Sex med fræk pige – heldigt eller uheldigt!?

Mit navn er Jan, og vil gerne fortælle om en oplevelse, jeg havde til en fest for nogle år siden. Vi var kommet til at drikke en lille smule for meget og jeg havde prøvet at få fat i en pige ved navn Lulu, og det havde været lidt besværligt, da hun i forvejen var interesseret i en fyr fra min klasse ved navn Lars. Jeg havde dog andre planer, hvis det skulle gå helt galt. Der var også en anden pige i klassen ved navn Signe, og min lillesøster, Mina havde en veninde, der hed Ulla. Hun var lidt yngre, så jeg mente, jeg havde en chance der.

Min anden søster, den lidt ældre Ina, der var så flot, at selv hendes bror en gang imellem lagde mærke til det, havde også et par veninder med, som i den grad betog mig. Jeg var atten på pågældende tidspunkt, og jeg tror, jeg ville have givet hvad som helst for at røre ved deres bryster, min søsters inklusive. Lars påstod selv, han havde scoret en af dem, en høj flot pige ved navn Lone med en fantastisk røv. Jeg hadede den måde, han mængede sig med dem på. Især den måde Ina en gang imellem smilede tilbage til ham.

At min lillesøster Mina også var interesseret i Lars, havde jeg ikke vidst på pågældende tidspunkt, men jeg var alt for sur på ham til at bruge hende i et forsøg på at holde ham væk fra Lulu. I hvert fald prøvede jeg få Lulu med i et drikkespil og få hende aldeles fra koncepterne og en del mere villig. Jeg kan ikke huske helt tydeligt, hvad der skete, men en masse andre deltog også, og jeg kom til at drikke en del mere, end jeg havde planlagt. Men jeg mener, jeg kom til at snakke bedre med Lulu den aften, især da Lars var optaget. Af hvad vidste jeg ikke. Jeg var også fuld og ligeglad, mens jeg priste mit held. Det sidste jeg husker, var synet af Lulus udskæring til hendes svulmende bryster.

Så vågnede jeg op i mørke. Jeg var ikke helt kommet til mig selv, men jeg husker tydeligt at min første tanke var at forbande det drikkespil. Jeg var helt sikker på, jeg var gået kold midt i stuen og havde mistet alle chancer for at score nogen nogensinde mere, da jeg følte min arm lå over noget. En skikkelse lå med ryggen til foran mig, og lugten og vejrtrækningen fortalte mig, det var en pige.

Hvor heldig havde jeg været? Det kom ret hurtigt til mig, at jeg nok lå i familiens gæstesoverum, og der måtte være andre rundt omkring i køjerne. Jeg må have faldet i snak med pigen, og så var vi gået ind for at sove. Hun måtte have været lidt interesseret, siden hun havde lagt sig ind til mig, men vi havde vist ikke lavet for meget, for vi havde stadig en smule tøj på. Men jeg kunne lige så godt beføle hende lidt for at finde ud af hvem, det var. Hvis det viste sig at være grimme Jytte, havde jeg nu chancen for at stikke af, inden nogen så mig vågne op med hende.

Jeg lod hånden glide ned over hendes talje, og hun viste sig at være slank, så det var ikke Jytte. Jeg lod ikke være med at kærtegne hendes faste baller en smule, men jeg måtte hellere passe på, så jeg undgik fristelsen til at pille hendes blondetrusser af. Derefter lod jeg hånden glide op til hendes hår. Det var halvkort og bølget, hvilket stemte med 3 piger, da jeg ikke kunne se farven. Signe fra min klasse og en af min storesøsters veninder, Rikke …og Lulu. Jeg begyndte ret hurtigt at blive liderlig, da jeg vidste, hvordan det skulle afgøres.

Ganske langsomt lod jeg hånden glide om foran igen og fandt vej ind under hendes t-shirt. Jeg begyndte at føre hånden op til hendes bryster, og fandt dem behageligt store. De var, da jeg trykkede på dem, også dejligt faste, hvorfor jeg med lidt ærgrelse ikke mente, det var Rikke. Hun var 26 og havde nogle lidt større og fyldigere De hang måske en lille smule, men jeg ville stadig have givet min højre arm for at køre den af i dem.

