Min kæreste skulle have sex med fremmede mand

SPAR MANGE PENGE

Endelig kom dagen hvor min kæreste havde udset sig en mand der skulle have den fornøjelse at skille hendes skamlæber fra hinanden med hans pik.

Vi havde aftalt at det skulle ske på et neutralt område. Så vi havde lejet en fiske hytte i nord sjælland. Vi vidste at der ikke ville være andre mennesker på denne tid af året. Så vi havde det helt for os selv.

Vi stod og fiskede da ”han” kom. Hej sagde han jeg hedder Carsten.  Og vi hilste så på ham. Sent på aften efter endt fiskeri, havde vi sørget for en kop kaffe og en øl.

Vi sad og sludrede. Og jeg kunne se på Lene at hun var nervøs. Jeg satte mig over ved siden af hende og hviskede at det var på tide at hun viste lidt lår. Men hun var alt for nervøs. Jeg sagde at hun skulle ligge sig ned under dynen og ta alt sit tøj af. Lidt efter gik jeg over og slukkede lyset så der kun var et stearinlys der var tændt. Jeg trak dynen væk så Lene lå helt nøgen. Og Carsten var ikke længe om at sige. At hun havde en lækker glat fisse. Carsten var en fyr vi havde fundet over nettet, vi havde søgt en fyr der var godt udrustet. Carsten lagde sig ned mellem Lenes buttede lår og hans tunge fandt hurtigt hendes lille klitoris. Og lidt efter stønnede hun også som en besat.

SEX I DAG?

Og så gik resten af sig selv. Hold kæft hvor er jeg liderlig stønnede hun. Jeg sagde til Carsten om han ikke skulle vise hvad han havde at byde på.

Han rejste sig og smed sine bukser og må sgu sige at jeg aldrig har set så stor og fed en pik før. Kan vel sameligne den med en ½ liters cola flaske.

Jeg så på Lene og sagde. Jeg håber han knepper dig så du ikke kan gå.  Jeg tog fat i hendes hoved og tvang hendes mund ned til hans halv stive pik. Vi havde aftalt at hun ikke ville sutte. Men det synes jeg ikke at hun skulle bestemme. Carsten pressede sin pik mod Lenes læber og lidt efter gav hun efter og hans blå lille pik hoved gled ind i hendes mund.  Hans pik gik amok i hendes mund og han stod bare og mund kneppede hende hårdt. Jeg håber du har en stor fisse stønnede han.

Ned på alle fire sagde han. Og Lene stod som en liderlig hun hund og ventede på at blive fyldt ud. Carsten gik bag om hende og satte sin jern hårde pik ud for det våde fjamse hul. Giv mig pik stønnede hun. Og lidt efter kunne hun mærke at Carstens pik pressede på for at komme indenfor. Lene gispede efter vejret da hendes kusse gav efter for presset. Jeg sagde til Carsten at jeg ville høre hende skrige og det gjorde ikke noget hvis det var af smerte. Han pressede sig langt op i Lenes fisse og hviskede til hende !!!! du skal vide at jeg ikke har kneppet en pige i snart et ½ år. Så du skal få alt jeg har i mig. Er det ok med dig at jeg kalder dig en billig tøs og sådan noget. Det bestemmer hun ikke svarede jeg. Du kalder hende bare hvad du vil.

Du skal sidde på mig mens jeg sidder på en stol. Carsten satte sig på en stolen og Lene gik hen over ham så hendes kusse stod lige over hans enorme jern. Sæt dig langsomt sagde han. Lene sænkede sit underliv ned over den enorme pik. Carstens store pik kneppede nu Lene hårdt og dybt. Du er en lækker luder sagde han. Og du har en lækker snæver luder kusse. Han sagde kys mig. Men Lene nægtede det var ikke med i aftalen. Jeg gik om bag hende og tog fat i hendes hår og sagde,,,, gør som han siger. Carsten tog nu selv fat i Lenes hår og tvang hendes hoved mod sit.

Hans tunge kørte hen over hendes læber og så tog han hårdt fat i hendes hår så hun åbnede sin mund. Nu snavede han med hende og hendes tunge hjalp selv med. Vi havde aftalt at det skulle være med kondom. men hvad Lene ikke vidste var at jeg havde aftalt med ham at han ikke skulle ta den på. han bankede sin pik op i Lenes kusse mens han over snavede hende. Sig at jeg skal sperme i din kusse. Sig du vil bolles gravid, sig det stønnede han. Lene sagde. Knep min kusse, vis at du er en mand og sperm op i mig og ta den chance. Måske bliver jeg gravid. Tunge kys mig sagde han mens jeg kommer i din kusse.. de mødtes i et vådt tunge kys og Carsten bankede sin store pik i bund og så stønnede han sin sperm op i kussen på hende. det gav et sæt i Lene da hun mærkede at spermen pumpede op i hendes livmoder. Men han holdt fast i hendes hoved og tvang hende til at tunge kysse ham. De stønnede i hinandens mund. Dit svin stønnede hun. Ja svarede han og du har lige fået varm sæd i din fede luder fjams. Jeg så hvordan han sæd løb ned af hans nosser og ned på stolen. Han så på hende og sagde….

Du er den perfekte luder. Store patter. stor røv, og let at tvinge til noget og så har du bare en lækker varm luder kusse der kan malke ens pik. Du er bare en dejlig ludertøs.

porno med danske piger