig med at han blidt nappede hende.

SEX I DAG?

Hun var efterhånden så overvældet af begær at hele hendes vægt lå i hans arme. Hans læber og tunge fortsatte deres vandring frem til hendes bare hud i skjorteåbningen. Han kunne mærke hvordan hun skælvede ved hans berøring. Som om hvert enkelt lille kys sendte stød igennem hende. Han åbnede langsomt hendes skjorte, knap for knap og lod hele tiden læberne kysse den åbenbarede hud. Han fandt hendes bryst. Lod kærtegnede tommelfingeren cirkle rundt om hendes brystvorte udenpå hendes bh. Hun stønnede nu dybt og hun ænsede intet andet end hans berøring. Han var så…. Ja hun vidste egentlig ikke hvad han var. Han havde bare taget al magt fra hende. Når hans hænder befandt sig på hendes krop holdt hendes hjerne op med at fungere, og hun ænsede intet andet end ham og de følelser han vækkede i hende. Han flyttede nu munden over til det andet bryst. Hans varme tunge, hans blide nap i brystvorten fik det til at sortne for hendes øjne og hun kom med et skrig og hendes krop gennemrystedes af bølger. Han blev ved. Holdt hende endnu fastere i sine arme. Fortsatte sin behandling af hendes bryster.

Da orgasmen var rullet igennem hende og hun havde fået vejret igen kyssede han hende blidt. Smilte til hende med et udtryk i øjnene hun ikke kunne tyde. Men hun ville mærke ham …. Lige NU.. hun begyndte at flå i hans skjorte for at få den af. Hun fumlede med knapperne. Kiggede næsten bedende op på ham, som spurgte hun ham om hjælp. Han smilede, kyssede hende og i et snuptag havde han befriet sig for skjorten. Hun holdt ham ud fra sig i strakt arm. Kiggede drømmende på ham og udbrød…hvor er du smuk…inden hun nærmest kastede sig i hans favn. Hun begyndte at kysse ham. Lod langsomt læberne lære ham at kende. Hun smagte ham. Nød ham. Hun bevægede sig langsomt ned af hans mave. Ned til bukselinningen. Hun begyndte at knappe hans bukser op meget langsomt. Lod hele tiden læberne stifte bekendtskab med den frilagte krop. Til sidst havde hun fået dem åbnet så meget at de selv gled ned, hjulpet at knippel og hvad der eller sad i hans bukser. Hun kiggede op på ham og smilede frækt. Kyssede langsomt hans manddom fra rod til hoved uden på underbukserne. Han var godt tændt. Stoffet var spændt til bristepunktet i forsøget på at holde ham indfanget. Men de måtte opgive og hovedet stak op over kanten af hans tights. Hun fandt hurtigt glansen med munden og tungen. Uh hun elskede at slikke. Elskede den nydelse hun kunne give ham. Elskede den nydelse det gav hende. Hun fik ham befriet og kiggede smilende til mens hans skaft nærmest dansede af glæde over at komme ud i friheden. Hun greb ham. Lod små kys regne ned over hovedet..ned af skaftet og helt ned til hans spændte nosser. Hun fandt den ene med læberne og sugede den ind i munden. Nød fornemmelsen af hans nosse som var det et bolche. Fandt den anden bolcheklump og gav sig til at nyde den med ligeså stor lyst som den første.

Pludselig kunne han ikke mere. Han tog fat i hendes hoved og lod hende forstå han ville ha den i munden på hende. Og hun forstod. Nød at han ikke kunne vente længere. Nød at han tog styringen, selvom det var hende der gav ham nydelsen. Han lod fingrene vikle sig ind i hendes hår. Hjalp med at holde tempoet. Hun slikkede ham det bedste hun havde lært. Lod hele tiden tunge danse og pirrede ham så han mistede orienteringen. Der var kun dem og deres elskov. Intet andet eksisterede. Med et brøl kom han og hun kæmpede for at sluge alle hans dejlige dråber. Der var et par stykker der løb ned af mundvigen på hende, men dem fik hun standset med tungen. Slikkede sig grundigt om munden som skulle hun sikre sig at intet gik til spilde. Hun rejste sig op, kiggede kærligt på ham. Smilte til ham. Han smilte tilbage, lagde armene om hende og kyssede hende blidt.

Den sexede sekretærDe stod og småkyssede i et par minutter indtil hun kunne mærke han var ved at være kampklar igen. Han smilte frækt til hende. Vend dig om smukke. Lad mig få dig bagfra. Hun vendte sig om og holdt fast i gelænderet mens hun provokerende vrikkede med måsen. Hendes korte nederdel afslørede kanten af hendes strømper. Han stillede sig bag hende. Trak hendes nederdel op om livet på hende. Hun mærkede hans hænder kærtegne hendes nøgne baller. Hendes g-streng var krøbet op mellem hendes svulmede læber. Han kunne se hvordan safterne løb ned af låret på hende. Hun mærkede hans fingre nulre hende og fik hende hurtigt ud hvor det igen kun var de to og tid og sted ikke eksisterede. Og pludselig stødte han hårdt op i hende. Helt i bund. Overraskelsen og fornemmelsen af hans bankende lem var næsten for meget og hendes ben gav under for hende af begær. Han greb hende i et fast greb inden hun faldt. Han begyndte langsomt at bevæge sig. Han bevægede sig så han næsten forlod hendes grotte. Og så ganske langsomt helt i bund igen. Han tog et fast tag i hendes hofter for at holde hende fast. Ville have lov at nyde hende. Men hun kunne ikke lade vær med at støde ind mod ham hver gang han stødte op i hende. Hun måtte bare ha ham hårdt og vildt. Hun var så tændt at begæret havde overtaget hende totalt. Han prøvede at holde igen men da hun så begynde at klemme om ham måtte han give op. Han stødte hårdt op i hende. Tog fat i hendes lange hår med den ene hånd mens den anden hånd forblev på hendes hofte. Han trak hendes hoved bagover mens han stødte hårdere og hurtige op i hende. Der gik ikke længe før han kom med et brøl. Han blev dog ved med at støde op i hende og der gik kun tre fire stød før hun gennemrystedes af endnu en orgasme.

De gled ned på gulvet. Hun på skødet af ham. Hun puttede sig ind til hans bryst mens hun kom sig oven på den voldsomme orgasme. Han lagde armene om hende. Kyssede hende på kinden.

Hun kiggede op på ham med et kærligt udtryk i øjnene….hej….jeg hedder…… – hvad hedder du?……….

porno med danske piger