Min pik viste sig dog ikke at være skuffet, og den begyndte ganske langsomt at trænge sig på. Jeg kunne tydeligt mærke pulsen slå i den, mens den prøvede at trænge ud af mine bukser og ind mellem hendes baller. Hun kom pludseligt med et dybt suk, og jeg blev ret så nervøs. Der lå andre mennesker her, og det ville blive lidt pinligt, hvis hun pludseligt vågnede op og lavede ballade.

Men hvad der skete var, at hun trak sig ind til mig, så hun umuligt kunne undgå at føle min stådreng mod hendes numse. Der skete også det, at jeg havde ikke turdet at bevæge min hånd væk, og hendes brystvorte stivnede imellem mine fingre. Hun var begyndt at vågne og gned sin krop langsomt op ad min, mens hun sukkede igen. Idet øjeblik var jeg en del ligeglad med, om det Signe eller Lulu.

Hun tog sin hånd op og rørte ved mit hår, mens hun tog den anden op til min hånd, der kuppede hendes bryst, og hjalp mig massere det. Hendes åndedræt der gispede en smule, hver gang hun pressede ballerne mod mit dunkende skridt var simpelt hen for meget for mig. Jeg førte nu min frie hånd ned i trusserne på hende og følte, hun var så våd, at det var sivet igennem.

Jeg var ikke så dygtig til at spille en pige af, men hun var nu så liderlig, at det var ligemeget. Resolut tog jeg min anden hånd ind under hende og masserede hendes nu struttende bryster, mens rodede rundt i hendes fisse med mine fingre. Vi prøvede åbenbart begge at holde det stille, men jeg kunne tydeligt høre hendes høje gispet mens hun krampede i lårene. Da hun tog min hånd væk fra sit skridt, følte jeg en enorm skuffelse, men det viste sig, at hun ville dreje sig ind mod mig.

Hendes ene hånd fandt mit ansigt, hvorefter hun begyndte at kysse på mig, mens hendes anden åbnede mine bukser. Hun kyssede afsindigt godt, og hendes tunge var som en elektrisk ål. Den søde smag af Bacardi gjorde ikke noget for at berøve min lyst, og vores tunger fandt hinanden. Hun berørte min smertende pik og mine kugler, men gjorde ikke noget for at spille mig af. Istedet tog hun sin bluse af og fortsatte med trusserne, mens jeg i en hast fik afklædt mig. Hun greb efter min pik igen og begyndte at føre den ind mod sig. Jeg rullede ind over hende, og imellem vores hungrige kys trængte jeg ind i hende.
Jeg ville stadig ikke lave for meget larm, så jeg pumpede langsomt min pik ind og ud af hendes stramme kusse. Følelsen var dog så fantastisk, at jeg slet ikke kunne vente med at møde hende senere privat for så at grovpule hjernen ud af hende. Jeg fik dog lejlighed til at give hende nogle lange og seje stød, og pga. alkoholen kunne jeg næsten ikke komme. Så jeg fik lejlighed til at hugge i hende over 200 gange i forskellige retninger, før jeg stødte den så langt op i hende som muligt og sprøjtede al min varme sæd op i hendes hede krop. Jeg tror også hun kom, for hun var på daværende tidspunkt ved at bide mig i øret og rive mig i ballerne, da hun pludselig slap mit øre og svingede begge ben omkring mig. I et langt suk gled næsten alt luften ud af hende, mens hendes kusses spasmer malkede den sidste sperm ud af mig. Jeg kastede en hurtig tanke om, at det her var risikabelt, men vi lå alligevel og kyssede med min sivende pik dybt inde i hende, indtil vi faldt i søvn.

Da jeg vågnede næste morgen, så jeg ganske rigtigt, at jeg var i gæsterummet, og at der havde været sovende. De var dog gået nu, for vi plejer at altid at gå en lang tur ned til havet efter vores fester. Jeg vendte mig rundt for at se, om hun stadig lå der, og lagde en hånd på hendes skulder. Hun lå ganske rigtigt der med ryggen til, men nu kunne jeg se hendes hårfarve. Den var kornblond ligesom min, og da hun søvndrukkent vendte sig om og så mig, spærrede hendes øjne sig op.
Det var min søster Mina, jeg havde kneppet hele natten.

