Om sex og MGP – en sand historie

Min kæreste har aldrig set hende så volsom før. veninden hun råbte og hoppede op og ned med sin fisse ned over min pik. ind til jeg kunne mærke at jeg var meget tæt på at komme…

kl var 14:22 min kæreste(hende) sad og spillede computer. jeg gik ind til hende og sagde at jeg lige smuttede i netto. vi skulle nemelig se MGP så jeg skulle hente noget slik.

hendes veninde kommer nemlig altid når der er MGP. da kl blev 17 kom hun der hjem. jeg har altid haft små frække tanker om hende og vil gerne se hende nøgen. tiden gik med hygge og MGP gik igang.
da min kæreste gik på wc. begydte jeg at se på hendes veninde og tænkte. hmm bare jeg kunne. og sad og tænkte på at hun suttede min pik. da kl var 23. sagde hun at hun vil tage hjem af, men hun vil høre om hun måtte sove her. og det blev vi enie om at det kunne hun godt. vi gik ind i seng eller de gjore for jeg skulle vente til at hun var kommet under dynen. da jeg måtte komme ind lå de og snakkede om MGP. min kæreste sagde til hende at hun skulle kikke væk mens jeg to tøjet af.

SEX I DAG?

jeg slukkede lyset og lå og tænkte på at de lå og rørte ved hinanden, jeg lage min hånd på min kærestes trusser og lod min finger røre hende mellem benene. hun viskede at jeg skulle stoppe og at hun ikke vil når hendes veninde lå der. jeg sagde ok og ventede lidt der gik 5 10 min. og jeg begydte at kysse min kæreste på munden, lidt efter lå vi og snavede jeg to igen min hånd ned til hendes trusser og rørte hende mellem benene. og sagde igen nej men jeg blev ved lidt endnu, 2 min efter gik hun med til det og lod mig røre ved hendes bløde fisse. jeg lod min fingere køre ind under hendes trusser og ind i hendes fåde fisse og hun kyssede mig igen og begyndte at røre ved min stive pik.

Der lå vi så og rørte ved hinanden, ind til jeg kom til at sige til min kæreste at jeg godt kunne tænke mig at se dem sammen og se hendes veninde nøgen….. hun stoppede med det samme og kikkede på mig og sgade. er du forelsket i hende ? nej sagde jeg, jeg vil bere gerne prøve det med hende. hun så på mig igen og sagde. okay men du bliver hos mig. ja ja da jeg elsker dig, sagde jeg. roligt to hun dynen af hendes veninde og sagde, se så på hende.der lå hun med lukkede øjne og kun med trusser på, hendes bryster var nok en d skål og sad hvor de skulle. min kæreste to fat om min pik og begyndte at køre min pik frem og tilbage. jeg så på min kæreste igen og hun sagde se ikke på mig se på hende. jeg kikkede på hende igen og satte mig over til hende mens min kæreste rørte ved min pik. jeg begyndte roligt at røre ved hendes bryster. det var første gang jeg rørte ved en anden piges bryst i 4 år. min pik var stor og hård jeg havde lyst til bare at gennem kneppe hende. min kæreste sagde prøv at tage hendes trusser af.og det prøvede jeg så, det var rigtig svært da hun lå på dem, men det gik. hmmmmm tænkte jeg hun er næsten glat. jeg begyndte at røre ved hende op og ned at hendes fisse kant. og med et sæt satte hun sig op og sagde hvad laver i ???? og kikkede på mig om min kæreste som næsten var ved at sutte min pik.

Øøømmm ikke noget sagde jeg. og der var ikke en lyd i 2-3 min. indtil min kæreste sagde at vi bare hyggede…. hun lage sig ned igen og sagde. okay så kom da hvis i vil. jeg blev vild glad og tænkte så nu skal hun få. min kæreste begyndte igen at røre ved min pik og lidt efter at sutte den.
jeg gik igang med at slikke veninden og fuck hun var dejlig min tunge kørte ind og ud op og ned, hun var ritig våd og saftig. lidt efter to min kæreste fat i mig og stak sin tunge ind i munden på mig, hhmmm sagde hun. imens kunne jeg mærke at der blev rørt ved min pik jeg kikkede ned og det var veninden der var igang med at køre min pik frem og tilbage. min kæreste vente sig om så jeg kunne se hendes røv og fisse. tag mig råbte hun, jeg stak min pik langt og hårdt ind i hendes våde fisse.
veninden satte sig og veskede ( må jeg os prøve) jeg så på min kæreste og sagde må jeg kneppe hende. min kæreste nikkede ja. men jeg skulle ligge mig ned. det gjore jeg så og min kæreste satte sig oven over mit hovde så jeg kunne slikke hendes våde fisse. veninden hun kørete sin varme fisse ned over min pik.

Min kæreste har aldrig set hende så volsom før. veninden hun råbte og hoppede op og ned med sin fisse ned over min pik. ind til jeg kunne mærke at jeg var meget tæt på at komme, med munden fuld at fisse savl sagde jeg stop stop stop, hun hoppede af og begydte at sutte den min kæreste satte sig på den anden side at mig og begyndte os at sutte på den når hun kunne komme til.. jeg kommer råbte jeg. og det kom ud over veninden og min kærestes læber og i munden. de kikkede på hinanden og begyndte at snave min kæreste lage sig ned og veninden stak sin tunge ind i fissen på min kæreste. veninden havede sin røv oppe så jeg kunne se røven og fissen på hende.

jeg fik en lyst til noget jeg ikke havde prøvet før jeg stak min tunge ind i røven på hende slikkede hende hårdt kørete os ned at fissen på hende. jeg stak 3 finger ind i hende og jeg kunne høre at de godt kunne lide det min kæreste sagde kom igen jeg vil have at du knepper hende og kommer i hende. og veninden sagde okay. min fåde pik var lidt øm men ikke nok til at holde mig tilbage jeg to veninden hårdt bagfra og hun råbte ja mere ja ja. hun var på p-piller det samme var min kæreste så der vil ikke ske noget. pluslig kunne jeg føle at jeg igen vil komme jeg to rigtig hårdt om hendes røv og stak min pik så langt ind at hun næsten fik tåre i øjnene. hun råbte nej nej men blev selv ved med at køre frem og tilbage med sin røv. endnu en gang kom jeg min sæd fuldte hendes fisse med varm sæd. og hun sagde ik mere ik mere. hun lage sig ned og min kæreste sagde var det godt. ja nikkede jeg og gik der efter i seng. SLUT

min kæreste og jeg har os haft sex udenfor. men det må i vente med. der skete noget som vi ikke havde regnet med. det fik hun 2 pikke på en gang.

porno med danske piger