Sex med papmor (historie og film)

SPAR MANGE PENGE

Jeg er lige fyldt 17 år. Jeg bor sammen med min far og hans nye kone, som jo er min “papmor” Hun er en kvinde på 42 år, lidt former, og nogle forholdsvis store patter. Jeg har ofte tændt på hende, lige siden min far fandt sammen med hende.

– Det var blevet sommer, og det var varmt i vejret. Vi besluttede os for at køre på stranden. Min far kørte, og ved siden af sad hun med den korteste sommerkjole jeg længe har set. Der var massere af piger på stranden, jeg lå og kiggede nøje på dem, og fik også øjenkontakt med en. Jeg gik i vandet, og håbede på at hun ville følge efter mig. Men nej, hun var stærkt optaget af, at slikke sol. Jeg gik op igen, og der begyndte min pik at vokse stille og roligt. Der lå min papmor med de største patter. Hun havde smidt bikinien, så hun kunne få lidt sol på dem. Min pik kunne næsten ikke være i mine badebukser. Jeg var stang liderlig, og ret ophidset. Jeg lå og tænkte, men faldt i søvn. Min far vækkede mig en time efter, og sagde at vi skulle hjemad. Jeg vågnede med et sæt og kiggede over på hende. Men hun var hoppet i sommerkjolen igen. Jeg ærgrede mig over, at jeg ikke fik taget et billede, som jeg kunne bruge til bedre tider. Vi grillede senere, og hyggede. Jeg lå længe og tænkte på strandturen i dag, og de utrolige perfekte bryster. Jeg måtte have mer.

SEX I DAG?

Nogle dage efter vågnede jeg op med et kæmpe jern på, og gik på toilettet. Her var ret tomt. Jeg kunne høre bruseren løbe, så jeg måtte vendte lidt. Lidt efter stoppede vandet med at løbe, og døren gik op. Ud kom min papmor splitter nøgen. Jeg studerede hende fra top til tå. jeg kunne fornemme hendes mis, hun var helt trimmet. Jeg var ved at besvime. “far er taget til københavn” sagde hun, og forsvandt dernæst ind på soveværelset, jeg kiggede efter hende, og kunne se hendes nøgne røv vrikke. Jeg smed tøjet og gik i bad, jeg stod og onanerede og fantaserede om hende. Jeg var så liderlig! min pik var stenhård. Jeg tog en t-shirt og boxershorts på og gik ud af badeværelset. Jeg gik ud i køkkenet for lave morgenmad. Min papmor kom til syne i baggrunden, Hun var kun iført sin korte natkjole. Jeg studerede hendes ben og tær nøje, jeg fik øjeblikkeligt Jern på igen. Jeg kunne ikke skjule det, og hun fik øje på det.

Hun gik over mod mig, og tog fat om min pik. Hun gned et stykke tid uden på boxershortsene. Hun gik lidt væk fra mig, og trak op i kjolen. Hun havde ingen trusser på. Hun vendte sig om, og røven strittede frem. Jeg var stang liderlig. Hun forførte mig ind til soveværelset. Hun standsede i døråbningen. Mine underbukser blev revet af, og frem kom min pik, som stod lige op i vejret. Hun var noget forbavset over at den var så stor. Hun begyndte at sutte den, dejligt var det. Vi gik længere over mod dobbeltsengen. Jeg trak hendes kjole over hovedet på hende. Hun var nu helt nøgen, jeg mærkede hendes patter, og slikkede på brystvorterne. Hun gispede. Vi var begge to helt vildt ophidset nu. Hun satte sig på sengen og spredte benene. Jeg kunne dufte hendes safter, og begyndte at slikke hende. “knep mig nu” gispede hun. Jeg spredte hendes ben endnu mere, og førte mit lem ned mod hendes mis. Jeg stak den ind, og kneppede hende i takt. Hun stønnede højlydt, jeg bollede hende i denne stilling i 5 minutters tid, jeg lagde mig på ryggen, og hun gled ned over min pik. Hun red mig hårdt, og vi var begge to ved at komme. Hun kom øjeblikkeligt, hun skreg nærmest. Jeg trak mig ud og tømte mit sæd ud over hendes patter.

Vi gik ud på badeværelset og vaskede sæden væk. Jeg gik ind på mit værelse, og tog tøj på. Vi blev enige om, at dette var vores lille hemmelighed.

Forfatter: tdc160

porno med danske piger