Vi røg op i sengen begge to, og kiggede skræmt på hinanden. “Jan,” sagde hun forfærdet. “Jeg troede, du var…”
Jeg var lige så rød i hovedet som hende, og kunne bare fremstamme: “Mina….?”
“Du godeste, åh nej åh nej åhnej,” mumlede hun mens hendes underlæbe dirrede. Min søster har det med at græde en gang imellem, og jeg kunne bare ikke klare det på nuværende tidspunkt.
“Så, tag det roligt, Mina! Det er ikke så slemt,” prøvede jeg, mens jeg lagde en hånd på hendes skulder. Hun verfede den af sig og kiggede mig vredt i øjnene.
“Hvad er ikke slemt? At jeg har gået i seng med min liderlige storebror, eller at jeg troede, han var en anden?” Hun slog mig på brystet. “Hvor syg er du?”
“Mina,” sagde jeg og greb hendes hånd. “Jeg kan ikke huske noget. Da jeg vågnede op, troede jeg du var Signe …eller Lulu,” tilføjede jeg undskyldende.
Hun kiggede på mig, mens hun holdt dynen op foran sig. Den var faldet lidt ned og afslørede nu hendes ene bryst. Det spændstige 16-årige bryst, jeg havde æltet og befølt. Et sundt struttende, velformet og fast bryst med en lille og spids brystvorte. Min søsters bryst. Jeg prøvede ikke at kigge på det for meget, men visse tanker slog alligevel igennem fra i nat.

Hun tøvede og sagde: “Jeg troede, du var Lars! Ham har jeg altid godt kunnet lide!” Hun bøjede hovedet, slikkede sig om læberne og mumlede: “Jeg havde en drøm, hvor jeg var i seng med Lars, da du vækkede mig. Derfor troede jeg…”
“Men kan du slet ikke huske noget fra før det?” afbrød jeg, da det begyndte at blive for pinligt. “Ved du ikke, hvordan vi endte her?”
“Vi må åbenbart have været mere fulde, end vi troede …også lagt os her.” Hun snøftede: “Åh, hvor er jeg dum. Han ville jo kun med Ina…” Jeg prøvede igen at bagatellisere vores forbudte, incestuøse sammenkomst og sagde: “Vi havde i hvert fald ikke tænkt os at gøre det, da vi lagde os her. Vi havde jo begge vores tøj på!”
“Det hjælper jo ikke noget! Vi gjorde det jo!” Hun begyndte at småklynke og tog hænderne op til øjnene. “Åh gud åh gud, hvordan skal vi leve med os selv?”

Hun græd stille med hænderne til hendes øjne, hvorpå dynen havde gledet ned om maven på hende og afslørede nu begge hendes fuldformede struttende bryster. Det var ikke fordi nøgenhed var så slemt i vores familie, og jeg havde da også set hende før, men aldrig på den måde.
Jeg tog en papirsserviet og spekulerede ikke for meget på, hvad der var i det, da jeg tog hendes hænder væk og begyndte at tørre hendes øjne. “Nu skal du bare tage det roligt! De andre ved jo ikke noget,” sagde jeg, og prøvede at komme med lidt afvæbnende humor. “Og desuden tror jeg nok, jeg husker, det føltes ret godt.”

SEX I DAG?

“Er det en trøst?” jamrede hun. “At mit livs bedste sex skal huskes som det, jeg havde med min bror?” Det der ‘livs bedste’ fik uvilkårligt et smil på min læbe og et særligt lys i mine øjne. Jeg ved ikke, hvor tætte vi har været som søskende, men jeg var aldrig så god til at muntre hende op, dog begyndte hun at smile tilbage, mens den sidste tåre holdt op med at rulle. Det sødeste smil, jeg nogen sinde har set.

