Kvinders dilemma! Mere sex eller stabilt parforhold?

Kvinders dilemma! Mere sex eller stabilt parforhold?

SPAR MANGE PENGE

Ønskeliste: seriøs moden mand & viril ung elsker!

Kloge unge kvinder bør vælge modne mænd til det faste parforhold, men unge mænd for mere sex.

Når en mand kommer i forhold med en mindst fem år yngre kone, har parforholdet de bedste chancer for at holde. og hvis kvinden er den klogeste, øger det også stabiliteten.

At en yngre og klogere kone øger sandsynligheden for et langtidsholdbart forhold, var en af konklusionerne, som forskere fra det sydengelske universitet i Bath nåede frem til ved at interviewe 1500 par – og følge op på projektet efter fem år.

Hvis kvinden derimod er over fem år ældre end manden, er risikoen for et brud mere end tre gange så høj, som hvis parret havde været jævnaldrende.

Tryghed eller mere stiv pik

Her i Norden er mænd gennemsnitligt tre år ældre end deres koner eller kærester i faste forhold og den forskel er generelt ubetydelig. Når vi finder sammen og forelsker os, er det fordi vi er fysisk tiltrukket af hinanden og har samme livsholdninger og værdier. Når unge kvinder falder for modne mænd handler det typisk om stabilitet og tryghed, når kvinder finder sammen med yngre mænd, handler det ofte om at have en mere frisk, aktiv og viril partner, båd udenfor og i sengen.

SEX I DAG?

Mænd peaker seksuelt i en alder af ca. 20 og kvinder gør omkring de 40.

Sidst i teenagerårene, start af 2oerne er alderen hvor mænds sexlyst topper, hvorefter vil den langsomt begynder at aftage. Kvindernes sexlyst bliver omvendt større gennem livet og topper først, når de nærmer sig overgangsalderen. I omkring 40-års-alderen og op.

Den perfekte løsning til kvinder

Happy wife happy sexlife: Find en fast partner der er mindst 5 år ældre end dig selv, til det trygge familieliv og når lysten til mere sex dukker op, må du ud at finde en ung mand mellem 20-25, da det er dem der oftest har lyst til sex og faktisk også dem der kan igen og igen, hver gang med en stenhård erektion.

FIND DIN ÆGTEMAND HER FIND DIN UNGE ELSKER HER

 

Hvilken type kvinde er du?

Kuvøseguf med silverfox eller Cougar med unge fyre?

porno med danske piger