“Det er der også råd for,” sagde jeg og tog hendes hånd. Nu vidste jeg, hvad jeg ville, og jeg var ikke bleg for at indrømme det. Min pik havde også rørt på sig i et stykke tid. “Du sagde, du troede, det var Lars, ikke?”

“Jo,” snøftede hun. Jeg tog hendes anden hånd, og sagde lidt nærmere, lidt mere lavmælt: “Så tror du ikke kun, det var godt derfor?”
“Jo, måske,” sagde hun tøvende. “Og tror du ikke, hvis vi skal glemme det, at vi bliver nødt til at finde ud af det?” sagde jeg endnu tættere.
“Hvordan gør vi det?” Denne gang var det kun en hvisken fra hende.

“Hør mig ud. Du tror, Lars kun ville ud med Ina, ikke. Jeg vil indrømme at selv jeg har tænkt på, hvordan det ville være at …elske med hende. Det betyder, jeg ikke kun har set jer som søstre, og det jeg ser nu, at du er lige så smuk, som hun er.” Jeg stammede. “Det betyder måske…”
“…at hvad?” hviskede hun.
“…at jeg elsker dig!” sagde jeg, hvorefter jeg kyssede hendes lidt åbne gispende læber. Jeg ignorerede hendes spage protester, mens jeg førte hende bagover i sengen. Mens jeg kyssede hendes hals, hviskede hun: “Nej, Jan. Det må vi ikke!”

“Men vi bliver nødt til det en sidste gang, hvor vi ved, at vi er bror og søster,” sagde jeg med jeg kyssede hende videre ned ad halsen. “Ellers finder vi aldrig ud af, om hvor godt, det ville have været.”
Jeg var igang med at slikke hendes igen stive brystvorter, og jeg måtte indrømme, at det faktisk føltes forbandet godt. At slikke sin søsters faste bryster, virkelig føle hvor forbudt, det var. Og vide, at man snart skal gennemkneppe hende og sprøjte sin forbudte sperm op i hendes frugtbare unge krop. Jeg havde ingen intentioner om at hente et kondom, for jeg havde hørt, at det gjorde man bare ikke, når man bollede sin søster. Desuden var tanken om, at jeg kunne besvangre hende med noget så forbudt simpelt hen for pirrende til, at jeg kunne lade være.
Hun fremstammede stadig sine protester. “Nej, du må ikke. Du er min bror,” og prøvede at skubbe mit hoved væk fra sine bryster. Det gjorde bare det, at mit hoved gled ned over hendes mave, og jeg fjernede hurtigt dynen, for rigtig at kunne komme til. Der var ingen grund til at sige noget, hvilket kunne give hende tid til at forberede sig på, hvad der ville komme, så jeg stak simpelt hen mit hovede ned til hendes spredte ben begyndte at slikke hendes kusse. Hun var igen drivvåd.

“Åh gud,” stønnede hun. Hendes ben låste sig om mit hovede, men det var en fejl. Jeg havde fuld tilgang og kunne ikke fjernes, selvom hun spagfærdigt rev mig i håret. Da jeg fingerede hende i kussen igår, vidste jeg nu, hvor hendes klitoris var, og snart efter begyndte hun at stønne højt. Der gik et par minutter, hvor jeg simpelthen bare holdt fast i hendes spjættende krop, og hendes støn gik over i høje klynk. Da hun holdt op med at gøre modstand og faktisk begyndte at støde underkroppen mod min tunge, vidste jeg, hun var klar.

Så jeg kravlede op over hende igen og placerede min igen dunkende kæp mod min søsters fertile kusse. Jeg kiggede hende ind i øjnene og kyssede hende. “Gør det, storebror!” kom det fra hende. “Knep din søster!”

Denne gang bankede jeg den ind i hende med et voldsomt stød og begyndte at pumpe i hende som en dunhammer. Der var ikke så meget romantik denne gang. Nu skulle min søster bare gennemkneppes som en slavetøs, da jeg vidste, at de andre ikke ville komme hjem med det samme. Denne gang skulle hun skrige sin orgasme ud i rummet og vide, det var hendes brors stålhårde pik, der gennemborede hende.
Vi eksperimenterede forskellige stillinger, og hun var pludseligt blevet helt vild. Vi vendte os om, så hun kunne ride mig, mens jeg kunne befamle og slikke hendes gyngende bryster. “Storebror, knep mig hårdt!” sagde hun, da hun pludselig begyndte at hoppe på min pik med en dundrende staccato-rytme. Jeg vidste, hun var ved at komme, så jeg vendte mig rundt igen og tog hendes ben op, så jeg kunne bore mig dybere ind i hende.
“Søs, jeg skal kneppe dig hver dag fra nu af!” stønnede jeg og pumpede nu så hurtigt, at mine nosser begyndte at trække sig sammen. Jeg kunne føle at min anden forbudte spermladning nu skulle op min dejlige lillesøster.

“Knep mig,” stønnede hun igen, og jeg vidste at nu kom hun. “Fyld mig op med din dejlige sperm!” Det var for meget for mig, og med et brøl fyrede jeg alt, hvad jeg havde i mig, helt op i maven på hende. Hun var helt færdig og jeg faldt om på hende, mens jeg kunne føle orgasmen ryste af hende. Jeg lå og nød hendes krop suge omkring min stadig hårde pik, da hun spurgte:
“Har du virkelig tænkt dig at gøre det her hver dag fra nu?” Jeg kiggede på hendes håbefulde blå øjne og svarede: “Ja, min skat. Jeg har tænkt mig at gennempule min kære lille søster til den dag, jeg dør!”

“Og hvad med din STORE søster?” lød der bag os. Vi satte os op, og så Ina stå der i natkjole. Hun var heller ikke gået med på turen.

Min høje storesøster kom ind til os iført sin ret så korte natkjole, mens hun sendte os et skævt smil. Hun kiggede lidt på vores nøgne kroppe, mens hun legede lidt med udskæringen i hendes py. “Hvis jeg vidste, hvilket show I ville lave, havde jeg nok udspioneret jer hele natten istedet for bare de sidste 3 minutter!” Jeg var også ret flov, da jeg lige havde trukket mig ud af Mina, og sæden dryppede stadig fra min pik.

“Har du tænkt dig at sladre,” spurgte Mina nervøst. Hun var efterhånden blevet godt rød i hovedet, selvom vores knepperi lige før muligvis havde noget med det at gøre, og hun prøvede nu at dække sin meget nøgne krop så godt som muligt. Dynen havde vi sparket af os for længst.

“Hmm… det kommer an på…” spandt min storesøster og satte sig på sengekanten. “Nu har jeg jo stået og kigget på, så der var måske noget andet, vi kunne lave.” Hun vendte sig mod mig og blinkede: “Jeg ved godt, hvordan du har kigget på mig de sidste år. Sådan burde en bror jo ikke kigge på sin søster, men siden…”
Hun kiggede lidt skævt på mig, mens hun pillede ved snoreudskæringen igen. “Jeg må hellere vise det for jer,” sagde hun og krængede natkjolen ned over sine skuldre, så hendes bryster hoppede frem. De lignede min lillesøsters, men de var større og fyldigere. Jeg kunne se, at hendes brystvorter var spændte, og jeg var ikke helt sikker på, at det, der var ved at ske, var virkeligt.

“Kom nu, du må godt røre,” sagde hun koket. “Jeg ved, du har lyst!” Det sidste blev sagt i en lidt dybere tone, lidt i spøg, lidt en ordre, men jeg skulle selvfølgelig ikke sige hende imod. Jeg fik ikke rigtig set Minas ansigt, da jeg langsomt rakte ud efter Inas bryster, men det var ikke fordi, jeg havde glemt hende. Jeg havde stadig lyst til at bolle med Mina, men jeg blev også nødt til at gøre det her. Det skulle snart vise sig, om man kunne gøre begge dele …og så på samme tid.

Ina må have tænkt samme tanke, for mens jeg langsomt befølte og krammede hendes bryster, vendte hun hovedet imod Mina. “Så, lillesøster. Jeg stjæler ham jo ikke, men jeg skal da også have lov!” Hun klappede mig på kinden og lænede sig hen imod Mina, som hun gav et kys på hendes forbavsede mund. “Og der er nogle ting, vi simpelt hen bliver nødt til at prøve.” Hun begyndte at hviske ting i øret på Mina, der først så forfærdet ud, men der var sket noget med hende de sidste par timer, som havde givet hende et andet syn på visse ting. Jeg lagde mærke til, at Minas åndedræt blev kraftigere efterhånden, som Ina hviskede. Bagefter bad hun Mina lukke øjnene og hendes hånd begyndte at glide hen over Minas krop. Hun koppede hendes bryster, mens hun kyssede Mina på halsen. Mina stønnede nu næsten, mens Ina befølte og kyssede, og deres læber fandt snart hinanden.
Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne. Mine to smukke søstre sad og tungekyssede kun en meter fra mig, mens de rørte ved deres bryster. Jeg var næsten skuffet, da de holdt op med en meget fugtig lyd. Heldigvis kiggede pigerne nu ned på min igen svulmende pik, som var kommet sig fuldstændigt over de sidste timers samleje med Mina.

“Det var det, jeg sagde,” sukkede Ina. “Det her skulle nok få ham op på mærkerne!”
“Skal vi gøre det der nu?” spurte Mina spændt. Hun havde stadig ikke sluppet sin søsters bryster.
Uden videre snak begyndte begge piger at læne sig forover til min nu meget stive pik. Jeg rykkede mig lidt tilbage for at give dem bedre plads. “Nu skal jeg vise dig, lillesøster,” sagde Ina og greb mit jern. Hun slikkede op ad roden og lod sine læber glide over glansen. Inden længe begyndte Mina også at slikke stangen, mens hun legede med mine kugler, hvilket fik dem til at trække sig sammen ret hurtigt. Pigernes tunger og læber stødte nogle gange sammen, hvorefter de gled fra pikslikkeriet til nogle dybe kys og tilbage igen.

Ina havde åbenbart prøvet det der før, for hendes slikkeri var yderst kompetent. Men hun kunne også føle hvornår, det begyndte at blive for meget for mig, så de kunne nå at skifte plads. Mina var ivrig men ikke så øvet, og jeg havde desuden mest lyst til at komme i munden på min storesøster. Ikke at det ikke var godt med Mina suttende på mit pikhoved og Inas tunge kørende op og ned ad stangen.

Jeg spekulerede lidt på, hvor meget af Minas kusse, hun stadig kunne smage. Det var måske det, hun godt kunne lide ved den, for hun havde et saligt smil på, mens hun kiggede mig i øjnene under hendes slikken. Der skulle dog snart ske noget, kunne jeg se, for hun kyssede Mina væk fra min pik og gik i lag med den selv. Først gav hun mig noget langt ned i halsen, hvorefter hun suttede på hovedet med en meget levende tunge, mens hun spillede mig af med fingrene.

Det kunne jeg selvfølgelig ikke holde til, og snart kom jeg så lang, jeg var, op i min søsters varme mund. Hun sugede det hele ud af mig, løftede langsomt hovedet og kiggede Mina i øjnene. Efter et lille nik, begyndte de at kysse eller mere korrekt at skifte al min sæd over i munden på min lillesøster. Jeg kunne se en dråbe sperm løbe ned ad kinden på hende under deres heftige kys.

Ina lagde sig nu over i den anden side og stødte resterne af sin natkjole af. Så spredte hun benene og gav mig frit udsyn til hendes sirligt kantbarberede kusse. Jeg vidste ikke, om hun mente jeg skulle præstere noget lige der, men Mina bevægede sig ind foran og stak hovedet ned til hendes glinsende mis. Pigerne lagde sig til rette og Ina hævede nu underlivet op til Minas hoved, hvorefter Mina spyede al min sæd ind i kussen på Ina. Jeg havde aldrig set noget lignende. “Hvad er der, lillebror?” sukkede Ina. “Er det ikke der, det skal hen?”
Mina begyndte nu at slikke min storesøsters spermfyldte fisse, og det lød lidt som en hund, der drikker vand. Hun var på alle fire, nøgen lige foran mig, og jeg kunne se hendes egen kusse begynde at dryppe. Min pik var ikke helt klar endnu, så jeg spillede hende af med fingrene, mens hun slubrede løs. Det fik dog hendes numse til at gå op og ned lige foran mig, hvorfor min pik igen ret hurtigt prøvede at rejse sig.
Da jeg tog fat om min kære lillesøsters hofter for at jage pikken i hende, sagde Ina: “Er du sikker på, der ikke er en portion til mig der?”
Hun tog derefter Mina op til sig, hvorefter Mina rullede over ved siden af, så jeg havde adgang. Hun var meget våd, og min pik var meget hård. Jeg gjorde igen en af de der små tanker om, at man ikke burde have den slags sex med sine søstre – og i hvert fald ikke så meget. Men hendes bryster var bløde og runde og hendes blik var uimodståeligt, og desuden havde jeg haft lyst til det i lang tid. Jeg greb hendes bryster og overslikkede dem. Mina var også igang med at slikke dem, så vi kyssede lige lidt, for ligesom at fortælle hende, jeg ikke havde glemt hende.
Derefter gled jeg op til Inas fyldige læber, vi kyssede dybt, mens jeg hungrigt borede pikken op i hendes varme tunnel. Igen tænkte jeg på, hvor godt det var. Ville det være det samme, hvis hun ikke var min søster? Hvis jeg ikke sprøjtede i hende?

Sikkert ikke, men det vigtigste var, at det var godt. Det gav mig også et perverst kick, at jeg nu var igang med at støde min skummende sperm endnu længere op i min søsters kusse. Jeg satte farten op, og Mina begyndte at spille sig selv af, hvorfor jeg nu kunne koncentrere mig ordentligt om Ina. Min pik var så hård, at det gjorde ondt, men jeg fortsatte ihærdigt med at kneppe min storesøster. Jeg var ikke sikker på, jeg kunne komme denne gang, men hun skulle i hvert fald have en orgasme.

Jeg tror aldrig, jeg nogen sinde havde bollet med en, der var så erfaren, for hun kunne virkelig bevæge underkroppen, mens vi bollede. Hun gjorde også nogle ting med sine kussemuskler, for en gang imellem kunne jeg føle min pik blive suget ind i hende. Da jeg kunne føle hendes mave lave de der karakteristiske sammentrækninger, kunne jeg mærke, at min fjerde spermladning var på vej.
“Jeg kommer nu,” stønnede jeg i hendes øre, mens hendes lange negle rev nogle dybe furer i min ryg. “Åh ja, brormand,” gispede hun. “Kom i mig!!”
Dét gjorde udslaget, og jeg satte farten op for at gøre min orgasme så kraftig som muligt. Hun begyndte også at vride sig helt vildt, og da jeg begyndte at sprøjte i hende, satte hun neglene i mine baller for at få mig så langt op i hende som muligt. Jeg troede et øjeblik, mit pikhoved ville eksplodere, da den hede sperm strømmede op i hendes brandvarme kusse. Jeg mistede syn og hørelse, men min pik sprøjtede stadig i hendes malkende kusse, da jeg kom til mig selv igen.

Jeg lå lidt der med hovedet mellem hendes bløde bryster. Hun strøg mig over håret, mens hun spandt veltilfreds. “Vi har faktisk tænkt på det et stykke tid,” hviskede hun. Jeg nulrede hendes brystvorte, mens hun fortsatte. “Det var derfor, jeg lagde lillesøs ind til dig igår. Jeg vidste, du var for liderlig til at lade hende være.”
“Hvad gør vi så nu?” spurgte jeg. Mina vendte sig om imod os. “Vi flytter sammen,” sukkede hun. “og vi lever lykkeligt til vores dages ende.” “Er I sikre på, det går?” spurgte jeg nervøst, selvom jeg ikke for noget ville undvære at grovkneppe mine søstre i fremtiden. “Ja,” sagde Ina. “Ved du ikke, at familier, der boller sammen, holder sammen!”

porno med danske piger